Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:41 Toplam 113 oyuncu 50 sunucu 599 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life dan gerçeğe

Half Lifer
Oyuncu
01 Temmuz 2007 13:55 (01/07/2007, 13:56) %0
Şöle bi televizyonun karşısına geçmiş küresel ısınmayla ilgili bi belgesek programı seyrediyodum ve aklıma şöyle bişe geldi: Şimdi bizim dünyamız küresel ısınma nedeniyle yakında yaşanmıcak bi yer olucak. Bu nedenle bilim adamları evrende yaşanıcak yeni bi gezegen arıyolar ve bilim adamları 50 veya 100 yıl içerisinde yaşam koşullarına uygun bi gezegen bulabileceklerini söylüyorlar. Eğer böyle bir gezegen bulurlarsa ve üzerinde uygar bir yaşam formuyla karşılaşılırsa bu zeki yaşam formu bizi tehtid olarak görüp bize savaş açabilir ve dünyamızı işgale kalkışabilirler böylece bizimde HL ye benzer bir hikayemiz olur. Gordon Freeman gibi bir kahraman çıkmayabilir belki ama aklıma böyle bişey geldi siz HL severlerle paylaşıyım dedim.

zeekk
Oyuncu
01 Temmuz 2007 14:20 %0
sen de amma uydurdun yani. hem öyle bir gezegen bulacak teknolojiye ulaştığımız zaman, kendimizi savunacak güçlü silahlar da icat etmiş oluruz. Ayrıca orayı bulan bizsek, daha güçlüyüz demektir

g-man93
Oyuncu
01 Temmuz 2007 14:55 %0
Orayı Bulduğumuz Zaman Zaten Teknoloji Kim Bilir Nasıl Olur Ama Bana Çok Saçma Geldi

Half Lifer
Oyuncu
01 Temmuz 2007 14:59 (01/07/2007, 15:21) %0
Arkadaşım sen bilimsel gelişmeleri takip ediyosan ki etmediğin belli bilim adamlarının yeni bi gezegen arayışlarından haberin olurdu ve şimdiye kadar 290 dan fazla uzak gezegen keşfedildi ve bunların çoğunda da su buharı ve karbondioksit gazı tespit edildi ve aynı bilim adamları anlattığım konuyuda (zeki yaşam formu) TARTIŞIYOLAR. Ben sadece böyle bi yaşam formunun bizi tehtid olarak görebileceği ihtimalinden bahsettim o yüzden bi konu hakkında atıp tutmadan önce o konu ile ilgili bilgi edinmelisin.
(bu yazı zeekk karkadaşıma hitaben yazılmıştır)

Half Lifer
Oyuncu
01 Temmuz 2007 15:02 %0
alıntı:
Gönderen: zeekk
Ayrıca orayı bulan bizsek, daha güçlüyüz demektir

Ayrıca şunu söyliyim evrendeki 100 milyarlarca gökcisminin arasında tesadüfen böyle bi gezegeni bulmamız ordaki olası yaşam formlarından daha üstün olduğumuzu göstermez.

Half Lifer
Oyuncu
01 Temmuz 2007 15:07 %0
alıntı:
Gönderen: g-man93
Orayı Bulduğumuz Zaman Zaten Teknoloji Kim Bilir Nasıl Olur

Zaten dikkat ettiysen önümüzdeki 50 veya 100 yıl için yazdım. Bu zaman zarfı içinde fizik bilimi hiç beklemeyeceğin bi şekilde ilerleyebilir ki zaten evrenin en büyük sırlarını keşfetmeye çok yakın bi dönemde bulunuluyo.
Not:Önce bilimin sınırlarını nerede olduğu hakkında bilgi edin.

g-man93
Oyuncu
01 Temmuz 2007 17:21 %0
alıntı:
Gönderen: GordonFreeeman

Zaten dikkat ettiysen önümüzdeki 50 veya 100 yıl için yazdım. Bu zaman zarfı içinde fizik bilimi hiç beklemeyeceğin bi şekilde ilerleyebilir ki zaten evrenin en büyük sırlarını keşfetmeye çok yakın bi dönemde bulunuluyo.
Not:Önce bilimin sınırlarını nerede olduğu hakkında bilgi edin.

Bende İlerliyebilir Zaten Diyorum Ama Eğer Bişiler Bizi Tehdit Edecekse O Gezegeni Keşfederken Rahat Bırakmazlardı Ama Bilmem Belkide Olabilir..Uzak Olduğum Bi Konu..

zeekk
Oyuncu
02 Temmuz 2007 15:30 (02/07/2007, 15:31) %0
"Çok fazla bilgim var ve sizi eziyorum" politikası gibi oluyor bu yani gordon freeman arkadaşım evet araştırman güzel. ama ben "biz de yeni bulduğumuz bir gezegene göç ederken silahsız gitmeyiz" demek istemiştim. tehdit oluşturabilecek unsurları engellemek için savunmamız olur. Yada şöyle düşünürsek, uzaydan dünyamıza gelen bir ırk, bize saldırmak istese önce kendi gezegenimizi koruruz öyle değil mi? yani onların gezegenini bulmaya uğraşmayız. E biz de öyle bir gezegen keşfedersek, oradaki zeki yaşam formları zekice bir şey yaparak kendi gezegenlerini korurlar. Yani bizim gezegenimizi bulup "hurraaa biz de oraya saldıralım demezler". bu yüzden de bizim dünyamıza gelemezler ve half life gibi bir durum oluşmaz. En azından önce biz oraya gidersek

Haksız mıyım?

Half Lifer
Oyuncu
02 Temmuz 2007 16:43 (02/07/2007, 16:51) %0
alıntı:
Gönderen: zeekk
"Çok fazla bilgim var ve sizi eziyorum" politikası

Tabi ki silahsız gitmezsin ama göç ederken. Ama ordaki olası zeki yaşam formlarıyla karşılaşmadan önce onların nasıl tepki verebileceğini bilemezsin ve eğer onların teknolojileri bizimkinden daha ileriyse bizim onları daha önce bulmamız önemli değildir. Ben sadece onların bizi tehtid olarak görüp verebileceği tepki sorasında yaşanabilecekleri Hl nin konusuna benzettim VE TABİKİ BUNLARIN HEPSİ KURGUDAN ÖTEYE GİTMEZ gerçek olması biraz uzak ama olası zeki yaşam formlarıyla böyle bi savaş; üzerinde durulan bişe ve tabikide günümüzden çok uzak bişe ve ikinci olarakda ben bildiğim şeyle sizleri kümçültmeye çalışmıyorum sadece bu konu hakkında birazdaha bilgi edinmini söyledim. Neyse bu konu amacının dışına çıktı bu kadarı yeter.

zeekk
Oyuncu
04 Temmuz 2007 01:32 %0
yok doğru söylüyosun arkadaşım, şaka yapmıştım ben. Ama yine de bu olayın da half life a benzemesi için bir tane "G-Man" lazım. ve tabi ki "H.E.V suit" içinde Gordon. Yoksa kim kurtaracak dünyayı

erozbey
Oyuncu
15 Temmuz 2007 11:12 %0
ben kurtarırım hemde hev suitsiz

dabbe92
Oyuncu
15 Temmuz 2007 23:57 %0
nerde bizde o sans biz hf oluruz deat yani adam kalmaz allah rahmet ellesın bu gercek onlar bızı oldurur

erozbey
Oyuncu
31 Temmuz 2007 05:14 %0
bellimi olur

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: