| Yazar | Konu: Lost yeniden |

|  | 28 Haziran 2007 10:02 %0 | |
|
Lost'u hatmetmiş birisi olarak hemen damlıyorum.
ilk 2 sezonu 2 kez izlemiştim. 3. sezonda da bölümleri beklerken 1-2 kez seyrettiğim oluyordu.
Ayrıca teori siteleri vs vs... bakalım.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
|
|

|  | 28 Haziran 2007 10:25 %0 | |
|
68 aldım.
Genel olarak güzel sorular vardı fakat inanılmaz kasılan ve hatırlamak için gereksiz bilgiyi akılda tutmak gereken şeyler vardı.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 11:07 %0 | |
|
Valla dediğim gibi ezbere dayalı bir testti.Başta da belirtmiştim
Diğer quizler ona nazaran çok daha kolay.
bu arada 4çsezon ile ilgili teorime de belki göz atmak istersin |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Haziran 2007 11:29 %0 | |
|
| Benim düşündüğüm 2 kişi daha var.Walt ve babası nerdeler napıyorlar.Son bölümde walt'u bir imge olarak locke a yardım ederken gördük.Sizce 4. sezonda nolacak bu durum. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 11:33 %0 | |
|
Walt ile "adada duyduğumuz fısıltıların" kesişeceğini göreceğiz.
Jacob ile Walt arasında çok sıkı bir bağ olacağı kanaatindeyim.
Micheal'e gelince..Lost Fan'larının neredeyse tamamı adamdan nefret ediyor.Ama onun yerinde kim olsa şüphesiz O'nun yaptığını yapardı , bunu da herkes biliyor.Senaristler bir şekilde Michael'i tekrar sevdirecek birşeyler yapabilirler. |
| |

|  | 28 Haziran 2007 12:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: # JeremY
Walt ile "adada duyduğumuz fısıltıların" kesişeceğini göreceğiz.
Jacob ile Walt arasında çok sıkı bir bağ olacağı kanaatindeyim.
Micheal'e gelince..Lost Fan'larının neredeyse tamamı adamdan nefret ediyor.Ama onun yerinde kim olsa şüphesiz O'nun yaptığını yapardı , bunu da herkes biliyor.Senaristler bir şekilde Michael'i tekrar sevdirecek birşeyler yapabilirler.
Bence farklı bir yöntem uygulayabilirdi fakat adiliği seçti.
Herkese "oğlumu alabilmek için sizleri istediler. Haberiniz yokmuş gibi benimle gelin fakat bi yolunu bulup kurtulmaya çalışırız" diyebilirdi. Bu durumda yakalansalar bile haberleri olmadığını hissettirirlerse Michael yine anlaşmaya uyacağı için oğlunu alıp gidebilirdi.
|
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Haziran 2007 12:41 %0 | |
|
Tora' ya katılıyorum affedilmesi çok zor.Ayrıca walt son gördüğümüzde pek normal değildi sanki insan değil gibiydi  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 12:41 %0 | |
|
nihayetinde Jack biliyordu Micheal ile digerleri arasında anlaşma olduğunu.
ne değişti ki???
micheal'in peşinden giderken , onlar bu olayı zaten kabullenmişlerdi |
| |

|  | 28 Haziran 2007 13:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: # JeremY
nihayetinde Jack biliyordu Micheal ile digerleri arasında anlaşma olduğunu.
ne değişti ki???
micheal'in peşinden giderken , onlar bu olayı zaten kabullenmişlerdi
Değişen???
Libby ve Ana Lucia'yı öldürmeyecekti. Şe.refsiz ve adi bi herif haline gelmeyecekti.
"Ben'i katakuliye getirip kaçmasına izin vermiş gibi yapıcam, sonra da oğlumu almaya gidicez" dese öldürmek zorunda da kalmazdı
Ayrıca bi yolda haber almak var bi de başından tedbirli olup hazırlanmak var.
|
| |

