Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:16 Toplam 4 oyuncu 50 sunucu 337 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Lost yeniden

saintknightelli8
Oyuncu
14 Haziran 2007 15:09 %0
prison break indirdim . sezon 1 episode 1 ilk defa izlicem fekat alt yazı yok , ingilizce .. alt yazıyı nerden bulabilirim ?

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Haziran 2007 15:12 %0
http://www.divxplanet.com/sub/m/6647/Prison-Break.html

HeMSo.
Üsteğmen
Üsteğmen
14 Haziran 2007 15:14 %0
alıntı:
Gönderen: {{ER}}CROCHET
---spoiler---
1-jack ve kate adadan nasıl oluyorda kurtuluyorlar?
2-kurtulan baskaları varmı?
3-kate in jack ile konusurken benı beklıyor dedıgı kişi sawyer mi?
4-jack kimin cenazesıne gidiyor?
5-cenazeye neden kimse katılmamıs?
6-bu yenı bir soru değil ama siyah dumanın sırrı hala cozulemedı?

bu sorulara bi kaç soru da ben ekleyeyim
7-jack adaya dönmeyi neden bu kadar çok istiyor?
8-inanmak istemiyorum ama charlie gerçekten öldümü?

Tora

14 Haziran 2007 15:17 %0
alıntı:
Gönderen: Arbuzik

kiminle beraber jinlemi orda duygusallık yaşadığı birtek sawyer var ha kate lezabayan olmuş julietle evlenmiş diyorsan o başka son bölümünün son sekansını doğru düzgün izlemeni öneririm hiç bir diyaloğı atlamadan

Bana lost'u öğretiyor bi de. La yörü
Sanırım herkes adadan kurtulunca hep birarada kalacak, aile yemekleri yiyip , şükran gününde hindiyi beraber kesecekler sanıyorsun. Daha adada bir gün diğerini tutmazken, sırf acıdığından ve kendi yaşam tarzına benzediğinden dolayı sawyer'la birlikte olan kate'in adadan sonra onunla yaşayacağını düşünmek pembe dizi gibi. Herşey olabilir ama bu kadar kesin bir şekilde "bak izle göreceksin" demek komik.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

HeMSo.
Üsteğmen
Üsteğmen
14 Haziran 2007 15:23 %0
son 2 ay içinde lostun sezon 1 sezon 2 ve sezon 3 butun bolumlerını ındırıp ızledım lost bıttı herousun sezon 1 butun bolumlerını ındırıp ızledım.ama cok hızlı gittim galiba keşke yavaş yavaş izleseydim.şimdi ise tv de yaprak dökümü ve kavak yelleri ne sardım boslugu onlarla dolduruyorum ama lost ve herousun yerını tutmuyor pfff subata da cok var yaw herosun 2. sezonu ne zaman baslayacak bılen varmı barı?

Tora

14 Haziran 2007 15:25 %0
alıntı:
Gönderen: HeMSo*

bu sorulara bi kaç soru da ben ekleyeyim
7-jack adaya dönmeyi neden bu kadar çok istiyor?
8-inanmak istemiyorum ama charlie gerçekten öldümü?

Bence Jack lider olarak verdiği bir karardan dolayı birçok kişinin ölümüne sebep olmuş olabilir. Belki de adaya gelecek olan "iletişim kurdukları gemi" bile olabilir. Yine de pişman olduğu son bölümde çok açıktı ve "bir hata yaptık geri dönmeliyiz" diyordu.
Charlie de gebersin maymun kılıklı herif. Gerçi son bölümde çok üzüldüm.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Tora

14 Haziran 2007 15:26 %0
alıntı:
Gönderen: HeMSo*
son 2 ay içinde lostun sezon 1 sezon 2 ve sezon 3 butun bolumlerını ındırıp ızledım lost bıttı herousun sezon 1 butun bolumlerını ındırıp ızledım.ama cok hızlı gittim galiba keşke yavaş yavaş izleseydim.şimdi ise tv de yaprak dökümü ve kavak yelleri ne sardım boslugu onlarla dolduruyorum ama lost ve herousun yerını tutmuyor pfff subata da cok var yaw herosun 2. sezonu ne zaman baslayacak bılen varmı barı?

Böyle bekleme aylarında başka dizileri indirip izlemenizi öneririm. Mesela Jericho, Bones, House M.D. vs vs.
Onlarca dizi indirip bitirdim ama hala şu an aramadayım. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi.

Arbuzik
Oyuncu
14 Haziran 2007 17:09 %0
alıntı:
Gönderen: Tora

Bana lost'u öğretiyor bi de. La yörü (http://img524.imageshack.us/img524/6490/51ft3.png)
Sanırım herkes adadan kurtulunca hep birarada kalacak, aile yemekleri yiyip , şükran gününde hindiyi beraber kesecekler sanıyorsun. Daha adada bir gün diğerini tutmazken, sırf acıdığından ve kendi yaşam tarzına benzediğinden dolayı sawyer'la birlikte olan kate'in adadan sonra onunla yaşayacağını düşünmek pembe dizi gibi. Herşey olabilir ama bu kadar kesin bir şekilde "bak izle göreceksin" demek komik.

senaryoyu beraber yazıyorsun herhalde yada yapım ekibinde köstebeklerin var sende benim izlediğim bölümleri izlemedinmi yoksa yeni sezonu biz izlemeden bir yerlerden bulup izledin herhalde

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 11:24 %0
4.sezonda olabilecekler konusunda benim birkaç teorim var.

1.Dharma adaya geri dönüyor , bu yüzden others tehdit altında.
2.Mikhail Bakunin 4.sezonun kilit isimlerinden biri oluyor.Dharma ile iltişim kurarak , others'ın tehdit altında kalmasına sebep olacak.
3.Jacop Benjamin'in başarızlığından dolayı azat edip ona vekaleten tüm yetkileri John'a verecek
4.Jacobn kimliğini çözeceğiz.
5.Black Smoke'un esrarı çözülecek

diye gider.

Bu arada diziye ilgilisi olanlar için sitemde birkaç bilgi topladım.Dileyen göz atabilir

www.ozguroz.com

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Haziran 2007 14:07 %0
Ewet Jeremy gibi bu diziye merak salan herkes teorilerini paylaşsın.Ama ben jeremy ye katılmıyorum.Dharma geri dönerse others die bi grup kalmaz adada.

Tora

27 Haziran 2007 14:44 %0
Bence black smoke, jacob'ın kontrolünde olan birşey olmalı. Jacob'ın da o kulübe çevresinden ayrılamadığını düşünüyorum çünkü kulübe çevresindeki toz gibi şey klasik amerikan filmlerinde ruhları belli bir yere sıkıştırmak ya da sokmamak için kaya tuzu kullanılıyor. Öyle bir şey olabilir. Bu yüzden Jacob , John'a "Help me" dedi.
Black smoke'u öğrenmemize gerek yok çünkü senaristlerin bi röportajında, karşılaştığı kişilerin zihinlerini okuyarak , ona göre davrandığını belirtmişlerdi. Zaten 2. sezonda eko'yla karşılaşınca dumanın içinde çeşitli anılar dolanıyordu eko'yla ilgili. Juliet'le de karşılaştığındaki flashlar zihin tarama gibi birşey olabilir. Kim iyi kim kötü ona karar verip öldürebiliyor.

Grenadier
Oyuncu
27 Haziran 2007 16:19 %0
Bende lost'un ilk bölümünü dvd den seyrettim manyak birşey.
Çok hoşuma gitti.
Acaba cnbc-e ne zman yayinlicak? böyle bir filmin üstünden gelebilirmi orasini bilmiyorum.

HeMSo.
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 2007 16:36 %0
alıntı:
Gönderen: # JeremY
4.sezonda olabilecekler konusunda benim birkaç teorim var.
1.Dharma adaya geri dönüyor , bu yüzden others tehdit altında.
2.Mikhail Bakunin 4.sezonun kilit isimlerinden biri oluyor.Dharma ile iltişim kurarak , others'ın tehdit altında kalmasına sebep olacak.
3.Jacop Benjamin'in başarızlığından dolayı azat edip ona vekaleten tüm yetkileri John'a verecek
4.Jacobn kimliğini çözeceğiz.
5.Black Smoke'un esrarı çözülecek
diye gider.
Bu arada diziye ilgilisi olanlar için sitemde birkaç bilgi topladım.Dileyen göz atabilir
www.ozguroz.com

1.aynen katılıyorum büyük bir savaş bizi bekliyor galiba.
2.sanmam yeni sezonun kilit adamı desmond dan baskası olamaz bence.
3.bence yetki olayı falan yok hatta ve hatta jakop benjaminin kontolunde bile olabilir.ki toranın bahsettiği toz ve john a bana yardım et demesi (eğer gerçekten o sölemiş ise) bunu gösteriyor.
4.evet bencede
5.evet yeni sezonu bu final ile bitirecekler tahmınımce.

HeMSo.
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 2007 16:44 %0
alıntı:
Gönderen: Anakin.
Ewet Jeremy gibi bu diziye merak salan herkes teorilerini paylaşsın.Ama ben jeremy ye katılmıyorum.Dharma geri dönerse others die bi grup kalmaz adada.

benim tahminimde o zaten yardım cagrısına gelenler adada ayırım yapmadan katlıam bile yapabilirler.geçmişte benjaminin ne yaptığını onlarda az cok tahmın edıyorlardır.ve cıkan arbedede bızımkılerden sag kalanlar artık adanın yenı othersları olacaklar.dharma elemanları claire in hamile oldugnu anlayacak ve onu adadan kacıracaklar ama gercek hayata değil kendilerine ait olan laboratuarlarına.benjamın ölecek.

ve artık adada dharma ve bızımkıler(yeni otherslar) olacak ve bızımkılerın tek sansı jakop ve black smoke olacak.

Tora

27 Haziran 2007 16:47 %0
alıntı:
Gönderen: Grenadier
Bende lost'un ilk bölümünü dvd den seyrettim manyak birşey.
Çok hoşuma gitti.
Acaba cnbc-e ne zman yayinlicak? böyle bir filmin üstünden gelebilirmi orasini bilmiyorum.

Zaten Türkiye'de Digiturk yayınladığı için Cnbc-e çok zor.

HeMSo.
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 2007 16:49 %0
ya bide benim aklıma takılan taaa 1. bölümden bir şey var.

hatırlarsanız bızımkıler adadakı ilk gecelerınde black smoke un varlıgından haberdar oldular ve gosterılen goruntude bu duman hep agacları kökünden sokuyordu sanki bir şey arıyormuş gibi bunun bır sebebı olabilirmi sizce? yoksa benmi cok paranoyak dusunuyorum?

benım aklıma tek bır cevap gelıyor ıstasyonlarımı arıyodu acaba cunku butun ıstasyonlar hep yer altında (bırı harıc ama oda suyun ıcınde sonucta.) ama ıstasyonlarıda neden arasınkı?

pff sorular sorular.

HeMSo.
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 2007 16:51 %0
alıntı:
Bence black smoke, jacob'ın kontrolünde olan birşey olmalı.

desmonda gelecegı gorme gıbı bır yetenek veren ada jakopa da bole bır sey yapmıs olabilir.neden olmasın bu adada her sey olabilir.

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 16:54 (27/06/2007, 17:10) %0
alıntı:
Bence black smoke, jacob'ın kontrolünde olan birşey olmalı. Jacob'ın da o kulübe çevresinden ayrılamadığını düşünüyorum çünkü kulübe çevresindeki toz gibi şey klasik amerikan filmlerinde ruhları belli bir yere sıkıştırmak ya da sokmamak için kaya tuzu kullanılıyor. Öyle bir şey olabilir. Bu yüzden Jacob , John'a "Help me" dedi.
Black smoke'u öğrenmemize gerek yok çünkü senaristlerin bi röportajında, karşılaştığı kişilerin zihinlerini okuyarak , ona göre davrandığını belirtmişlerdi. Zaten 2. sezonda eko'yla karşılaşınca dumanın içinde çeşitli anılar dolanıyordu eko'yla ilgili. Juliet'le de karşılaştığındaki flashlar zihin tarama gibi birşey olabilir. Kim iyi kim kötü ona karar verip öldürebiliyor.

Black smoke'un Jacob olabileceğini hiç düşündün mü?Hatırlarsan adada bir kazadan bahsediliyordu oryantasyon filmlerinde.Bu kaza acaba yıllar önce yapılan bir deneyde meydana gelebilir mi?

Ultimate Theory^göre (bu teori bana ait değil) Jacob , zihin yoluyla küçük cisimleri oynatabilen yetenekleri olan özel bir çocuktur.

Dharma'nın amacı bu theroy'e göre KADER'e müdahele etmektir.Adadaki maden , sadece elemneter olan nesnel şeyleri değil , insanların hatıralarını ve düğüncelerini de içine çekebilmektedir.Dharma JAcob'u kullarak , black rock'ın yaptıklarının aynısıını kendisine yapmaya çalışmaktır.Küçük cisimleri kendine çeken :Jacob belki black rock'daki hatıraları , düşünceleri de kendine çekebilir , bunlarda fdeğişiklik yapılarak belki de gelecek değiştirelebilir.

Ama sözü geçen kaza oluyor.Ve Jacob kaza sonucunda ortadan kayboluyor.ama bedenen..Black Rock'ın tozlarından oluşmuş bir black smoke haline dönüyor.Eski yetenekleri hala vardır , küçük cisimleri hala yerinden oynatabilmekttedir.(Kulübedeki reçel kavanozlarını hatırlayın)Üstüne üstlük artık o da düşünceleri ve hatıraları kendine kaydetebilmektedir.Ada içinde istediği şekilde gözükebilmekte ve hareket edebilmektedir.

(Lost- The answer'da black smoke ile ilgili bu bilgi veriliyor zaten)

Evet siyah duman (black smoke) JAcob'un ta kendisidir.Zaten Lcoke ile Benjamin'in onun kulübesine giderken buldukları toz'larda blcak rock'ın parçlarıdır ki Jacob insan formuna girdiğinde evin etrafında çevrelenir.

Hatta bu teoriye göre , adadaki Jack'in babasının , Kate'şin gördüğü atın , Sawyer'a takan yabandomuzunun, Lockeun babasının , Yemi'nin Jacob olduğu söyleniyor.

Eko ile Yemi^nin son karşılaşmasındaki Yemi'nin sözlerini hatıralyın
BEnimle kardeşinmişim gibi konuşuyorsun!!!!

Bu teoriyi bend e mantıklı buluyorum..Ancak üstüne eklenecek birkaç şey daha olabilir tabi.

çok uzatmiim.Bununla ilgili çok geniş bir yazı dizisi hazırlıyorum.Yakında sitemde yayınlayacağım

Şimdilik blacksmoke ile ayrıntılara buradan bakabilirsiniz
http://www.ozguroz.com/modules/news/article.php?storyid=94

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 16:58 %0
Bazı şeyler için size birkaç ipucu vermek istiyorum.

1.Desmond geleceği görmüyor da geçmişi bir daha yaşıyor olabilir mi???
2.Inman ve Radzinsky (Swan da shiftli çalışan Dharmacılar)
Amerikan ve Rus ajanı olabilir mi? Inman'ın körfez savaşında yer aldığını biliyoruz.Radzinsky de belki Afganistandaydı.
3.Radzinsky , Mikhail olabilir mi?
4.Radzinsky Mikhail ise neden bu ismi seçti?Bunun anarşizmin kurucusu MikhailBakunin ile bir bağlantısı olabilir mi?
5.Adaya ygelen Dharma ikmali , tamamen Mikhail sayesinde miydi?
6.Mikhail'in tek gözü neden yok? Yoksa Locke'dan babasını öldürmesini isteyen Benjamin , ondan da tek gözünü mü istedi?

Neyse çok ucurmiim sizi eheuh

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 17:00 %0
alıntı:
Gönderen: HeMSo.
ya bide benim aklıma takılan taaa 1. bölümden bir şey var.
hatırlarsanız bızımkıler adadakı ilk gecelerınde black smoke un varlıgından haberdar oldular ve gosterılen goruntude bu duman hep agacları kökünden sokuyordu sanki bir şey arıyormuş gibi bunun bır sebebı olabilirmi sizce? yoksa benmi cok paranoyak dusunuyorum?
benım aklıma tek bır cevap gelıyor ıstasyonlarımı arıyodu acaba cunku butun ıstasyonlar hep yer altında (bırı harıc ama oda suyun ıcınde sonucta.) ama ıstasyonlarıda neden arasınkı?
pff sorular sorular.

Hayır istasyonları aramıyor hocam , bana sorarsan o ağaç skmeler falan siyah dumanın küçük bir şovu.Doğayla nasıl oynayabildiğinin küçük bir göstergesi

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 17:01 %0
alıntı:

Jacob'un John'a help me demesinin sebebi , 4.sezonda ortaya çıkacak.Others'da iktiadr değişikliği yaşanacak.Benjamin JAcob'a yardımcı olamadığı /olamayacağı için adadnın korunması için Jacob , Locke'dan yardım isteyecek/istedi

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 17:04 %0
alıntı:
Gönderen: Anakin.

Zaten 4.sezonda bu savaşı izleyeceğiz.Bu savaşı kim kzanacak bilmiyorum ama Jacob'un da others'lardan yana olduğunu düşünürsek , Dharma'nın işinin kolay olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.Zira Dharma daha önce bu savaşı kaybetmişti.

Bak nerden nereye.Benjamin'İn Jack'e bu yaşadıklarımız herşeyin bir tekrarı , dediği sahneyi hatırlıyor musun?

Tora

27 Haziran 2007 17:29 %0
alıntı:
Gönderen: # JeremY
Bazı şeyler için size birkaç ipucu vermek istiyorum.
1.Desmond geleceği görmüyor da geçmişi bir daha yaşıyor olabilir mi???
2.Inman ve Radzinsky (Swan da shiftli çalışan Dharmacılar)
Amerikan ve Rus ajanı olabilir mi? Inman'ın körfez savaşında yer aldığını biliyoruz.Radzinsky de belki Afganistandaydı.
3.Radzinsky , Mikhail olabilir mi?
4.Radzinsky Mikhail ise neden bu ismi seçti?Bunun anarşizmin kurucusu MikhailBakunin ile bir bağlantısı olabilir mi?
5.Adaya ygelen Dharma ikmali , tamamen Mikhail sayesinde miydi?
6.Mikhail'in tek gözü neden yok? Yoksa Locke'dan babasını öldürmesini isteyen Benjamin , ondan da tek gözünü mü istedi?
Neyse çok ucurmiim sizi eheuh

1. Desmond zaten geçmişi ya da geleceği görmüyor bence de. Çünkü Charlie odaklı 21. bölümde Charlie Wonderwall'u söylerken yağmur yağdı ama Desmond gelmedi.
Zaten Desmond'ın orada görünmesi önemli bir zamandı Charlie için. Nadia'yı kurtardı ve kendisini kahraman hissetti.
3. Radzinsky büyük ihtimal Mikhail olabilir çünkü herif ölüp ölüp diriliyor nerdeyse. Bi yanıltmaca ile Kevin'den sıyrılmış olabilir.

# JeremY
Oyuncu
27 Haziran 2007 17:35 (27/06/2007, 17:37) %0
Peki 2 Desmond aynı anda yaşıyor olabilir mi? birisi hayatta diğeri adada???

Bu arada Charlie'nin kahraman olduğu Flashback ile Desmond'un flashbackleri zatn birbirinden farklı.İngiltere'de her zaman yağmur yağıyor.Yağmur yağdığı için Desmond'u bekledin herhalde ama Charlie'nin giydikleri , gitarı dahil herşey birbirindne farklıydı zaten

# JeremY
Oyuncu
28 Haziran 2007 08:53 %0
----------------

3 sezonun tamamını izleyen arkadaşlar için 3 tane quiz hazırladım.

1.quiz 100 soruluk ve hakikatten kazık ve ezbere dayalı birşey.ilzediğim hiçbirşeyi unutmam , bütün isimleri aklımda tutabilirim diyorsanız , bu quiz tam sizlik
2.quiz 15 soruluk meslekler quizi.Bunda fazla zorlanacağınızı sanmıyorum
3.quiz ise 20 soruluk..

boş vakti olup , dur 2 sorunun belini kırayım diyen lost fan'ları içn adres

www.ozguroz.com

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 13 14 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: