Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 16:39 Toplam 340 oyuncu 47 sunucu 1246 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Medieval total war'da turkler icin oyun plani...

Rambo5454
Oyuncu
14 Mayıs 2007 16:07 (14/05/2007, 16:08) %0
Git cihad yap bozma kafamı haçlı seferleriyle (Galba oda yapılmıyor )

partapuru
Oyuncu
16 Mayıs 2007 15:13 %0
ya bn bir yere nasıl gemiden çıkartma yapılacağını bilmorm . nasıl çıkartma yapılacağını bilen birisi bna lütfen mesaj atsın.

Mandoo
Oyuncu
22 Mayıs 2007 13:04 (22/05/2007, 13:06) %2
gemi ile çıkarma yapmak için önce çıkarma yapacağın yere asker taşımak isteğin denize kıyısı olan eyaletine "port" yapmalısın.ardından çıkartma yapmak isteğin yere kadar olan denizlere zincirleme şekilde 1 tane de olsa gemi yerleştirmelisin.örnek veriyorum niceadan rodos adasına çıkarma yapıcan.niceaya port, rodosun olduğu deniz alanına da 1 gemi yerleştirdin.o deniz alanında eğer bizansın gemisi varsa asker taşıyamazsın.yani taşıma yapacağın denizin içinde düşman ülke gemisi olmıcak.dost ya da netural olması lazım.bu şekilde denizde düşman ülke filosu kalmadığında rahat bir şekilde asker taşıyabilirsin.askerlerini geri getirmek için rodosa port yapman yeterli olacaktır.

aynı şekilde bir kaç arkadaş doğudan gelen akınlardan şikayetçi olmuş.onlara da şöyle bir çözüm öneririm.1230 yılı altın orda devletinin çıkış tarihidir.o tarihe yakın zamanda batıda zaten ilerlemiş olursunuz.batıdaki tüm kıyı şehirlerinize sırbistana vs. port yapın.denizlerde gemiler bulundurun.ve diğer ülkelerle olan düşmanlıklara son verin.1230 yılında bir anda tüm ordularınızı batıdan georgiaya taşıyabilirsiniz.tek elde tüm ordular doğuya taşınmış olur ve sorun kalmaz.

oyun başında gelişmek istiyorsanız size çok güzel bir taktik söyliyim.

tüm askerlinizi rumdan ermenistandan ve eressa mıydı neydi adını unuttum şimdi neyse işte ordan suriyeye taşıyın.önce tripoliyi fethedin.mısır padişahı hatayda hapsolsun.tripoliye ve suriyeye savunma için yeterli miktarda asker bırakıp hataya saldırın.padişahı esir ettiğiniz için yaklaşık 18 bin florin fidye alıyorsunuz mısırdan.ardından tüm parayı askeri gelişime yatırın suriyee ve tripoliye asker yığarak mısırı almaya çalışın.3 eyalete çok önem verin.mısır-tripoli-istanbul.ekonomik olarak hızlı yükselişin yolu burdan geçer.1100 yılına kadar istanbulu alamazsanız ileri oyunda çok zorlanırsınız.oyun 1453 yılında bitmekte unutmayın.

sorusu olan arkadaşlar buraya yazabilirler ben elimden geldiğince yardımcı olurum.iyi oyunlar.

^1|VD|^3Manika59
Albay
Albay
26 Mayıs 2007 16:44 %0
Ya hu bu gemi ile çıkartma nasıl oluyo sen bunu mu demek istiyosun, gemiye bir yerden orduyu doldurup rodosa gemiyle yanaşıp orduyu indirme'mi ,Gemi ile çıkartma oluyor.

Mandoo
Oyuncu
01 Haziran 2007 15:37 %0
arkadaşım bak rodosun bulunduğu denize bir adet gemi koyman ve o denizde düşman olduğun bir ülkenin gemisinin olmaması yeterli.artık rodosa kıyısı olan her hangi bir eyalette port yapıp o eyaletten asker çıkarabilirsin.ne asker yüklemesi yok öyle bir şey.

SpyTurk
Binbaşı
Binbaşı
09 Haziran 2007 17:03 %0
Gelin hamachiden medieval 2 kapışalım...
Ağ adı :
Medieval 2 Türk
Şifre :
123

(oynamayacak adamlar lütfen gelmesin ve eğer ki o sırada oynamıycaksa ağda çevrim dışı gözüksün)

Black Pascal
Yarbay
Yarbay
28 Haziran 2007 22:32 %0
İyi yazmışsın ama ben bunları bilmiyordum.Daima ilk Bizans ordusuna yenilirdim.Şimdi sınırlarım Moscow'dan Suriye'ye ulaştı.Ama Eypt bana savaş açtı.Devlet zorda kaldı. bana yardım et......
BANA YAZMANI BEKLİYORUM:e-u-m@hotmail.com

Bir10kan
Oyuncu
07 Temmuz 2007 15:30 %0
Arkadaşlar biyardım edin nolur ben geçenlerde medieval 2 yi yükledim oyuna fransızlarla ingilizlerle ispanyollarla romayla baslıo ama türklerle baslamı nasıl yaparım nolur bi yardım edin....

siberoguz89
Oyuncu
12 Eylül 2007 12:40 %0
valla bu oyunda benim üzerime kimseyi tanımıyorum ben var ya ben sadece istanbul dan 6500 florin vergi almış adamım .

siberoguz89
Oyuncu
12 Eylül 2007 12:44 %0
onu bunu bilmem sadece bir bölgeye 25000 asker dizen varsa konuşsun öyle bilen bilmeyen yazmasın
sadece 1000 askerle akdeniz turu yaparak başladığım yere döndüm

antifiriz....!
Teğmen
Teğmen

co9

18 Eylül 2007 23:39 %0
rahible alakası yok oyunun senin ülkenle ilgili bölümünden papaya tıklayacan orda haç işareti var ordan istediğin şehri seçecen vede oraya saldıracan ama request yaptıktan sonra en az 1 turn geçmesini bekle ayrıca hemen ordunu haçlıya bağlama kuşatmadan 1 turn önce faln haçlı yap askerlerini bölece kaçmalarını engellersin ayrıca sana holy roman ı öneririm iyi bir oyun için özellikle güneyinde çok iyi bi şehir-kale olan staufen geliştirirsen ilerde gayet işine yarar

gkncetn
Teğmen
Teğmen
30 Eylül 2007 03:14 %0
arkadasLar ya ben medieval 1 aldım oyunu kurdum ilkde oyuna giremedim ama 1024x780 yapınca ekranı girdim ama yarım saat oynayabildim tekrar attı sonra save atmaya çalıştım yine olmadı attı ve artık sadece yarım saat oyanyabildim birde oyunda savaşları otomatik yapıyorum kendim yapamıyorum atıo allah rızası için yardım edinn ya lütfen bekliyorum cevaplarınızı

k9dabbe
Oyuncu
02 Ekim 2007 17:38 %0
beyler crusede naslı yapılıyo

RevahaK
Oyuncu
19 Ekim 2007 10:50 %0
Arkadaşlar ben medieval 2 total war oynuorum. Ama online açamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bir de online oynarken sadece savaş mı yapılıyor yoksa yine ülkeni yönetiyo musun?
Ben gamespy a üye olduğum halde oyunu online oynayamıyorum? Lütfen yardım!
İyi çalışmalar!

kafkef21
Oyuncu
25 Aralık 2007 19:52 %0
Oyunda Türklerle oynuyordum ii güzeldi açılmıştım baya almanyanın içlerine kdr ilerlemiştim ama ruslarla antlaşma yapmayı unutmuşum geri çok az ordum vardı georgie den saldırdılar geriside geldi çıkıp yeniden açtım denemek için rusya kabul edicek mi diye antlaşmayı kabul etmediler ne yaptıysam olmadı sinirdn çıldırmaktnsa başka ülke olmayı tercih ettim fransa oldm ama daha önce avrupalı bi devlet olmadııım için bilmediim bazı şeyler vr şimdi gelelim sorunumu =)

Biride bu konuda yrdn istemiş yrdm gelmişte ama pek anlayamadım haçlı ordusu nasıl yapılıor haçı çıkardım fakat yapamadım ve de papa durmadan para gönderi ve yrdm istio yrdm fln yapamıom nasıl olucak ve de grçktn çok büyük bi ayrımcılık yapmışlar fransada baktım adamlar çok ii atlılar var okçular bizde oyunun işk başlarında dzgn yok ...şimdiden tşk...

kafkef21
Oyuncu
28 Aralık 2007 21:23 %0
Oyunu Silip tekrar yükledim şimdi oluor bi ara ayarlarla oynamıştım ondan olsa gerek ...
Bu arada Oyun 1000'li yıllardan başlıor zmn kısıtlı dienler zmnı 200 yılına fln getirebiliyorsunuz ayrıca oyun içerisinde örn ittifak teklifimizi kabul ettiler fln die msjlar gelio onların hepsinin yerine farklı msjlar yazabilirsiniz ve de oyun içerisinde başlangıçtaki paranızı belirleyebilirsiniz bilenler vrdır fkt bilmeyenler de çoktur isteyenler yzsınlr buraya yrdm ederim .... ( Ayarlardan Yapılıor )

Ayrıca oyunla ilgili sorunu olanlar yzabilirler elimden geldii kdrıyla yrdım edrm...

Cs_SpAwN85
Oyuncu
15 Nisan 10:16 %0
+ arkadaslar medieval rome yanı total war oyunlarının online oyunayabılcegım sıte ısmını soylermısınız pls

Mandoo
Oyuncu
25 Nisan 23:35 %0
arkadaşlar haçlı ordusunu açıkçası bilmiyorum.genelde papa benden bir yerlere haçlı yollamamı isterdi, kabul ederdim haçlı ordusu oluşurdu.cihad ordusunu anlatayım.cihad yapabilmek için öncelikle "önceden sahip olunan bir eyaletin elden çıkması gerekir".öyle atıyorum gidip romayı alıcam diye oraya cihad yapılmaz.cihad ordusu ribat basılıp üretildikten sonra, elden çıkmış, kaybedilmiş bir eyaletin üzerine sürüklenir.zaten o eyalet cihad ordusu mausun üzerindeyken beyaz olarak parlar.cihad piyonu o eyaletin üzerine bırakıldığında cihad yapmak isteyip istemediğiniz sorusu sorulur.evet derseniz belli bir süre içersinde cihad ordunuzu bulunduğu şehirden o şehire kadar taşıyabilirsiniz.zafer halinde moral tavan yapar, ordu komutanı seviye atlar.

10 KoLiK
Albay
Albay
02 Mayıs 21:31 %0
ben oyuna yeni başladım az biraz oynuyom türkçe yaması olsa ii olcak arkadaşlar indirdi oyun silindi ondan indirmedim. eğer güvenilir yer warsa link yazın indirem böle oluo yaw

gerenimozel48
Oyuncu
20 Mayıs 14:14 %0
arkadaşlar ben medieval 1 yedim yuttum da bu 2 yi almak istiyorum yanlız sorum bu medieval 2 kingdom ,gold diye bişey var.hangisini alıcam boyle versiyonsuz 1 gibi hangisini alayım.

kus gribi
Teğmen
Teğmen
13 Haziran 12:47 %0
ben genellikle donanma kurup adalara kaçmayı tercih ediyorum hem haçlılarda hem müslümanlarda(türkler iskoçlar milan ispanya ve ingiltere ile oynadım daha çok öbürlerini biraz oynayıp çıktım) haçlılarda bazı genrallerimi savaşçı olarak kullandığım için pietyleri düşüp papanın inquistor larına kurban gidiyorlar.. adalar ii oluyor o nedenle

türklerde oynarken de moğol bizans mısır üçgeni çok zorlu ben kolaya kaçıp kıbrıs sicilya ingiltere çıkartmaları yapıp ada şehirlerimi geliştiriyorum anadoluyu terk ediyorum sonra döndüğümde anadoluda tam bir keşmekeş oluyor orası ayrı tabii

bir şehrinizde en yüksek dini binaya ulaşmaya çalışın ve tüm rahipleri oradan çıkartın bi kısmı heresy ye geçiyor çıkıp yok edin 50lerinde falan kardinal oluyo çoğu rahibiniz(ilk 100 tur iyi bir devlet almadıysan zor tabi) sonra rahibin alttaki simgesine tıklayıp özellik penceresinden cihad veya haçlı seferi ilan edebiliyorsunuz(papa kabul etmeyebilir tabi kudüs dururken trabzona gitmeye kalkarsanız)

teutonicknight
Oyuncu
24 Temmuz 19:52 %0
arkadaşlar haçlı ordusunu ya da cihat ordusunu durdurmayı biliyorum
çok basit
yapacağınız şey öncelikle üzerinize gelen haçlı ya da cihat ordusuna tıklayıp gidebileceği alanı görmek sonra o ordunun geçeceği dar geçitler, köprüler ya da akarsu bölgelerine bir ya da isteğinize göre daha fazla bçlk asker koyuyosunuz. yani o geçidi tıkıyosunuz. haçlıların ya da cihada katılanların amacı sizin etraftaki ordularınızı temizlemek deildir. onlar direk alacakları şehre gider. yolda yaptıkları savaş onların isteğiyle deildir onlara düşman devletlerin onları sıkıştırmaları sonucu zorla savaşırlar yoksa önlerinde bi engel olmadığı sürece direk şehre giderler. hah nerde kalmıştım evet o dar geçit ve köprülere asker koyup oraları tıkarsanız haçlılarla cihattakiler orada öyle bekler hiç bişey yapmaz denizden gelenleri de artık gemilerle kesersiniz

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: