Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 00:59 Toplam 223 oyuncu 55 sunucu 715 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2007

ieL
fakirdik

03 Mayıs 2007 20:43 %0
alıntı:
Gönderen: Turkish Psycho
:d iyi fikir kesin kupayı alırız ama gerçek cihaz lazım hani direksiyon gibi bilardo masası falan
Nick is a name,sex is a game,forget the name ,just play the game

semih halleder onları biz kafaya takmayalım adama ıstaka versek yeter.

xlenzer
Oyuncu
04 Mayıs 2007 20:51 %0
alıntı:
:d iyi fikir kesin kupayı alırız ama gerçek cihaz lazım hani direksiyon gibi bilardo masası falan

haha ilginç bir düşünce

Turkish Psycho
Oyuncu
04 Mayıs 2007 22:35 %0
tabi hatta logitech bide ıstakaya force feedback de koysun

xlenzer
Oyuncu
05 Mayıs 2007 22:03 %0
Bu sene oyunların çoğalması gerçekten çok iyi oldu bende oyunumu değiştirdim.Umarım bu sene World Cyber Games'de başarılı sonuçlar alırız.Tabi geçen sene DarkPassage ilk 16'ya girdi Counter Strike dalında bunu unutmayalım

dpg.piyade
Oyuncu
12 Mayıs 2007 10:15 %0
starcraft WCG düzenlenmeye başladığından beri oyun listesindeydi ve hiçbir zaman da çıkmadı o listeden ^^.. korelilerin üstünlüğü tabi ki tartışılmaz, adamlar profesyonel olarak oynuyor oyunu, günde 15-16 saat antreman yapan ve hayatını bununla kazanan birisi tabi ki herkesi yenecektir.

ama şunu da unutmamak lazım, türkiye de starcraft oynayan bir topluluk var ve bu sene artık biz de gitmek istiyoruz... türkiye de elemeler düzenlensin ve bir oyuncumuz da wcg ye katılsın.. daha fazla yoksayılmak istemiyoruz ...

alıntı:
Gönderen: ieL

gecen sene de blood war vardı hatta ondan önceki sene hatta 99 da bile.Zaten bu starcraft sadece koreliler şampiyon olsun diye secilen oynanan bi oyun .

Turkish Psycho
Oyuncu
12 Mayıs 2007 11:36 %0
biliyorum abimin bir arkadaşı sürekli oynayan biriydi zaten ne uçuk kaçık bir stratejidir benim bein dayanmaz walla 3 saatlik nfs idmanından sonra dumur oluyorsam 15 16 saatte ne olur bilemem

Kimine Göre Kral,Kimine Göreyse Yalanız...

ieL
fakirdik

12 Mayıs 2007 13:33 %0
alıntı:
Gönderen: dpg.piyade
starcraft WCG düzenlenmeye başladığından beri oyun listesindeydi ve hiçbir zaman da çıkmadı o listeden ^^.. korelilerin üstünlüğü tabi ki tartışılmaz, adamlar profesyonel olarak oynuyor oyunu, günde 15-16 saat antreman yapan ve hayatını bununla kazanan birisi tabi ki herkesi yenecektir.
ama şunu da unutmamak lazım, türkiye de starcraft oynayan bir topluluk var ve bu sene artık biz de gitmek istiyoruz... türkiye de elemeler düzenlensin ve bir oyuncumuz da wcg ye katılsın.. daha fazla yoksayılmak istemiyoruz ...

sevdim bu yaklaşımınızı, ben pek oynayan görmeden profesyonel olarak asılan manasında ondan öle densiz bi laf etmişim.2mizde nat. gec. te yayınlanan o belgeseli izlemişiz.turkiye su ana kadar bi kere starcraft oyuncusu gönderdi insallah bu sene tekrar bize böle bi kontenjan acılır da aranızdan biri gider.

Turkish Psycho
Oyuncu
12 Mayıs 2007 13:38 %0
o belgesel inanılmazdı

Kimine Göre Kral,Kimine Göreyse Yalanız...

dpg.piyade
Oyuncu
14 Mayıs 2007 10:24 %2
aslında türkiyeden 2 kere oyuncu gitti, bi sugosu bi de piceyyuz... sanırım 2002 ve 2003 ya da 2003-2004 olması lazım.

nat geo da ki belgesel gerçekten süperdi.. ama sc dünyasını biraz daha yakından tanıyan birileri tarafından hazırlanmış olsaydı çok daha güzel olurdu... mesela xellos yerine boxer olabilirdi o zaman... boxer dünyada sc oynayan pek çok insanın hem ilham kaynağı hem de başlama nedenidir diye düşünüyorum. şahsen ben boxer replerini seyrettikten sonra sardırdım olaya, geçen gün okuduğum bi makaledede rumen oyuncu shaman'ında aynı şekilde terran seçmesinde boxerın etkisi olduğunu öğrendim ^^... neyse konu saptı biraz...

özet olarak wcg ye sc'den bi oyuncu gönderelim gogogo

moguzsen
Oyuncu
16 Mayıs 2007 02:14 %0
alıntı:
nat geo da ki belgesel gerçekten süperdi.. ama sc dünyasını biraz daha yakından tanıyan birileri tarafından hazırlanmış olsaydı çok daha güzel olurdu...

Bence de güzel bir belgeseldi ama eksik kaldı sanki biraz daha uzun olabilirdi. (bu arada Türkçe dublajlı da yayınlandı mı o belgesel acaba merak ettim.)

alıntı:
özet olarak wcg ye sc'den bi oyuncu gönderelim gogogo

Mesajın artıyı esas hakeden kısmı bu.

KennyOii
Oyuncu
16 Mayıs 2007 06:20 %0
o kadar övdüğünüz yabancı oyuncuların bizden hiç bi farkı yok iki eli iki gözü iki kulağı iki bacağı var çokta zeki değiller, 2 saat fazla oynasanız merak etmeyin o seviyeye gelirsiniz..

italyanlar almanlar koreliler vs. övmek yerine atın üstünüzden gereksiz düşünceleri...

siz şimdiden gitsenizde kaybetmişsinizdir..

oynamadan 1-0 geride başlamak helal olsun

dpg.piyade
Oyuncu
16 Mayıs 2007 09:56 %0
alıntı:
Gönderen: KennyOui
o kadar övdüğünüz yabancı oyuncuların bizden hiç bi farkı yok iki eli iki gözü iki kulağı iki bacağı var çokta zeki değiller, 2 saat fazla oynasanız merak etmeyin o seviyeye gelirsiniz..
italyanlar almanlar koreliler vs. övmek yerine atın üstünüzden gereksiz düşünceleri...
siz şimdiden gitsenizde kaybetmişsinizdir..
oynamadan 1-0 geride başlamak helal olsun

burda ufak bir yanlış anlama olmuş sanırım, italyanlar almanlar vs. ile ilgili bir sorunumuz yok. yani onlardan daha geriyiz falan gibi bir durum ya da söylemimiz yok. fakat korelilerle kesinlikle kore dışındakilerin başabaş gitmesi söz konusu değil. daha önce de söylediğim gibi adamlar günde 15-16 saat antreman yapıyorlar ve profesyoneller yani hayatlarını bundan kazanıyorlar. yanlışsam düzeltin ama bugüne kadar sc de kore dışında bir wcg kazanan çıkmadı, hatta 2006 da ilk 3 koreydi ^^... fakat hayat koşullarının olumsuz etkisi oluyor oyuncular üstünde... hem okuyup hem çalışmak zorunda olanlar var, üniversiteler konuyu öğrenmek yerine sınavlarda başarılı olmaya yönelik uygulamalar yapıyor vs.vs. bu gibi nedenler oyuncuların sc ye daha az vakit ayırmalarına neden oluyor. bütün bunlara ve WCG de yerimiz olmamasına rağmen türkiye de sc nin bugünkü durumu için ben bütün Türk sc camiasına teşekkür ediyorum ve bununla grur duyuyorum. Kazanan bir milli takımımız ve klanımız var, turnuvalarda, ladderlarda, liglerde mücadele eden oyuncularımız var... kore klanlarında yer alan ve oyun yetenekleriyle bulundukları ortamlarda saygı gören oyuncularımız var... kore dışındaki klanlarda oynayan ve bu klanlarda saygı gören, klan maçlarına çağırılan olmadıkları zaman eksiklikleri hissedilen oyuncularımız var... ve bütün bunları, bu çabayı oyuna olan sevgileriyle yapıyorlar. WCG, offline turnuvalar gibi bir motivasyonları olması durumunda neler olabileceğini siz düşünün... açıkçası ben bu tür bir oyun topluluğunun WCG dışında bırakılmasını haksızlık olarak görüyorum... lütfen bu konuya biraz hassasiyet gösterelim.. bu topluluk şu anda ki yok sayılmayı haketmiyor. Türkiye'de düzenlenen offline turnuvalara SC'yi de ekleyelim, WCG'ye ekleyelim... son derece istekli iyi niyetli bir SC topluluğumuz var...

eheh konudan biraz saptım pardon ama çok dolmuşum demek ki...

Venza
Oyuncu
16 Mayıs 2007 10:22 (16/05/2007, 10:35) %0
Oncelikle CS takimlari soyle boyle CS takimi gonderilmesin yok Fifa basarisiz oluyor Fifa gonderilmesin falan bunlar cok cocukca muhabbetler. Hic bir ulke 2 CS takimi goturemiyor. Diger oyunlarda ise basarili olan ulkelere ornegin Kore ve Starcraftdan 3 kisi gitmesi gibi bireysel oyunlar icin kontenjan ayiriyorlar ama Turkiyeden bir Fifa, NFS veya WC3 1. si cikmadigi surece burdan 3er 5er oyuncu goturemezsin oraya. Artik su diger ulkelerdeki oyunculari ve sartlarin muhabbetini biraksak ve birbirimizi yemesek, kendi isimize baksak iyi olmazmi ? Isallah bu sene unutulan Starcraft oyunculari tekrar hatirlanir. Starcraftada en az diger oyunlar kadar ilgi var. Azimsanmiyacak bir topluluk sozkonusu ama sadece sen degil butun oyuncularin Starcraftin elemelerde yer almasi icin caba sarfetmesi gerekiyorki yonetciler bu durumu gorsun ve yardimci olsunlar.

c-defiant'xqentr
Oyuncu
16 Mayıs 2007 14:08 %0
alıntı:
Gönderen: Venza
Oncelikle CS takimlari soyle boyle CS takimi gonderilmesin yok Fifa basarisiz oluyor Fifa gonderilmesin falan bunlar cok cocukca muhabbetler. Hic bir ulke 2 CS takimi goturemiyor. Diger oyunlarda ise basarili olan ulkelere ornegin Kore ve Starcraftdan 3 kisi gitmesi gibi bireysel oyunlar icin kontenjan ayiriyorlar ama Turkiyeden bir Fifa, NFS veya WC3 1. si cikmadigi surece burdan 3er 5er oyuncu goturemezsin oraya. Artik su diger ulkelerdeki oyunculari ve sartlarin muhabbetini biraksak ve birbirimizi yemesek, kendi isimize baksak iyi olmazmi ? Isallah bu sene unutulan Starcraft oyunculari tekrar hatirlanir. Starcraftada en az diger oyunlar kadar ilgi var. Azimsanmiyacak bir topluluk sozkonusu ama sadece sen degil butun oyuncularin Starcraftin elemelerde yer almasi icin caba sarfetmesi gerekiyorki yonetciler bu durumu gorsun ve yardimci olsunlar.

Imm +1 sanırım!!.go DP go venza

sivas counter strike team
..:..c-defiant'..:..

Yehova
Oyuncu
16 Mayıs 2007 15:19 %0
Eski günleri bi kenara bıraksak,herkese özellikle starcraft camiasina sans versek sizce birsey eksilirmi? Starcraft dünyasini takip etmeyen arkadaslar olabilir ama türkyide avrupalilarla bas edebilecek arkadaslarimiz var, bas etmeye calisanda cok büyük bir topluluk var. Bunlar göz ardi edilemez. Cünkü biz starcrafti seviyoruz ,saygi duyuyoruz bir şeyler yapmak istiyoruz. Sizde bize yardim edin lütfen, en azindan deniyelim .Tesekkürler

KalkVeSavas
Oyuncu
26 Mayıs 2007 01:12 %0
insan cod2 koyar..hala milattan önce kalma counter strike.

Turkish Psycho
Oyuncu
26 Mayıs 2007 06:58 %0
Cs artık kemikleşti bi ara bi turnuvada okumuştum painkiller vardı ama cood koyan hala yok

Turkish Psychorific...

KennyOii
Oyuncu
26 Mayıs 2007 07:06 %0
kavgasını vermeyin şunun oyunlar kemikleşti artık..

çoğu oyunun kendine göre bi markası var.

Wess
Oyuncu
02 Haziran 2007 21:21 %0
alıntı:
Nicholas iddalı mısın bu sene?
Hayat Ölümüne Kumar Oynama Sanatıdır...

senden cok :]

moguzsen
Oyuncu
03 Haziran 2007 01:28 %0
alıntı:
Gönderen: ShowMe
kavgasını vermeyin şunun oyunlar kemikleşti artık..
çoğu oyunun kendine göre bi markası var.

+1

Önemli olan bu oyunlardan kaçından kaç kişi göndereceğimiz, kavgasını verecekseniz bunun için verin. (gerçi bir işe yarar mı yaramaz mı o da ayrı mesele)

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Haziran 2007 10:19 %0
Yanlız ben fifa da değilim ayrıca da WGT de çok şanssızlık yaşadı üzüldüm hem SomB a hemde Nicholas a.

alıntı:
Gönderen: Wess

senden cok :]

Turkish Psychorific...

GokhanSCN
Oyuncu
03 Haziran 2007 12:49 %0
Turkish Psycho Herkesin yaptığı işe, oynadığı oyuna, ayrıca kendi alanın dışındaki oyunlara karışabilme potansiyeli seziyorum sende.

Burada millete laf yetiştirmek için harcayacağın zamanı, daha güzel şeyler için değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.

Wess
Oyuncu
03 Haziran 2007 13:26 (03/06/2007, 13:27) %0
alıntı:
Yanlız ben fifa da değilim ayrıca da WGT de çok şanssızlık yaşadı üzüldüm hem SomB a hemde Nicholas a.
Turkish Psychorific...

cidden nfsmı oynuyosun hala hala ben senı quake ci bılıodum '!+(!'!/'=%!'=(+!'(%=!'+!()'+!'^

senın nfsde ıddalı oldugundan cok dıyım ozaman :]

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Haziran 2007 13:56 %0
Ne gibi tam anlayamdım.Tabi nfs dışındaki oyunları da hobi olarak oynarım.Quake i küçüklüğümden beri hayranıyımda diğer oyunları fazla oynamam. Ayrıcadan laf yetiştirmek diyorsunda benim tek yaptığım nfs nin kaliteli ve diğer oyunlar akdar zor olduğunu göstermeye çalışıyorum.

alıntı:
Gönderen: GokhanSCN
Turkish Psycho Herkesin yaptığı işe, oynadığı oyuna, ayrıca kendi alanın dışındaki oyunlara karışabilme potansiyeli seziyorum sende.
Burada millete laf yetiştirmek için harcayacağın zamanı, daha güzel şeyler için değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.

Turkish Psychorific...

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Haziran 2007 13:58 %0
Hakem din galiba gamex lan party de orda asıl carbon olsaydı görürdün kimse dayanamazdı...

alıntı:
Gönderen: Wess

cidden nfsmı oynuyosun hala hala ben senı quake ci bılıodum '!+(!'!/'=%!'=(+!'(%=!'+!()'+!'^
senın nfsde ıddalı oldugundan cok dıyım ozaman :]

Turkish Psychorific...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön