Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 01:01 Toplam 177 oyuncu 55 sunucu 578 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2007 eleme tarihleri

Turkish Psycho
Oyuncu
09 Haziran 2007 23:29 (09/06/2007, 23:29) %0
alıntı:
Gönderen: Hyssopuss
darktrpr çok güzel bir açıklama olmuş da : Ama oynanacak oyunların yarısından fazlası zaten aylar onceden gotfrag da cs-fusion da SK da WCG nin resmi sitesinde acıklanıyor.Bunu bılmenı ısterım
Örneği yine kendi formunuzda Mart ayında acılmış
http://www.oynasana.com/forum/m267768

alıntı:
Gönderen: EşkenarYamuk?
Dark, oyunlar açıklanmamış dememiş ki zaten. Açıklanan oyunların zaman içerisinde yeni yamalar ile değişikliğe uğrayarak grand final ile elemeler arasında ciddi farklar olduğunu söylemiş. Geçmiş WCG kurallarını inceleyin dark'ın anlatmak istediğini daha iyi göreceksiniz.
Not 2 çok yerinde olmuş...

Turkish Psychorific...

^^0|Sgt.Jackson
Üsteğmen
Üsteğmen
11 Haziran 2007 15:08 (11/06/2007, 15:12) %0
mesajların hepsini okumadan yazmıstım düzeltme yaptım özür dilerm

Leon-tr
Oyuncu
13 Haziran 2007 11:36 (13/06/2007, 11:36) %0
darkptr'ın açıklamaları oldukça mantıklı. Yanlız bir nokta var değindiği. Anladığım kadarıyla bu sene Türkiye'de C&C3 elemesi olacak!.

darktrpr

13 Haziran 2007 14:43 %0
Bu yıl yapılacak oyunlar konusunda herkes gibi benim de kesin olarak bilgim yok maalesef. C&C3 değişikliklerini takip ettiğim bir oyun olduğu için örnek vermeyi uygun gördüm.

alıntı:
Gönderen: Leon-tr
darkptr'ın açıklamaları oldukça mantıklı. Yanlız bir nokta var değindiği. Anladığım kadarıyla bu sene Türkiye'de C&C3 elemesi olacak!.

SaLiVa
Oyuncu
27 Haziran 2007 23:59 %0
kıbrıstanda katılım olsaydı.. ah eski günler.

SuBdOma!N
Oyuncu
07 Temmuz 2007 11:42 %0
merhaba siteye yenı uye oldum ve begendım bı sorum olcaktı bu wcg 2007 TÜRKİYE elemeleri İstanbul hariç Ankara'da da yapılcak mı?Yapılcaksa Nerde Yapılcak Biliyorsanız Yazın

Turkish Psycho
Oyuncu
07 Temmuz 2007 15:50 %0
WCg elemeleri ankara istanbul izmir ve sanırım adana da yapılıyor her sene.Ancak nerede olucakğı bilinmiyor şu anda.

Turkish Psychorific...

BARI$ K.K.
Yarbay
Yarbay
08 Temmuz 2007 13:46 %0
Antalyada da yapılıyor İnş. Bu sene iptal olmaz Antalya ayağı

Turkish Psycho
Oyuncu
08 Temmuz 2007 16:37 %0
Bilmiyordum.pardon Antalya da varmış.

alıntı:
Gönderen: HypeRSoaR
Antalyada da yapılıyor İnş. Bu sene iptal olmaz Antalya ayağı

Turkish Psychorific...

KeNjouRi
Oyuncu
20 Temmuz 2007 21:02 %0
evet hocalar antalya olma mı fifa 2006 birincisi burda
2007 ninki de burda bakalım turkiye finallerinde rakipler nasıl olcak ..

^^0|Sgt.Jackson
Üsteğmen
Üsteğmen
21 Temmuz 2007 20:41 %0
hala acıklama yok wcg 2007 elemeleri tarihleri ve eleme yerlerinin acıklanmasını bekliyoruz

nihat19
Oyuncu
21 Temmuz 2007 20:50 %0
ya ben siteleri kullanmayı çok ii bildigim halde hiç bişi bulamadım... sırf bu trnuva için istanbulda bekleip duruyorum... hadi artık tarihler belli olsunda bizde gollerimizi sıralayalım...

açıklama istiyoruzz

bilginler
Oyuncu
23 Temmuz 2007 18:03 %0
Evet şu tarihler belli olsa çok iyi olcak..En azından İstanbuldayım..Tarihin açıklanmasını bekliyoruz...İnşallah en kısa zamanda açıklanır...

KennyOii
Oyuncu
27 Temmuz 2007 19:55 %0
askerden gelmeme 17 gün kaldı komutanlarım izin verdi ki oynamama elimden almayın o şansı

ve ne zaman artık!

team.Eagles member..
we are not gamers, we are destroyers!
Salsa de FIFA -15 Aug-

nihat19
Oyuncu
28 Temmuz 2007 00:31 %0
ya resmen bizimle oyun oynuyolar yaaa. 3 gün 5 gün öncesinden turnuvamı haber verilir... beni çevremde domine eden 1 kişi çıkmadı bugüne kadar... elbet oynadıgımda yenildim ama kimse üstünlük sağlayamadı...

bu şekilde iyi olan oyuncuları hep kaçırıyosunuz... yıllardır 3. 4. tur elemelerde türkler eleniyo... bu fifada artık bilinmeyen ne varki bu adamlar bu kadar domine ediyo bizi...

bence biran önce açıklansın bizde ona göre ayarlayalım kendimizi...

sevgiler...

KennyOii
Oyuncu
29 Temmuz 2007 12:39 %0
1 hafta öncesinden gelen bir turnuvaya ne psikolojik nede fizyolojik olarak hazır olur bir oyuncu bu sole bisey degil ki

-emre batu ragip suleyman hadi internet gafeye gidek kantır oynayak
-ama ödetmesine..

bu psikolojiyle gidipte wcgye katılan bir oyuncu ne kadar profesyonel düşünebilir ki..

ha tamam tarih veremezsiniz ama neblim bi açıklık getirirsiniz yok mekan ayarlanamadığından yok şöyle yok böyle diyerekten bi şekilde açıklanır bu zaman birimi hani en azından üç vakte kadar beş vakte kadar fala çevirmeyin şu olayı...

yaa askeriyede o kadar oynayıp(bu arada şafak 16) hizmetin karşılığını ne istiyorsun dediklerinde bu oyunu oynamayı diye cevap verebiliyorsam, bence hakkımdır bu turnuvaya katılabilmek..

gerçekten askerlik ile sivil psikolojisi arasında kaldıgım bu bunalım son ay sürecinde bu bilinmemezlik kafamı karıştırıyor "acaba?" sorusu akla geliyor, "bütün yıl oynadım katılabilecek miyim?" sorusu akla geliyor...

bi yorum bi ilgi...

ama siberlig herzamanki gibi bu ilgisini turnuvada sadece gülücük saçarak mı gösterecek orası tartışılır...

teşekkürler.

team.Eagles member..
we are not gamers, we are destroyers!
Salsa de FIFA -15 Aug-

Leon-tr
Oyuncu
02 Ağustos 2007 08:18 %0
Ee ağustos ayına girdik halen bir açıklama yok. Anladık eylül aylarında oluyor turnuvada hangi oyunlar var yok onları öğrenelim bari. Örnek olarak eğer nfs yoksa niye 1ayımı paso nfs kasarak geçiriyim. Profesyonel oyunculuk tamamda profesyonel adminlik??

Wess
Oyuncu
02 Ağustos 2007 10:26 %0
tarihi sormak yerine bu sene wcg yapılacakmı sorusunu sorsanız daha mantıklı yapılıp yapılmıycagına dahir bişey bilinmiyor sonuçta :S

^^0|Sgt.Jackson
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Ağustos 2007 13:19 %0
hala bi gelişme yok galiba wcg olmucak :S

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Ağustos 2007 14:46 %0
başka bir topicte var wcg oyunları diye ve nfs var.

alıntı:
Gönderen: Leon-tr
Ee ağustos ayına girdik halen bir açıklama yok. Anladık eylül aylarında oluyor turnuvada hangi oyunlar var yok onları öğrenelim bari. Örnek olarak eğer nfs yoksa niye 1ayımı paso nfs kasarak geçiriyim. Profesyonel oyunculuk tamamda profesyonel adminlik??

Turkish Psychorific...

c-defiant'xqentr
Oyuncu
03 Ağustos 2007 16:14 %0
tarıhlerı yazın leem beklıoruz olm 1 aydır hadı ama . . . .

c-defiant' xqentr :.:c-vas counter-strike team:.:

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Ağustos 2007 16:17 %0
Artık bu azim ile beton ilişkisine döndü ya.

Turkish Psychorific...

EAG|RevolveR
Oyuncu
05 Ağustos 2007 11:16 %0
Hala turnuvanın tarihiyle ilgili net bir cevap veren yok mu? Baya vakit geçti..

EAG|Rumble
Oyuncu
05 Ağustos 2007 13:33 %0
alıntı:
Gönderen: [VtM]Sgt.Jackson
hala bi gelişme yok galiba wcg olmucak :S

wcg'nin olmaması gibi bi durum yok.
wcg olucak, tarihlerde yakında açıklanır

Wess
Oyuncu
07 Ağustos 2007 13:01 %0
nie wcg olacak die vahiy mi geldi?