ewet dogru fazla uzaadı ama ben orda gorduklerımı yasadıklarımı söledım hic bı seyde de yalan konusmadım adma bana cpl kuralını soruo kendıne bakıorum 1 tane resmı turnuwaya gırmemıs profılıne bakıorumda bıde sen benımkıne tıkladınmı felan filan uzatmak ıstemıorum ama kucumseyerek en son hangı köy takımında felan girdin dio kendine bakmadan bana laf soktugunu zannedıo hıc bı sekılde de yalan sölemedım orda gorduklerım ıcın
alıntı:Gönderen: yavuzpolat
ewet dogru fazla uzaadı ama ben orda gorduklerımı yasadıklarımı söledım hic bı seyde de yalan konusmadım adma bana cpl kuralını soruo kendıne bakıorum 1 tane resmı turnuwaya gırmemıs profılıne bakıorumda bıde sen benımkıne tıkladınmı felan filan uzatmak ıstemıorum ama kucumseyerek en son hangı köy takımında felan girdin dio kendine bakmadan bana laf soktugunu zannedıo hıc bı sekılde de yalan sölemedım orda gorduklerım ıcın
sadece bir merak merakımdan soruyum girdigin resmi turnuvaların adını yazarmısın ve hangi şehirde olduklarını? merakımdan !!!
kaan sende her lafa hamsi gibi atlamışsın gılına ni bakale çıkmışsın goca göbeğinle ortalı garıştırıyon nise buralar küfül küfül esiyo eski sıcak galmadı sözlerime bir şarkıyla son noktayı koymak istiyom.
nörüyonnn gı nörüyonn gıı saçlarınmı örüyon gı
ben seni çok özledim bıldır zamanı böle dealdi
halil goca kafan batsın nirden bulun böle türküleri.
:F