| Yazar | Konu: Türkiyenin acı ama cok acı gerceklerı yazıklar olsun==tıkla!! |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2007 13:02 %0 | |
|
Off be nası kaçırdım ben bu şafşatayı herkez burda 5 sayfa yazı yazılmış herkez birbirine girmiş toplasak bi yere kan gövdeyi götürür heralde...
Neyse okuyunca enazından biraz eğlenmiş oldum...AG 4ever aslşkds9a08da0sdsad (Buan güleceğilmi hiç düşünmezdim)
Bu arada çirkefliklerinizi berbat tartışma ve küfürlerinizi başka yerlerde yaparsanız daha iyi olur tek isteğim OSN yide mahfetmeyin. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 29 Mart 2007 18:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: energiec
Dagitirim buralari.
Üstad gelmiş kırmızı halılarımız nerde Utku : ) |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2007 22:03 %0 | |
|
Olum hepiniz hastasınız
:d
hala bu oyunu oynuyormusunuz
[eFeS]dadas |
| |
| Oyuncu |  | 30 Mart 2007 11:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [mtx]Honest
Üstad gelmiş kırmızı halılarımız nerde Utku : )
O dönsün herşeyi sereriz ayaklarının altına 
Try not to become a man of success,but rather try to become a man of value. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Nisan 2007 23:03 %0 | |
|
| hepınızı doverım |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2007 15:51 (11/06/2007, 15:52) %0 | |
|
Mesajları okumadım,da ilk mesaja şöyle bir baktım cevap atayım dedim.
Ben eski [RPG]ShadoW yada =TRK=ShadoW. Artık o kadar zaman geçti ki en son hangisindeydim hatırlamıyorum.
Nostalji olsun diye google'dan arattım 1-2 eski DM'ciyi bu topic çıktı. Hala devam ediyor musunuz oynamaya? Ediyorsanız hala ne kavgası? Ben DM'yi bırakırken millet bana gereksizce küfürler ederdi, fake nick ile sunucuya girip sataşılardı. Ki yani geceleri oyunculara sunucuda ders verirdim işim gücüm yokmuş gibi. Ama bu tipler bana oyunu bıraktırmıştı. Ama görüyorum ki o eski nezih ortam hala sağlanamamış. 2007 yılındayız, eski muhabbetlerle karşılaştım resmen.
Herneyse eski arkadaşlara selamlar. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Haziran 2007 05:13 %0 | |
|
evet ediyoruz,ancak Adrenaline Gamer modu altnda devam ediyoruz,hl nin biraz değişik bir modifikasyonu..eğer bir göz atmak istersen pm den link'i atabilirim.
I'm gonna strangle you and I'll slit your throat too
I love to see your blood run, that's the thing that makes me cum
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 15:49 (28/06/2007, 16:21) %0 | |
|
AGMerkezi Her Zaman En iyisi
Expert,death,silhouette,hellsp4wn,honest,lecter,cervantes ve daha sayamadığım insanlara bu ortamı başlattıkları için teşekkürler.
www.agmerkezi.com eski ortamlardan çok daha iyi bir duruma geldi 1 ayda 10.000 mesaj olan forum ve 24/24 slot olup bunu doldurmak gibi bir ilk gerçekleştirdik AGMerkezinde.
3 Tane serwer Vardır ; 2 ag 1 hldm olmak üzere ;
AG 1 // AGMerkezi : 62.68.209.124:27015
AG 2 // AGMerkezi : 62.68.209.125:27015
HLDM // AGMerkezi : 62.68.199.158:27015
Camiamız çok geniştir(http://img296.imageshack.us/img296/4961/82281500ba4.jpg) 12 clanlı turnuvamız hala devam ediyor ... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 16:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: şüşşü
muehehaf.bok olmus bi oyun icin iyi cevap gelmis yinede
Bu arada sözcüklerinize dikkat edin oyun bok filan olmadı çok güzel ilerliyoruz camiamız hala gelişmekte. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 01:54 %0 | |
|
kim teptirdi lan bu konuyu 
Kaplumbağlara dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 03:38 %0 | |
|
Gercekten camia cok gelisti, Sampiyonlar Ligi'nde ceyrek final bile kesmedi, bu sene final bekliyoruz camia olarak, neydi o testosterovA'nin slogani "we push(t) hldm forward"(!)
alıntı: Gönderen: Melancholy*
Bu arada sözcüklerinize dikkat edin oyun bok filan olmadı çok güzel ilerliyoruz camiamız hala gelişmekte.
Feel The Energy |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 04:48 %0 | |
|
| puhaha |
| |
| Tümgeneral |  | 10 Mayıs 06:52 %0 | |
|
1 sene öncesinin konusu kim nerden bulduda koydu buraya enteresandır bu küfür edilen adminler olsun yada spec olarak bekleyen şahıslar olsun ss de nickleri gözüken insanlar olsun pek çounu tanıorm muabbetim war her ne kadar hldm hlag oynamasamda zira katzinsky şu anda vatani görevini yapmakda sinop ta asker adam askerdeyken bile ag oynuor adjkasdjnaşskdn kasıor hala  
Your hopes are my games... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 16:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [mtx]Honest
puhaha
sen gülme 
Try not to become a man of success,but rather try to become a man of value. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 01:54 %0 | |
|
ilk yazıya güler geçerim  |