Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
25/07/08 09:01 Toplam 25 oyuncu 54 sunucu 428 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2007 hakkında

WonnicK
Oyuncu
22 Ağustos 2007 13:32 %0
http://www.gotfrag.com/cs/story/39374/?cpage=1

Commentlere bakarsanız, yurtdışından pek çok oyuncuda bizi destekliyor.

Ragers
Oyuncu
22 Ağustos 2007 14:30 %0
ya bu bize yapılan haksızlık kode5 duzenlendı herkesın elıne saglık buyuk fınallerde sorun yasandı bunda elemeler yok karmasık ve sacma bu yuzden dunyada tepkı gosterır tabıkıde

[rqm] Trident
Oyuncu
22 Ağustos 2007 15:10 %0
Emek veren arkadaslara gecmis olsun.

sF|Madjack
Oyuncu
22 Ağustos 2007 15:17 %2
inşallahçılar maşallahçılar...bu gidişle seneye de hiçbişey olmaz

KennyOii
Oyuncu
22 Ağustos 2007 15:35 %0
yeni yapılanma

alıntı:
Gönderen: DP | Madjack
inşallahçılar maşallahçılar...bu gidişle seneye de hiçbişey olmaz

-sweet home alabama-

Turkish Psycho
Oyuncu
22 Ağustos 2007 16:55 %0
anlam veremiyorlardır.

alıntı:
Gönderen: WonnicK
http://www.gotfrag.com/cs/story/39374/?cpage=1
Commentlere bakarsanız, yurtdışından pek çok oyuncuda bizi destekliyor.

I'm soppable.When i scored, i stop...

LathspeLL`
Oyuncu
22 Ağustos 2007 19:42 (22/08/2007, 19:46) %0
Ben böyle bir sonucu bekliyordum. Bunun nedeni Türkiye'de gerçek bir gaming community'sinin kurulamamasındandır diye düşünmekteyim.

İlk LVL turnuvası, ilk CPL ve WCG turnuvaları iyi bir katılıma sahne olmuştu. O dönemdeki oyuncular daha düzgün, belli bir geçmişi olan, birbirine kenetlenmiş oyunculardı. Ben o zamanlar ümitliydim, Türkiye'de gaming gelişiyor diye düşünüyordum. Fakat belli klanların, oyuncuların oyunu oynamayı bırakmasıyla meydan puplic'teki bebelere kaldı. Ha bunları Team Quash yada Dark Passage için falan söylemiyorum. Ama şuan meydanda 2-3 klan olacağına 10-15 klan olsaydı furumlar farklı olurdu.

Zaman geçtikçe turnuvalara ilgi azaldı, bütün turnuva 2 klan arasında dönmeye başladı. Böyle bir pazara destek vermek istemez hiçbir firma.

Ama şimdi olacaktı vendetta, gg, KILL (with TheLawMan POWA!!!111) gibi eski, güçlü klanlar, o zaman daha farklı olurdu.

Ama eskiler bıraktı, yenilerde de iş yok (yukardaki iki klan harici klanlar için konuşuyorum.)

EDIT: diğer klanlar neler onlarıda bilmiyorum, takip etmeyeli çok oldu ama uzaktan görünen tabloya göre yazdım, alınmasın kimse pls.

DP|carpediem
Oyuncu
22 Ağustos 2007 20:33 (22/08/2007, 20:36) %0
alıntı:
Gönderen: akara
Merhaba,
World Cyber Games 2007 sponsorlardan kaynaklanan bütçe sorunlarından dolayı bu sene gerçekleşmeyecektir.
Hepiniz gibi, biz de Wcg 2007'nin gerçekleşmesini istiyorduk. Son ana kadar da bunun için elimizden geleni yaptık. Fakat Türkiye finallerini yapıp, büyük finale takım gönderememe, sizleri mağdur etme gibi bir durum olmaması için Wcg 2007'nin gerçekleşemeyeceğini üzülerek açıklamak zorundayız.
Bu, Türkiye dışında başka ülkelerin de yaşadığı, sadece 2007'ye özgü bir durumdur.

Olan oldu demekten başka bir şey bırakılmasa da cevabını merak ettiğim bir soru var, gerçekten dediğiniz gibi son ana kadar her şeyi yaptınız mı yoksa bu durum çok daha öncesinden belli miydi? Eğer daha önceden belliyse ve bunu bazı şeyleri düşünerek -misal tartışmalara yol açmamak, tepki toplamamak için- bize bildirmediyseniz, yaptığınız büyük ayıptır. Bu oyunu oynayan bizler yılda 1 kere yurt dışına çıkabileceğimizi umduğumuz bir turnuva için tüm sene boyunca ve yazın ortasında çaba sarfetmekten kaçınmamışsak, kimi arkadaşlarımız tatilinden şusundan busundan fedakarlık etmişse, siz de biraz dürüst olup bu sorunun cevabını verin. Gerçi vermeyeceğiniz aşikar ama, bir umut yazdım. Saygılar ve de geçmiş olsun.

Turkish Psycho
Oyuncu
22 Ağustos 2007 21:30 %0
Yaptığım fedakarlıklar o kadar falza ki

alıntı:
Gönderen: DP|carpediem

Olan oldu demekten başka bir şey bırakılmasa da cevabını merak ettiğim bir soru var, gerçekten dediğiniz gibi son ana kadar her şeyi yaptınız mı yoksa bu durum çok daha öncesinden belli miydi? Eğer daha önceden belliyse ve bunu bazı şeyleri düşünerek -misal tartışmalara yol açmamak, tepki toplamamak için- bize bildirmediyseniz, yaptığınız büyük ayıptır. Bu oyunu oynayan bizler yılda 1 kere yurt dışına çıkabileceğimizi umduğumuz bir turnuva için tüm sene boyunca ve yazın ortasında çaba sarfetmekten kaçınmamışsak, kimi arkadaşlarımız tatilinden şusundan busundan fedakarlık etmişse, siz de biraz dürüst olup bu sorunun cevabını verin. Gerçi vermeyeceğiniz aşikar ama, bir umut yazdım. Saygılar ve de geçmiş olsun.

I'm soppable.When i scored, i stop...

amentia
Oyuncu
22 Ağustos 2007 22:32 %0
dpden bazi elemanlar "biz gelicektik , ulkemizi temsil edicektik" gibisinden seyler yazmis gotfragde de diger klanlara haksizlik olmus.

hem ulkemin temsil edilemeyecegi icin uzuluyorum
hem de 1.6 gibi kotu bi oyunun son kere oynanacagi wcgde turkiye elemesinin yapilmayacagina seviniyorum.

dunyanin yarisi source oynuyor yarisi 1.6
turkiyenin 90% i 1.6

hem source zorlarina gidiyor hem de oynamak icin para gerekiyor.Hadi iyi bir makineyi gectim , ulkemin guzel insani oyunla alakali birseye 1 dolar bile vermiyor , paraliysa kalsin diyor.

DP|carpediem
Oyuncu
22 Ağustos 2007 23:16 (22/08/2007, 23:40) %0
alıntı:
Gönderen: amentia
dpden bazi elemanlar "biz gelicektik , ulkemizi temsil edicektik" gibisinden seyler yazmis gotfragde de diger klanlara haksizlik olmus.

O eleman benim ama "biz gelicektik,ülkemizi temsil edicektik" demedim. "WCG'de ülkemizi temsil eden takım olmayı umut ediyorduk ama bu artık imkansız" dedim. Çarpıtılmasın

SlayCooL
Oyuncu
23 Ağustos 2007 17:25 %0
seneye source mu olcak ^^ o zaman selam turkiyede gaming hepten çoktu.

[rqm] Trident
Oyuncu
23 Ağustos 2007 19:05 %0
Siberlig turnuva yap bari 1. olan takımın acısını dindirr bodruma gönderrr

rL | Hagi
Oyuncu
23 Ağustos 2007 19:40 %0
geçmiş olsun... kıytırıktan bi turnuva yapılsa bari...

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön