ya bu scrins midirnedir bu böcükler beni deli ediyolar. ne biçim bi ırktır kadeşim bu. aşiret gibiler. bunlara karşı nasıl hareket edicez. dark başta olmak üzere yorumlarınzı bekliyorum. iyi günler
Hangi tarafla oynadığınıza göre değişen bir çok taktik var. Scrin'e karşı aklınızda bulunması gereken en önemli nokta ne kadar çok beklenirse Scrin o kadar güçlü olduğudur. Bu nedenle daha oyunun ilk dakikalarından itibaren başta ekonomisi olmak üzere Scrin'e karşı sürekli saldırılarda bulunmalısınız.
NOD ile oynarken en iyi yöntem ST Rush ile başlayıp Scrin'in olası expansion girişimlerini yok ettikten sonra buzzerları öldürerek harita kontrolünü sağlamalı ve haritada bulunan tiberium spike'ları kesinlikle kaptırmamalısınız (Özeliikle tournament rift). Buggy + Rocket Militant Squad + Militant Squad karışımı Scrin'in oldukça başını ağrıtabilir ancak iyi buzzer droplara (swarm) ve iyi kullanılan devourerlara karşı oldukça dikkatli olmanız gerekiyor.
Uzayan oyunda ise Scrin'in en önemli avantajı hava kuvvetleri olduğu için öncelikli olarak laser upgradeleri yapılmış venomlarla Scrin karşısına etkili bir savunma çıkartmalısınız. Bir yandan Cloak edilmiş Flame Tank'ler ya da Veritgo'lar ile de Signal Transmitter ve Technology Assimilator binalarını hedef almalısınız. Eğer karaya ağırlık vermiş bir Scrin oyuncusuyla karşı karşıyasanız. EMP Upgradeleri yapılmış buggylerle iyi kullanılan infantry bu orduyu durdurmaya yetecektir.
GDI oyunuyorsanız işiniz biraz daha zor olabilir ancak başlangıçta ekonominizi iyi oturtur ve yapacağınız pitbullar ile düşmanı siz tech atlayana kadar biraz olsun yavaşlatabilirseniz oyunda üstünlüğü ele geçirebilirsiniz. Mortar upgrade'leri yapılmı pitbull'lar Scrin infantry'yi kısa sürede yok ederken. Mammoth Tank'ler ve Zone Trooper lar karada üstünlük sağlamanız için yeterli olacaktır. Scrin'in güçlü hava kuvvetlerine karşı da firehawklar patchle birlikte gelen volley özelliği ile birlikte oldukça etkili olacaklardır.
bnde genelde scrinlere karşı zor durumda kalıyorum...ya bn genelde NOD oluyorumda GDI lara karşı en iyi taktik sizce nedir die merak ettim...Bir bilgim olsun diye