Ha çıktı ha çıkacak ,yok yok artık yapmazlar yeni oyun falan derken billizard firması 19 mayısta güney kore'de süpriz bir gösteri ile starcraft 2'yi tanıttı. oyunun ilk görüntüleri muhteşem
(isteyenler youtube veya billizard.com'dan izleyebilirler).tanıtımın başında yetkililer bunun bir demo olduğunu ve oyunun daha tamamlanmadığını belirtiyorlar ancak bu bile beni bir iki gün komaya sokmaya yetti.Aşırı güzellikte grafiklerin getirdiği oynanabilirlik sorunlarını da aşmış görünüyorlar, klasik starcraft ünitelerinin yanında birsürü yeni birim var, mesela protoss mothership diye bişey koymuşlar çok bahsetmeyeyim yine inme inecek bir taraflarıma şimdi.Starcraft fanatikleri olarak iyi bir oyun bekliyorduk ama bu kadarı fazla, izleyin görün diyorum.Kötü haber oyun en erken 2008 sonunda piyasada.Beklemeye değer.
bu oyunun birincisini küçükken çıktığında oynamıştım ve o zamanlar en çok sevdiğim oyunlardan biri idi işallah bu ikinciside en az onun kadar güzel olur oyunun çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
geliyor hemde çok fena uykusuz geceler bizi bekler ( ki ben hep öleyim) o diilde dakikada 600 tuşa basma mevzuları geri gelcek off diorm parmaklar kas yapcak beynimizin pası gitcek "snye say 13-14" "layn 1snye gec kaldım" "nese şurayada çökeym" ... eski günleri özledim