|  | 28 Haziran 2007 13:50 %0 | |
|
Dizi denildiği gibi şubatta başlarsa kimse izlemez.
|
| |
. |

|  | 28 Haziran 2007 14:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: nvda
O nasıl bir mantıktır ki?
"Geç başlarsa izlemem" diyecek adam zaten diziyi zaman doldurmak için izliyordur.
Beni çeken şey konusundaki gizem. Kate'in kimi seçeceği değil.
|
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Haziran 2007 14:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
O nasıl bir mantıktır ki?
"Geç başlarsa izlemem" diyecek adam zaten diziyi zaman doldurmak için izliyordur.
Beni çeken şey konusundaki gizem. Kate'in kimi seçeceği değil.
Sawyer a yar olursa izlemem terkeylerim bu diziyi. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 15:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: nvda
Şubatta başlar ve bence fire vermez izleyici sayısı bakımından |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 21:04 %0 | |
|
quiz'den 40 aldım : ( oldukça zormu$ gerçekten
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
| Oyuncu |  | 12 Temmuz 2007 11:45 %0 | |
|
final sahnesi ile ilgili şunları tahmin ediyorum, birşekilde adadan kurtuldular, ancak jack pişman olduğu için ya adaya kurtarmaya gelenler kurtarmak için gelmiyordu, yani Ben haklıydı, ya da bazılarını çalıştırmak üzere rehin tuttular bilemiyorum, orası çok karışık ya. ölenin sawyer olduğunu düşünüyorum, çünkü katein adada umursadığı cenazesine gidebileceği başka kaç kişi var ki? bi arkadaş foto göstermiş J ile başladığı gözüküo gibi bişe, sawyerinda gerçek adının james olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor, ayrıca katein nerede oldugumu merak eder dediği kişide, muhtemelen evlendiği polistir, ancak bakışlarından anladığımız üzere ikiside seviyo birbirini hala 
:: Abuzittin Gamlıoğluzade :: |
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 14:26 %0 | |
|
Şimdi ben bi' saçmalık yakaladım diye düşünüyorum konuyu da ondan zortlatıyorum ama s.çmam işalla, neyse...
Hani şu finalde Jack'in sakallı olduğu sahnelerden birinde zenci doktor buna "İçki mi içtin, beni niye çağırmadın ş.refsiz?" gibi bir şey soruyor da, Jack de "Çağır lan babamı hangimiz daha sarhoşuz görelim, gidip onla niye içmiyorsun da bana söylüyorsun?" diyor.
Şimdi Jack'in bu sakallı olduğu bölümler Ada'dan kurtulduktan sonraki bölümler değil mi? Eğer öyleyse Jack'in babası ölmemiş miydi? Nasıl babamı çağır diyebiliyor onu anlamadım... Hadi diyelim onlar da geçmişi tamam. E peki Kate ile konuştuğunda neden "Geri dönmeliyiz, her uçağa bindiğimde düşmesini istiyorum" gibi şeyler geveliyor.
AFL (Away From Life) |
| |

|  | 23 Ağustos 2007 15:08 %0 | |
|
Corvex,
Onlar geçmiş değil gelecek bu yüzden Jack ciddi bir ifadeyle alay ederek konuşuyor baş cerrahla (gıcık olurum fakat sarcasm deniyor, tam karşılığı yok).
Zaten babası içki sebebiyle ihraç edilmişti.
|
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 16:57 (23/08/2007, 17:00) %0 | |
|
Anladım gelecek olduğunu ama işte problem orda başlıyor ve bana "geçmiş mi ki?" diye düşündürmesinin sebebi de "Babamı çağır" demesi. Yani sarcasm dediğin şeyi yaptığı için mi öyle bi' şey diyor. "O da içerdi." demek mi istiyor? Pff bu nasıl bi' dizi ya, 465432 tane soru var aklımda.
Ya aslında bi' olay çözülse başka bi' olay başlasa böylece kafamız sürekli rahatlasa izlerken ne güzel olurdu. Ama bunlar biriktir biriktir sezon sonunda topluca açıkla(!) anasını satayım. Nasıl bi' stratejidir bu, küfrettiriyorlar paso...
Corvex,
Onlar geçmiş değil gelecek bu yüzden Jack ciddi bir ifadeyle alay ederek konuşuyor baş cerrahla (gıcık olurum fakat sarcasm deniyor, tam karşılığı yok).
Zaten babası içki sebebiyle ihraç edilmişti.
Üşeniyorum öyleyse yarın. |
| |

|  | 23 Ağustos 2007 17:22 %0 | |
|
Belki de dizinin o 2 bölümdeki gidişatında bizleri "geçmiş" olduğu yönünde yanıltmak için yapılmış da olabilir.
Yine de hastasıyım.
|
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 19:08 %0 | |
|
Ben hala kanıxayamadım olayı. Gelecekse niye babasını istiyor, eğer geçmişse niye Kate'e öyle şeyler söyledi. braah psikoloji çok düzgün ya, bir de bunları düşün. Sanki adadaydım 25 gündür. |:
| |

|  | 23 Ağustos 2007 19:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Corvex.
Ben hala kanıxayamadım olayı. Gelecekse niye babasını istiyor, eğer geçmişse niye Kate'e öyle şeyler söyledi. braah psikoloji çok düzgün ya, bir de bunları düşün. Sanki adadaydım 25 gündür. |:
Üşeniyorum öyleyse yarın.
Babasını istemiyor ki?
Başcerrahla alaylı konuşuyor, eczaneden ilaç isterken de güven vermek için babam başcerrahtır arayın sorun diyor. Kadın da ciddi ciddi aramaya kalkınca Jack sinirleniyor (gerçek olmadığı ortaya çıkacağı için)
|
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 20:36 %0 | |
|
Hayda sen soruyu da anlamamışsın sanırım öyle bi' hisse kapıldım şimdi. Bak altyazıda aynen şunları yazıyor,
"Tamam. Bak ne diyeceğim; Git ve babamı buraya getir (You get my father ehehe). Onu hemen buraya getir. Eğer ondan daha sarhoşsam beni kovabilirsin."
Babasını istemiyor ki?
Başcerrahla alaylı konuşuyor, eczaneden ilaç isterken de güven vermek için babam başcerrahtır arayın sorun diyor. Kadın da ciddi ciddi aramaya kalkınca Jack sinirleniyor (gerçek olmadığı ortaya çıkacağı için)
| |

|  | 23 Ağustos 2007 20:47 %0 | |
|
Hayda sen soruyu da anlamamışsın sanırım öyle bi' hisse kapıldım şimdi. Bak altyazıda aynen şunları yazıyor,
"Tamam. Bak ne diyeceğim; Git ve babamı buraya getir (You get my father ehehe). Onu hemen buraya getir. Eğer ondan daha sarhoşsam beni kovabilirsin."
Üşeniyorum öyleyse yarın.
Bi ara "harbi anlamadım mı lan acaba " dedim de sarcasm dediğimiz şeyi yapıyor jack. Gerçek manasıyla almışsın sen olayı (literally).
|
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 20:55 (23/08/2007, 20:57) %0 | |
|
İşte (: Neyse en azından bir şey daha açıklığa kavuştu kafamda, sağol sen.
O değil de Jack geri döner mi dersin Kate'i de çuvala koyup? sadfasfd... Bu da öyle bir teori oldu ki pek bi' Türk filmivari.
Şimdi ben bi' saçmalık yakaladım diye düşünüyorum . ama s.çmam işalla, neyse...
| |
| Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 22:58 %0 | |
|
| 4. sezon şubattaymış diye duydum doğru mudur? |
| |
| |