Süper içeriğe sahip olmasına ile rağmen frag movie'nin müzikle nasıl berbat edileceğini bana göstermiştir. Kapatın müzikleri açın alttan sevdiğiniz gaz bi parça o zaman gelmiş geçmiş en güzel ut frag movie'si olarak düşünebilirsiniz. Bu hariç şimdiye kadar hiç bir movie'de sesi kısma ihtiyacı duymadım. Sırf müzik yüzden hala Unrealnorth #1 ve Finnish It hala gözümde bir numara.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: `oakz.7
Süper içeriğe sahip olmasına ile rağmen frag movie'nin müzikle nasıl berbat edileceğini bana göstermiştir. Kapatın müzikleri açın alttan sevdiğiniz gaz bi parça o zaman gelmiş geçmiş en güzel ut frag movie'si olarak düşünebilirsiniz. Bu hariç şimdiye kadar hiç bir movie'de sesi kısma ihtiyacı duymadım. Sırf müzik yüzden hala Unrealnorth #1 ve Finnish It hala gözümde bir numara.
ya onların müziklerini hala winamp ta liste başı tutuyorum .
ama RC kullanımı, ve içerik güseldi . efektlerde birascık bozmuş. ama yinede güsel bence.