Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 07:32 Toplam 8 oyuncu 56 sunucu 410 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Spor Oyunları
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Online futbol manager oyunu (manyak + türkçeee)

humerusweb
Oyuncu
20 Ekim 2006 00:57 %2
Tüm CM fanatiklerini bekliyorum valla... Öyle şuranın buranın oyunu değil... Tüm dünya oynuyor... Her ülke kendi dilinde oynuyor ve milli takıma oyuncu vermeden tut, genç yetenek bulup zengin olabiliyorsunuz... Ücretsiz olmasının yanında aynen CM mantığında mükemmel bi oyun... Bu mesajı hevesle yazıyorum ... Türk milli takımı biraz kötü durumda herkesin desteği lazım... Avrupa kupalarındada oynayabiliyoruz.. Ayrıca 2 sezonda süpelige çıkabilirsiniz... Sadece ii bir kadro lazım , birde Bosman Transferlerden oyuncu kapmak lazım... İyi Bİ stad ve altyapıyla kısa zamanda büyük kulüp olabilirsiniz...Tüm türk kullanıcıları bekliyorummmm..

Nede Olsa Futbol Türk Oyunu...

Link vermek yasak değildir sanırım...

www.pmanager.org

oyuncujapon
Oyuncu
11 Kasım 2006 13:54 %0
hemen geliom dostum

berksudinho
Oyuncu
26 Haziran 2007 21:45 %0
ya arkadaşlar takımını nerden yönetion yardım edin

dragonian
Oyuncu
19 Temmuz 2007 15:05 %0
evet ya takımı nerden yönetiyoruz??? oyuncuların olduğu bölüm nerde

dragonian
Oyuncu
19 Temmuz 2007 15:06 %0
Bende size başka bir menajerlik sitesi verim http://www.trophymanager.com

kaplan_753
Oyuncu
21 Temmuz 2007 16:03 %0
<script type="text/javascript" src="flash.js"></script><script type="text/javascript">Flash("468X60.swf?surl=http://www.superteklif.com/redirect.aspx? arkadaşlar internet sayfanıza yapıştırın çok güzel bir türk menajerlik oyunu her gün maç var gerçek oyuncular kullanılıyor.henry,hakan şükür ronaldinho dünyanın en ünlü yıldızları burada.vakit kaybetmeyin hemen üye olun.

kaplan_753
Oyuncu
21 Temmuz 2007 16:04 %0
<script type="text/javascript" src="flash.js"></script><script type="text/javascript">Flash("468X60.swf?surl=http://www.superteklif.com/redirect.aspx?
arkadaşlar internet sayfanıza yapıştırın çok güzel bir türk menajerlik oyunu her gün maç var gerçek oyuncular kullanılıyor.henry,hakan şükür ronaldinho dünyanın en ünlü yıldızları burada.vakit kaybetmeyin hemen üye olun

^^12ByAlfA
Albay
Albay
26 Ağustos 2007 16:45 %0
HEMMEN GELİORUM

Semih33
Oyuncu
18 Eylül 2007 22:57 %0
ben oynarım her türlü ama nasıl???
vede hangi manager?

BoLDaSToR
Oyuncu
24 Eylül 2007 20:42 (24/09/2007, 20:43) %0
kısmet olursa bende varım

ssseev
Oyuncu
26 Kasım 2007 20:54 %0
ya arkadaşlar menejer sertifikası var 3. bölümü geçen varsa nasıl geçtiğini bana söylesin

carbon99
Oyuncu
04 Şubat 13:37 %0
sev arkadaşım oyun bir teknik direktör buldum bende orada takıldım teknik direktorun adı musty takım veriyor diyor bir kaç gün sonra ama bana takım geldiği yok öbür arkadaşlarada şunu söyleyim oyuna talım lı başlamıyoruz genel durumlarına baksınlar işsiz olduklarını görüceklerdir

donjuan33
Oyuncu
25 Mayıs 09:56 %0
alıntı:
Gönderen: humerusweb
Tüm CM fanatiklerini bekliyorum valla... Öyle şuranın buranın oyunu değil... Tüm dünya oynuyor... Her ülke kendi dilinde oynuyor ve milli takıma oyuncu vermeden tut, genç yetenek bulup zengin olabiliyorsunuz... Ücretsiz olmasının yanında aynen CM mantığında mükemmel bi oyun... Bu mesajı hevesle yazıyorum ... Türk milli takımı biraz kötü durumda herkesin desteği lazım... Avrupa kupalarındada oynayabiliyoruz.. Ayrıca 2 sezonda süpelige çıkabilirsiniz... Sadece ii bir kadro lazım , birde Bosman Transferlerden oyuncu kapmak lazım... İyi Bİ stad ve altyapıyla kısa zamanda büyük kulüp olabilirsiniz...Tüm türk kullanıcıları bekliyorummmm..
Nede Olsa Futbol Türk Oyunu...
Link vermek yasak değildir sanırım...
www.pmanager.org

arkadaslar bu manager oyununu nasıl bulucam ya

msad
Oyuncu
23 Ağustos 18:43 %0
üyelik paralımı

fbks
Oyuncu
14 Eylül 16:29 %0
ücretlimi oyun para veriyosan gelmem