Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 00:53 Toplam 212 oyuncu 55 sunucu 705 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wgt ödülleriyle ilgili !!!

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Temmuz 2007 22:49 %0
alıntı:
Gönderen: Turkish Psycho
Yapabilirsen beraber nfs oynayalım o zaman prola-mer ı görürüz.Arzu edersen tdm dede dersini verebilirim.Ardından ağlayıp bunda wh dersin bide.
Turkish Psychorific...

Bence dersini vereceğin oyunu ve insanını bil tdm de görüşürseniz kimin kime wh ci diyeceğini görürüz.

Turkish Psycho
Oyuncu
20 Temmuz 2007 00:55 (20/07/2007, 00:55) %0
Herşey umursama ile alakalı kendime fazla güvendim.Ama şimdi yenmesi daha zor.Ayrıcadan bu tarz işlerde bunlar her zaman oluyor.

alıntı:
Gönderen: s1cky
iddialı olmak güzel bi hadise tabi hoş bişi, ama gereksiz iddialı olmak bir o kadar boş.
nfs'de çok iddialısın ama nedense "eğittiğim eleman" dediğin kişi finalde şampiyon oldu nasıl oluyor bu işler?
i needn't hack or luck,
i need more ammo!

Turkish Psychorific...

Turkish Psycho
Oyuncu
20 Temmuz 2007 00:56 (20/07/2007, 00:56) %0
Olabilir.Ancak baştan söyliyim ping en önemli şey.Asus un altyapısında pingler gerçekten iyiydi.

alıntı:
Gönderen: Anakin.

Bence dersini vereceğin oyunu ve insanını bil tdm de görüşürseniz kimin kime wh ci diyeceğini görürüz.

Turkish Psychorific...

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
22 Temmuz 2007 11:16 %0
alıntı:
Olabilir.Ancak baştan söyliyim ping en önemli şey.Asus un altyapısında pingler gerçekten iyiydi.
Turkish Psychorific...

Valla kafa tuttuğun arkadaşın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı cod2 takımının kaptanı olduğu düşünülürse ortam ve koşullar pek fark etmeyecektir ^^

-Prodigy-
Oyuncu
23 Temmuz 2007 22:35 %0
alıntı:
Gönderen: s1cky
iddialı olmak güzel bi hadise tabi hoş bişi, ama gereksiz iddialı olmak bir o kadar boş.
nfs'de çok iddialısın ama nedense "eğittiğim eleman" dediğin kişi finalde şampiyon oldu nasıl oluyor bu işler?
i needn't hack or luck,
i need more ammo!

burda eğitti eleman ben oluorum ki ztn bende bunu turnavayı kazandıktan sonra öğrendim sağda solda eğittiim eleman diomuş ama nese önemli diil bana sadece arabayı önerdi ve derecelerimizi paylaştım o sayede brz daha kastım o yani.. sonuçta aldım turnuvayı ve bu wcg tr yi de alıcam inş her nekdr artık zor desede çünkü mw de de iidim carbonda da iiiyim pro streette de öle olacak bu.sadece doğru araba doğru ayar hepsi bu gerisi sürücüye kalmış....
call of a da gelince kısacası lan party e gelince de çoğu turnuvada Turkish_physico ile aynı serverdaydım ve açıkcası söliim evimde online olarak iiidildim ama ordaki pclerde acayip coştum cs oynar gibi cod2 oynadım...cs de de çoğu serverda top15 in ilk 5 inde ismimin geçtii düşünülürse tabiii çoğundan ban yedim ve server resetlendi ama nese.yani burda cod un en iii tkmının bilmem nesiymiş birinin kafa tuttuu adam fln yok yani öle şeyler ben cod u spr oynaıpta sağda solda duran adamları gördüm yani ben 1.yim hep öle olacak demiorum beni geçen bi adam var elbet gelirde geçerde ayrıca her oyun böyle hiçbir zmn en iii yoktur gizli yetenekler çoktur....mw de enes arkımız 1.oldu onlada oynadım ii sürüo vs.haketmiş....ama bnm bu organizasyondan hbrim olsaydı geçen sene belkide yine 1. olurdum.ayrıca cod2 de lan party de dendiii gibi ping çok iidi ve ztn sizlerin 13- 59+ dediiniz kişiler bile çoğu kişiden iilerdi belkide wgt ye onlar katılsaydı bişiler yaparlardı adam gibi....ben 3.5 yaşımdan bu yana oyun oynarım ve 13- iken bile oyununda uzman olan insanlara takıodum abartısınız....istediiniz kdr salladıımı söleyin ama bu böle....ve 59+ olduumda da bunu yapmaya dvm edeceim!!....

maxigenous
Yarbay

Yarbay
28 Temmuz 2007 10:15 %0
alıntı:
Gönderen: -Prodigy-
....ben 3.5 yaşımdan bu yana oyun oynarım ve 13- iken bile oyununda uzman olan insanlara takıodum abartısınız....

Zaten sorun siz 3.5 yaşınızdayken bizim çoktan multiplayer hayatına adım atmış olmamızdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle . (multiplayer'in bundan 15-20 sene önceki manası bugünkünden tabi ki farklı olacaktır)

İyi oyuncunun kendini övmek gibi bir ihtiyacı yoktur. Ancak kendini kanıtlama derdindeki ergen gençlerin böyle davranışlar göstermesi anlaşılabilir bir durum . Saygı duyuyoruz . Önümüzde bir çok turnuva bizi bekliyor takım olarak katılımlarınızla bizi şereflendirirseniz çok mutlu oluruz .

Saygılar .

A line allows progress , a circle does not .

criMson , probably the best clan in Turkey... (by nottingham

^4SHARK
Korgeneral

Korgeneral
28 Temmuz 2007 11:09 %0
alıntı:
Gönderen: maxigenous

İyi oyuncunun kendini övmek gibi bir ihtiyacı yoktur. Ancak kendini kanıtlama derdindeki ergen gençlerin böyle davranışlar göstermesi anlaşılabilir bir durum . Saygı duyuyoruz . Önümüzde bir çok turnuva bizi bekliyor takım olarak katılımlarınızla bizi şereflendirirseniz çok mutlu oluruz .
Saygılar .
A line allows progress , a circle does not .
criMson , probably the best clan in Turkey...(by nottingham

Kesinlikle daha bir çok turnuva vs organizasyon olacaktır.Yaş olarak bizden 7-8 ve daha küçüklerin abartılı şekilde, kendinden promaster xxxxL olarak bahsetmelerini anlıyorum,lakin iddanın'da
tadını tunuzunu kaçıranlar oluyor.
Extreme örnek:http://www.oynasana.com/forum/g2889207#go
Burda galip kim olur az çok konuyla alakasız insan bile farkına varabilir sanıyorum.
Ayrıca bende iddalıyım cod2 konusunda, asus ve intel alanında toplam 3 adam vurdum, oyun sonuna kadar hile yaptın dediler...

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

Turkish Psycho
Oyuncu
28 Temmuz 2007 21:13 %0
Birçok iyi geldi sanırım ama oyunu tam bilemeyende çoktu(Hile vs diyenler.)

alıntı:
Gönderen: ^4SHARK

Kesinlikle daha bir çok turnuva vs organizasyon olacaktır.Yaş olarak bizden 7-8 ve daha küçüklerin abartılı şekilde, kendinden promaster xxxxL olarak bahsetmelerini anlıyorum,lakin iddanın'da
tadını tunuzunu kaçıranlar oluyor.
Extreme örnek:http://www.oynasana.com/forum/g2889207#go
Burda galip kim olur az çok konuyla alakasız insan bile farkına varabilir sanıyorum.
Ayrıca bende iddalıyım cod2 konusunda, asus ve intel alanında toplam 3 adam vurdum, oyun sonuna kadar hile yaptın dediler...
Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

Turkish Psychorific...

htrd in my veins
Oyuncu
29 Temmuz 2007 02:08 %0
q4 te falan iddialı olan yokmu banada eğlence çıksın

-Prodigy-
Oyuncu
29 Temmuz 2007 03:58 %0
alıntı:
Gönderen: htrd in my veins

lan partyde ilk defa oynadım 1 turnuvasını kaybettim oda geç girdim die ztn onda da 2.olmuştum dierlerini kzndım iiiiyim diemem ordakilerin kalitesini bilmiorum belkide havaya kazanmışımdır onca q4 turnuvasını ama iiide oynarım

KennyOii
Oyuncu
29 Temmuz 2007 12:42 %0
tartışma bu.

team.Eagles member..
we are not gamers, we are destroyers!
Salsa de FIFA -15 Aug-

Silphatos
Yarbay
Yarbay
07 Ağustos 2007 13:53 %0

Turkish Psycho
Oyuncu
07 Ağustos 2007 14:02 %0
istersen alıntı yaptığın kişinin profiline bir bak nicki farklı belki fotosundan tanırsın.

alıntı:

lan partyde ilk defa oynadım 1 turnuvasını kaybettim oda geç girdim die ztn onda da 2.olmuştum dierlerini kzndım iiiiyim diemem ordakilerin kalitesini bilmiorum belkide havaya kazanmışımdır onca q4 turnuvasını ama iiide oynarım

Turkish Psychorific...

htrd in my veins
Oyuncu
09 Ağustos 2007 00:02 %0
alıntı:

hmm iyi oynuosan başka

Turkish Psycho
Oyuncu
09 Ağustos 2007 02:49 %0
Oynamayı denerim seninle ama çok bişi yapcaamı sanmıyorum.Ben wuake te bodoslama dalıyom walla artık kime gümlerse diye ondan 1. ci olmuştum.Ama 1 vs. 1 de ne olur bilemem.

alıntı:

hmm iyi oynuosan başka

Turkish Psychorific...

DP|NichoLaS
Oyuncu
09 Ağustos 2007 05:26 (09/08/2007, 05:41) %0
alıntı:

oynardım ama damage veremessin falan oyunu bırakmanı istemem doğrusu ehu

htrd in my veins
Oyuncu
09 Ağustos 2007 10:44 %0
alıntı:
Gönderen: DP|NichoLaS

oynardım ama damage veremessin falan oyunu bırakmanı istemem doğrusu ehu

bende sana degaj çekerim ali samiyenden içeri girersin

Turkish Psycho
Oyuncu
09 Ağustos 2007 16:10 %0
Railgunla mı ?

alıntı:

bende sana degaj çekerim ali samiyenden içeri girersin

I'm sppble.When i sced,i sp...

htrd in my veins
Oyuncu
10 Ağustos 2007 00:18 %0
alıntı:
Railgunla mı ?
I'm sppble.When i sced,i sp...

yok ayakla

DP|Horrible
Oyuncu
15 Ağustos 2007 01:12 %0
alıntı:

yok ayakla

seni her oyunda yenerim. 2009da çıkacak oyunda da yenerim. her oyun ya, her. hep. all.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön