| Yazar | Konu: Lost yeniden |

|  | 24 Mayıs 2007 23:21 %0 | |
|
silent,
---Spoiler---
Benjaminle Russoue zaten tanışmadı. Tanışmalarını sanman eğer Alex'ten dolayı sanıyorsan değil. Elimden aldılar demişti Russoue. Zaten Alex'in, ölen kocasından olduğunu da biliyoruz.
Jack'in elindeki küpürdeki John olabilir belki fakat Jack haberi görünce bu kadar şok olmazdı o olsa. Juliet olabilir belki. Neyse hala çözemedik olayı.
Desmond da kapı kapanırken Penny'i gördü ama konuşamadı ona üzüldüm Yine de Penny, Desmond'ın o adada ve canlı olduğunu bildiği için araştırmayı sıkılaştırabilir. Naomi de kandırılmış olabilir çünkü hiç numara yapıuyor gibi görünmüyor. Asıl gemide bekleyen ekip çakallık peşinde olabilir. Aklıma gelen şu:
Penny'nin Desmond'ı aradığını babası Charles Widmore öğrenmiş olabilir ve adadaki istasyonların, Dharma'nın bağlı olduğu Widmore Corp.'un da sahibi olduğundan adayı bildiği için bir ekip gönderip Penny'nin onları bulmasını engellemek istemiş olabilir çünkü zamanında Desmond'ın tüm mektuplarının ulaşmasını engellemiş ve yüklü miktarda para teklif etmişti.
---Spoiler---
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
|
|
| Yüzbaşı |  | 25 Mayıs 2007 00:03 %0 | |
|
| 1. sezon 4. bölümdeyim elimde dvdler var izliyoruz bakalım ama her bölümde cevaplanması gereken sorular artıyo detaya boğuluyosun.Şuanda senaryo herkesin karakterini birer birer tanıtmakla meşgul sistemde çok ilginç her bölüm bir kişinin en baskın yönünü tanıtıyo ve buna ilişkin bir olay oluyo ilginç dizi ne diyim. |
| |

|  | 25 Mayıs 2007 00:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Anakin.
1. sezon 4. bölümdeyim elimde dvdler var izliyoruz bakalım ama her bölümde cevaplanması gereken sorular artıyo detaya boğuluyosun.Şuanda senaryo herkesin karakterini birer birer tanıtmakla meşgul sistemde çok ilginç her bölüm bir kişinin en baskın yönünü tanıtıyo ve buna ilişkin bir olay oluyo ilginç dizi ne diyim.
3. sezonda da tanıyamayacaksın boşuna tanımaya çalışma Kim ne yapacak belli olmuyor.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2007 03:17 (25/05/2007, 03:17) %0 | |
|
evet ya finalin kafamı allak bullak etmesi yüzünden o noktayı unutmuşum
-spoiler-
Ama finalde hurley yine gönüllerimizdeki yerini saglamlastırdı olayların heyecanından o minibüs tamamen aklımdan çıkmıştı
-spoiler |
| |
| Yüzbaşı |  | 25 Mayıs 2007 11:36 %0 | |
|
yaw ne gemisi siz neden bahsediyonuz  |
| |

|  | 25 Mayıs 2007 15:46 %0 | |
|
yaw ne gemisi siz neden bahsediyonuz
Okuma abi napıyorsun sen? Biz şu anki bölümlerden bahsediyoruz. Lost'ta bir bölüm sonrasını bilmek bile tadını kaçırırken sen sezonlar sonrasını okuyorsun.
|
| |
CNBC-e

|  | 25 Mayıs 2007 15:46 %0 | |
|
yaw ne gemisi siz neden bahsediyonuz
Sen Spoiler uyarili mesajlari okumaya devam edersen bi tat alamazsin diziden.
Lost"un yoklugunda hala izlememis olanlar icin bende Rome u tavsiye ediyorum. Sezon 2 oldukca guzel. |
| |
| Yüzbaşı |  | 25 Mayıs 2007 15:48 %0 | |
|
Susun bee!!!  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2007 17:41 (25/05/2007, 17:45) %0 | |
|
valla ben kendimi heroes a verdim onu indiriyorum su anda 12. bolumu ındırıyorum.gercı heroesunda 1. sezonu bıttı ama prison break var heroesı bıtırıyım sıra ona gelcek lostun boslugunu dolduramaz ama ıkısıde guzel dızı.
not: arkadaslarında soledigi gibi bölümler hakkında bilgi içerdiği için -spoiler- yazan mesajları okumamanız sizin için daha iyi olur aksi takdirde izlerken hiç bir keyif alamazsınız. |
| |
| Yüzbaşı |  | 25 Mayıs 2007 17:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Pac-Man
valla ben kendimi heroes a verdim onu indiriyorum su anda 12. bolumu ındırıyorum.gercı heroesunda 1. sezonu bıttı ama prison break var heroesı bıtırıyım sıra ona gelcek lostun boslugunu dolduramaz ama ıkısıde guzel dızı.
not: arkadaslarında soledigi gibi bölümler hakkında bilgi içerdiği için -spoiler- yazan mesajları okumamanız sizin için daha iyi olur aksi takdirde izlerken hiç bir keyif alamazsınız.
Abi öptüm seni kaçamazsın heroes uda dvd ye çekersen sevinirim.   |
| |
. |
| Üsteğmen |  | 25 Mayıs 2007 23:36 %0 | |
|
lost bnm aşkımdır beyler yeni sezonda bi ara ara verdiler ama yeniden başladı herkeze tavsiye ederim bnm kahramanım sawyer oldukca gizli bir adam  |
| |
CNBC-e

|  | 26 Mayıs 2007 00:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: sadmat
lost bnm aşkımdır beyler yeni sezonda bi ara ara verdiler ama yeniden başladı herkeze tavsiye ederim bnm kahramanım sawyer oldukca gizli bir adam
Biz season 3 u bitirdik ama sen hangi sezondasin acep? |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 2007 18:00 %0 | |
|
2 hafta önce başladım diziyi izlemeye ve 3. sezonu bu sabah bitirdim. Muhteşem bir finaldi.
Kafam allak bullak oldu.Bekleyip görecez bakalım.
---spoiler---
Finalde en beğendiğim sahneler;
Hurley'nin minibüsle gelmesi,Sayid'in elleri bağlıyken yaptığı hareket ve Jack'in Benjamin'le radyo kulesinde olan sahnesi gerçekten mükemmeldi. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2007 11:13 %0 | |
|
---spoiler---
gelecek bolumler sanırım su sekılde olacak.
fınal bolumunde jack ve kate in adadan bir şekilde kurtulduklarını görüyoruz. ve jack kate geri dönmeliyiz diyor. adada benjamin jack e uydu telefonundan iletişim kurmamasını ıstemıstı ve ıletısım kurarsa gelenlerın adadakı herkesı oldureceklerını soledı. bunun sebebı ıse bence benjamın ve grubunun zamınında gercek dharma calısanlarının hepsını oldurmesı sonucunda dharma sırketı adayı kaybedıyor. adanın hımayesı benjamın gecıyor. dharma sırketı de adayı gozden kaybedıyor kı adanın gorunmez oldugunu tahmın edıyorum bu da manyetık alandan kaynaklanıyor.eger adayı bulurlursa az cok neler olacagını tahmın edersınız. kı bence adayıda buluyorlar jack ın sayesınde.fakat bı sekılde jack ve kate ı adadan kurtulmus olarak goruyoruz ve olen bırısı var bence bu olen kısı de buyuk ıhtımal ıle julıet ve jack gerıde kalanların olduguna ınanıyor adaya tekrar gerı donmek ıstıyor.ama adayı bulamıyor cunku dharma adayı ele gecırmıs durumda.ve jackın yapabılecegı tek sey tıpkı oraya dustuklerı gıbı ucak ıle seyehat ederek ucagın tekrar dusmesını umut etmek.
final bölümü ile karsımıza cıkan yenı sorular.
1-jack ve kate adadan nasıl oluyorda kurtuluyorlar?
2-kurtulan baskaları varmı?
3-kate in jack ile konusurken benı beklıyor dedıgı kişi sawyer mi?
4-jack kimin cenazesıne gidiyor?
5-cenazeye neden kimse katılmamıs?
6-bu yenı bir soru değil ama siyah dumanın sırrı hala cozulemedı? |
| |
| Yüzbaşı |  | 09 Haziran 2007 12:18 %0 | |
|
| 1 haftada 3. sezon 15. bölüme geldim.Bazı bölümler olaylar sıksada şuan yine iyi yerlere geldik şu sarışın hatunumuzun sakladığı şeyleride bi öğrenelim hele. |
| |

|  | 09 Haziran 2007 12:41 %0 | |
|
1 haftada 3. sezon 15. bölüme geldim.Bazı bölümler olaylar sıksada şuan yine iyi yerlere geldik şu sarışın hatunumuzun sakladığı şeyleride bi öğrenelim hele.
Abi bundan sonraki bölümlerde zaten kafayı sıyıracksın. Aynen devam. Sezon sonunda çırılçıplak taksim meydanında "NERELOLOORRR" diye koşmazsın şeref.sizim
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2007 16:11 %0 | |
|
3. sezon kaç episode dan oluşuyo? Elimde 18 e kadar varda..
See? Thats the hard part ; how can a person introduce himself to public, when he doesn't have any clue 'bout it ? |
| |

|  | 09 Haziran 2007 17:02 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: vierc
3. sezon kaç episode dan oluşuyo? Elimde 18 e kadar varda..
See? Thats the hard part ; how can a person introduce himself to public, when he doesn't have any clue 'bout it ?
23 bölüm. 22 ve 23 aynı gün peşpeşe verildi bu yüzden 22-23 birleşik de bulabilirsiniz son bölümleri.
|
| |
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2007 13:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: {{ER}}CROCHET
---spoiler---
gelecek bolumler sanırım su sekılde olacak.
fınal bolumunde jack ve kate in adadan bir şekilde kurtulduklarını görüyoruz. ve jack kate geri dönmeliyiz diyor. adada benjamin jack e uydu telefonundan iletişim kurmamasını ıstemıstı ve ıletısım kurarsa gelenlerın adadakı herkesı oldureceklerını soledı. bunun sebebı ıse bence benjamın ve grubunun zamınında gercek dharma calısanlarının hepsını oldurmesı sonucunda dharma sırketı adayı kaybedıyor. adanın hımayesı benjamın gecıyor. dharma sırketı de adayı gozden kaybedıyor kı adanın gorunmez oldugunu tahmın edıyorum bu da manyetık alandan kaynaklanıyor.eger adayı bulurlursa az cok neler olacagını tahmın edersınız. kı bence adayıda buluyorlar jack ın sayesınde.fakat bı sekılde jack ve kate ı adadan kurtulmus olarak goruyoruz ve olen bırısı var bence bu olen kısı de buyuk ıhtımal ıle julıet ve jack gerıde kalanların olduguna ınanıyor adaya tekrar gerı donmek ıstıyor.ama adayı bulamıyor cunku dharma adayı ele gecırmıs durumda.ve jackın yapabılecegı tek sey tıpkı oraya dustuklerı gıbı ucak ıle seyehat ederek ucagın tekrar dusmesını umut etmek.
final bölümü ile karsımıza cıkan yenı sorular.
1-jack ve kate adadan nasıl oluyorda kurtuluyorlar?
2-kurtulan baskaları varmı?
3-kate in jack ile konusurken benı beklıyor dedıgı kişi sawyer mi?
4-jack kimin cenazesıne gidiyor?
5-cenazeye neden kimse katılmamıs?
6-bu yenı bir soru değil ama siyah dumanın sırrı hala cozulemedı?
sadece jack ve kate dönmüyorlar dikkat edersen kate ona geri dönmeliyim filan diyor yani sawyerda kurtulmuş ve kate ile evlenmişler ben charlie ye üzüldüm yav acaba bir sonraki sezon gerimi dönecek |
| |

|  | 14 Haziran 2007 14:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Arbuzik
sadece jack ve kate dönmüyorlar dikkat edersen kate ona geri dönmeliyim filan diyor yani sawyerda kurtulmuş ve kate ile evlenmişler ben charlie ye üzüldüm yav acaba bir sonraki sezon gerimi dönecek
Hemen Sawyer kurtulmuş diye düşünüyorsun. Belki başkasıyla birliktedir. Sawyer kurtulmamış olabilir.
|
| |
fakirdik

|  | 14 Haziran 2007 14:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
Hemen Sawyer kurtulmuş diye düşünüyorsun. Belki başkasıyla birliktedir. Sawyer kurtulmamış olabilir.
Hatta onunla da yetinmeyip "evlenmişler"'i de araya karıştırmış arkdaş onu atlamışsın.
respect my authoritah! |
| |
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2007 14:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
kiminle beraber jinlemi orda duygusallık yaşadığı birtek sawyer var ha kate lezabayan olmuş julietle evlenmiş diyorsan o başka son bölümünün son sekansını doğru düzgün izlemeni öneririm hiç bir diyaloğı atlamadan |
| |
| Yüzbaşı |  | 14 Haziran 2007 15:01 %0 | |
|
| son bölümü az önce izledim kafayı sıyırmak üzereyim.Sizce ada hikayesi bittimi penbe diziye mi dönecek hikaye. |
| |
| Yüzbaşı |  | 14 Haziran 2007 15:03 %0 | |
|
kiminle beraber jinlemi orda duygusallık yaşadığı birtek sawyer var ha kate lezabayan olmuş julietle evlenmiş diyorsan o başka son bölümünün son sekansını doğru düzgün izlemeni öneririm hiç bir diyaloğı atlamadan
Farkettiysen kate son bömlümde Jacki çok kıskanmıştı.Jack de hala onu sevdiğini belirtmişti.Kafamda 343243534543 tane soru işareti var psikolojimi bozdu bu dizi. |
| |
| Üsteğmen |  | 14 Haziran 2007 15:08 (14/06/2007, 15:19) %0 | |
|
kiminle beraber jinlemi orda duygusallık yaşadığı birtek sawyer var ha kate lezabayan olmuş julietle evlenmiş diyorsan o başka son bölümünün son sekansını doğru düzgün izlemeni öneririm hiç bir diyaloğı atlamadan
---spoiler---
illa adadan birisi ile beraber olacak değil ya sonucta adadan kurtuldakları sahnelerin zamanı beli değil ve jack psikolojik olarak bunalıma girmiş durumda yani demek istediğim adadan kurtulmalarının uzerınden gecen sureyı bılmıyoruz ama bu surenin çok kısa bir zaman oldugunu düşünmüyorum en az bi 6 ay geçmiştir diye tahmin ediyorum haliyle bu süre içinde katein bir başkası ile ilişkisi başlamış olabilir.illa jack yada sawyer ile olacak diye bişey yok.artı olarak sawyerın adadan kurtuldugunu dahi bilmiyoruz.
---spoiler--- |
| |
| |