Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/10/08 16:19 Toplam 207 oyuncu 56 sunucu 875 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Starcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Tvz de yardım

nikimbu
Oyuncu
15 Mayıs 2007 17:09 %0
zerglerin yerden diken gibi çıkan askerlerini (adlarını bilmiyorum) terranla nasıl öldürebilirim? hiçbir askerim ateş etmiyor onlara.

ya da hangi asker hangisini öldürür onları açıklarsanız daha ii olur. rasgele oynuyorum şuan.

moguzsen
Oyuncu
16 Mayıs 2007 01:49 %0
Lurkerları kastettiğini varsayıyorum.
Lurkerlar saldırdıkları sırada görünmez oldukları için önce onları detect etmen lazım. (comsat veya sci. vessel kullanarak)
İyi bir kontrolle marinelerle bile lurkerları alabilirsin, yetiştirebilirsen (ki çoğunlukla zerg sana lurklerlarla gelene kadar en az bir iki tank çıkmayı başarabiliyorsun) tank da lurkerlara iyi iş yapar.

dpg.piyade
Oyuncu
16 Mayıs 2007 09:32 %0
boxer 1 marine'in 1 lurkeri öldürebildiğini göstermişti ^^... şimdi hemen her oyuncu bunu yapabiliyor tabi micro practice için gerçek oyunda zor

lurkerlara saldirirken marinelerini dagitmayi dene.. bi cizgi ustunde durmasinlar.. lurkerin splash damage i o yol üstünde ki bütün birimlerine zarar verir... medicleri unutma.. 12 marine için 2-3 medic kafi

Yehova
Oyuncu
16 Mayıs 2007 15:37 %0
heh ne güzel sc yi ögrenen bi arkadas daha : ) gogo

HasuCraft
Oyuncu
21 Mayıs 2007 22:24 %0
arkadas lurkerın ne oldugunu bilmediğine gore marine lerle lurker oldurmek biraz asar onu. dolayısı ile yapcagın sey bunker turret falan attıktan onra kapına tank cıkart bi suru 1 de sience vessel yap ki lurkerları gorebilesin. cunku normalde goremiyosun. sience vessel le lurkerları gomulu halde gordukten sonra tankları uzerlerine atacklayarak oldurebilirsin.

2. yol: battle cruiser yap birde sience vessel. ortalıgı dolas bunlarla.

aileen
Oyuncu
26 Haziran 2007 21:39 %0
terransan kapılarına turret at decetor yazan yazısı bulunan herseyi yap lurkerları içeriye sokma bide 100 askerle birden üstüne gitme hepsine birden vurursa 100 ü de ölür sag sol ayırark taktik yaparak götür üstüne ama ilk önce görmen lazım:.. hydranın evrim gecirmiş hali işte

Claudette
Oyuncu
29 Haziran 2007 21:49 %0
Marine+Medic+Comsat

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: