cok klasik olacak buyuk ihtimal de kimse cevap yazmıcak ama kalmadı mı kimse bu forumda?
snn kapanıp osn acılalı ne kadar oluyor? sureklı oynadıgımız tf serverımız elimizden alınalı? o kadar sene gecti ama ben hala dial-up baglantımla, serverın en sagında yazında 16/18 in 15/18 olması ıcın bekledıgım zamanları unutmadım...
eh kendı adıma cocuktum o zamanlar. attıgım mesajlara bakıyorum da gulsem mı utansam mı bılemıyorum. o kadar sene gectı ustunden ama aklıma geldı bu mesajı atmak ıstedım.
Tf2 cıkcak fln o zaman eskı doplar dopachlar donecek mı yuvaya onu merak edıyorum? bu forum yenıden senlenecek mi yani?
Hic degilse elinin altında internet olan adam gunde bir 2 gunde bir haftada bir girsin suraya bi geyık yapın eskıler bı sovun sayın takılın bırbırınıze, bos kalmasın burası..
sevgiler saygılar
aka Preafactus Hayalleriniz gercek olabilir ama gerceklerin hayale dönüsmesi söz konusu degildir!
Abi merak ediyorum uzun zıplamak için ne yapılıyo?
Adamları görmelisin sv_gravity normal yerçekimi ile bi alakası yok ama adamın ayaklarının altında yeşil bişey patlıyo dalga atıyo medic in g ye basınca attığı şey gibi patlıyo sonra adam 3-4 metre uzağa uçuyo.Nasıl yapıldığını biliyo musun?
komedi hocam eski ortamlar olamaz çünkü serverdaki geyik burayada yansıyor serverdaki oalylar burada tartısılıyordu ondan server acılmadan ortamında olması imkansız ...
eskiden 1 hafta onceden bulusma vr derdik bi bakarız öbür hafta sonu 10-15 kişi gelirdi bakalım şimdi ne olacak ? Msn:ariniklar@hotmail.com
...Ve asla unutmayin;OYUN bittiğinde şah ve piyonlar aynı kutuya konur!..
G'ye basılı tutuyorsun, sonuncu bipte silahını aşağı tutup uçuyorsun.
alıntı:Gönderen: Eto99
Abi merak ediyorum uzun zıplamak için ne yapılıyo?
Adamları görmelisin sv_gravity normal yerçekimi ile bi alakası yok ama adamın ayaklarının altında yeşil bişey patlıyo dalga atıyo medic in g ye basınca attığı şey gibi patlıyo sonra adam 3-4 metre uzağa uçuyo.Nasıl yapıldığını biliyo musun?
ÖSS'den önce dial-up'la deli gibi oynardım.ÖSS bi geçsin, dibine inecem bu oyunun derdim. Gel gör ki ÖSS geçti ama server merver kalmadı. Şimdi 1024 kpbs bağlantı var ama ne server ne bişey..
Half-Life bile paralı olmuş, steam mi ne çıkmış..
Hey gidi eski günler hey..
TF öldü çoktan, bi daha eskisi gibi olmaz bence maalesef (
alıntı:Gönderen: kW
uheuhuheu adam ne demiş altta ne sormus komedi hocam eski ortamlar olamaz çünkü serverdaki geyik burayada yansıyor serverdaki oalylar burada tartısılıyordu ondan server acılmadan ortamında olması imkansız ...
eskiden 1 hafta onceden bulusma vr derdik bi bakarız öbür hafta sonu 10-15 kişi gelirdi bakalım şimdi ne olacak ? Msn:ariniklar@hotmail.com
...Ve asla unutmayin;OYUN bittiğinde şah ve piyonlar aynı kutuya konur!..