abi eleman direk hikayeyi yazdı yalnızz haa! bencede süper olurdu moruk...
amam beyler bu forum sayfasının konusu "Half life 2 baştan sona yalan" cümlesi,ben zaten "Gman?" diye bir forum sayfası açtım gman le ilgili. görüşlerinizin devamını "Gman?" forum sayfasına bekliyorum...
yarıca bence bizim o "Hükümet" dediğimiz böyle Erdoğan'ın ki gibi bi hükümet değil. yüksek kalite güçleri olan canlıların toplandığı bir mekan olaka düşünüyorum ben... (hehe bende yazabiliyor muşum,bak. ) Uyan ve küller kokla...
alıntı:Gönderen: Sabutai
ya beyler beylerr.... ben bu yazılanlardan kafama yıldırım düşsün hiç bir şey anlamadım! biri bana -rica etsem- tüm hikayeyi -kısaca- anlatabilir mi? bakın ben bildiklerimi anlatayım siz beni düzeltin; Gordon Freeman başarılı bir bilim adamıdır ve yaptığı deneylerden birin de birşeyler yanlış gider ve başka bir boyutla (Xen oluyor galiba) Dünya arasında bi portal açılır... bu portaldan içeri yaratıklar felan girer... Bizim eleman da hayat memat savaşı felan veriyor.. işte olay bu! benim bildiğim tabii... birde başka soru işaretlerim var;
1)Gman tam olarak neyin sesi kimin fesidir yav?
2)bizim elaman -yani Gordon- cebinde bir karadelik mi taşıyor? e hayırsa bu kadar mühimmatı nersesine sokuyor yav?!
3)Gordon, Clock'dan RPG'ye,Crosbow'dan Graviti Gun'a dek bu kadar silahı kullanmayı nerden biliyor?
sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim arkadaşlar...
bende yanıtlıyım
1-g-man arkadaşın dediği gibi goverment mandan türediği söyleniyor fakat valve bununla ilgili bir açıklama yapmadı
2-bu soruyu cevaplıyamıyacam çünkü anlamadım
3-gordon M.I.T. te çalıştı ayrıca black mesaya girerken Sector-A(veya 3) da HEV Suiti denedi ve silahları kullanabilmesi için eğitildi...
Arkadaslar onlar insanda değil . Combine ırkının insan ırkıyla dna sını karıstırıp , insan ırkından olusturduğu askerler .
(combine ırkının özelliği kendi dna sını başka canlılarınınkiyle karıstırabilmesi )
Arkadaşlar Benim Kafama Takılan Yer Oyunun Son Elinden Bir Öncekinde Dr.breen İn Yanına Giderken Oyunda Karşımıza Çıkmayan Türlü Türlü Yaratıklar Görüyoruz Bunlar Neden Oyunda Karşımıza Çıkmıyor?