bildiğiniz gibi gelmiş geçmiş en iy firma sega dır. özellikle dreamcast. grafikleri ps 2 den iydi.ps 3 te sega nın sayesinde ayakta kalacak. sega nın odehset oyunları sayesinde.
ps3 x box 360 tartışması gereksiz en iyisi x box 360 dır. kaliteden anlayan x box kullanır. zaten dünya x box çı. insalah ps 3 ün yok olusunu göreceğiz.
sen öyle sanmaya devam et hiçbir konsol ps2-3 ün verdiği zevki ve kolaylığı veremez x-box da neymiş dünkü çocuk sony konsol piyasasının kralıdır ve öyle kalacak ps3 ün gücü şu anda çoğu bilgisayardan kuvvetli karşılaştırmalara bakarsan x-box 360 ın çoğu özelliği ps3 ten az olduğunu göreceksin şu anda bende ps2-3 de var 360 da ama ps3 oynarken daha zevk alıyorum ps2 deki god of war 2 yi oynarken bile 360 oynarken aldığım zevkin 2 katını alıyorum
fanboy muhabbetlerini internette heryerde okumaktan ve her konunun fanboylar tarafindan saptirilip console savasina donmesinden artik acayip derecede rahatsizim. umarim bu tadda muhabbetler burada yükselmez...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
lutfen bana kizmayin ama 2008 yilinda ps3 KESIN OLARAK tahta oturacaktir. xbox360 en fazla 2008e kadar dayanacaktir. eski nesil dvd surucu kullanip ta bircok donanimsal sorun(duzeltilmeye calisilsa bile) var onun icin next gen ps3tur yeni nesil ozellikleriyle. xbox360ta cok guzel ve de sahip olmak istedigim bir konsol ama sadece ps3 bana nasip oldu. killzone2 heavenly sword, ut3 pes, mgs4 ff gibi oyunlara dikkat