Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:26 Toplam 4 oyuncu 50 sunucu 349 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Sk wins the 'turkey challenge' [july 14, 1999]

Silphatos
Albay
Albay
22 Haziran 2007 18:39 %0
SK'in 10. yılı şerefine ufak bi klan tarihi hazırlamışlar. Turkey Challenge diye bir şey gördüm, meğerse İstanbul'a gelmiş elemanlar falan uhaeae. Nasıl bir şeydi bilen var mı merak ettim =)

SK wins the 'Turkey Challenge' [July 14, 1999]

After SK's huge success in the last few months 'Schroet Kommando' was invited by the DBP, a merged team of the two best Turkish clans, to take part in the 'Turkey Challenge'. Kane, Kilakastrat, Speed and Griff were flown to Istanbul, Turkey, to play against the best Turkish clans in a series of ten games SK was able to win nine out of ten games.
http://www.sk-gaming.com/feature/827/3/

Destroy3r
Oyuncu
23 Haziran 2007 02:03 %0
99 oldugunu hatirlamiorum sanki... sadece sk gaming in bayan cs takimi gelmisti oda galiba 2 oyuncusu biri kane digeride ming miydi neydi...fuarda abazan cs oyuncularini bicakliyip dassak gecmislerdi rezil rusva ettiler milleti videolari vardi galiba linkler dolasiodu simdi bulamadm

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

SanCHaR[.]
Oyuncu
23 Haziran 2007 04:17 %0
q1 ciler çağırmıştı bunlar da gelmişti cs ile alakası yok qw bahsi geçen oyun 4v4 qw

killnOd
Albay
Albay
23 Haziran 2007 15:32 (23/06/2007, 15:42) %0
Q2 icin gelmislerdi hatta masraflarini bizimkiler karsilamisti ve evlerinde misafir etmislerdi adami sanirim o zaman aramis felan oldugu klan codonda vardi galiba NI klanida olabilir tam hatirlayamadim.

flu.
Oyuncu
25 Haziran 2007 08:41 %0
evet hatırlıyorum C4.Seal'in evinde kalmışlardı, aramis, squee falan vardı o zamanlar ama oynadıkları adamlar o zamanın en iyileri değildi hatırladığım kadarıyla. bi de bu gelen klanın SK olduğundan tam emin değilim.

killnOd
Albay
Albay
25 Haziran 2007 14:30 %0
Gelenler SK idi hatta bir macta bizimkiler kazanmisti yanlis hatirlamiyorsam sk.Kane de gelmisti gelen klan kesinlikle SK idi ama hatta kendi sitelerinde istanbula gelis tarihleri bile yaziyordu.

SanCHaR[.]
Oyuncu
25 Haziran 2007 22:09 %0
lan olm qw icin gelmişlerdi diom olm qwciler nerede lan çıkın ortaya konusun anaa

flu.
Oyuncu
26 Haziran 2007 09:43 %0
ben demiştim o gelenlerin SK olduğundan emin değilim diye al işte

x8.Aramis
Oyuncu
27 Haziran 2007 20:02 %0
QW maci gelmisti SK Istanbula

10 mac yapildi yanilmiyorsam 9:1 mi ne bitti. Aligator, Cash, Jackass, falan oynadilar SK ya karsi.

haa bizim DBP'nin en 2 takimin birlesmesinden olusan clan olayina ben katilamiycam. Belirli kisiler getirdiler SK'yi ve onlar da oynadi zaten.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: