Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 04:01 Toplam 31 oyuncu 56 sunucu 260 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Biri bana bu oyunun amacını söylesin!!!

eleman bir
Oyuncu
09 Ocak 2007 17:05 %0
Oyuna Para harcayanlar, gerçek parayla GB veya karekter satın alanlar .... Kosp'a Yeter diyenler... K2 ye iltifat veya küfredenler.

BU OYUNU NEDEN OYNUYORUZ !!! amacımız ne?

Biri bana anlatsın. Ben Unuttum .

^4SaDMaT
Teğmen
Teğmen
22 Ocak 2007 20:21 %0
aga bu oyunun amacı karuslarla elmoradın savaşı bunun nedeni ise insanların karusları suçlamasıdır

siberefendi
Oyuncu
22 Ocak 2007 20:26 %0
amacı yokki anca dolaşıyon amaç kral olmakmı neymi ş öle bişe ammmaann call of duty daha güzel en azından amacı var

^1CooL^9!!
Oyuncu
22 Ocak 2007 21:25 (22/01/2007, 21:26) %0
walla sizi bilmem ama ben arkadaslarımla eğlenmek,vakit geçirmek we el moradları öldürmektir,bu arada 65 olmadan asla cz'ye gitmem,veya sawaşlarda bulunmam ...

Arma...
Oyuncu
22 Ocak 2007 23:07 %0
Bu oyun tam bir saçmalık. Oynamayın şu aptal oyunu. Zamamında oynamış biri olarak kendimden utanıyorum. Bırakalı çok oldu aşırı mutluyum. Bi daha hayatta oynamam.

^4SaDMaT
Teğmen
Teğmen
24 Ocak 2007 20:32 %0
alıntı:
Gönderen: ***Arma***
Bu oyun tam bir saçmalık. Oynamayın şu aptal oyunu. Zamamında oynamış biri olarak kendimden utanıyorum. Bırakalı çok oldu aşırı mutluyum. Bi daha hayatta oynamam.

bu oyunun neresi saçma?

eleman bir
Oyuncu
24 Ocak 2007 20:35 %0
alıntı:
Gönderen: sadmat
aga bu oyunun amacı karuslarla elmoradın savaşı bunun nedeni ise insanların karusları suçlamasıdır

insanlarmı suçladı karus mu savaş açtı bi düşün mu savaş açtı bi düşün

^4SaDMaT
Teğmen
Teğmen
25 Ocak 2007 12:06 %0
alıntı:
Gönderen: Tillolu-tr

insanlarmı suçladı karus mu savaş açtı bi düşün mu savaş açtı bi düşün

ben sana oyunun hikayesini uzun uzun anlatam eskiden klarus diye birşey yoktu ondan sonra birtane karanlıklar efendisi insanlarıb bazılarını karus yaptu ve insanlar karuslardan korkup dışladaılar

CLassique
Onbaşı
Onbaşı
08 Şubat 2007 16:59 %0
Arkadaşlar PC sinde KO olmayınca adam tabi kıskanıyo indirmeyede üşeniyo sora oyunu kötülüO **BASİT** OYUNUN AMACI LEVEL ATLAYIP KARŞI CİNSİ ÖLDÜRMEK BERABER OLARAK SAVAŞLARI KAZANMAK GÖREVLERİ GEÇMEK !!!!

[SpR]CousiN
Oyuncu
09 Şubat 2007 15:26 (09/02/2007, 15:37) %0
Hayır. koxp kullanmak,başkalarının emeklerini çalmak, item dupelemek,küfür etmek,birbirimizi aşağılamak,herkesten yardım beklemek ama birisi bizden yardım istediğinde ondan para istemek vermeyince ana bacı sövmek,ilk önce kendini iyi tanıtarak arkadaş edinmek sonrada aga nolur ss çekcem raptoru verde arklara havam olsun diye itemi alıp ortadan kaybolmak.BİR OYUN İÇİN EN YAKIN ARKADAŞINI,ABİNİ,KARDEŞİNİ SATMAK evet oyunun amacı budur aksini sakın kimse iddaa etmesin herkes oyunda en iyi olmak için kendini bile satar

Burning Crusade...

karabela96
Oyuncu
21 Temmuz 2007 14:47 %0
Bence oyunun amacı yok saydılarımla...

vasiyet
Oyuncu
22 Temmuz 2007 06:40 %0
KANKA BU OYUNUN AMACI GÖREVLERİ YAPARAK YÜKSEK LEVELE ÇIKMAK.SONRADA CZ DE NP KASMAK.AMA BN USKODA NPNİN NE İŞE YARADIĞINI BİLMİYORUM.TURKGAMER CLAN SIRALAMASINA GİRMK İÇİN AMA.

sPs^^11betty
Teğmen
Teğmen
04 Ağustos 2007 15:13 %0
sımdı bu baslıgı acanı dovcem he bılmıosan suscaksın kardesım oynamadan bı sey konusma oyna amacını o zman gorursun ama snde o zeka olmadıgı bllkı a

g-man93
Oyuncu
15 Ağustos 2007 11:42 (15/08/2007, 11:43) %0
Ben Oyunu Bıraktım Öyle Mutluyumkii...Boş Yere Para Veriyosunuz Oyuna...Sİz Oynuyosunuz Başkaları Kazanıyo Kazanılarn Parada Sanırım İsrailemi Ne Gidiyodu...Ayrıca Oyununda Amacı Çok Saçma Herkes Np kasmaya Level Atlamaya Kral Olmaya Çalışıyor...Sanki KRal Olunca Çok Şey Olacakta...

Kuan
Oyuncu
16 Ağustos 2007 03:42 %0
Bi amaci yok amacsiz bi oyun ama yinede arada oynanıyo

Est Sularus oth Mithas

NeWYoRK
Oyuncu
16 Ağustos 2007 20:13 %0
vallah bu oyun mu dan bile saçma kim ne derse desin saçmalık dizboyu bi boy dolaşıyon adam öldürüyon sonra garip buglar çıkıyo saçmalayıp gidiyo işte

RK.DieeLf
Oyuncu
18 Ağustos 2007 19:26 %0
ben bu oyunun amacını biliorum k2 networkun para kazanma isteği ve premium alan enayiler sadece wakit öldürmekten başka bi boka yaradıgıda yokk

em-in
Oyuncu
24 Ağustos 2007 22:54 %0
pre. alanlarıbn boktan yere kazıklıolar

[OtherS]Ceph
Oyuncu
03 Eylül 2007 21:44 %0
oyunun amacı derken neyi kastediyosun ilk once?

eger bu oyundan bagimsiz bi sekilde neden oyun oynariz diyosan, eglenmek, arkadaslarla guzel vakit gecirmek, yeni aarkadaslar edinmek gibi sebeplerden oynanir.

eger bu oyunun hikayesi icindeki amacini soruyosan bilmiyorum. bi amaci oldugunu da sanmiyorum. oyunun resmi sitesinde hikaye adi altinda anlatilar binbir zirvalama ancak neden insan ve orc seklinde iki irk oldugunu acikliyor. bunlarin neden savastigi bile belli degil.

bu sitenin diablo sayfasindan da gorebileceginiz gibi uzun yillardir diablo oynarim, sikilmadim, hala da arada acar bi yarim saat oynarim. diablo ile kiyaslayacak olursak diablo'da single player bile oynasan oyunun hikayesini anlayabiliyosun. oyunda belli bi zamandan beri gelen olaylar zinciri var ve senin oyuna baslamanla bu hikaye seninle birlikte gelisiyo. oyundaki gorevler ve oduller de buna yonelik.

ama ko'da bunlarin hicbiri mevcut degil. ne diye gidip kopek benzeri yaratiklari kesiyorum ki durduk yere?

ben daha yeni basladim bu oyuna. eger bi kac dogru duzgun arkadas edinirsem eglencesine oynarim. gunde 2-3 saati gecmeyecek sekilde. bulamazsam diablo 3u beklemeye devam

M4oZy
Oyuncu
15 Eylül 2007 01:15 %0
uLan adı üstünde oyun ne amacı olabilir. tabi bazı insanlar bu oyun üzerinden para da kazanıyor o baska konu...
sacmalamayalım plz

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: