Tüm CM fanatiklerini bekliyorum valla... Öyle şuranın buranın oyunu değil... Tüm dünya oynuyor... Her ülke kendi dilinde oynuyor ve milli takıma oyuncu vermeden tut, genç yetenek bulup zengin olabiliyorsunuz... Ücretsiz olmasının yanında aynen CM mantığında mükemmel bi oyun... Bu mesajı hevesle yazıyorum ... Türk milli takımı biraz kötü durumda herkesin desteği lazım... Avrupa kupalarındada oynayabiliyoruz.. Ayrıca 2 sezonda süpelige çıkabilirsiniz... Sadece ii bir kadro lazım , birde Bosman Transferlerden oyuncu kapmak lazım... İyi Bİ stad ve altyapıyla kısa zamanda büyük kulüp olabilirsiniz...Tüm türk kullanıcıları bekliyorummmm..
<script type="text/javascript" src="flash.js"></script><script type="text/javascript">Flash("468X60.swf?surl=http://www.superteklif.com/redirect.aspx? arkadaşlar internet sayfanıza yapıştırın çok güzel bir türk menajerlik oyunu her gün maç var gerçek oyuncular kullanılıyor.henry,hakan şükür ronaldinho dünyanın en ünlü yıldızları burada.vakit kaybetmeyin hemen üye olun.
<script type="text/javascript" src="flash.js"></script><script type="text/javascript">Flash("468X60.swf?surl=http://www.superteklif.com/redirect.aspx?
arkadaşlar internet sayfanıza yapıştırın çok güzel bir türk menajerlik oyunu her gün maç var gerçek oyuncular kullanılıyor.henry,hakan şükür ronaldinho dünyanın en ünlü yıldızları burada.vakit kaybetmeyin hemen üye olun
sev arkadaşım oyun bir teknik direktör buldum bende orada takıldım teknik direktorun adı musty takım veriyor diyor bir kaç gün sonra ama bana takım geldiği yok öbür arkadaşlarada şunu söyleyim oyuna talım lı başlamıyoruz genel durumlarına baksınlar işsiz olduklarını görüceklerdir
alıntı:Gönderen: humerusweb
Tüm CM fanatiklerini bekliyorum valla... Öyle şuranın buranın oyunu değil... Tüm dünya oynuyor... Her ülke kendi dilinde oynuyor ve milli takıma oyuncu vermeden tut, genç yetenek bulup zengin olabiliyorsunuz... Ücretsiz olmasının yanında aynen CM mantığında mükemmel bi oyun... Bu mesajı hevesle yazıyorum ... Türk milli takımı biraz kötü durumda herkesin desteği lazım... Avrupa kupalarındada oynayabiliyoruz.. Ayrıca 2 sezonda süpelige çıkabilirsiniz... Sadece ii bir kadro lazım , birde Bosman Transferlerden oyuncu kapmak lazım... İyi Bİ stad ve altyapıyla kısa zamanda büyük kulüp olabilirsiniz...Tüm türk kullanıcıları bekliyorummmm..
Nede Olsa Futbol Türk Oyunu...
Link vermek yasak değildir sanırım...
www.pmanager.org