Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 22:43 Toplam 162 oyuncu 50 sunucu 678 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Punkbuster nedeniyle kicklenme

Kseo
Oyuncu
14 Temmuz 2007 05:18 %0
selam, punkbuster sebebiyle serverdan 1 dak sonunda kickleniyorum. Bunun çözümü nedir ?

Kep
Oyuncu
14 Temmuz 2007 22:22 %0
1- punkbusteri guncellemen gerekebilir ..

2- bir diger olasilik; sunucuya girdiginde pb bi hata werir .. derki cvar violation bilmemne "3" .. cvar dedigimiz oyunun icindeki degiskenlerdir .. gorsel, netsel, arabirimsel ayarlarin neler oldugunu belirleyen bu degiskenler, pb'nin acik oldugu sunucularda belli aralıklarda olmalidir .. dolayısıyla, sunucuya baglandiginda ekranin sol alt koshesinde, bu yanlis degerler verilmish degishkenlerin, neler oldugu we almalari gereken degerlerin neler olmasi gerektigini yazar .. buradan yola cikarak konsol yardimiyla bu degishkenlerin olmasi gerek degerlerini girersen .. sanirim bu problem duzelir ..

3- gene olmadi aldigin hatayi bizlerle paylashirsan, yardim edebiliriz ..

4- gene olmadi ut2004 oyna .. onunda sunucusunu acmishlar guzide memleketimizde yada cod2 oyna yada q4 oyna yada hl2 oyna yada ... ut 3 gelio muthish olcakmish bende chalishmaz amam .. =(

5- hic mi olmuyo ekrana kafa at ..

Kseo
Oyuncu
22 Temmuz 2007 22:58 %0
sagol :] yazan ellerin dert görmesin.

Ama Quaker dogdum quaker giderim bu diyardan. Hiçbir oyun onun yerini tutmadı, tutamaz :]
punkbuster' ı güncellemekle baslayacagim bakalim.

Kseo
Oyuncu
01 Ağustos 2007 07:51 %0
Punkbuster CLient : Warning: Pb kicks for non standart characters and all pb restructions on this server.
Kseo has been permanently banned from this server via punkbuster

Kep
Oyuncu
03 Ağustos 2007 03:16 %0
girdigin sunucunun ipsini yada adresini bana pm atarmisin? atarken yazan hata mesajina dikkat et .. ekstra yazilar olmasi lazim ..

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: