Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 11:35 Toplam 115 oyuncu 47 sunucu 974 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Darkeden

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Ocak 2007 03:22 %0
war warda onuda anlatması çok sorunlu hem oyun çince tavsiye etmem kimseyle anlaşamıyorsun ve cok lag war oyunda.. şimdilik International versiyonunun güncellenip güzel bir hal almasını beklemekten başka bir çare yok... bende bekliyorum sende bekle...

3 KuruşLuk Kıza 5 Kuruş Değer Verirsen Geri KaLan 2 Kuruşa Seni Satar ((:

Korkuluk82
Oyuncu
28 Ocak 2007 12:28 %0
DarkEdenInternational_V12 indirdim sorun yok oyuna giriom ama fazla duramıon dursanda dusmeden duramıon hep dc oluo ama fazla kiside göremedim zaten 15 20 kisi var yok heralde

susturucuTR
Oyuncu
01 Şubat 2007 21:01 %0
aynen Godcruel e katılıyorum o zamanlar dehşetti oyun bende eskilerdenim benim char silinmişmidir bilmiyorum bu darkeden in sitesi bende acılmıyo nasıl olcak bu ya

IcESERKAN
Oyuncu
10 Şubat 2007 00:27 %0
SeLam herkeZe.. Darkeden Zamani gercekten izim Zamanimizdi herkeS agimLİ oLmuStu .. Ki enim Nick te >>> SweeTGirL <<< Bendimm Yakup ben Akin Yetisler FAlan mehmet te vardi Aynen Cook iyi hatiliyom ZAgor.. CeseTII.. SweeTGirL CrueL Herkez Vardi Ne makara oLurdu e Darkeden Ömrümü yedi enim vaLLA Neyse Simdi ne oLcak ilmiyom ama baslicaz sanirim VE akin ben Falan Bi Server Kurabiliriz diye arastirmaya basladik

metinkut
Oyuncu
16 Şubat 2007 22:03 (17/02/2007, 08:00) %0
Herkese selam. Darkeden İnt. oynanilirligi kalmadi. biraz arastirmayla iyi bi server buldum aciklamalari soyle;

New skills and spells, after level 100 there's new spells and rank skills
Absolutely no hacking, no speed hacking or delete hacking
100% server uptime except for server maintenance every so often
No lag, I'm using 56k all the way in Australia and it runs fine
100% FREE to play forever
New items and maps, there's even Fireworks which you can light off into the sky
Weekend events of 2x Domain Experience, 2x as many monsters and 2x Rank Experience
Items now come in grades, high grade items are more stronger then lower grade items
A new race, the Ousters
A pet which provides a bonus positive aura to the player
And many other great new features!

eh darkeden muptelalarinin istahini kabartacak iyi meziyetlere sahip bu oyundaki tek derdim oyuna girememem. oyun web sitesinden calisiyor ve yabancı bir arkadasim girebiliyor aynı anda bende deniyorum ve login yapınca bir load ekranı cıkıyor ve oylece kalıyor. sizde bir bakın isterseniz yardimlasalim cozumu bulan arkadas buraya yazarsa sevinirim.
http://www.japeden.cjb.net/
oyun hakkindaki link budur.

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
22 Nisan 2007 08:19 %0
23.02.2007 tarihinden itibaren DarkEden International Server'I kapanmI$tIr, yeni bir versiyon iLe tekrar açILacağInI umuyorum ki öyLe diyorLarsa öyLede oLacaktIra $imdiLik sadece bekLemek LazIm...

iLgiLi Haber : http://en.darkeden.com/bbs/?bbsMode=view&id=&code=Notice&bbs_id=

_TeST_
Oyuncu
03 Mayıs 2007 17:44 %0
sLm miLLet uzun bi sure sonra tekrar bakmak istedim darkedene ama yok ya haLa kapaLı catLıcam artık bekLe bekLe nereye kadar yaaa

GoDCrueL
Oyuncu
01 Eylül 2007 01:45 %0
^^0LaGGin SANA BIR SEY DEMIYORUM CUNKU BIR BOKTAN CAKMIYORSUN DARKEDENIN KITABINI YAZDIM KUSURA BAKMA AMA SENI HIC GORMEDIM DARKEDEN DE INTERNATIONAL SERVER INDE OYNADIYSAN GORMUSSUNDUR GORMEDIYSEN MEGER KI *****SINDIR ;D OKE BENDE BUTUN HERSEYI OZLEDIM DARKEDENLE ILGILI ZAGOR GAREZ SUSTURUCUTR (ben GoDCrueL ) arkadaslarımı DUSMANLARIMI BILE OZLEDIM RYUSEIKEN HALIGANXT ARAHNID BLOODYBEST GM WON TON OZLEM DOLU HERSEY

Oselot
Üsteğmen
Üsteğmen
26 Eylül 2007 05:50 %0
Zamanında Darkeden insan kaynardı haliyle cok eylenceli oluyordu Az hack yapmadık deil speed hackler rank hackler skill hackler Ondan adamlar biraz delirdi ne yapacaklarını bilmiolardı.Bişiler buldular hack yapan üst level playerlerin carlarını siliorlar işte sonlarda insanlar sinirlendi oyunu bıraktılar o günden beri darkeden de deişiklik yapılmadı . Orjinal serverındaki versiyonun farklılıgı nadir hack oldugu icin devam etti dilerim ki bidaha acılırı ve oynarız..
O kadar eylenceliydi ki tek ti sabah aksam oynardım. Orjinal serverındada oynadım tarafsızlar acaip eylencelidi ekliim dedim

poyraz96
Oyuncu
09 Ekim 2007 21:25 %0
ben de oynamak istiyorum ama indiremiyorum help me

georce
Oyuncu
10 Kasım 2007 16:51 %0
Arkadaşlar ben bu oyuna bi türlü giremedim.neden oluyo biri bana sölesin

georce
Oyuncu
18 Kasım 2007 09:26 %0
Arkadaşlar ben oyuna girdim.Skillerin bazıları yeşil görünüo ama kullanamıom.biri bana yardım etsin yaaa:(

MehmetVamp
Oyuncu
06 Şubat 19:08 (06/02, 19:14) %0
merhaba
Darkeden oyunu Online Oynanabilir. Sadece şirket değişikliği olmuştur tüm Darkeden Oyununun hakları ve server uluslar arası ( Universal ) server halinde başka bir şirktte aktiftir. Yeni Darkeden Online eskisinden 100 kat daha eğlenceli ve eski Darkeden 250 mb kadardı, Hack olayları olurdu Bu sürümde Hck olayları yok, Darkeden tam 800 MB kadar var ve Çok şeyler katıllmış 3. Nesil İnsanlar dahil edilmiştir Hack olayları kaldırılmıştır Ve Darkeden admini tarafından hack wpe pro kulananların Acontları silinip siteden banlanıyor.

Ben Darkeden,deki Nikimile Buradayım LVL şuanda 50 tabi Hedefim 120 yapmak silinen eski nikim 60 lvl di Onun intikamını 120 yaparak alırım sanıım

Şimdi sizlere yeni versiyonun linkini veriyorum umarım işinize yarar iyi bir DSL Bağlantınız iyi Olmalı

DARKEDEN yeni ersiyon 4.66 İnddir>>http://www.joymax.com/darkeden/ Bu yeni Oradan ilk başta Acont açın ve Oradki yönergeleri izleyin, yani üye olun sonra oyunu indirebilirsiniz.. iyi şanslar Umarım eski dostlarla oyunda tanışırız. Nikim MehmetVamp
:

rodeo2
Oyuncu
10 Mart 15:10 %0
slm arkdaslar benim bi sorunum var oyun girerken yazi cikmiyor neden bilginiz varmi acaba oyuna girerken atiyo direk bide

rodeo2
Oyuncu
10 Mart 15:14 %0
benim char var slayer 115 level ama oyuna giremiyorum oyuna girerken hic bir yazi cikmiyor neden acaba ?

mydagger
Oyuncu
16 Mart 14:55 %0
arkadaslar ben oyunu indirdim updateleri yaptim giriorum..uyelimi joymaxden aldim...id pass yazziorum..abnormal acaunt die bisi cikio girmior..www.darkeden.com dan die dusundum kendi sitesi orasida japoncamı cince mi ne anlamadim..yardimci olabilcek avrmi lutfen arkdaslar lutfen...

oguz_yasin_genc_fb@hotmail.com

rodeo2
Oyuncu
17 Nisan 15:20 %0
http://bux.to/surfid2592187601.php

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön