Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 17:19 Toplam 221 oyuncu 48 sunucu 1108 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Most wanted hamachi lan game

ENES911
Oyuncu
28 Ağustos 2006 10:52 %0
Herkez görsün diye ayriyetten başlık açtım gelelim şimdi hamachi ile nasıl lan game oynuyacağımıza:

İlk önce bu linki tıklayın:
http://www.hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=68

Açılan sayfada ortalarda biyerde download yazan yerin altında MW-Hamachi v2.4 yazısına tıklayın ve indirin. İndirdiğiniz zip halindeki dosyayı most wanted'ın kurulu olduğu klösörün (program files/ea games/mostwanted) içine çıkartın zipli halden sonra programı açın ve çıkan ekrandan host server'a tıklayın zaten oyun otomatik açılacaktır vede internetiniz o anda kesilecektir siz ozaman direk landan oyunu kuracaksınız kurduktan sonra internet otomatik tekrar gelicek sonrada rahatça arkadaşlarınızla oynuyabileceksiniz bukadar basit.

Bikaç şey daha söyliyeyim oyunu kurduğunuz zaman eğer mesela nitro veya performance tuning gibi ayarları off yaparsanız server çökebilir

KoMiKaZe-CoD
Oyuncu
29 Ağustos 2006 00:31 %0
Çok saol enes.Bildiğin gibi bende aylardır bunun çözümünü arıyordum.Tekrar saol.

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!

teodore78
Oyuncu
03 Eylül 2006 17:18 %0
hamachi hamachı kalen bır oyun bıle oynamıs diilim most wanted deniyorum olmuyo pes4 ne bilimm bunun gibi bi oyun olsun da hangisi olursa olsun simdi ben bu hamachi ile ne oynayabılırım lutfen yardım

ENES911
Oyuncu
04 Eylül 2006 01:06 %0
Kardeş bu anlattığım program sadece most wanted'ın hamachi üzerinden doğru çalışması için ama diğer oyunlarda bilemiorum bi sorun oluyomu eğer olmassa zaten lan game olan her oyunu rahatlıkla oynuyabilirsin

Speed_yy
Oyuncu
08 Ekim 2006 11:54 %0
slm ya bide bu siteden baktımda linkini verdiğin siteden orda patch 1.3 ve server.cfg dosyalırnıda vermiş peki onlarıda yüklememiz gerek mi?

^^0TwP|^4Er^9Mac
Yarbay
Yarbay
08 Ekim 2006 14:14 %0
ya arkadaş enes benim dostumun adıda enes şimdi biz bunu nası oynucaz hepsini indircezmi yüklücezmi ne lütfen bi çare yaf

tefik91
Oyuncu
08 Ekim 2006 22:37 %0
çok yararlı oluyosunuz ama most wanted hamachi server larını verebilirmisiniz lütfen

^^0TwP|^4Er^9Mac
Yarbay
Yarbay
14 Ekim 2006 12:59 %0
yaf bunun nası olceğini biri bana anlatsan adress: XySubSkyline@hotmail.com

sweet007
Oyuncu
31 Temmuz 2007 18:58 %0
once hamachi yi istediin biyere kuracan
sonra acacan ve pover gibi olan dugmeye basıcan
cıkan yere isim ve sifre yazacan(istediin bisey)
sonra adresleri internetten bulucan onları ekleyip oyuna girecen
ordan lan game e tıkla ve cıkan isimlerin birine gir
sonra bekle acılsın
sonra start aldıın anda nitroya bas

Turkish Psycho
Oyuncu
02 Ağustos 2007 00:49 %0
Nitro ya bassanda enes gibi oyuncualra kolay kolay yetişemezsin.

Turkish Psychorific...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön