| Yazar | Konu: Knight online vs world of warcraft |
| Yüzbaşı |  | 23 Mart 2007 16:28 %0 | |
|
Ne dir bu WoW'u süper kılan..?
Knight online'dan çok daha guzel olduğunu biliyorum ama hiç oynamadım...
Beni aydınlatırsanız sevinirim
Knight'a göre + ları nelerdir...? |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 23 Mart 2007 17:08 %0 | |
|
Bul bi yerden wow cd si kur patch lerinide update et daha sonra www.wow-europe.com sitesinden 10 günlük deneme keyi al gir kendin gör farkı.
Bizler yazmaya kalksak 1 asır sürer saymak veya şöyle söliyim ko ve wow mukayese edilemez. |
| |
| Yüzbaşı |  | 23 Mart 2007 17:52 %0 | |
|
Knayt onlayn s.çsnında b.ku ile sdk yarıştırsın.
3D mario nun bile daha güzel ateş animasyonalır falan vardır.
O kadar saçma sapan bir oyun işte.
OnsekizMart |
| |
| Yüzbaşı |  | 24 Mart 2007 12:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HeLL|SpongeBoB
Knayt onlayn s.çsnında b.ku ile sdk yarıştırsın.
3D mario nun bile daha güzel ateş animasyonalır falan vardır.
O kadar saçma sapan bir oyun işte.
OnsekizMart
ReLaX |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 2007 20:28 %0 | |
|
Wow, KINAYTIN bir düşük wersiyonu hatta bir bile değil birkaç
Bazıları derkiii: Knight Wowdan daha iyi..  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 2007 21:54 %0 | |
|
Wow dünyadaki en iyi mmorpgdir hile,küfür,-12 veletler hiç birini bu oyunda bulamazsınız.Dupemiş koxpmuş o parayı knighta vericeğime wowa veriyorum çokda memnunum diğer 8.5 milyon oyuncu gibi.
Burning Crusade...
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 2007 23:24 %0 | |
|
| biyerlerde cd bul korsan fln farketmez. wow-europe sayfasına gir deneme key al. 10gun bedava oyna farki gor. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2007 09:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: VictoriouS
Wow, KINAYTIN bir düşük wersiyonu hatta bir bile değil birkaç
Bazıları derkiii: Knight Wowdan daha iyi..
işte bunu diyen bazıları hayatları boyunca wow oynıyamayacak insan kitlesi
maddi olumsuzlukları en başta yer aldığı için uzanamadıkları ciğere mındar diyenler
en büyük artısı olunabilecek en yüksek saygı seviyesi ortamında oynanabilir olduğu
Gmlerin 24 saat senin sorunlarını dinlemesi anında çözüm üretmesi
Keanue Revees (umarım doğru yazdım) ve Jonny Deep'in tarren mill severda horde shaman ve rogue oynamaları (bir pc dergisinde wow on celebrity diye bir makale yayınlanmış ve orada tüm ünlü isimler yer almıştı wow oynıyan)
bu arada adam harbiden Neo adı ile oynuyor  |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2007 22:06 %0 | |
|
| Ne biliyosun benim wow oynamıyacağımı? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Mart 2007 09:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: VictoriouS
Ne biliyosun benim wow oynamıyacağımı?
sana oynayamazsın diyen yokki.
senin soruna cevap var
bazıları derkii: soruna cevap o |
| |
. |
| Yüzbaşı |  | 30 Mart 2007 13:04 %0 | |
|
| iki oyunuda oynamış biri olarak diyorum ki wow la hiçbir mmorpg kıyaslanamaz.Ne grafik olarak olarak ne oynanış olaraknede oyun içi dinamikleri açısından.Ayrıca wow daki oyuncu kitlesinin kaliteside başka bir + sı. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mart 2007 02:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: __((polat))__
Ne dir bu WoW'u süper kılan..?
Knight online'dan çok daha guzel olduğunu biliyorum ama hiç oynamadım...
Beni aydınlatırsanız sevinirim
Knight'a göre + ları nelerdir...?
İnsanların diablodaki çılgınca item bulma arzusunu kullanan blizzardın GM lerinin sıkı çalışması sonucu güç bela kontrol edilebilen bir oyun, kolay oynanması ve çoğu çocuğun blizzardla büyümesi bu kadar tutulmasının sebebi. O kadar çok sorunlu adam var ki inanamazsın, topluluğun iyi olduğu görüşünü katılmıyorum, gerçekten delirmemiş adamlar bulana kadar baya vakit harcıyosun serverda... |
| |
| Oyuncu |  | 03 Nisan 2007 09:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Anakin86
iki oyunuda oynamış biri olarak diyorum ki wow la hiçbir mmorpg kıyaslanamaz.Ne grafik olarak olarak ne oynanış olaraknede oyun içi dinamikleri açısından.Ayrıca wow daki oyuncu kitlesinin kaliteside başka bir + sı.
grafik adına aslında oyund hiç bir + yok en basit konfigürasyonda bile çalışan bir oyun wow ama knight online ile kıyaslanacak olursa tabi wow grafikleri perfect
grafik görmek isteyen arkadaşlar lotr:shadow of anghmar oynasın |
| |
| Yüzbaşı |  | 03 Nisan 2007 10:03 %0 | |
|
O oyuna başlayabilirim.Ne zaman çıkıyor.Çıktığı an wow mow kalmaz yani direk elf archer açarım bi ane.Yada dwarf warrior.
Pff süper olur.Ne zaman çıkıyor?
alıntı: Gönderen: Biyonikamele
grafik adına aslında oyund hiç bir + yok en basit konfigürasyonda bile çalışan bir oyun wow ama knight online ile kıyaslanacak olursa tabi wow grafikleri perfect
grafik görmek isteyen arkadaşlar lotr:shadow of anghmar oynasın
OnsekizMart |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2007 17:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^33SpongeBoB
O oyuna başlayabilirim.Ne zaman çıkıyor.Çıktığı an wow mow kalmaz yani direk elf archer açarım bi ane.Yada dwarf warrior.
Pff süper olur.Ne zaman çıkıyor?
OnsekizMart
2 ayda 3 ayı var oyunun
oyunun oynanabılırliği wow dan nerede ıse hıc bır farkı yok gıbı
ama grafık konu atmosfer v.s. lerın wowdan fazlası var dıyebılırım
testerlar oyun ıcın okadar cesur davranmıslarkı forumlara sunu yazmıslar oyun hakkında " world of ringcraft" |
| |
| Yüzbaşı |  | 09 Nisan 2007 18:50 %0 | |
|
Ya müthiş olucak.Birde bu pvp lere yüzüğün konusunu biraz işlerlerse of abi yemede yanında yat olur yav.Ah müthiş olur.
Pvp arenası yerine mesela şeyi savunduğunu düşün miğfer dibini falan.Aman deyim akıllara zarar olur valla.
Birde knayt attık iyice s.çmış durumda.Hile hurda.Ücretsiz üyeler giremiyor kesinlikle.Girince girdim ulan olley diye sevingiklerini duydum.Neyse hadi iyi günner.
OnsekizMart |
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2007 09:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^33SpongeBoB
Ya müthiş olucak.Birde bu pvp lere yüzüğün konusunu biraz işlerlerse of abi yemede yanında yat olur yav.Ah müthiş olur.
Pvp arenası yerine mesela şeyi savunduğunu düşün miğfer dibini falan.Aman deyim akıllara zarar olur valla.
Birde knayt attık iyice s.çmış durumda.Hile hurda.Ücretsiz üyeler giremiyor kesinlikle.Girince girdim ulan olley diye sevingiklerini duydum.Neyse hadi iyi günner.
OnsekizMart
tribune yapımcıları pvp ıcın soyle bısı bulmus oyunu pve oynuyorsun ancak rank v.s. gıbı seylere ulasa bılmek ıcınde pvp arenalar koymuslar guıldwars gıbı
oyunun konusuna gelırsek
kitabın ve lotr in tum telif hakları satın alınarak ve tamamen kıtaba sadık kalınarak yapılan bır calısma oyun frodonun yuzu almasından be hobbit koyunden ayrılmasından hemen sonra baslıyor
görsellık mukemmel
wow dakı caster ustunlugunden bıkan oyuncularıda dusunmus tribune oyunda buyucu dıye bır sınıf yok
oyunda tamamen kendı sectıgın bır ırktakı karakterı canlandırıyorsun
ancak oyunda gimli frodo elrond aragorn v.s. bunlardan görevler alınabılıyor yada onlarla yada arwen ıle grup gorevler yapıla bılıyor
pvpde ıse kötü tarafın kılıgına burunup orc baslayıp urk-hai olarak bır cok pvp poınt kazanıp spell item traın lerı alabılıyorsun
ılk map oldukca kucuk bır alan
ama oyunda bınek olmadıgı ıcın bır uctan bır uca gıtmek yaklasık 2 saatını alıyor adamın ancak o 1 map ın buyuklugu wow un bır katasının buyuklugune eşit
oyunun suankı lvl sınırı 50 ve bu map bu lvl ıcın yeterlı kalıyor
25 lvl a tek basına kolaylık gelebılırsın sonrası allah kerım
tribune yapımcıları acıklamasına gore 1 map olarak cıkacak ancak daha buyuk alanlara erısmek daha cok ıtem ve bınek sahıbı olmak ısteyenler ucretı karsılıgı yayınlanacak olan update ler ıle bunlara ersebılecek dıye bır ıfade kullanıyor tıpkı guıldwars mantıgı gıbı
yanı oyunda suan istanbul var ama istanbul-bursa isimli paket alırsan hem ıstanbul hem bursa olucak yada ib-veliefendi paketını alırsan bursa istanbul ve bıneksahıbı alabılırsın olucak v.s.
bekleyecez gorecez suan ıcın betası mevcut onun bıle 800 mb e yakın update ı var
ama cok kısıgının bekledıgı bır gercek bu oyunu artık ınsanlar sağlam konular üzerıne dayalı bırseyler beklıyor
özellıkle blizz in tbc de yaptığı Dranei zırvalıgından sonra
hıc var olmamıs bır karaktere hıkaye uydurup masala ekledı adamlar  |
| |
 Korgeneral |  | 10 Nisan 2007 17:20 %0 | |
|
Bende Tarren Mill'de oynayim bir araştıralım bakalım bulacak mıyım? =)
alıntı: Gönderen: Biyonikamele
Keanue Revees (umarım doğru yazdım) ve Jonny Deep'in tarren mill severda horde shaman ve rogue oynamaları (bir pc dergisinde wow on celebrity diye bir makale yayınlanmış ve orada tüm ünlü isimler yer almıştı wow oynıyan)
bu arada adam harbiden Neo adı ile oynuyor
Gölge Olabilmek İçin İlk Önce Madde Olabilmek Lazımdır. Ninjanın İlk Dersi. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2007 17:43 %0 | |
|
world of warcraft bildiğim en iyi online oyun ilk girdiğim server hades di hala aynıserverdayım |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2007 17:51 %0 | |
|
hades serverinde hunter,rogue,paladin,warlock,mage açtım oyunda 1500 kişi var hepsi de lvl 70 aslında herkez lvl 70 çok lag var bi kere 16k lag vardı umarım gene bukadar lag olmaz |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2007 17:57 %2 | |
|
| wow knight onlieden 10000000000kat daha iyidir knight online bi kez oynadım berbat bir oyun |
| |
| Oyuncu |  | 17 Ağustos 2007 00:19 %0 | |
|
zzzz ko yu yerden yere vuruyosunuz ama bir çok + sı da var wow a göre çok basit örnek
1. ko daki atraksiyo wowda kesinlikle yok wow oynarken herşey altta çıkan loding ten ibaret örnek mage sen büyü yapıor bekle ice atıyor bekle hatta oyunculara koşarak bile vurmak problem oluyo faka ko da böyle bişey yok
2. ko da skilleri hızlı bir şekilde kullana biliyorsun fakat wowda o kadar çok skil varki hangisi neydi ya diyebiliyosun ilk levellarda
3.wowda itemlerini abartılı levellarda giyebiliyosun fakat ko da satat point bu işi hallediyo sana paper yada defans oalrak seçenek sunuyor wowda böyle işey yok level al skile puan ver
4.wowda yolda yürürken 7567267234525 tane hayvan sana dalıyo ve çok uzun bir süre peşini bırakmıyo üstelik daha berbatı var level ın onlara yüksek gözükürse çok içlerine girmediğin sürece sana dokunmuyolar yani bahsetiğimiz beast azının içine girsende girmesende sana dalması lazım neticede
5.bu oyunu oynayan herkes %97 oranla ilk olarak mmorpg ye ko ile başlamıştır ! nerden biliyosun diceksiniz cok basit adsl çoşkusu geldi cafelere ilk ko kuruldu hanginizde evde bilgisayar vardıda gitti orjinal cd alıp wow oynadı %3 lük kesim
6. ko wow türü farklı biri gerçek atraksiyon için yapılmış diğeri ise (WOW) gez,gör,ingilizceni geliştir,vaktini öldür,masabaşından dünyayı kurtar diye yapılmış en önemliside +12 (sanki D&R e gitcek kardeşimde ona wow satmıcaklar)olması tartışılır |
| |
| Yarbay |  | 17 Ağustos 2007 16:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: efebaradan
zzzz ko yu yerden yere vuruyosunuz ama bir çok + sı da var wow a göre çok basit örnek
1. ko daki atraksiyo wowda kesinlikle yok wow oynarken herşey altta çıkan loding ten ibaret örnek mage sen büyü yapıor bekle ice atıyor bekle hatta oyunculara koşarak bile vurmak problem oluyo faka ko da böyle bişey yok
2. ko da skilleri hızlı bir şekilde kullana biliyorsun fakat wowda o kadar çok skil varki hangisi neydi ya diyebiliyosun ilk levellarda
3.wowda itemlerini abartılı levellarda giyebiliyosun fakat ko da satat point bu işi hallediyo sana paper yada defans oalrak seçenek sunuyor wowda böyle işey yok level al skile puan ver
4.wowda yolda yürürken 7567267234525 tane hayvan sana dalıyo ve çok uzun bir süre peşini bırakmıyo üstelik daha berbatı var level ın onlara yüksek gözükürse çok içlerine girmediğin sürece sana dokunmuyolar yani bahsetiğimiz beast azının içine girsende girmesende sana dalması lazım neticede
5.bu oyunu oynayan herkes %97 oranla ilk olarak mmorpg ye ko ile başlamıştır ! nerden biliyosun diceksiniz cok basit adsl çoşkusu geldi cafelere ilk ko kuruldu hanginizde evde bilgisayar vardıda gitti orjinal cd alıp wow oynadı %3 lük kesim
6. ko wow türü farklı biri gerçek atraksiyon için yapılmış diğeri ise (WOW) gez,gör,ingilizceni geliştir,vaktini öldür,masabaşından dünyayı kurtar diye yapılmış en önemliside +12 (sanki D&R e gitcek kardeşimde ona wow satmıcaklar)olması tartışılır
Ben acikcasi bu yaziyi okumamis, gormemis, duymamis olmayi isterdim.
1- Ko dunyanin gelmis gecmis en kotu en berbat ve en rezalet oyunlarindan biridir diyemeyecegim cunku alaninda tek olmayi basardi.
2- Ko yu malesef 3.5 yil oynadim inanilmaz bi hata yaptim. Wow gectim ve 2 haftada asik oldum wow' a .
Ayrica sundan eminimki sen wow oynamamissin sadece izlemissin yada kolpa diye tapir ettigimiz illegal wow servarlarinigormussun..
Ko= NOOB Online |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2007 19:23 %0 | |
|
| knight onlineda seri vurmanın sebebi oyun hatasıdır ve wow gercek hayatı örnek almış sen adam arkanda iken ona nasıl vurabilirsin ki! |
| |
| Başçavuş |  | 02 Eylül 2007 13:38 %0 | |
|
su kadar soyleyım wow un yanında ko oyunmu be oyna gor bak www.wturk.com dan uyelık al orda ne yapacakların yazıyor oynama icin onların kendi set realmlistleri war ordan baglan bende ordayım baglanırsan adım dynasty beni bul  |
| |
| |