Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 01:13 Toplam 172 oyuncu 55 sunucu 523 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wgc 2007 nfs ıı.

CeSuR.
Oyuncu
01 Nisan 2007 21:44 %0
Need for spedd undergroud II. Bireysel(takimsiz)olarak ne zaman başliyor veya böyle bir organizasyon varsa gerekli aciklamayi nerden alabiliriz?

Sin(CF)
Oyuncu
02 Nisan 2007 00:06 %0
Sanırım Underground 2 değil Carbon Oynanıcak bu sene.

CeSuR.
Oyuncu
03 Nisan 2007 10:48 (03/04/2007, 12:59) %0
Burdaki oyuncu ile buluşup oynucam birgün ve ss sana göstercem

-Prodigy-
Oyuncu
28 Mayıs 2007 21:12 %0
bu arada 1. bnm bi yarışalım bakalım ss nasıl olcak

DP|Horrible
Oyuncu
29 Mayıs 2007 01:32 %0
WGC Değil WCG bu bir,
Carbon oynanacak bu iki,
Havada karada yener diye bık bık yapanlara aldırma gir turnuvaya, çünkü pek oynayan yok derece yapman kaçınılmaz buda üç.

Turkish Psycho
Oyuncu
29 Mayıs 2007 20:11 %0
Sakin dereceye girer ama maksimum 3. cü olur.İlk iki sırada ben ve prodigy olur TAbi yerler değişirmi bilinmezde en fazla 3. cü olur.

alıntı:
Gönderen: DP|Horrible
WGC Değil WCG bu bir,
Carbon oynanacak bu iki,
Havada karada yener diye bık bık yapanlara aldırma gir turnuvaya, çünkü pek oynayan yok derece yapman kaçınılmaz buda üç.

Turkish Psychorific...

DP|Horrible
Oyuncu
29 Mayıs 2007 22:15 %4
alıntı:
Gönderen: Turkish Psycho
Sakin dereceye girer ama maksimum 3. cü olur.İlk iki sırada ben ve prodigy olur TAbi yerler değişirmi bilinmezde en fazla 3. cü olur.
Turkish Psychorific...

OK, dünyanın sonu gelene kadar, ilk 2 size ait. rezerve ettik.

KennyOii
Oyuncu
01 Haziran 2007 04:56 %0
puhahah ulan nerde ibiş var halen bu piyasada dünyanın en iyisiyim derler wcg gelince oturur ağlarlar, bi çıkıntı kazanır orada arabistan birincisine 18 tur farkla kaybeder bu işler böyledir...

sonra geldiğinde "bön vöcögöyö güttüm gonuşma lağn" derler sene 2007 olmuş 2003ten beri hala aynı zihniyet hala cahil cühela dolu... eagames inşallah -8 yaş altı bir araba yarışı çıkarır tartışmalara son koyarsınız..

sene 2004 şahsen ben bilmediğim halde hayatımda ilk defa oynadığım halde nfs underground I' de tr bilmemkaçıncısını yenmiştim(1. değildi 2. veya 3.'üydü) ha söylemek isterimki nfs kadar basit bir oyun yok bu 1 onda süper ötesiyim geçerim asarım keserim diye bişey yok

nitekim araba yarışı

HAHA!

show me again now..

15 aug

Leon-tr
Oyuncu
01 Haziran 2007 16:31 %0
NFS Carbon oyniyorum bu sene bosuna 1.lik icin kasmayın bastan sölemesi forumdada artislik yapmayın yok o 1. yok bu 2. fln diye wgt ye finallerim var diye gelemedim tek kazandıgınız turnuva o olucak hadi kasın simdi iyi sanslar ihtiyacınız olucak

-Prodigy-
Oyuncu
01 Haziran 2007 19:46 %0
wgt yi aldım zor olmadı açıkcası sadece finalde ilk yarışımda pc nin azizliğine uğradıım için ilk yarışı kaybettim ama sonuçta 1. oldum dier 2 eli de rahat alarak...wgt ile wcg arasında pek bi fark yok sadece mapler farklı ki ztn ii bir oyuncu her mapte iii oynar...bilemiyorum leon arkımız ne kdr ii oynuyor ama derecelerimi Turkish Psycho arkımız gördü yani bilemicem beni ona sorun bakalım....klavye ile oynuyorum bu saatten sonra da gamepad e dönmem çoookkk zorr... o yüzden wcg de gamepad ile ya da direksiyon ile oynayanların benden çok az bi şansı fazla olacaktır çünkü wcg maplerinde her ne kdr ii yapsamda gamepad le çookkk iii oynayan birinin beni geçme ihtimali var....bakalım görcez wcg yi hepberaber....ama şundan eminimki mw deki gibi olcağını sanmam bu sene ben varım daha iii bir derece alıcak ülkemiz ve bildiiim kdrıylada ztn 2 oyuncu gidiyor....ztn beni çoğu kişi mw den tanır ama hamachi üzerindeki oyunlarımızdan....

Turkish Psycho
Oyuncu
01 Haziran 2007 20:52 (01/06/2007, 21:15) %0
Geri zihniyet budur işte sen nfs nin basit olduğunu savunuyorsun.Ayrıca u1 de yenmişsindir ii ok ama bu bahsettiğimiz gelişmeler son 2 sene içerisinde oldu.Ben wcg 2006 da 2. ci oldum ardından prodigy ile tanıştım onu çalıştırdım yeri geldi beraber antreman yaptık ama kimse bize wcg 2006 maplerinde yetişemedi.Diğer mapler olabilirdi mw de çünkü lotus düz yolda çok iyi değildi ama bu sene bütün şehiri ezbere biliyoruz ve çekişme çok olucak prodigy den umutluyum ben yada o ilk üçe girmemiz yüksek ihtimal ancak belirtmeden geçemeyeceğim.Bu sene istanbul elemelerinde erken final olucak ve bunu kimse düzgün bir şekilde bilmeyecek.Hala nfs nin basit olduğunu düşünüyor olabilirsin.Normal bu bir fifa oyuncususun ama biliyoruz ki hem nfs yi hemde fifa yo ea üretiyor ve hep birer yenilik getiriyor oyuna.O yüzden istediğin zaman nfs de gel ben,Prodigy,Leon-tr ve Enes911 sana haddini bildirelim.O zaman düşündüğün kadar basit bir oyun olmadığını göreceksin.

Belirtmemde fayda var şu anda Enes ile leon un carbon oynayışını bilmiyorum ama büyük ihtimalle iyidir ayrıca ben ve prodigy de sana garanti verebilirim.Sana meşin yuvarlak ile başarılar...

alıntı:
Gönderen: ShowMe
puhahah ulan nerde ibiş var halen bu piyasada dünyanın en iyisiyim derler wcg gelince oturur ağlarlar, bi çıkıntı kazanır orada arabistan birincisine 18 tur farkla kaybeder bu işler böyledir...
sonra geldiğinde "bön vöcögöyö güttüm gonuşma lağn" derler sene 2007 olmuş 2003ten beri hala aynı zihniyet hala cahil cühela dolu... eagames inşallah -8 yaş altı bir araba yarışı çıkarır tartışmalara son koyarsınız..
sene 2004 şahsen ben bilmediğim halde hayatımda ilk defa oynadığım halde nfs underground I' de tr bilmemkaçıncısını yenmiştim(1. değildi 2. veya 3.'üydü) ha söylemek isterimki nfs kadar basit bir oyun yok bu 1 onda süper ötesiyim geçerim asarım keserim diye bişey yok
nitekim araba yarışı
HAHA!
show me again now..
15 aug

Turkish Psychorific...

Turkish Psycho
Oyuncu
01 Haziran 2007 21:19 %0
Rezerve değil bu şu anki gerçek.Nasıl ki bi ara dp en iyi derlerdi sonra ne oldu wgt de ff i gördük nası maçı çevirdi.Aynı onun gibi olcak bizim nfs yaşamımız ancak sizinki kadar kısa sürede rakip toplayıp yenildiğiniz cs gibi olmayacak.

alıntı:

OK, dünyanın sonu gelene kadar, ilk 2 size ait. rezerve ettik.

Turkish Psychorific...

KennyOii
Oyuncu
02 Haziran 2007 07:42 %0
fifa yada değil ben şu anki fifa oyunununda tamamen -7 yaş altına hitap ettiğini bug vs. gibi şeylerin%10 kadar olduğunu biliyorum...

ha carbon'a gelince şuna carbon demeyim tüm modifiye nfs oyunlarında en iyi arabayı al sonra çamur yap kazan biraz ağır olacak ama 2004te de gördüm 2005te de gördüm (2006 görmedim tabi) oynamayı bilmeyen gerzek adamlar bile1-2 bişey bildiği gibi bütün yıl kendini parçalamış adamları geldi yendi gitti 1. 2. turda yani ben muhteşemem süperim ezerim geçerim deşerim diye kasmayın kendinizi biri gelir yener gider sonra da forumlarda "yauu ben süperdim bi salağa yenildim falan fıstık" diye atıp tutmayın.

ha ayrıca o normal dediğin fifa oyununu bi gör bak kaç kişi oynuyor? ve biz online gaming oynarken sen internetcafe' de knight online counterstrike 3.1 oynuyordun sanırım(!)

hadi sana süper muhteşem rüyalar içinde şampiyonluklar

show me again now..

15 aug

Turkish Psycho
Oyuncu
02 Haziran 2007 08:24 (02/06/2007, 08:24) %1
Oyunda şu anda birçok araba yasak ve o kurallar içerisinde en iyi araba ve ona yapılabilecek en iyi konfigürasyona çalıştık.Carbon diğer nfs oyunlarından çok farklı çıktı.Arabaya nasıl bir tuning yaparsan ona göre karşılığını veriyor.2006 da görmemişsin.Neden böyle kouştuğun belli.Alışveriş merkezi elemelerinde bir çok kişi bana çamurluk yapmaya kalktı ancak içimden geçti.Underground serisinde yoktu buna collision detection deniyor.Ve fair play oyun 2006 dan sonra ortaya çıktı.Bir kafeye git ve landan nfs most wanted oyna dinamikler farklı ancak adamın içinden geçme özelliği var.Bu sayede hiçbir çamurluk yaşanmadı.Aynısı wgt içerisinde de oldu kurallrı bilmesekte collision kapa olduğundan herkes emeğinin karşılığını aldı.hadi sana kolay gelsin.Bu sene fifa yı da görücez.İddaa lı adamlar geldi SomB ve Nicholas yenildi sen askerdeydin şimdi biraz da unutmuşsundur.Malum yeni özellikler geliyor oyuna aynısı bizim içinde geçerli bunu lütfen unutma...

son bir söz: orjinal carbon oyununun paketine bak +13 yazmakta ama Most wanted da +3 tü

alıntı:
Gönderen: ShowMe
fifa yada değil ben şu anki fifa oyunununda tamamen -7 yaş altına hitap ettiğini bug vs. gibi şeylerin%10 kadar olduğunu biliyorum...
ha carbon'a gelince şuna carbon demeyim tüm modifiye nfs oyunlarında en iyi arabayı al sonra çamur yap kazan biraz ağır olacak ama 2004te de gördüm 2005te de gördüm (2006 görmedim tabi) oynamayı bilmeyen gerzek adamlar bile1-2 bişey bildiği gibi bütün yıl kendini parçalamış adamları geldi yendi gitti 1. 2. turda yani ben muhteşemem süperim ezerim geçerim deşerim diye kasmayın kendinizi biri gelir yener gider sonra da forumlarda "yauu ben süperdim bi salağa yenildim falan fıstık" diye atıp tutmayın.
ha ayrıca o normal dediğin fifa oyununu bi gör bak kaç kişi oynuyor? ve biz online gaming oynarken sen internetcafe' de knight online counterstrike 3.1 oynuyordun sanırım(!)
hadi sana süper muhteşem rüyalar içinde şampiyonluklar
show me again now..
15 aug

Turkish Psychorific...

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Haziran 2007 10:17 %0
Sadece adamın içinden geçersin.Zaten iyi oyuncuysanda geçemez seni
Final maçında WGT de Prodigy ile beraber ya tamponla yada iç içe gittik.

Turkish Psychorific...

Wess
Oyuncu
03 Haziran 2007 13:45 %2
ee gittin sonuç?

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Haziran 2007 13:51 %0
O yendi tavsiyesine uymadım olan o başka bişey değil.

Turkish Psychorific...

-Prodigy-
Oyuncu
03 Haziran 2007 14:26 %2
collision detection kapalı olduundan dolayı ztn herkez emeğini aldı ki bide beni geçmesi kolaylaşmaz mı denmiş..yani psycho nunda dedii gibi ii oynuyorsan ztn seni geçemez....bizim ilk yarışımızda ben pc carbonu kastııı ve lag yaptıı için kaybettim... ama 2. yarışta zorladım... o da zorladı ve yarışın yaklaşık ilk 2 turunu çoğunlukla iç içe giderek bitirdik...avantajı var şu bakımdan en azından kimse sana çarpmıyor vs...dezavantajıda şu ki bnm başıma iki kez geldi eğer iç içeseniz ve rakibiniz sizden 0.01 sn bile öndeyse onun kaportasından dolayı yolu tam göremezsiniz....bnm finalde ve yarı finalde başıma geldi ama tecrübemden dolayı hatasız bir şekilde dvm ettim..ki bide şu var böle oyunlarda en hızlı araba hiç bir zmn kazanmaz... en hızlı arabayı alın çok iii oynayın ama yinede beni geçemezsiniz mesela...kontrolsüz güç güç diildir!!...mw de ve carbonda böle eminim island ta da böle olucak.oyundaki en hızlı araba belki düz bir haritada ya da dragta başarılı olabilir ama 4 laps circuit ta ne kdr başarılı olabilir?? %0... biz bu oyunu ciddiye alıp turnuvalardaki maplere göre düzenli olarak kasıyoruz...ha bizi başka gelip geçen olur mu??? olabilir.. çünkü mesela bnm bile hiç oynamadııım mapler var... adam açsın o map i bide çalışıp gelsin geçer beni.. ama bana süre versin sadece 5dk! gelsin bide öle göriyim onu...çok kişi tanıyorum sadece carbon diil mw içinde özellikle aylarca kasanlar var ve böle turnuvalara gelmiyenler var hamachi üzerinden isimlerini duyurmaya çalışıyorlar...öle de çok kişiyle oynadım...adamlar yasak arabaları alıp junkman ve perf. tuning yapıyor + nos basıyor....ama beni wgt mapinde geçemiyor...ne yalan söliim ben bu turnuvayı sadece 4-5 günlük adam gibi kasışımla aldım...çünkü katılmıcaktım son anda karar değiştirdim.. ve iide yaptım... hediye bir yana y.dışına en azından adam akıllı bir oyuncu gidiyor...burada dier oyunculara lafım yok herkez kendi çapında ii ama her zmn iininde iisi vardır..ve bu oturup 7/24 oyun kasmakla olmaz!.. yetenek ister.. doğru tercih, seçimle alakalı bişi....içinde en kısa süren oyun bizimki ztn haritalar ortalama 1 dk bazıları daha uzun bazıları daha kısa....4 turuda katarsak 3.30-6 dk arası sürüyor...ama dier oyunlarda çookk daha uzun...dier oyunlarda sonradan düzeltme şansınız var kendinizi kurtarabilirsiniz ama bu oyunda öle bişi yok...bir viraj da arabayı sıyırtsanız bile size pahalıya mal olabilir...herkez iiii oynuyor hmn hmn aynı dereceler yapılıyor...bir fifa da 90.dk ya kdr şansınız var ama burada öle bişi yok..cs de 1 adam bile tüm takımı kurtarabilir ama bu oyunda herşey ii viraj almada, perfect kalkmada, doğru configlerde, dikkatte ve hızda bitiyor....rakib virajı 200 ile alıyor, ben 210 ile alıyorsam o virajın çıkışında ve sonraki düzlükte arabanın hızlanmasını ve dier viraja girişini vs... hesaba katarsak bu sadece 10km lik bir hız farkı karşımaza 2 sn olarak bile çıkabiliyor...wcg ye gidecek olanlara burdan başarılar...

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Haziran 2007 18:36 (03/06/2007, 18:37) %0
Lag oldu.Sadece nfs internetten oynanıyordu birde bu arada kingston standındaki görevliler tor-rentten film indiriyorlardı.Ama inanılamsı güç olan 12 Mbit lik hızda 4 makinanın da,carbon da lag olması.:S

Turkish Psychorific...

-Prodigy-
Oyuncu
03 Haziran 2007 20:44 %0
ya ben makinelere güvenip maximum yapmıştım carbon grafiklerini hiç deneme şansım olmadan...oyuna girince ii hoştu ama sonra hem lag oldu hem kastı...aynı makina bende şuan maximumda kasmıyor hiç ama işte orda kastı intten oynadııım içindi sanırım....bende low yaptım lag olmadı ondan sonra...

KennyOii
Oyuncu
03 Haziran 2007 21:57 (03/06/2007, 21:59) %0
yanlış düzeltme tamam.

DP|Horrible
Oyuncu
05 Haziran 2007 00:32 %2
Olur da, WCG'de derece yapar yurtdışına çıkmam gerekir, sizlerden biriyle çıkmak çok üzücü olacak, bu kadar ukala ve bilmiş olmamak gerekir. Mütevazi olun, çıkın turnuvada dereceleriniz konuşsun. Tamam dereceleriniz konuştu, tebrik. Burda asarım keserim, bir numarayım triplerine gerek yok. WGT'de tek NFS Oynanmadı, neden forumda en iyiyim, bizi geçemezsiniz yenemezsiniz diyen "WC3'cüsü, CS'cisi, Fifa'cısı" yok?

Turkish Psycho
Oyuncu
05 Haziran 2007 11:16 (05/06/2007, 14:01) %2
Tekrar tekrar söylüyorum bizim yaptığımız ukalalık değil.Sadece nfs nin nasıl bir oyun olduğunu tanıtmak ve onun da diğer oyunlar gibi zor olduğunu göstermek.

alıntı:
Olur da, WCG'de derece yapar yurtdışına çıkmam gerekir, sizlerden biriyle çıkmak çok üzücü olacak, bu kadar ukala ve bilmiş olmamak gerekir. Mütevazi olun, çıkın turnuvada dereceleriniz konuşsun. Tamam dereceleriniz konuştu, tebrik. Burda asarım keserim, bir numarayım triplerine gerek yok. WGT'de tek NFS Oynanmadı, neden forumda en iyiyim, bizi geçemezsiniz yenemezsiniz diyen "WC3'cüsü, CS'cisi, Fifa'cısı" yok?

Turkish Psychorific...

Barkan_Tr
Oyuncu
05 Haziran 2007 18:19 %0
+ Veriliyoda - nie verilmiyo su ilk 2 nfscilere biraz - kastırayım jejeje gerci bu forumda bi gariplik var rts oyunları bolumu noob kaynıyo ._.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön