Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 15:59 Toplam 313 oyuncu 47 sunucu 1276 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Team Fortress Classic
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Tf insanları

HuorMiriel
Oyuncu
19 Mart 2007 04:40 %0
cok klasik olacak buyuk ihtimal de kimse cevap yazmıcak ama kalmadı mı kimse bu forumda?
snn kapanıp osn acılalı ne kadar oluyor? sureklı oynadıgımız tf serverımız elimizden alınalı? o kadar sene gecti ama ben hala dial-up baglantımla, serverın en sagında yazında 16/18 in 15/18 olması ıcın bekledıgım zamanları unutmadım...
eh kendı adıma cocuktum o zamanlar. attıgım mesajlara bakıyorum da gulsem mı utansam mı bılemıyorum. o kadar sene gectı ustunden ama aklıma geldı bu mesajı atmak ıstedım.
Tf2 cıkcak fln o zaman eskı doplar dopachlar donecek mı yuvaya onu merak edıyorum? bu forum yenıden senlenecek mi yani?
Hic degilse elinin altında internet olan adam gunde bir 2 gunde bir haftada bir girsin suraya bi geyık yapın eskıler bı sovun sayın takılın bırbırınıze, bos kalmasın burası..
sevgiler saygılar
aka Preafactus

Hayalleriniz gercek olabilir ama gerceklerin hayale dönüsmesi söz konusu degildir!

Eto99
Oyuncu
19 Haziran 2007 14:15 %0
Abi merak ediyorum uzun zıplamak için ne yapılıyo?
Adamları görmelisin sv_gravity normal yerçekimi ile bi alakası yok ama adamın ayaklarının altında yeşil bişey patlıyo dalga atıyo medic in g ye basınca attığı şey gibi patlıyo sonra adam 3-4 metre uzağa uçuyo.Nasıl yapıldığını biliyo musun?

kW
Oyuncu
21 Haziran 2007 10:29 %0
uheuhuheu adam ne demiş altta ne sormus

komedi hocam eski ortamlar olamaz çünkü serverdaki geyik burayada yansıyor serverdaki oalylar burada tartısılıyordu ondan server acılmadan ortamında olması imkansız ...

eskiden 1 hafta onceden bulusma vr derdik bi bakarız öbür hafta sonu 10-15 kişi gelirdi bakalım şimdi ne olacak ?

Msn:ariniklar@hotmail.com

...Ve asla unutmayin;OYUN bittiğinde şah ve piyonlar aynı kutuya konur!..

Hikemi
Oyuncu
23 Haziran 2007 08:22 %0
G'ye basılı tutuyorsun, sonuncu bipte silahını aşağı tutup uçuyorsun.

alıntı:
Gönderen: Eto99
Abi merak ediyorum uzun zıplamak için ne yapılıyo?
Adamları görmelisin sv_gravity normal yerçekimi ile bi alakası yok ama adamın ayaklarının altında yeşil bişey patlıyo dalga atıyo medic in g ye basınca attığı şey gibi patlıyo sonra adam 3-4 metre uzağa uçuyo.Nasıl yapıldığını biliyo musun?

*ALBATROS*
Oyuncu
25 Haziran 2007 19:45 %0
ÖSS'den önce dial-up'la deli gibi oynardım.ÖSS bi geçsin, dibine inecem bu oyunun derdim. Gel gör ki ÖSS geçti ama server merver kalmadı. Şimdi 1024 kpbs bağlantı var ama ne server ne bişey..
Half-Life bile paralı olmuş, steam mi ne çıkmış..
Hey gidi eski günler hey..

TF öldü çoktan, bi daha eskisi gibi olmaz bence maalesef (

Melancholy*
Oyuncu
28 Haziran 2007 15:15 %0
alıntı:
Gönderen: kW
uheuhuheu adam ne demiş altta ne sormus
komedi hocam eski ortamlar olamaz çünkü serverdaki geyik burayada yansıyor serverdaki oalylar burada tartısılıyordu ondan server acılmadan ortamında olması imkansız ...
eskiden 1 hafta onceden bulusma vr derdik bi bakarız öbür hafta sonu 10-15 kişi gelirdi bakalım şimdi ne olacak ?
Msn:ariniklar@hotmail.com
...Ve asla unutmayin;OYUN bittiğinde şah ve piyonlar aynı kutuya konur!..

YARILDIM YAHU

Melancholy*
Oyuncu
28 Haziran 2007 15:16 %0
Abim ve ben hala buralardayız

JunkiE.DmC forewer

-7-Bloody
Oyuncu
29 Haziran 2007 11:36 %0
abi kimvurdunun neresi özel ya göbeği özel olabilir arada tf yapalım ya özledim bütün tf oyuncuları ruhlarını cod2 ye sattılar kahrolsun cod2.

kW
Oyuncu
01 Temmuz 2007 12:57 %0
ya cod2 de göreyim u tipleri ulen CSS aimi var ülen bende cod2 death mach a giriyorum uzak ara lideriz yerim ülen death machta euheuhe

sen git kendi göbeciğine bak ülen biz patron adamız belki cok oturmaktan oldu uehue

gelsin valla naci özledim sizleri ... paint balla gitmeyi bile özedim

cantuq
Oyuncu
03 Ağustos 2007 16:04 %0
tf.agmerkezi.com

www.agmerkezi.com

Tf yaşıyor

.BOccOB.
Oyuncu
15 Eylül 2007 14:25 %0
www.tf2turkey.com

TF2 de çıkmasıyla bizde yaşayacak

KEso
Oyuncu
16 Eylül 2007 17:05 %0
Keso da burda hatırladımda ankarada bulusma yapmıstık sakaryada bi internet cafe ye gıtmıstık tf cevirmistik hey gidi gunlerr beaaa...

[HoL]+M@jesTic+
Oyuncu
16 Nisan 03:15 %0
şifreyi zor hatırladım ama hala buralardayızda artık bastonlar elımızde morukladık ))

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: