Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 18:34 Toplam 176 oyuncu 49 sunucu 1215 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Mxs - the movie

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
14 Mayıs 2007 12:16 (14/05/2007, 12:33) %0
Selam ,
UT2k4 Movielerinden bir tane daha. daha çıklı bi kaç gün oldu, sıcak ve tazedir .
Müzikleri , komik sahneleri , DM dışında oyun tarzlarından frag ve sahneleriyle oldukça hoş bir çalışma. Izlemeye kesinlikle değer .
http://www.unrealmania.com/utair/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=128&func=view&id=5&catid=2

oakz

Moderatör
14 Mayıs 2007 13:07 %0
Süper içeriğe sahip olmasına ile rağmen frag movie'nin müzikle nasıl berbat edileceğini bana göstermiştir. Kapatın müzikleri açın alttan sevdiğiniz gaz bi parça o zaman gelmiş geçmiş en güzel ut frag movie'si olarak düşünebilirsiniz. Bu hariç şimdiye kadar hiç bir movie'de sesi kısma ihtiyacı duymadım. Sırf müzik yüzden hala Unrealnorth #1 ve Finnish It hala gözümde bir numara.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
14 Mayıs 2007 14:03 %0
alıntı:
Gönderen: `oakz.7
Süper içeriğe sahip olmasına ile rağmen frag movie'nin müzikle nasıl berbat edileceğini bana göstermiştir. Kapatın müzikleri açın alttan sevdiğiniz gaz bi parça o zaman gelmiş geçmiş en güzel ut frag movie'si olarak düşünebilirsiniz. Bu hariç şimdiye kadar hiç bir movie'de sesi kısma ihtiyacı duymadım. Sırf müzik yüzden hala Unrealnorth #1 ve Finnish It hala gözümde bir numara.

ya onların müziklerini hala winamp ta liste başı tutuyorum .
ama RC kullanımı, ve içerik güseldi . efektlerde birascık bozmuş. ama yinede güsel bence.

hytyln
Oyuncu
14 Mayıs 2007 19:53 %0
bu sabaha kadar inermi arkadaşlar?

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
15 Mayıs 2007 01:26 %0
alıntı:
Gönderen: hytyln
bu sabaha kadar inermi arkadaşlar?

bağlantına bağlı. 1MB de bi saat 20 dakka sürdü . Levitation Clan sitesi baya hızlı.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â