| Yazar | Konu: Nasıl demo kaydı alınır |

|  | 16 Ağustos 2007 15:15 %0 | |
|
Aşağıdaki komutları konsola yazın:
Demo kaydı almak için;
/record <demo adı>
Yapılmakta olan demo kaydını durdurmak için;
/stoprecord
Alınan demo kaydını izlemek için;
/demo <demo adı>
Yaptığınız demo kayıtları, "...\Activision\Call of Duty 2\main\demos" klasörüne alınır.
Eğer oyunun kurulumu sırasında yükleme dizinini değiştirmediyseniz, bu klasör C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Main\demos dizinindedir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
|
|
| Teğmen |  | 16 Ağustos 2007 15:45 %0 | |
|
| yazıyı yazınca taba mı basacaz yoksa enteremı? |
| |
| Yüzbaşı |  | 16 Ağustos 2007 16:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^11YATKO ^^33GS
yazıyı yazınca taba mı basacaz yoksa enteremı?
record-tab-demo adı-enter |
| |
| Teğmen |  | 16 Ağustos 2007 16:18 %0 | |
|
| tşk nobran |
| |
| Binbaşı |  | 16 Ağustos 2007 19:49 %0 | |
|
benim osn den aldığım ssler ve demolar osn adında yeni bir klasöre kayıt oluyo bunu ben oluşturmadım kendi oldu 
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak bir devrin battığı yerdir
|
| |
| Tuğgeneral |  | 16 Ağustos 2007 19:56 %0 | |
|
| deniyelim bakalım |
| |
| Teğmen |  | 16 Ağustos 2007 22:12 %0 | |
|
| Ben yapamadım yaw.. Oyunu kaydediyom.Stop recordan sonra kaydetmiyo demos 'a |
| |
| Oyuncu |  | 17 Ağustos 2007 00:35 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: LaZuSaK
Ben yapamadım yaw.. Oyunu kaydediyom.Stop recordan sonra kaydetmiyo demos 'a
osn isimli klasore kaydeder,o demoyu main klasorunun icinde demos diye bir klasor olustur icine at sonra consol dan calıstır izle. |
| |
| Yüzbaşı |  | 17 Ağustos 2007 11:01 %2 | |
|
| Bana kizmayin ama demo kaydi nasil alinir diye konu acmak yerine arkadaslar artik punkbuster kullanmaya basliyoruz sizde aktif edin serverlara girebilmek icin gibi bir baslik gorsem sahsen cok mutlu olcaktim cunku millet artik kufur eder gibi wall hack kullaniyor yani kufur olaylariyla esit sayida hack yapanlar.... |
| |

|  | 17 Ağustos 2007 11:33 %0 | |
|
Böyle bir başlık göremeyeceksiniz. Punkbuster'a geçmeyeceğimizi ve neden geçmeyeceğimizi defalarca önceki konularda açıkladık.
alıntı: Gönderen: Xristougenna
Bana kizmayin ama demo kaydi nasil alinir diye konu acmak yerine arkadaslar artik punkbuster kullanmaya basliyoruz sizde aktif edin serverlara girebilmek icin gibi bir baslik gorsem sahsen cok mutlu olcaktim cunku millet artik kufur eder gibi wall hack kullaniyor yani kufur olaylariyla esit sayida hack yapanlar....
|
| |
. |
| Üsteğmen |  | 21 Ağustos 2007 20:00 %0 | |
|
Arkadaslar Ben demo alabiliyorum fakat izliyemiyorum ... herseyde dogru sekilde ama olmuor ? oyuna girince
/demo demo adı yapıorum olmuyor sebebi ne olabilir ? Oyun yüklenmesinde hata olabilir mi hata filan vermişti yüklemede
! Zafere Giden Yolda Çekilen Çile Kutsaldır ! |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ağustos 2007 20:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: #DuFyDucK#
Arkadaslar Ben demo alabiliyorum fakat izliyemiyorum ... herseyde dogru sekilde ama olmuor ? oyuna girince
/demo demo adı yapıorum olmuyor sebebi ne olabilir ? Oyun yüklenmesinde hata olabilir mi hata filan vermişti yüklemede
! Zafere Giden Yolda Çekilen Çile Kutsaldır !
biraz yukarıdaki diger yazıma bakarsan sorununu cozersin orada yazdım. |
| |
| Albay |  | 21 Ağustos 2007 23:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: MrBomb
Aşağıdaki komutları konsola yazın:
Demo kaydı almak için;
/record <demo adı>
Yapılmakta olan demo kaydını durdurmak için;
/stoprecord
Alınan demo kaydını izlemek için;
/demo <demo adı>
Yaptığınız demo kayıtları, "...\Activision\Call of Duty 2\main\demos" klasörüne alınır.
Eğer oyunun kurulumu sırasında yükleme dizinini değiştirmediyseniz, bu klasör C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Main\demos dizinindedir.
bu faydalı bilgiler için teşekkürler bomb
don't disturb pls ;) |
| |
| Üsteğmen |  | 22 Ağustos 2007 04:21 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mohikans
biraz yukarıdaki diger yazıma bakarsan sorununu cozersin orada yazdım.
zaten öle yapıyorum kardeşim... olmuyor ama bilen arkadaşlarada danıştım onlarda çözüm bulamadılar herşeyi dogru şekilde yapıorum acaba cod2 yüklemede hata vermişti ondan mı sorun acaba
! Zafere Giden Yolda Çekilen Çile Kutsaldır ! |
| |
| Albay |  | 22 Ağustos 2007 11:17 %0 | |
|
| kimin demosunu alirken onun goruntusunu nasil demo ya kaydetcez.spekte devamli onumu izliycez?birde demoyu online desteke atarken hangi formatta aticaz.demos dosyasinin icindeki formati direk gondersek olurmu buda 2. sorum? |
| |
| Oyuncu |  | 06 Eylül 2007 13:50 %0 | |
|
| abiler peki demoyu nasıl göndereceğizde adam bamlanacak onu da bir yazın lütfen. |
| |
| Korgeneral |  | 06 Eylül 2007 21:14 %0 | |
|
| http://www.oynasana.com/forum/g2867267#go |
| |
| Teğmen |  | 11 Ekim 2007 12:16 %0 | |
|
SAOL BILGILER ICIN  |
| |
| |