Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 18:48 Toplam 254 oyuncu 56 sunucu 1835 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Mage , rogue yada hunter

anachranox
Oyuncu
20 Mayıs 2007 23:36 %0
Hangisi en iyi dps uygular? Ayrıca bu classları kasanlar için bi öneriniz varmı talentlar hakkında.Özellikle rogue ve mage hakkındaki düşünceleriniz ???

Birlikte ölmek istemeyeceğin birine asla yoldaşlık etme...

adren*
Oyuncu
21 Mayıs 2007 10:28 %0
Her classın kendine özgü avantaj ve dezavantajları mevcut, ancak bu 3 classda dps konusunda gerçekten iyi mage ve rogue konusunda cok yorum yapmıyım cünkü hiç oynamadım,kısaca şunları söyleyebilirim sağlam bi magele 5k crit atmak hiçde zor değil yada bir rogue ile adam daha ne olduğunu anlamadan yere sermek.

Hunter konusunda herşeyi söyleye bilirim (LvL 70 hunterım var ) Hunter olucaksan BM olmalısın pvp de başka türlü şansın olmaz,mage ve rogue ye karşı BM hunter oldukca etkilidir.Şahsen rogue lerde hiç zorlanmıyorum fire magelerde aynı şekilde ama frost mageler işi değiştiriyor akıllı bi frosta denk gelirsen alma şansın düşük

pi_trinity
Oyuncu
22 Mayıs 2007 00:00 (22/05/2007, 00:13) %0
kontrolsuz guc guc degildir

pvp den bahsediyosan arkadasa katılıyorum. yok eger instance icin soruyosan mage ler en iyi dpsi yapiyolar. rogue ve hunterlar esit gibi. shamanlar da hic fena degil.

hunter icin birkac sey yazabilirm. 1-70 arası kesinlikle beast mastery gitmen lzm. yani kesinlikle degil ama cok rahat edersin. agi+sta veren itemlar kullan. int olmasa da olur.

70de instancelarda yuksek dps icin 2 secenegin var. mm+bm yada survival+mm.

mm+bm de yuksek dps degerlerine ulasirsin ama crit sansin daha az olur.
survival+mm de dps biraz duser ama crit en azindan %3-5 artar.

bm lvl build icin http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?0520300150521205310510550201205000000000

mm+bm http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?502000055303120501325313513300000

survival+mm http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?00000055003120501305010003330003201230230050

gibi secenekler kullanilabilir. ama en iyisi hepsini deneyip sana en uygununu secmektir. sirf survival yada mm build de yapabilirsin.

ColdFire_f|CSR
Yarbay
Yarbay
26 Mayıs 2007 01:19 %0
Rogue için 41-3-17 önerebilirim.Bence her bakımdan en ii class rogue çünkü adam ne olup bittiğini anlamadan kesebiliosun ( her classı değil tabii)

ColdFire_f|CSR
Yarbay
Yarbay
26 Mayıs 2007 01:20 %0
alıntı:
Gönderen: ColdFire_f
Rogue için 41-3-17 önerebilirim.Bence her bakımdan en ii class rogue çünkü adam ne olup bittiğini anlamadan kesebiliosun ( her classı değil tabii)

http://www.wowhead.com/?talent=fhecoxMoizvohZE0Lc

n2o
Oyuncu
26 Mayıs 2007 10:22 %0
ben de bu rogue buildini öneririm: 17/3/41 http://www.wowhead.com/?talent=whxcoxZhZE0cs0GRsxot
cb generation vasat olmasına ragmen dps si cok iyidir.

pi_trinity
Oyuncu
28 Mayıs 2007 01:10 %0
yeni bir mm+surv build denedim. kara ya girdim en iyi dpsi verdi. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?00000050503120501315310103330003201230230

denemeye deger.

[SpR]CousiN
Oyuncu
31 Mayıs 2007 17:25 %0
ilk önce melee mi caster mi oynucaksın onu belirle derim

Burning Crusade...

anachranox
Oyuncu
01 Haziran 2007 12:42 %0
Valla ben Hunter yada mage düşünüyorum. Hunter düşünüyorum çünkü iyi dps uygulayabiliyor ve ayrıca pet sayesinde sanki iki kişi oynuyorsun gibi oluyor yani destekleyici pette hunter seçmem için bi etken. Mage düşündüm çünkü oda çok iyi dps uygulayabiliyor ayrıca crowd control yeteneği çok iyi ama gerek health gerekse zırh açısından zayıf oldugu ve hunter gibi çabuk öldüremediği için hunter ın yanında zayıf kalıyor.

Leon-tr
Oyuncu
03 Haziran 2007 01:00 %0
Rogue oyunun en iyi dps class'ıdır ztn bütün özelligi de odur. hunterlar veya mageler hic bi instancede dmg meter da yanıma yaklasamadı

syntax
Oyuncu
03 Haziran 2007 03:07 %0
alıntı:
Gönderen: Leon-tr
Rogue oyunun en iyi dps class'ıdır ztn bütün özelligi de odur. hunterlar veya mageler hic bi instancede dmg meter da yanıma yaklasamadı

i$ini bilen mage dmg meter'da açık ara fark koyar..

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

Kseo
Oyuncu
04 Haziran 2007 01:07 %2
Genel olarak durum şudur

Mage > Rogue > Hunter

Talentlar ve itemlar belirleyici unsur olsa da, kendi çapında her classın en iyi gearlara sahip olduğunu varsayarsak sıralama yukarıdaki gibidir. Ama agro kontrolü derseniz, mana gibi gereksinmeleri olmamasını hesaba katarsanız Rogue bu konuda oldukça iyidir... Ama onun da zaafları vardır. Boss' a yakın dövüşür ve her türlü Fear, AoE damage' i ilk yiyen kişidir. iyi bir Tank' ın %50 si kadar HP' ye sahip olduğu düşünülürse yatması muhtemel ilk classtır. AGro kontrolü çok iyidir, bu bir avantaj.

3 Classın da Crowd control yapabilen üniteler olması yine aralarında bir seçimi zor kılıyor. Üçü de PVP karakterler. Oyun tarzına çok bağlı, hangi ülkede yaşadığına çok bağlı.

Türkiye hakkıyla Rogue oynanacak bağlantıya sahip bir ülke değil. Ama şöyle bir gerçekte de var ki, Rogue her zaman ilk vuran karakterdir, oyuna 1-0 önde başlar (world PVP için konusuyorum). Ortalama bir rogue kullanıcısı üst seviye başka bir karakteri hiç zorlanmadan alabilir, Blizzard' ın her yeni gelen patch' i rog' lara yeni özellikler kazandırmakta. Şu anda en mantıklı seçim Rogue gibi görünüyor ancak tabi ki tek uyanık sen, veya baskası değil. Bu yüzdendir her guild rogue' lar ile dolup taşar, instance' lara girmekte zorluk çekerler, eğlenmek için daha fazla gank daha fazla PVP' ye yönelirler. Bu da benim gibi Shaman' ların çilesini gün geçtikçe artırır...

Hah şamanlara gelelim. Son Patch' e kadar elemental Shaman, DPS konusunda inanılmaz bir karakter idi. Ama Blizzard uyandı, spell critical ile gelen bedava SPELL' i kaldırdı. Eskiden düşük rank 0.5 sn cast süreli / 25 mana harcayan lighning bolt' atar, bir critical yakalayınca yüksek rank Chain Lightning ' i sallardın. Yani sonsuz mana, sonsuz Damage demek bu. Şimdi düzeltildi.

Ama instance' da ne olursa olsun, Crowd control yapabilecek bir Class varken Enhance veya Elemental bir Shaman en son düşünülecek şeylerdir. Kendim de shamanım, ama raide veya instance' a DPS bir shaman en son dahil edeceğim şeydir.

Hunter --> Bence gerçekten kendi kendine her yerde yetebilen bir Class. Kullanımı en kolay görünen class gibi olsa ad, hakkıyla oynayabilen 1-2 kişi gördüm şu ana kadar. DPS' de Raidde her zaman MAGE ' in arkasından ikinci sırada olduğu gibi, PVP' de kendi levelında 3-4 kişiyi yerden kaldırmayıp corpse Gank' e bağlayan hunterlar var. Trapleri zamanlama ve konum açısından ustalıkla yerleştiren Hunterlar var. Ama 50 Hunterda gerçekten 2-3 tane ya çıkar, ya çıkmaz bunlar.

OYun tarzın çok önemli. instance ' da bu saydıklarımızdan en şanslısı her zaman MAGE' dir. O da kulağa küpe olsun.

adren*
Oyuncu
04 Haziran 2007 10:19 %0
Arkadaş gayet güzel acıklamış son noktayı koymuş,eline sağlık...

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Haziran 2007 11:16 %0
Bence BM hunter bir mage yada rogueden daha yararlı oluyor instancelarda.Bir hunter bir mobu kesebiliyor.Mageler çok iyi dps yapıyor ama 2 tane birden saldırınca çok zor durumda kalıyor.Ben yatmadan 6 mob kestiğimi hatırlıyorum.Eşit şartlarda iken bm hunter mageide alır roguda.
Petinin var olan bir skilli ile dazed oluyorlar ve yüksek criti olan hunter 3 vuruşta indirebiliyor.birde bestial wrath varki onu aktif ettiğimizde pet en az 300 dmg ile vuruyor.Cobra reflex skilli ile bangalash ın attack speed i 1 saniyeye düşüyor ve en az 200 dps oluyor.Lvl 61 BM hunter

ablak
Oyuncu
04 Haziran 2007 13:32 %0
Çoğu oyuncu hunter davet etmeye çekinir çünkü serverlar hunter dolu ve bunların %80 i sorumsuz.Kendine olan güvenleri o derece yüksektirki habire 3-4 mobun arasına petlerini yollarlar sizi zor durumda bırakırlar.Agro için tankı, kalabalık kontrolü için mageyi, rougeu beklemeye ne gerek var salarım peti züperim zaten anasını satayım.Hatta warrior varken benim petim tanklar sen takıl diyen ukala hunter bile gördüm.Hunter gerçekten iyi bir sınıf olmasına karşın kullanan çoğunluğun standartlar altı olması nedeniyle pek ballandıramayacağım bir sınıf olmuştur.

Kseo
Oyuncu
04 Haziran 2007 16:53 %0
evet, hunterlar kendine ketebilen, kendi başına farm, quest yapabilen bir karakter oldugundan başına buyruk oynamaya alışmıştır... Partide görev adamı olmaktan çok kahraman olmaya çalışırlar. E "Süper" kahraman da olmadıkları için başı belaya *****lar... Ama gerçekten sıkı bir Hunter ile bütün işler tersine dönüyor. Shattered Halls 1 saatte bitiyor, o da acele etmeksizin..

adren*
Oyuncu
05 Haziran 2007 09:36 %0
Sanırım karşılaştığın hunterlar acısından bahtsız birisin

Konuya dönersek...Bence arkadaşa ne şekilde oynamak istediğini sormalıyız PvE'mi? PvP'mi?

PvE diyorsa Kseo nun yukardaki yazısı gayet acıklayıcı,ancak PvP yapmak istiyorsa yukarıdaki sıralama değişir (BM Hunter > Rogue > Mage).

syntax
Oyuncu
05 Haziran 2007 15:31 %0
alıntı:
Gönderen: adren*
Sanırım karşılaştığın hunterlar acısından bahtsız birisin
Konuya dönersek...Bence arkadaşa ne şekilde oynamak istediğini sormalıyız PvE'mi? PvP'mi?
PvE diyorsa Kseo nun yukardaki yazısı gayet acıklayıcı,ancak PvP yapmak istiyorsa yukarıdaki sıralama değişir (BM Hunter > Rogue > Mage).

açıkcası bugün wow'a dönüp pvp için bir karakter açsam, bu fire/arcane bir mage olurdu..5k instant dmg'lar artık normal görülmeye ba$landı mage söz konusu olunca..

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

[GX]Bortu

Moderatör
06 Haziran 2007 14:45 %0
3 min mage gg

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

anachranox
Oyuncu
06 Haziran 2007 20:14 %0
Marksman lvl 20 Tauren hunter var şu anda çok memnunum rogue açmayı denedim gizlenme çabuk öldürme gibi artıları var hatta bazı ozellıklerı adamı delı edebılıyor ama hunter bana daha iyi göründü ayrıca çok hızlı mobu yıkıp hızlı lvl alabiliyoruz ben bu soruyu hem pvp ve pve için sordum mage le hunter arasında kaldım işe ensonunda huner açtım şu an gayet iyi ve hızlı gidiyorum 1.5 haftada 20 yaptım mage olsyadım bu kadar hızlı lvl atlarmıydım bilmem benimde lvl 18 undead mage vardı ama gerek health değerleri ve kasması uzun sürdüğü için hunter daha avantajlı göünüyor hadi hayırlısı belki undead mage açarım ileride... bu arada Hunter için talent ve savaş önerilerinizi bekliyorum...

Rahvenar lvl 57 BE paladin-Anachranox lvl 20 Tauren Hunter @ Defias brotherhood türkleri ve tanıdıkları bekleriz hem konuşmaya hem birlikte kasmaya ...

ablak
Oyuncu
19 Haziran 2007 14:25 %0
alıntı:
Gönderen: pi_trinity
yeni bir mm+surv build denedim. kara ya girdim en iyi dpsi verdi. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?050503120501315310103330003201230230
denemeye deger.

Bu nasıl survivel build? Hiç talent puanı vermemişsinki!

pi_trinity
Oyuncu
20 Haziran 2007 12:53 (20/06/2007, 12:58) %0
linkler patlıyo bazen oyle. dogrusu burda

Marksmanship
Lethal Shots Rank 5
Efficiency Rank 5
Improved Arcane Shot Rank 3
Aimed Shot Rank 1
Rapid Killing Rank 2
Mortal Shots Rank 5
Scatter Shot Rank 1
Barrage Rank 3
Combat Experience Rank 1
Ranged Weapon Specialization Rank 5
Careful Aim Rank 3
Trueshot Aura Rank 1
Master Marksman Rank 1
Marksmanship Total:36

Survival
Monster Slaying Rank 3
Humanoid Slaying Rank 3
Hawk Eye Rank 3
Improved Wing Clip Rank 3
Clever Traps Rank 2
Deterrence Rank 1
Trap Mastery Rank 2
Surefooted Rank 3
Survival Instincts Rank 2
Killer Instinct Rank 3
Survival Total:25

Improved Arcane Shot Rank 3 mantıgı scatter shot ile beraber kullanmaktır. 2 steady 1 arcane seklinde aralıksız atış yapılabilir arcane cd sini beklemeden.

Wisp..
Oyuncu
25 Haziran 2007 04:54 %0
lvl70 rogue oyuncusuyum talenletlerım 21/2/38 dir.. rogue ıcın sunu söylıyebılırım dps konusunda mage ı gecer dıyemem altındada kalır dıemem tamamen ikisnin gear ve talentine bakar..
pvp de ise rogue yakalandıgı an zor duruma duşer ama yakaladıgı an tam bir ölum makinasi olur.. her class ı yatırabılıyorum mage hp sı dusuk ve cloth giydikleri için cok zorlayan bır class değil fakat hunter kesmek bır rogue ıcın kabustur en cok zorlandıgım class hunter fakat kesılmez değil onuda kestik bazı bazı ms ım 300 cıvarlarında ve gercekten zor

bigtiger
Oyuncu
28 Haziran 2007 11:14 %0
Benimde 70 mage var eu Frostwhisper'de uurcan diye
Bana sorarsan mage derim hem süper ötesi dps var hemde iyi gear dizdiginde spr şeyler yapabiliyosn.yani wsg ye girip berserking buff ı alıp arc.p+trinket+pom+pyro vurup critic gelirse
instant kill atmak cok zevkli oluyo yani
bide şey var Gruullda tank oluyosun oda çok zevkli

Biyonikamele
Oyuncu
06 Ağustos 2007 18:05 %0
son yamalar ıle mageler ıyıce bır nerf yedı ozellıkle frostlar

neydı lan o oleee ac mana shıeld ı gır 10 kişi arasına yap arcane patlaması car car car cık gıt

cokta guzel oldu allah beter etsın hepsını

WOW DUNYASINDA EZMEK SITERSEN

HUNTER YADA SHADOWPRIEST başka yok

steam İd:4421223 Gg.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: