Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
17/05/08 19:43 Toplam 307 oyuncu 53 sunucu 977 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2007 hakkında

akara
Oyuncu
21 Ağustos 2007 13:53 %0
Merhaba,

World Cyber Games 2007 sponsorlardan kaynaklanan bütçe sorunlarından dolayı bu sene gerçekleşmeyecektir.

Hepiniz gibi, biz de Wcg 2007'nin gerçekleşmesini istiyorduk. Son ana kadar da bunun için elimizden geleni yaptık. Fakat Türkiye finallerini yapıp, büyük finale takım gönderememe, sizleri mağdur etme gibi bir durum olmaması için Wcg 2007'nin gerçekleşemeyeceğini üzülerek açıklamak zorundayız.

Bu, Türkiye dışında başka ülkelerin de yaşadığı, sadece 2007'ye özgü bir durumdur.

KennyOii
Oyuncu
21 Ağustos 2007 15:09 %0
herşey için teşekkürler sonuca kavuştu.

-sweet home alabama-

ciberarmy83
Oyuncu
21 Ağustos 2007 15:19 %2
Peki bir sonraki sene bu gibi mali sorunların yaşanmaması için bir plan ve programınız var mı? Sonuçta tahmin ettiğim kadarıyla bu mali sorunların ana kaynağı oyuncu sayısının çok az olması ve sponsorların harcadıkları paranın karşılığını reklam olarak alamaması. Bir sonraki sene büyük ihtimalle oyuncu sayısı daha az olacak çünkü birçok kişi olmama ihtimali olan bir turnuvanın oyunlarıyla uğraşmak istemeyecek. Bu durumda oyuncu sayısını arttırmak için bir planınız var mı?

stateD
Oyuncu
21 Ağustos 2007 16:05 %2
Zaten türkiye olarak o kadar kalitesiz bir Progaming camiasıyız bunu herkez biliyor oyuncularından organizatorlerine kadar.. Fakat böyle bir rezalet olamaz..
Teşekürler...

Not : Artık en büyük turnuvalarımız Adeks2 LAN PARTY ler...

exlowe
Oyuncu
21 Ağustos 2007 16:11 %2
tr de yavaş yavaş büyük organizasyonlar devre dışı kalıyor hadı hayrlısı, TR de cs nin sonu gelmiş bulunuyor arkadaşlar he bi çıkış yolu var adeks2 tatmin olmak için :=(((

bbT
Oyuncu
21 Ağustos 2007 16:13 %0
dahada iyiye gitmesi gereken yerde bu duruma düşmek.. gerçekten yazık

wanton
Oyuncu
21 Ağustos 2007 16:24 %0
beklenen mesaj sonunda geldi sanırım ... herkes belki diyordu ama o belki de bu mesajla sona erdi ....

bence burda herşeyden önce biraz suçu kendimizde ve daha başka kurumlarda da aramalıyız . ben olaya şu açıdan bakıyorum .. örneğin samsung sponsor olarak hersene bugüne kadar binlerce dolar harcıyordu tr ye fakat geçen sene dp takımı ilk 16 ya kalana kadar hiç bir başarı görülemiyordu ... sadece bu tr içinde değil örneğin ispanyada son yıllarda bir başarı görülemiyordu .. samsungda bu kadar parayı harcamak istemedi bence açıkcası ..

peki neden bu halde oluyo .. bunuda şöyle düşünüyorum .. kısır döngü var malesef türkiyede .. kısır döngüden kastım belirli takımlar belirli kişiler etrafında gaming oyunları dönüyor tr de ... bununda sebebi net bağlantısı örneğin .. türkiye'de de avrupadaki kadar hadi olmasa bile şu anki durumdan daha iyi bir net bağlantısı olsa avrupadaki takımlarla daha fazla organizasyonlarda karşılaşabilse bu kısır döngüden de kurtulabilse daha iyi olucağını tahmin ediyorum ..

sonuç olarak bu türkiyede cs açısından kötü bir durum umarım bu önümüzdeki sene böyle bir durumla karşılaşmayız ..

DP | Sleeep
Üsteğmen
Üsteğmen
21 Ağustos 2007 17:49 (21/08/2007, 22:16) %0
gg

SlayCooL
Oyuncu
21 Ağustos 2007 17:49 %2
yıllardık düzenlediğiniz WCG Turnuvalarında insanları çileden çıkarttığınız için,her şeyi son dakikaya bıraktığınız için, ve sizin gibi bir şirketin bunca yıl bu insanları kazıklama ve kandırdığınız için emeklerinize teşekkürler...inşallah artık bırakırsınız bu wcg organizasyonunu ve başka şirketlerin düzenlemesine yardımcı olursunuz..

Turkish Psycho
G.O.W

21 Ağustos 2007 18:32 %0
en azından kesinlik kazandı.Buna da şükür artık Türkiye de Gaming öldü gibi.Seneye ASUS da desteği çekerse (inş çekmez.) Türkiye de oyun sektörü neredeyse biter Bu arada beyler bayanlar bütün gamerlar.Kendinizi Aralık ayına olucak GameX etkinliğine saklayın.Eğer bi WGT daha olursa acısını ordan çıkarırız.

Eğer olsaydı WCG Türkiye de çok büyük düşüncelerim vardı.Bu sene cs takımları gibi nfs de iyi sonuçlar alabilirdik.Dünya rekorlarına yakın bi performans sergiliyordum ama şans işte.Önümüzdeki maçalara bakıcaz

I'm soppable.When i scored, i stop...

ciberarmy83
Oyuncu
21 Ağustos 2007 18:52 %0
Sayın arkadaşım,
Şikayetlerinde haklısın. Ancak şöle bir durum daha var: Şuan okuyomusun, çalışıyomusn bilmiyorum ancak ben çalışan biri olarak türk şirketlerin durumunu dehşet verici olarak buluyorum. Yani nerdeyse yolunda giden hiçbirşey yok. Askere gitmeden önce biraz para kazanmak için küçük bir şirkette telefondan web sayfası satan bir satış elemanı oldum. Bana verdikleri telefonun sesi o kadar kısıktıki müşterinin sesini duyamıyodum. Bunun yanında klavyemdeki back space tuşunun üstüne benden önceki arkadaş bişey dökmüş olsa gerek bastığım zaman takılıp kalıo ve bütün yazdıklarım siliniyodu. Bunlar beni ciddi biçimde yavaşlatan ancak düzeltilmesi son derece kolay şeylerdi. Defalarca uyarmama rağmen düzeltmediler. Yani alttarafı ucuz bi klavye ve telefon alsalar çok daha verimli çalışabilirdim ama almadılar. Kendi kendime: "Küçük ve ciddiyetsiz bi firma olduğu içindir." dedim. Şimdi Tekfen isimli büyük bir inşaat firmasında çalışıyorum ancak durum yine aynı. İlk geldiğimde bana verilen koltuk kırıktı değiştirin dedim 1,5 aydır değişmedi. Bunun yanında VPN (virtual private network) şifresi çıkarmak çok zor die işten ayrılan arkadaşınkini kullanıyodum. O genel merkezden iptal edilince şifresiz kaldım. Söylemem gereken herkese durumu bildirdim ancak hala şifresizim. Bir muhasebeci olarak da şifrem olmadan hiçbir iş yapamıyorum. Zaten bu sebeple buraya mesaj atmaya vakit bulabiliyorum Ama canıma minnet, maaşımı aldıktan sonra gerisi umrumda değil.
Yani anlıycağın dostum Türkiye'deki bütün şirketler Siberlig gibi. Gayet verimsiz çalışan, karşısındakini hiç düşünmeyen, hazırladığı plana hiçbir zaman bağlı kalamayan şirketler topluluğu.
alıntı:
Gönderen: DP | Sleeep
sokim böle olaya boşuna kıçımı yırtmışım(şız) bütün sene .evde okadar ailemle tartışıom oyunlara ayırdığım zamanla ilgili sonuç? yok böle bi durum ya sokim w3 e sokim samsunga sokim gaminge
incup(mass lag) takılcaz artık sırf incup için kascaz pehhh napcaz bundan soraki senelerde peki? 2007de paraları yok samsungu 2008demi olcak sokim samsunga boykotluom her boklarını almıom/aldırtmıorum hiçbişeylerini ..venezuela online eleme die bişi duyduk odamı olmuo?napcaz seneye ozaman gidip almanya yuannistan bulgaristan gürcistan ? hatta PAKİSTAN gibi bi ülkedenmi katılcaz? bu wcg nin olmamasına neden olan hertürlü kuruluşa tekrar sokim !!!
bide okadar diodum sc2 de çıkıo alırım direk orj baslarım herkesle aynı anda kasmaya wcgdede bişiler yaparım die oda bok oldu ...

moguzsen
Oyuncu
21 Ağustos 2007 19:14 %0
Türkiye' deki oyunculuğa büyük bir darbedir bu. Çok yazık oldu.
Yetkililere açıklama nezaketi gösterdikleri için teşekkürler.

Bu.iMpeRiaL
Bosphorus Underground

21 Ağustos 2007 19:50 %0
geçmiş olsun.. çok üzüldüm ama hayırlısı..

Wess
The Gamer Team

21 Ağustos 2007 20:02 %0
hayırlısı olsun wcgye girip bırakmaktı vardı. Kısmet deilmiş :/

shaNt^
Oyuncu
21 Ağustos 2007 20:54 (21/08/2007, 21:11) %0
Bi bakımdan haklılarda..Birşeyden kazancım yoksa, bari kaybım olmasın hesabını uyguluyorlar..Ülkemizdeki oyuncular içinde çok üzücü bir haber..

amentia
The Gamer Team

21 Ağustos 2007 20:57 (21/08/2007, 20:58) %0
Her ne kadar kore dinazorlarinin organize ettigi wcg turnuvasi counter strike 1.6 oldugu icin oynamayacak olsam da , 1.6 veya diger oyunlari oynayan , bu turnuvaya katilmayi planlayan insanlarin boyle bir olaya tepkisiz kalmasina , "tuh be gecmis olsun" diye gecistirmesine anlam veremiyorum.

sizce bu kadar basit olabilir mi ey ulkemin guzide oyunculari.

Burki.
Oyuncu
21 Ağustos 2007 21:44 (21/08/2007, 21:45) %0
yapamıyorsan bırak mantığını izleyin artık.

bakanlar gıbısınız oturdugunuz koltugu bırakmıyorsunuz.

Turkish Psycho
G.O.W

21 Ağustos 2007 22:21 %0
Su ve bardak dolapta lütfen buyrun.

Ragers
Oyuncu
21 Ağustos 2007 22:50 %0
tam dedik WGT kode5 esl fln derken türkiyede oyun düzeliyor dedik WCG 2007 iptal oldu bu türkiye oyuncuların şanşı yok gibi 1 turnuva olursa bi turnuva olmuyor

DP|Neo
DarkPassage.FIFA

22 Ağustos 2007 00:37 %0
Açıklama geçte olsa geldi. Bu seneye ait bir durum olduğunu söylemişsiniz. Bundan önceki senelerde de bi takım ülkeler alınmadı diye biliyorum. Neyse benim için açımdan WCG filan bitmiştir gelecek senekide. Büyük oyuncu kaybı olucak ülkemizde. Çünkü insanların kafasında acaba var artık. Ya seneyede olmazsa diyip boşuna kasmayalım demezmi türk oyuncular acaba?

Sağlıcakla kalın.. Herşey için teşekkürler.

n-e-c-r-o
Gate13 Team

22 Ağustos 2007 02:25 %0
Bari gidebilene izin verilse DP falan gidebilir belki kendi kaynaklarıyla bu geçen seneki KODE5 te gidemediklerinde biz kendi paramızla gidebilirdik Çin'e falan demişlerdi ?

KennyOii
Oyuncu
22 Ağustos 2007 10:57 %0
bana ordan buzlu olanından.

alıntı:
Gönderen: Turkish Psycho
Su ve bardak dolapta lütfen buyrun.

-sweet home alabama-

Silphatos
Yarbay
Yarbay
22 Ağustos 2007 11:29 %0
Seneye düzelir inşallah bu durum.

shaNt^
Oyuncu
22 Ağustos 2007 12:29 (22/08/2007, 12:36) %0
grand finalde bayrağımız olmıycak şimdi

Seattle'ye hg smoke fln mı atsak

Turkish Psycho
G.O.W

22 Ağustos 2007 13:07 %0
Araba işini ben hallederim. en azından gülüp geçebiliyorz azda olsa.Esl de yarışmak bilke gelmiyor içimden.

alıntı:
Gönderen: shaNt^
grand finalde bayrağımız olmıycak şimdi
Seattle'ye hg smoke fln mı atsak

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: