| Yazar | Konu: Eskiler eskiler eskiler 1995-2006 |
| Binbaşı |  | 04 Haziran 2007 16:37 %0 | |
|
| selam whistlerin kardesi cramotry seni cok iyi hatırlıyom q3 tuorney4 mapinden saygılar... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 05 Haziran 2007 16:48 %0 | |
|
Eğer T4 değil de başka bir mapten selam verseydin selamını geri çevirirdim
Bütün eskilere slmlarımı iletirim |
| |
| Yüzbaşı |  | 06 Haziran 2007 20:38 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: LoveBuzzX
2002 senesinden itibaren çömezler takılmaya başladı sanane.com serverlarında ve soğudum açıkçası quake3 de.
Eskiden bu serverlarda insanlar arasında saygı vardı küfür yoktu.En son girdiğimde 1v1 de yendim diye yemediğim küfür kalmamıştı...
heryerde olabilir oyle tipler bazı kisilerin hatası tum quake camiasına mal edilemez.donun siz quake e quaker adam yaslanmaz. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2007 16:42 %0 | |
|
Herkese mal etmiyorum ben bu davranışı.
Auto Fire Auto Aim scriptler,küfürler...Tamam 10 kişi warsa 3 ü 4 ü böyleydi ama o 3 ü 4 ü bile beni bıktırmaya yetmişti.Yani sonuçta insan servera girdiğinde karşısında kaliteli kişilikte insanlar görmek istiyor.Hoşsohbet istiyor.Hilesiz hurdasız oyuncular istiyor.Küfürsüz sohbetler istiyor.
Bunları bulamadım ben 2002 senesinde.
Ki Heathen i hepiniz bilirsiniz sanırım?Adam auto fire auto aim hepsini açardı yine yenilirdi bana ve ardından anne kızkardeş bırakmazdı bende..."Sende script war fake lag yapıyosun" derdi.
Ki bi ara sürekli kicklenmeye başlamıştım.O heathen ve bikaç ******sı serverda beni görünce hemen /callvote kick cQ*Cramat0ry
ardından kickleniyordum onları eziyorum diye oynatmıyolardı.
Son zamanlar Quake serverlarının sorumlusu kimdi bilmiyorum ama işini iyi yaptığını düşünmüyorum.
Çömez derken çömezden kastım iyi oynayamayan oyuncular değil.İnsanlık açısından çömez insanlar.İyi oynasın oynayamasın hiç farketmez orada oynamaya herkesin hakkı var.Ama aldığı nefesi bile mundar eden insanlar çoğalınca ben tiksindim açıkçası.Kafalarına göre kicklemeler,tourney maçı bitmeden 30 saniye önce maçı restartlamalar,küfürler,hile scriptleri...Ha olan kime oldu?Bize olmadı.Bize Quake 3 ü sanane.com serverları sevdirdi.Sanırım benimle beraber bir sürü pro quake 3 oyuncusuna da sanane.com sevdirdi.Biz tiksindik bıraktık.Olan bize olmadı.Quake 3 ün başarılı isimleri bir bir önce sanane.com u bıraktı sonra oyunu bıraktı.Yapacak birşeyler bulduk tabi ki quake i bıraktım mesela ben başka şeylere yöneldim.Ama kaybeden sanane.com oldu bence kimse kusura bakmasın.
Benim de çok kişilikli olduğum söylenemez tamam.Ama ben bu oyunu oynamaya başladığımda daha 11 yaşındaydım...Şimdi ben 19 yaşındayım.11 yaşındaki halim bazı densizlerin 20 yaşındaki halinden daha olgundu.11 yaşında bazı şeyleri anlayamazdım.O yüzden hata yapmış olabilirim hatta olabilirim değil muhakkak bi densizliğim olmuştur.Warsa da hatamız affola.Birileri gibi allaha anneye bacıya kitaba sövmedim en azından
Neyse kalın sağlıcakla... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2007 08:37 %0 | |
|
Selamlar ederim herkese, cok uzun zaman oldu buralara gelmeyeli, random eski quake2 ve quake3 u tozlu raflardan bilgisayarima yukledim tekrar, eski demolari nostalji tadinda izlerken buralara goz atmak aklima geldi. Soyle yillarimi verdigim ve bir cok dost edindigim bir oyun, nelere kadirmis... Derin dusuncelere daldim bir an hehe
Umarim herkes iyidir, ben su an amerikadayim 2 seneye yakin bir suredir master yapiyorum, oda bitmek uzere sayilir. Is arama durumlarindayim, amerikada tanidiklariniz varsa is konusunda her zaman bilgilendirilmeye hazirim eheh, vakit cabucak geciyor vallahi. Sizler neler yapmaktasiniz. Bu arada frogcugum online goremedim seni selam vermedim eheh.
Simdilik bu kadar, haberlerinizi bekliyorum  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2007 13:44 %0 | |
|
Ben de bu oyuna başladığımda 11 yaşındaydım ve ilkokul 5 e gidiyordum
Şimdi? 19...Üniversite 2. sınıf bitti 3. sınıf olcam eylülde...
11 den 19 a...8 sene Ömrümün yarısı quake 3 oynamakla geçti desem çok da abartmış olmam
8 sene...Bu sekiz sene umarım kendini hala genç zanneden ama yaşlandığının farkında olmayan yaşlı amcalarımıza ( ) yaşlandıklarını kabullendirmekte yardımcı olur eheheh...Yaşlılar çekilin önümüzden meydanı bize bırakın gençler alıcak yerlerinizi eheh Yaşlandınız artık reflexleriniz yetmez q3 oynamaya
Şaka bi yana yaşlı eski q3 cüleri seviyorum muckxxx onlara  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2007 21:36 %0 | |
|
oeh lion hey gidin amerikadasın 2 senedir ha ben daha anca bitiriyom üniyi walla böyük adam olacağın belliydi hehe |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2007 07:47 %0 | |
|
Quake 3 güzel oyun  |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2007 10:40 %0 | |
|
Ooo sanchar Abi nasılsın ya
Ben cQ*Cramat0ry...Whistlerin kardeşi
Nasıl gidio nasılsın?Walla özlemişim he
Way be hala mı buralardayız hepimiz
Sanırım sanane.com ve oynasana.com hayatımızın forumları olmuş
[.] Clanı duruyomu hala  |
| |
| Oyuncu |  | 18 Haziran 2007 06:12 %0 | |
|
eskiler bir bir gelmeye basladi =) hade sevgi yumagina devam bakalim kimler cikacak baska titan saadet zinciri fln mi kursak napsak ola
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
. |
| Oyuncu |  | 18 Haziran 2007 12:46 %0 | |
|
Sinan Çetin'le film gibiye çıkıp bulunamayan eski quakerları bulmalarını isticem ben
Serap Ezgü de fena fikir diil  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Haziran 2007 21:36 (22/06/2007, 21:40) %0 | |
|
simdi gordum konuyu hatırlanmak guzel biseymis o quake3 gunleri ne bir daha gelir ne de baska bir oyunda tekrarlanır.hayatımda en cok zevk aldıgım donemlerden birisiydi.
o zamanlar dial up la nette neler yapıyorum aklıma geldikce guluyorum simdi hatta millet dial up la nası 100 ping alıyorum diye saatlerce az mı soru sormazdı
hele gnc klanına zorla girişim neydi dün gibi hatırlıyorum.nicewolf(Bahattin miydi ismi?) haftalarca clana geliceksin diye zorlardı sonunda resmen tehditlerle(saka yollu tehdit tabi ) girmistim.
hatta anadolu yakasında bi gun lan party yapmıstık.roke-wildhawk-birofilo ismini hatırlayamadıgım bikac kisi daha.ne gunlerdi ya.o zamanlar almanyadan razer mouse u ilk getiren kisiydiler.simdi bende de var kullanıyorum
gnc deki herkes offline olmustu bi ara.ben azmimle aylarca tek basıma gnc yi temsilen serverler da kosturmustum.
sonra aramis benim aklımı celip xcom yapmıstı.hep cunku xcom larla aynı ortamdaydık.fakat aramisin hayatında yaptıgı belki de en buyuk hataydı beni xcom a almak.cunku o clan da hellfire da vardı(muhauahuahaauhau) clan maclarında ra-quad icin aynı takımdaki birbirimizi kac kere oldurduk hatırlamıyorum bile.zaten hell ile benim kavgalarıma dayanamayan xcom clanıda en sonunda dagılmıstı(uhuaehuehueheu).ayrıca xacademy clanımız vardı.ve de xa nın tek uyesi templerdi.yazık cocuk senelerce aramise nolur gercek xcom oluyim diye az yalvarmadı.bildim bileli xa dır kendisi(mauhauahau).en unutamadıgım anlardan birisi bi quad la ard arda dm7 mapinde ra nın oraya cıkarak deli bi combat yapmıstımhatta movie sini de yapanlar olmustu bu olayın.(elinde olan var mıdır acaba halen?).diger unutamadıgım olay squee ile ztn oynuyoruz.ben ra ya zıplamak icin granade jump yapıcam.squee de tam altımdaymıs railin ustunde.ben granadeyi yere atıyorum zıplatıcam.bi baktım granade texture un icinden gecip squee nin kafaya duserek oldurdu.muhauahuahau.(super bi bug dı kopmustuk)
neyse..şimdi herkes iş-güç kimisi de okul derdinde.ara sıra goruyorum eski oyuncuları.mesela aramis istanbula geldiginde gorusuyoruz bazen.kenan ları en son intel gamex turnuvasında gormustum.(naaptınız aldınız mı hediyeleri?)
isin ilginci 5-6 sene quake3 oynadım 1 kurus luk hediye kazanmadım.son 6 aydır pro evolution soccer cıktıgından beri bu oyunu oynıyim dedim ilk katıldıgım turnuvadan 1500 dolarlık odul aldım
şu an pes6-warcraft footmen dısında oynadıgım bisey yok..
aka Bluediamond |
| |
| Oyuncu |  | 23 Haziran 2007 14:34 %0 | |
|
yahu arkadaş, evde otur otur canım sıkıldı hadi q3 yükliyim botlarla kapışayım dedim. bide siteye giriim bakim belki patch falan indiririm dedim. bide ne göriim forumda bir başlık listede ben -hOnOLuLu- bööööwww yazıları falan okudum ağlamaklı oldum yahu.hey gidi hey ne oynardık dial-up la o ping le az kablolu raillemedim,chamelon la da az kapışmazdım hani, ipnenin pingi 20-30 lardaydi hep ahhhh ahhhh -dm-17- (mapim mapim güzel mapim) şimdi nightmare anarkiyi zor dövdüm  |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2007 23:08 (05/07/2007, 23:15) %0 | |
|
Vay anasını benide hatırlayan yok demek.. Olsun Belki bigün başka bi serverda görüşürüz.
Herkese çok çok selamlar.
(Baba akü yok )
JsH ---> tQs.JsH
Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 2007 16:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: JsH
Vay anasını benide hatırlayan yok demek.. Olsun Belki bigün başka bi serverda görüşürüz.
Herkese çok çok selamlar.
(Baba akü yok )
JsH ---> tQs.JsH
Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
bindci floodcu jsh unutulur mu canim selamlar
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 25 Ağustos 2007 04:05 %0 | |
|
Bilenler bilir BilNET vardı abi Kadıköy'de... felaket keyifli quake ve q2 maçları yapılıyordu orada... O zamanlar oradaki makinelerde Voodoo ekran kartı mı ne vardı, daha yeni çıkmıştı galiba... Üff, 320x240 çözünürlükte oynayan biri olarak open gl filan ilk orada görmüştüm tabi alışmak biraz zor oldu sonraları o güzel grafiklere
codon'un kardeşi vardı ya dioptre ydi hatta bi zamanlar nicki. naptı o adam acaba?
BilNET'te tanıştığım doruk diye bi arkadaş vardı, UnReaL nickli... yazılmamış sanırım ismi, ya da gözden kaçmış. 99-2000 yıllarından Q2den tanırım. Tuhaf isimli bir clanları vardı megadaki clan ligi olduğu zaman kurmuşlardı. Depressive Cannon mu ne! Ne anlama geldiini halen anlamış değilim ya neyse... Corsair de vardı...
