Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 14:45 Toplam 110 oyuncu 50 sunucu 774 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Server'larda yardım

kraleralp-xs
Oyuncu
25 Ağustos 2007 13:36 %0
ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM

UNREAL TOURNAMENT 2004 OYUNUNUN USTASIYIM AMA
Bİ TÜRLÜ SERVER AÇAMIYOOOOM!!!!
İNTERNETTEN ARIYOM ARIYOM YOOOOK!!!
BARİ SİZDEN YARDIM ALIYIM DEDİM
LÜTFEN YARDIM!

BANA YARDIM EDERSENİZ BENDE SİZE YARDIM EDEBİLİRİM

!SERVER AÇMAK!

oakz

Moderatör
25 Ağustos 2007 13:56 (25/08/2007, 13:58) %0
alıntı:
Gönderen: kraleralp-xs
ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM
UNREAL TOURNAMENT 2004 OYUNUNUN USTASIYIM AMA
Bİ TÜRLÜ SERVER AÇAMIYOOOOM!!!!
İNTERNETTEN ARIYOM ARIYOM YOOOOK!!!
BARİ SİZDEN YARDIM ALIYIM DEDİM
LÜTFEN YARDIM!
BANA YARDIM EDERSENİZ BENDE SİZE YARDIM EDEBİLİRİM
!SERVER AÇMAK!

Öncelikle büyük harf kullanmazsan sevinirim.
Sunucuya gelirsem oynasana üzerinde 2 adet sunucu bulunmakta, bunun dışında unrealturk üzerinde bir sunucu var. Uzun zamandır oynasana üzerindeki sunuculara girmiyorum, o yüzden şu an sunucunun son durumunu bilemiyorum ama istedikten sonra bulursun, hala oynayan insanlar var. En azından ben oynuyorum.

Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

kraleralp-xs
Oyuncu
25 Ağustos 2007 14:18 %0
yanlız arkadaş bişe sorcam serverları açmak için oyundanmı server açılıyo yoksa bir siteden mi dediğini anlamadımda
arkadas

oakz

Moderatör
25 Ağustos 2007 14:47 %0
Kendi bilgisayarından sunucu açabilirsin. http://www.portforward.com/cports.htm adresinden Unreal Tournament 2004 için gerekli portları bulup modeminden açarsın. Daha sonra oyunun orjinal ise Host Game sekmesinde oyun kurabiliyorsun.

> Oyunun orjinal degilse, oyun kurarken ayarlarında Advertise Server kutusunu kapatman gerekiyor. Bu şekilde arkadaşına ip numaranı verip oyuna baglanmasını sağlayabilirsin.

> Oyunun orjinalse Advertise ile uğraşmayıp, direk oyun kurabilirsin, bu şekilde tanıyıp tanımadığın ve genelde yabancı oyuncular sunucuna girebilir. Yine de internet altyapısı yüzünden oyununa girmeleri düşük ihtimal.

Ama yok ben başka insanların oyununa girecem diyorsan, osn veya unrealturk gibi sunuculara bağlanman gerekir, ki biz öyle yapıyoruz.

Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

kraleralp-xs
Oyuncu
25 Ağustos 2007 15:01 %0
SAOL ARKADAŞ ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLÜYÜRUM DOĞRUMU:

1.SİTEYE GİRDİM
2.ORDAN OYUN İSMİNİ BULDUM
3.YANINDAKİ PORTLAR VAR ONLARDAN BİRİSİNİ OYUN İÇERİSİNDEKİ -HOST NAME-SERVER RULES-PORT A YAPIŞTIRIYOM

4.DİĞER İŞLEMLERİ BİTİRDİKTEN SONRA LİSTEN\DEDİCATED E BASIYOM

YANLIZ İŞLEMLER BİTTİMİ LİSTEN E Mİ DEDİCADET E Mİ BASIYIM

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
28 Ağustos 2007 14:05 %0
listen dersen oyuna girersin ve server açılmış olur. başkalarıda bağlanabilir. ama oyundan çıktığında server kapanır.

dedicated dersen oyundan çıkar server açılır. sende başka bir servera bağlanır gibi bağlanırsın. oyundan çıktığında server kapanmaz.

bilmem anlatabildimmi

Vink0m
Oyuncu
29 Ağustos 2007 17:59 %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^
listen dersen oyuna girersin ve server açılmış olur. başkalarıda bağlanabilir. ama oyundan çıktığında server kapanır.
dedicated dersen oyundan çıkar server açılır. sende başka bir servera bağlanır gibi bağlanırsın. oyundan çıktığında server kapanmaz.
bilmem anlatabildimmi

Bu forumları seviyorum ya
Sırf gülmek için bile okuyabilirim yani xD

kraleralp-xs
Oyuncu
02 Eylül 2007 09:20 %0
arkadaşlar çok teşekkür ederim sizene kadar teşekkür etsem az bilgileriniz için saolun

ESSES...
Oyuncu
03 Eylül 2007 12:00 %0
Slm all,

Arkadaşlar evden eve adsl hatını kullanarak (internet) PC ler i bir biri arasında LAn oluşturmak istiyom.

Bu evler ayrı şehirlerdeler.
Ankara A noktasındaki Evde Bulunan pc ile
Artvin B noktasındaki Evde Bulunan pc i multiplayer oyun oynamak istiyorum ama gerçekleşmiyor.

Adsl modem bana 10.0.0.14 ip veriyor ama dış İp 82.ile başlıyor
bu iki pc i nasıl buluştura bilirim pls yardım.

kedinizi ii bakın,

see yaa...

DESPERADO...

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
04 Eylül 2007 00:29 %0
ut2004 için host eden pcnin şu portları açması gerekiyor
TCP 28902-28902
UDP 7777-7783
UDP 7787-7787

hangi oyunu oynamak istiyorsanız ona göre port açmak gerekiyor. bazı modemlerde bu tanımlı olabiliyor seçenekler içerisinden istediğiniz oyunu seçebiliyorsunuz.

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
08 Eylül 2007 12:22 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
Slm all,
Arkadaşlar evden eve adsl hatını kullanarak (internet) PC ler i bir biri arasında LAn oluşturmak istiyom.
Bu evler ayrı şehirlerdeler.
Ankara A noktasındaki Evde Bulunan pc ile
Artvin B noktasındaki Evde Bulunan pc i multiplayer oyun oynamak istiyorum ama gerçekleşmiyor.
Adsl modem bana 10.0.0.14 ip veriyor ama dış İp 82.ile başlıyor
bu iki pc i nasıl buluştura bilirim pls yardım.
kedinizi ii bakın,
see yaa...
DESPERADO...

VPN kur derim ama biras abartmış olurum. onun yerine en hızlı işi hamachi görücektir. kurulumu ve kullanımı kolay, hiç network bilgiside istemiyor.
ama tek network e kayıt olun , ve başka networkler açık olmasın, o zaman istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. birden fazla network te Hamachi çok yavaş çalışıyo , özellikle FPS tarzı oyunlarda lag dan geçilmez.

ESSES...
Oyuncu
10 Eylül 2007 08:30 %0
saol dostum,

vpn den başka yolu yok gibi sanırım,
görüşmek üzere (see yaa...)

DESPERADO...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â