| Yazar | Konu: Mage , rogue yada hunter |
| Oyuncu |  | 07 Ağustos 2007 20:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Biyonikamele
son yamalar ıle mageler ıyıce bır nerf yedı ozellıkle frostlar
neydı lan o oleee ac mana shıeld ı gır 10 kişi arasına yap arcane patlaması car car car cık gıt
cokta guzel oldu allah beter etsın hepsını
WOW DUNYASINDA EZMEK SITERSEN
HUNTER YADA SHADOWPRIEST başka yok
steam İd:4421223 Gg.
kesinlikle katılıyorum, ama shadowpriest bence hunter'ın da önüne geçiyor, eski bir hunter ve priest karakter sahibi olarak tbc'den sonra pri' bg'leri ve bilhassa 1v1'de siliyor diyorum.wsg'de premade'lere kar$ı 68 killing blow yaptığımı hatırlarım : ), 2.9k mb, 2.4k shadowdeath 1.5 sn'de 5.3k damage veriyordum -ki bunlara dotlar dahil değildi bile, saf pvp için shadowpriest derim, iyi oynayan priest kralını siler.
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
|
|
 Moderatör |  | 08 Ağustos 2007 05:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: syntax
kesinlikle katılıyorum, ama shadowpriest bence hunter'ın da önüne geçiyor, eski bir hunter ve priest karakter sahibi olarak tbc'den sonra pri' bg'leri ve bilhassa 1v1'de siliyor diyorum.wsg'de premade'lere kar$ı 68 killing blow yaptığımı hatırlarım : ), 2.9k mb, 2.4k shadowdeath 1.5 sn'de 5.3k damage veriyordum -ki bunlara dotlar dahil değildi bile, saf pvp için shadowpriest derim, iyi oynayan priest kralını siler.
i don't care about his sickly dog... (. Y .)
yaw kağıt üzerinde oynaya oynaya ogame e benzettiniz şu oyunu.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2007 11:44 %0 | |
|
ya tabiki anlattıklarım kağıt üstü gibi görünebilir ama uzun süre pvp yaptım, her türden adam kestim, i$kembeden atmıyorum.
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2007 12:54 %0 | |
|
priest ve hunter charr sahıbıyım
av de strompike graveyarda gecttım mi
olay bıttı
hunter ıle guardlar ıle solo defans yaptıgımı hatırlıyorum
hunter mark ı caktımmı caterlara kaçışlarını izlemek buyuk keyıf
hele bıde shadowform a gecınce priest a o dpslerın yöndegıstırmsı daha ayrı bı keyıf
ama benım favorım hunter dmg meter ve crıt lerle bır cok defa kapıstım karazanda shadow pri ler ıle yok arkadas hunter imba MM gıdersen
steam İd:4421223 Gg. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2007 12:56 (08/08/2007, 12:58) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [GameX]Bortu
yaw kağıt üzerinde oynaya oynaya ogame e benzettiniz şu oyunu.
GameX forever
oyuncu var oyuncu var
%35 crit e sahıp warrıor bılıyorum
%45 crit e sahıp rogue bılıyorum
wow armoyden baka bılırsın alayına
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2007 13:09 %0 | |
|
http://www.wowhead.com/?talent=cVbh0xbZVVcRyz0eot0h
hunter buıldım
bazı arkadaşlar ciriti agırlık olarak talentlere baglamıs ama sanırm oynadıkları oyunu ıyı takıp etmıyorlar
tbc ıle oyuna ters orantı geldı artık lvl atladıkca critin dusuyor
ama 66 lvl superior bır pantolonda bıle 30 agility +46 attackpower gelıyor bununlada criti dengelemeye calısıyor
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2007 09:32 %0 | |
|
Shadow Pri = Çok yüksek DPS, Çok yüksek AGro build, Çok büyük oranda Mana Tüketimi.
Bu bakımdan onu Enhance Shamana benzetebiliriz. İki class da over DPS classı. Ancak Raid, Party için tehdit oluşturuyor ve karakteri çok iyi kullanmadıkları sürece de aktivitelere dahil edilmemeye calışılıyorlar.
Hergün Heroic koşuyorum,
En hızlı ve en yüksek randımanlı partilerim.
------
Druid Tank ,
Warlock,
SHadowPri,
Mage,
Shaman (REsto)
------
Neden ?
Druid--> EKstra buff, innervate, aksilik durumunda Combatres
Shadow Pri --> shadowresistbuff,Dispell,Stambuff,Fear,DPS
Mage-->CC, Yüksek DPS, ARc intellect, Decurse,
Warlock-->SS, DPS, CC, HealthStone(manapotlacakısmadığıiçin)
RestoSHaman-->SüperHealer, resistancetotemler,Nuke' için Bloodlust
Partide göründüğü üzere hiçbir eksik yok. NE yapılamayacak bir iş, ne de dispellenemeyecek Magic, Curse, Poison, Disease var.
ProtectionWarrior DPS yapmaz iken, FeralDRuidDPS de yapmakta. Kısacası bu parti çok hızlı HEroic run'lar için bire bir.
Herkes işini doğru yaparsa Wipe yemeden 4 saatte 20-30 Badge toplanabilir. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2007 10:43 %0 | |
|
http://www.wowhead.com/?talent=cVbh0xbZVVcRyz0eot0h
hunter buıldım
bazı arkadaşlar ciriti agırlık olarak talentlere baglamıs ama sanırm oynadıkları oyunu ıyı takıp etmıyorlar
tbc ıle oyuna ters orantı geldı artık lvl atladıkca critin dusuyor
ama 66 lvl superior bır pantolonda bıle 30 agility +46 attackpower gelıyor bununlada criti dengelemeye calısıyor
Bu nasıl bir MM hunter buildi anlayamadım Bir MM buildde niçin barrage ve improved barrage acılmaz ki ?Artı serpent sting ve arcane shot için neden bukadar cok puan harcanır ? vede madem bu build MM bir build nicin 17 puan BM de kullanılır ?
Yanlış anlamayın ama ilk kez bukadar garip bir MM build görüyorum... |
| |
 Moderatör |  | 09 Ağustos 2007 11:05 %0 | |
|
Ya beyler şu konuları lütfen a vs b şekline getirmesek? Yeni başlayacak biri görüp a bu imba diye açmasın. Sonra ilerde gerçekleri görünce bol bol kulaklarınız çınlatırlar.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
 Moderatör |  | 09 Ağustos 2007 11:58 %0 | |
|
oyuncu var oyuncu var
%35 crit e sahıp warrıor bılıyorum
%45 crit e sahıp rogue bılıyorum
wow armoyden baka bılırsın alayına
merak etme guildimde o dediğin tipler mevcut armorye ihtiyacım yok.
GameX forever
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Ağustos 2007 11:07 (16/08/2007, 11:08) %0 | |
|
tersi olmasın o ?
%45 warrior
%35 rogue
bir rogue nin %45 crit e cıkması ne demek dusunemiyorum bile
armory gormeden inanmam %45 rogue crit e |
| |
| Oyuncu |  | 27 Eylül 2007 22:11 %0 | |
|
benim lvl 70 hunterim var ve t6 setimi tamamlamaya calisiyorum subclassim marksmanship
oncelikle sunu soyliyim ben hic BM olayina girmedim ama t6 seti yavas yavas toparlanmaya baslayinca ve elimede black bow of betrayer i alinca hunterin ne kdar etkili oldugunu gordum tek yapmaniz gereken biraz taktik ogrenmek
rogue larda bahsediyim biraz rogeu hunter icin en tehlikeli class bence cunku goremiyorsunuz ve onlarin en buyuk dusmani sizsiniz cunku kolay lokmasiniz ve rogeu eninde sonunda melee bir attacker oldugu icin hic bir roge 15k armora sahip bir warriora dalmaz onun yerine 9k armora sahip bir huntera dalar ama bunun bir caresi var siz uzaktan takiminizi desteklerken bir tane rogue eger gornmez olmussa emin olun size gelio demektir o yaklasmadan feighn death yapin ve yerde yatiyorken hemen shadow meld yapin bu bug size gorunmeyenleri gostericektir rogeu u sinsi sinsi yururken goruncede hunters mark koyup uzerine scatter shot atin sonra concussiive shot aspect of cheetah acin uzaklasin bir iki posta daha cakin sonra frost traple dondurup tekrar aspect of cheetah acin tekrar uzaklasinca tekrar aspeck of hawk ve zaten o zamana kadar olmus olucaktir.
warrior bence daha kolay cunku warriorlar frost trape resist edemiyor pek fazla ayni taktigi uygulayabilirsiniz feighn death + shadowmeld ve kacis
feigh death + shadow meld yaptiginiz zaman yerde yatiorken mountunuza binip kacabiliyorsunuz bu taktikle hem kaciorum hem uzaktan takimi destekliorum
bir de soyle bisi var bu dungeonlar icin gecerli scattershot + roguelarin blind skilleri permenent stun a neden oluoyr yani bir roge ve bir hunter tek basina bir bossu oldurebilir hedef kipirdayamaz saldiramaz geberene kadar hic bisi yapamaz
ama pvp de denemdim eminim ki BT da ve HJyal da calisiyor |
| |
| Oyuncu |  | 28 Eylül 2007 00:55 %0 | |
|
bence artık gercek servera gelmen lzm. wow senin anlattıgın oyun degil malesef.
stun ve blind yiyebilen bosslar -.- gg
eminim BT bile orj serverın normal bir instance ı kdr zor deildir |
| |
| Tümgeneral |  | 17 Kasım 2007 14:51 %0 | |
|
Orjinal World of warcraft ta en iyi PVE karakteri Warlocktur Damagemeter larda birince olmak istiyorsan tabi affliction buildi ile kimse warlock'u geçemez
Eğerki saydığın classlar arasında hangisi en iyi dps i verir diyorsan oynamayı biliyorsan 3 'ü ilede yaklaşık dps verirsin talent buildlerinde çok önemli tabi
Toz olmayan bir yer düşünülemez
|
| |
| Üsteğmen |  | 26 Şubat 03:59 %0 | |
|
Roge muj yaş iş bunlar driud olcan olcaksan hayatını yasiyican: |
| |
| Oyuncu |  | 26 Şubat 20:09 %0 | |
|
kardeşler sizle engin wow bilgilerimi paylaşmak isterim.
1. olarak rogue hunter mage olayına geleyim.
PVE de en iyi dps i bu üç class arasından sword talent lı rogue verir.Hepsinin gear aynı düzey olması koşulu ile. Çünkü bir süreden sonra(yani 10 dakkalık bossfightlardan bahsediyorum iyi combo yapamayan mage oom olur yada hunter steady yerine 1 kere yanlışlıkla aimed gererse kafadan 5k dmg meterde geriye düşer) Diğerleri istediği yerini parçalasın sonuç olarak geçemezler rogue yi çünkü rogue ler bossfight ta ne birine CC yapmakla yükümlü olur nede aoe(yani sürekli boss un üstünde olur ki target değiştirmekle dps kaybetmesin). Birde bu classları birbiri arasında raid de iyi build le koymak vardır misal örnek vereyim.
(benim kendi karakterim 1000 (proclarla 1600 cvarı oluyor) spell dmg balance druid)
Benim yanıma build lerde genellikle İYİ shadow bolt spammer warlock gelir 2 tane 1 tane shadow priest gelir (1 de mage yada shaman verilir.shamanın yararı manatide totem ve bloodlust ile %15-20 den sonra nuke yapmaktır) Böylece kimse oom olmas bu party de warlocklar zaten tab atarak ben shadow prieste innervate atarak shaman yada mage de pot içerek idare edebilir. Shadow priestin yolladığı manaların ardı arkası kesilmesini istemiyosam ki istemem innervate yi ona saklıyorum.
Raidlerde en iyi dps diye bişey yoktur. Varsada Shadow priest i göz ardı etmek efsane saçma bişeydir. bizim raidlerde genellikle 1.Shadow priest(elendilis)
2.Warlock(aranel)
3.Baya değişiyo ölümlere felan bakaraktan(Balance druid(pomterri(ben) Sykos(sword spec rogue) Tranquiltr(degger spec combat rogue) Gruthdor(sword rogue) Togan-Capello(fire mage) gibi oluyor.
Hunterlar ise görevini yaptığı için misal morogrim de frost trap koyuyor yavaşlatıyor felan. Baya bi düşüyor dps i.
3 post önceki hunter arkadaşa çok güldüm trap ve blind yiyen boss u t6 seviyesinde bir insan asla söyleyemes az zeka ve orjinal servera geçmesi dileğiyle diyorum.
2.PVP olayına geleyim.
Hunter iyidir mage iyidir rogue iyidir diyemicem. gene bu 3 post önceki arkadaşın belirttiği shadow meld i combatta basma olayı felan nightelf hunterlerimiz için geçerli olmamakla beraber akıllı bi sub(shadow step) in aspect of cheetah açmış bi hunterın aklını alması olayını her daim yaşıyoruz bu oyunda.
Hunterin bm olması olayı rogue yi bitiren olaydır sadece iyi armorlu (s2 civarı gearlı 300+ resilienceli bir hunterdan bahsediyorum) mace spc olmayan bi rogue yi indirmesi gerçekten çok zor bir olay değildir. trap i durduğunuz yere koyuyorsunuz tam üstüne deil ayağınızın bittiği yerden önünde durucaksınız trab in. Ve flarenizi direk bodos atmıcaksınız. trap cd dolunca flareyi arkanıza dorğru atıp flare yere düşmeden animasyonun efektlerini kullanarak gene trap atıcaksınız koşarken yere oturduğunuz çok az bi süre görülüyor. böylece rogue trap yiyince yada görününce ya vanish ini harcatırsınız( 5 dakka cd) yada insignasını (2 dakka yada 5 dakka) harcatırsınız. Ki rogue hunter combatları 2 dakka dan çok daha az sürer. Hunter ise insignasını cheap shot a değil kidney shot 6 sn ye bekletmelidir.
kombatın ortasında ise yılan trapini koyup içnde fd ataraktan adamın target değiştirirsiniz buda size 3-4 saniye kazandırır 3-4 sn de pet in leather e 200-400 arası vurduğunu hatta kill command ile bazen 900 e çıktığını farzedersek rogue duelini almış olursunuz.
HunterVsMage
bol fd viper string bol can iyi trap ile alırsınız frost mage gelincede mage e attack ı kesip petini kesin 2-3 shot unuza bakar teki multiden tekide arcane ile dersek 2 shot alır bu size 1-2 sn kaybettirir. Rangenizin 5 yard olduğu şu iğrenç bufflanmış hunterların avantajını kullanın derim.
RogueVsMage
rogue kesinlikle shadowstep olmalıdır yoksa mage nin alma çansı büyüktür.Mage rank 1 aoe rogue nin ilk vanish ini harcatması lasım yoksa rogue top oynar stunlock olur ölürsünüz.
yani bu oyun yaşanarak görülerek oynanır burda yaz yaz raid-pvp kombinasyonlarını yazarak oynanmaz.
PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur |
| |
| |