Q2 yi evden internete girip ilk multiplayer oynadığım zamanlar anet serverlarına giriyoduk. ben 500 hatta 600 pingle ama hala zevkle DM oynadığımı hatırlıyorum... Hatta açardım arkada Iron Maiden filan Sonra gidip bi anet paketi aldım pingim 160 a düştü... neyse canım eğlendik tabi.
GangstaR ile kadıköyde netcafede sanırım q2 ya da q3 oynadığımızı hatırlıyorum, fötr şapkası vardı kafasında
Maltepe'de Red mouse adlı netcafeyi bizim klan bayağı adam etmiştik be! Q3 ler yüklenmiş, update'ler edilmiş. Hatta klanlar çağrılmıştı! Ne maçlar olmuştu ama!! En unutulmazlarından bi tanesi tabi ki GNC yi ağırladığımız akşam olmuştu! Hep "Nice Abi" diye çağırdığımız very nice bi abi vardı Nicewolf! İyisindir umarım, GNCnin çoğu oradaydı tabi, hepsi çok şeker insanlardı.
Hatta olm, orda evvelce CS takılan bazı çocukları Quaker olarak yetiştirmiştik resmen. Süperdi... Sonra orası devretti, rallici takılan bi eleman geldi adını hatırlamadığım. Maus takar çıkartırken "tırı vırı" yaptı, biz de bi daha gitmedik Red Maus'a... Zaten ismi de değişmişti mekanın.
Oranın duvarlarında bizim raillerimizin, rocketlarımızın açtığı çukurlar halen durmaktadır
O tepedeki listeye bakınca biçok ismi çok net hatırlıyorum. Bazılarını gecenin bi yarısı q2 serverlarından, bazılarını Mega'daki turnuvadan... bazılarını SNN forumundan... RM'de tanıştıklarım da vardı. Sağlıcakla kalın!
ChoseN |
| |
| Oyuncu |  | 23 Eylül 2007 03:00 %0 | |
|
| pokdDPOSKFĞpdğfpDKFĞSKDFOPASKFK |
| |

|  | 28 Eylül 2007 16:20 %0 | |
|
QW'den aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım...
q2 q3 q4
ut
cod cod 2
hiç bir fps kesmedi kesmez de herhalde QW'den sonra...
ReLoadEr'dım QW - raks vs. zamanlarında ben de =)
not: Skinli QW oynamak kadar hiçbir şey beni mest etmedi =)
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Binbaşı |  | 15 Ekim 2007 23:21 %0 | |
|
Sene geçen sene tam tarihi hatırlamıyorum ama makinaya q1 kurmuşum. bir tane raksnet şifresiyle 35 kişi girmişiz. Codon sağolsun raksnet accsi bulur verirdi şifreyi şöyle değiştir öyle yapardık bizden sonra gelen en fazla 2. şifre deneyişinde girerdi. en iyi pingi raksnet verirdi daha sonra Turknet verirdi. Elimizde 50 tane acc ile gezerdik ( acc hacklemeyi bu yüzden öğrenmiştim ) Süperonline a burun kıvırırdık ki en iyi downloadu sol accsi verirdi. Girerdik q1 servere dm3 haritasında arka tarafta 666 nın oradan tepe balkona zıplayıp oradan bunny yaparak RL ye atlamaya çalışırdık atlayamaz suya düşer bide üstüne lightning basar param parça etlerin suyun dibine inişini izlerdim Yine hatta portala girip girip çıkardık hızlı hızlı biri yanlışlıkla veya bilerek portala girdiğinde ezilir frag alırdık ( ne beleşçiymişim şimdi anladım ) dm3 te rlnin dibinde soteye yatardık gelen adamda roket yoksa kek gibi gelir hem roketi alır hem adamı vururduk. Hatta bazen roketi almasına izin verir sonra o tetiği çekene kadar indirirdik böylece daha fazla roket alırdık tdm de silahsız kalıp tekli kırmayla bumstık bumstık sesiyle gezerdik
Frog botla az mı antreman yapmadım QW gibisini ben görmedim. Q2 hiç oynamazdım QW ve Q3 oynadım. QW zamanında baron q3 zamanında Baran olarak oynadım. Renkli nickler, skinler hey gidi hey isimlerin bir çoğunu hatırlıyorum dün gibi. Polarisle de çok oynadık. Şimdi bakıyorum Q3 e yeltenen bile yok. Millet artık Q3 ü forumlarda oynuyor gibin..
Ne zaman turnuvalardan kaldırdılar işte o zaman Quake zayıfladı. Alman takımı gelmişti hiç unutmam Kane wardı onlarda da en iyilerden biriydi elemanlar. 10-1 yenip gitmişlerdi yanlış hatırlamıyosam ama ne oyunlardı dimi yenilsekte büyük başarıydı o adamları tr ye getirmek hatta sitelerindeki Türkiye çok sıcak yandık oralarda 30 dereceydi çok sıcaktı piştik yazılarını hala hatırlarım
Beşiktaştaki Barboros Bulvarındaki cafeye de Gebzeden gidip gelirdim. Turnuva yapılıyodu bazı takımların elemanları istanbulda oldukları halde gelmezlerdi. Biri daha vardı benim gibi oda yalovadan gelirdi. Oranın işletmecisi Muratdı adı galiba bana sigara içecek bir yer gösterirdi. Mutfak gibi bir yer kıç kadardı, ayak üstü geyiq, maç arası sigarası, el teri gidermek için güzel bir yerdi. Ha bide onun camı arka tarafa binaların arasına bakardı o kedi oraya nasıl girdi diye hep düşündüm.
Waybe sene kaçtı 97 miydi neydi o günden beri quake yani. Hala quake cdsi ayrı bir yerde özel koruma altında tutarım
Quake 1 ve 3  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Kasım 2007 15:44 %0 | |
|
Ben GangsTaR eski yılların hatırına username imi gapmışlar.
çocuklar hepinizi bir arada görmek çok hoş koltuklarım altı kabardı gelin bakem muck muck..
[kardeş] klanın da Granada ununu eleğini astımı göremedim kendisini |
| |
| Oyuncu |  | 20 Kasım 2007 10:19 %0 | |
|
maltepe red mouse
kadıköy bilnet
beşiktaş mega
bu mekanlar unutulmaz.
özellikle beşiktaş ta düzenlediğimiz turnuva unutulmazdı 3 gün sürmüştü.
Yüzler tanıdık değildi ama nicknameler sayesinde herkes kaynaşmıştı. Şehir dışından bile katılan vardı sanırım, Ben katılım organizasyonu ve fistüre bazı arkadaşlar yardımcı olmuştu, işim dolayısı ile başında fazla bekleyememiştim.
Kız arkadaşımı ekmiştim.
(Gerçi sorun değil o kız arkadaşımla evlendik bir de çocuğumuz var )
O anlar kıymetli anlarmış kıymetini bilemedik. birdaha nezaman olur böyle turnuva kim düzenler bilinmez. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2007 14:25 %0 | |
|
| Benim oynadığım dönemde quake 1 de en iyi arkadaşım diye demiyorum Arsenik di. Sonrasında quake 2 ye ısınamadım q3 de zaten kopmuştum. Hatırlıyorumda Kane türkiyeye gelmişti Jackal ile maç yapmıştı yanlış hatırlıyorsam düzeltin. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2007 21:13 (17/12/2007, 21:13) %0 | |
|
| 2000den kalma accountumu buldum asdas |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ocak 22:13 %0 | |
|
Selam dostlar;
Yıllar sonra iş, güç derken rastlanti eseri yolum buralara dustu ve sizleri birarada gormek beni cok duygulandirdi. Hayat bir yandan mutluluk ve uzuntulerle akıp giderken guzel hatıralar-dostluklar hep baki.
brgds
Only The Deads Can See The End Of War. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ocak 22:48 %0 | |
|
Haftaya büyük kıyım var  |
| |
| |