Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 17:30 Toplam 183 oyuncu 49 sunucu 858 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life, film olmalı mı?

zeekk
Oyuncu
01 Temmuz 2007 14:35 %0
Combine94 nickli arkadaşın eklediği http://www.youtube.com/watch?v=XxU7YfkGZKA
linkini herkes beğenmiştir. peki film olmasını ister miyiz? İnanın bana arkadaşlar, kayda değer bir kitle oluşturabilirsek belki de önümüze muhteşem bir başyapıt ortaya çıkar. desteklerinizi bekliyorum.

Hadi hayırlısı...

g-man93
Oyuncu
01 Temmuz 2007 14:56 %0
Filmi Olsunda Ne Olursa Olsun valveyi email yağmuruna tutsak belki bişeyler olabilir

Half Lifer
Oyuncu
01 Temmuz 2007 17:52 %0
Televizyonda gördüğümüz grafikleri pc de yapıldığı bariz belli olan abuk subuk yaratıklı filimler gibi olursa bence yapılmasa daha iyi olur.Mesela Warner Bros veya Village Roadshow gibi studyoların üstlendiği bi yapım olursa gerçekten dehşet bişe olur tüm hasılat rekorlarını kırabilir.

corporal53
Oyuncu
01 Temmuz 2007 20:00 (01/07/2007, 20:04) %0
alıntı:
Gönderen: zeekk
Combine94 nickli arkadaşın eklediği http://www.youtube.com/watch?v=XxU7YfkGZKA
linkini herkes beğenmiştir. peki film olmasını ister miyiz? İnanın bana arkadaşlar, kayda değer bir kitle oluşturabilirsek belki de önümüze muhteşem bir başyapıt ortaya çıkar. desteklerinizi bekliyorum.
Hadi hayırlısı...

Osn'de bunu yapmakla kayda değer bir şey elde edezsin. Sana tavsiyen eğer ingilizce biliyorsan steam forumuna üye ol ve bu konuyu orda aç. Dünya'nın tüm half-life fanları hemen hemen ordadır. Ayrıca forum valve calışanları tarafından da takip ediliyor. Bir ara episode two'da bir karakterin öleceği haberi ortaya çıkmıştı. Birisi bunu o forumda açıklamıştı ve banı yemişti. Dog'un öleceğini söylemişti.

zeekk
Oyuncu
02 Temmuz 2007 15:09 %0
Aslında haklısın arkadaşım, burdan sesimizi duyurmak zor olur. Bir de orda denemek lazım... Ama yine de siz burdan destek verin...

reddead
fakirdik

03 Temmuz 2007 00:11 %0
bi de evin dışına çıkıp bağırıcam olcakmı bi bakalım

oynasana lan!

g-man93
Oyuncu
03 Temmuz 2007 11:21 %2
Şimdi TÜrkiyede Böyle Bişe Olunca İnsanlar Güler
Neden?
Ben Half Lifeyi Single Player Oynarken İnsanların Tepkisi ŞÖyle Oluyor Half Life Yeni Oyunmu Çıkardı Türk Milleti Half Lifeyi Artık Multiplayer Oyun Gibi Benimsemiş Çok Az Bi Kısım Half Lifenin Ne Olduğunu Biliyor Mİllet Ewine Half Life Alıyor TEk Başına Crossfirede Bootcampta Hoplıyıp Zıplıyor Yani Half Life nin Film Olması KOnusunda Çok Az İNsan Destek Verir Diye Düşünüyorum

Half Lifer
Oyuncu
03 Temmuz 2007 12:40 %0
Aslında kendimizi ibraz boşuna yorucaz çünkü HL nin filmini öyle böyle yapıcaklar bence ama HL serisinin bitmesini bekliyolar.Neden diye sorarsanız HL ve Doom un uzunzamandır rekabet içinde olduğu biliniyo ve biri ne yaparsa öbürüde aynışeyi yapıyo eğer Doom filmini çıkardıysa bence Valve şirketide Hlnin filmini muhakkak yapıcaktır.Bunun için en azından 2 yıl beklememiz gerekebilir ama.

corporal53
Oyuncu
03 Temmuz 2007 19:37 %0
alıntı:
Gönderen: g-man93
Şimdi TÜrkiyede Böyle Bişe Olunca İnsanlar Güler
Neden?
Ben Half Lifeyi Single Player Oynarken İnsanların Tepkisi ŞÖyle Oluyor Half Life Yeni Oyunmu Çıkardı Türk Milleti Half Lifeyi Artık Multiplayer Oyun Gibi Benimsemiş Çok Az Bi Kısım Half Lifenin Ne Olduğunu Biliyor Mİllet Ewine Half Life Alıyor TEk Başına Crossfirede Bootcampta Hoplıyıp Zıplıyor Yani Half Life nin Film Olması KOnusunda Çok Az İNsan Destek Verir Diye Düşünüyorum

Çok doğru bir noktaya değindin(+). Bizim millet oyun oynamasını bilmiyor. Oynadağı oyunun ne konusuyla ilgileniyor ne de oyun hakkında bir araştırma yapma gereksimi duyuyor. Oyun içindeki videoları bile esc, enter tuşlarıyla esgeçiyor. Kısacası oyunu mal gibi oynuyor. Sadece bu oyun için geçerli değil bir film içinde bu söz konusu... Bunu herkes için söylemiyorum ama halkın büyük bir kısmı böyle.

zeekk
Oyuncu
04 Temmuz 2007 01:28 %0
Haklısınız. Bizim millet öyle işte ne yaparsınız. bir de sabırsızlar. Mesela benim bir arkadaşım vardı, hl 1 trende başlıyor ya, işte çocuk hiperaktif gibi sağa sola zıplayıp trenden atlamayı başarmıştı. Bayağı bi dalga geçmiştim onunla... bekle bekle nereye kadar mantığı var millette

erozbey
Oyuncu
31 Temmuz 2007 05:18 %0
hl filminin çıkmayacağı açıklandı zaten ama ileride belki...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â