Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 12:04 Toplam 157 oyuncu 48 sunucu 964 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Lost yeniden

Tora

03 Mart 2007 08:33 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
yok kardeşim 03X07-08-09-10 bi tad alamadım ben...

8'den bir tat alamadım diyenin alnını karışlarım ben. Lost bölümlerinin en muhteşemlerinden birisini izledik. "Oha hass..."lar çekildi.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

M4Rilyn
fakirdik

03 Mart 2007 16:55 %0
10. bolüm çiçek abbas gibi olmuş diyolar..

alıntı:
Gönderen: Tora

8'den bir tat alamadım diyenin alnını karışlarım ben. Lost bölümlerinin en muhteşemlerinden birisini izledik. "Oha hass..."lar çekildi.

BeaLzeBuB
Oyuncu
12 Mayıs 2007 21:02 %0
s3e20 izledik bu hafta, şu ana kadar olan tüm olaylara bilim çerçevesinde bakıyorduk, bu haftaki bölümde jacob oalyına ne dersiniz? metafizik girdi sanki işin içine

wag
fakirdik

12 Mayıs 2007 21:12 %0
Madem konu açıldı bir bilgilendirme yapayım da bana dizi yapımcılarına yeni ve yaratıcı küfürler bulma konusunda yardımcı olun.Dizi toplam 6 sezon olacak, geri kalan 3 sezon 16'şar bölümden oluşacak.Ve 4. sezon 2008'in şubat ayında başlayıp aralıksız yayınlanacak.5. ve 6. sezonların ne zaman yayınlanacağı da henüz açıklanmadı.

si vis pacem para bellum.

nvda

12 Mayıs 2007 22:45 %0
ıyy memoliye çevirdiler bunuda
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

syntax
Oyuncu
13 Mayıs 2007 00:54 %0
ya $imdide aslında siz hepiniz ölüsünüz muabbetine getirdiler olayı, gg dememe az kaldı.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

Tora

13 Mayıs 2007 02:32 %0
alıntı:
Gönderen: syntax
ya $imdide aslında siz hepiniz ölüsünüz muabbetine getirdiler olayı, gg dememe az kaldı.

Aslında başından beri ölü oldukları konusu ilk sezon açılmıştı ve senaristler öyle olmadığını özellikle belirttiler. Büyük ihtimalle kaza sebebiyle o bölge aranmasın diye Mittelos Bioscience ya da Widmore Corp. orada sahte bir enkaz yerleştirmiş olmalı. Çünkü arama başlatılırsa adayı bulmaları söz konusu.

BeaLzeBuB
Oyuncu
13 Mayıs 2007 03:26 %0
zaten google earth le bile çindeki askeri üs bulunabiliyorsa,

haritalarda gozukmeyen bi adadan haberi olmayan olmazdı sanırım.

19 bölümde paraşütle düşen kızın getirdiği GPS e dikkat edin sinyali

kuzey amerikadan göderiyor. işler iyice sarpa sardı benim kafamda.

sezon sayısını arttırma olayı hep sinir bozucu. uzun süre izlememe

kararı aldım. biriktirip toptan izliyecem. prison falan izliyim

diyorum.

Tora

13 Mayıs 2007 13:09 %0
alıntı:
Gönderen: BeaLzeBuB
zaten google earth le bile çindeki askeri üs bulunabiliyorsa,
haritalarda gozukmeyen bi adadan haberi olmayan olmazdı sanırım.

Sanırım Lost'u fazla izlememişsiniz. Zaten Lost adası haritalarda bile yok diziye göre. Ayrıca bir sebepten dolayı görünmüyor da...

syntax
Oyuncu
13 Mayıs 2007 13:48 %0
alıntı:

Aslında başından beri ölü oldukları konusu ilk sezon açılmıştı ve senaristler öyle olmadığını özellikle belirttiler. Büyük ihtimalle kaza sebebiyle o bölge aranmasın diye Mittelos Bioscience ya da Widmore Corp. orada sahte bir enkaz yerleştirmiş olmalı. Çünkü arama başlatılırsa adayı bulmaları söz konusu.

bu dediğini hiç dü$ünmemi$tim tora, oldukça mantıklı geldi.

EkVaDoR
Oyuncu
13 Mayıs 2007 14:38 %0
1 teoriye göre zamanında Dharma nın girişimleri sonucu çeşitli uydular aracılığı ile dünyanın o adayı görmesi ve navigasyon sistemlerinin ada yakının da çalışması engelleniyor.

Bence ada Dharma nın dünyanın en seçkin bilimadamlarıyla yaptığı paranormal deneylerin yapıldığı 1 yer.

Bu adanın konu aldığı yer muhtemelen Bermuda şeytan üçgeni adı verilen yerin yakınlarında çıkacak gibime geliyor.

geçmişte bu alanda çok uçak düştü hatta gemiler kayboldu. Kaybolanlarla iletişim 1 anda koptu ne olduğunu kimse bilemedi.

Gelişmiş radar uçakları hatta denizaltılar ile araştırmalar yapıldı ancak çoğu zaman sonuç elde edilemedi.

Bu alan etrafında elektronik aletleri bozan manyetik 1 alan olduğu iddiaları ortaya atıldı ancak kesin 1 şey yok?

Yanlız nereye bağlarlarsa bağlasınlar bu düğümleri açmak zor olacak gibi geliyor.

Zaten seri bitse bile en başından başlayıp izlemek şart oldu artik

-Baba ben dünyaya niye geldim?
-Hmm online game takılabileceğim 1 adam lazimdi evladim.
-Anladım..?! -İyi hadi Dungeon

M4Rilyn
fakirdik

13 Mayıs 2007 22:01 %0
gençler yeni dizimiz ''hepsi bir'' .. bırakın bu lost artizliklerini..3. sezonda size 3 tane iyi bölüm gösterdiler hemen sevindirik oldunuz , emperyalist oyunlar bunlar..

darktrpr

13 Mayıs 2007 22:21 %0
JJ Abrams'ın yaptığı diziden hayır gelmez. Milo Rambaldi saçmalığı vardı önceki dizide; burada da başımıza Jacob geldi, hayırlı uğurlu olsun. Lost'da da bi resident evil tadında zombilerin olduğu bölümle falan karşılaşırsak hiç şaşırmayacağım.

Tora

13 Mayıs 2007 22:34 %0
Herşy ilgi, alaka ve merakla ilgili. Ben 7. bölümden itibaren sadece 2 tane sıradan bölüm görebildim. Diğerleri benim açımdan sürükleyici ve son derece ilgi çekiciydi. Sizlerin beklentileri ya da dizi kriterleri nedir bilmiyorum. Hayatın sırrını vermeyecekleri ortada. Bu kadar büyük beklentileriniz nereden geliyor merak ediyorum. Acaba bu beklentilerinizin oluşmasını sağlayan muhteşem diziler oldu da o yüzden mi bu kadar ince eleyip sık dokuyorsunuz?

^9Maulwurf
Oyuncu
14 Mayıs 2007 09:25 %0
keyfini ckarcaz o zmn1!

Mehr Licht !!

M4Rilyn
fakirdik

24 Mayıs 2007 08:01 %0
ulen iice sinir olmaya başladım bi de the answers diye özel bölüm koymuş gerzekler sanki cevap vereceklermiş gibi hiç indirmeyin değmez resmen dşşk geciolar...neyse finali indiriom 1 part kaldı.

Tora

24 Mayıs 2007 09:07 %0
---Spoiler---

The Answers'da verilen en önemli cevap adadakilerin yakınlarını ya da bazı nesneleri görmelerinin aslında smoke'tan dolayı olduğu ve smoke'un bir çeşit zihin okuyucu özelliği olduğu. Ayrıca iyi ve kötüleri ayıklayıp buna göre yargıladığı belirtiliyor. Hep teoriydi fakat resmi olarak onaylanmış oldu.

---Spoiler---

wag
fakirdik

24 Mayıs 2007 09:32 (24/05/2007, 09:33) %0
Finalin 2 part değil de 2 saatlik tek bölüm olarak sunulması lost yapımcılarının bugüne kadar yaptıkları tek güzel şey olarak tarihe geçti(bölüm yayınlanma tarihleri açısından).Kendilerini tebrik ediyorum.

si vis pacem para bellum.

Pac-Man
Oyuncu
24 Mayıs 2007 10:27 (25/05/2007, 17:49) %0
alıntı:
---Spoiler---
The Answers'da verilen en önemli cevap adadakilerin yakınlarını ya da bazı nesneleri görmelerinin aslında smoke'tan dolayı olduğu ve smoke'un bir çeşit zihin okuyucu özelliği olduğu. Ayrıca iyi ve kötüleri ayıklayıp buna göre yargıladığı belirtiliyor. Hep teoriydi fakat resmi olarak onaylanmış oldu.
---Spoiler---

-------spoiler-----

hımm enterasan ama hangı bolumde hatırlamıyorum lock ı bacagından kuyu gıbı bı yere cekıyodu orada bılerek bıraktı o zaman siyah duman ın oldurdugu benım hatırladıgım eko ve pilot vardı soledıklerı sey eko da gecerlı olabılır ama pılotun ne kabahatı vardı.pilot ile ilgili hiç bir flash back yayınlamadı cunku .
gercekten bu sıyah dumanı ve jakob u nasıl acıklayacaklar merak edıyorum.
-------spoiler-----

Pac-Man
Oyuncu
24 Mayıs 2007 10:34 %0
aklıma gelmısken bu sıyah dumanın ilk kendını hıssettırdıgı bolum olan ilk bolumde nedense agacları yerlerınden sokuyodu sanki bişey arar gibi ve butun dharma istasyonları yer altında sanırım bu sıyah duman her ne ise dharma ile bi alıp veremedıgı var bence.cunku hatırlarsanız bı bolumde dharma nın yapmıs oldugu sonar koruma kalkanı var ve duman buradan gecemıyor.bu kalkanı dumandan korunmak ıcın yaptıkları bellı.bence dumanı jakob yonetıyor.

Tora

24 Mayıs 2007 19:14 %0
Tek kelime ile muhteşem bir sezon finaliydi. Arkadaşla hala teoriler üretiyoruz. İnanılmaz olaylar vs... başlamayan varsa anında başlasın derim.

Pac-Man
Oyuncu
24 Mayıs 2007 20:07 (25/05/2007, 17:48) %0
alıntı:
Tek kelime ile muhteşem bir sezon finaliydi. Arkadaşla hala teoriler üretiyoruz. İnanılmaz olaylar vs... başlamayan varsa anında başlasın derim.

-------spoiler-----

son sahnede jack kagıdı kate verırken ne dıyo yaw ben anlayamadım altyazıda cıkmadı daha

-------spoiler-----

40:43 dü sanırım

Pac-Man
Oyuncu
24 Mayıs 2007 20:09 (24/05/2007, 20:09) %0
ama charlie'nin sahnesi mukemmeldi.8 ay nasıl beklicez yaa

Tora

24 Mayıs 2007 21:12 %0
alıntı:
Gönderen: Pac-Man

son sahnede jack kagıdı kate verırken ne dıyo yaw ben anlayamadım altyazıda cıkmadı daha
40:43 dü sanırım

---Spoiler---

"Duyduğunu ve belki cenazeye gidebileceğini umdum" diyor. Jack bir cenaze evinde ziyarete gitmişti. O kişi,Jack'in uçaktaki gazetede okuyup da şok olduğu haberde ölen kişinin ölümüydü. Hala bilmiyoruz kim olduğunu ama Jack arabayı durdurup okuduktan sonra intihar etmeye karar verdiğine göre çok önemli birisi olmalı. Bu arada izlemeyenler için Spoiler ibaresi koymak daha iyi olur.

---Spoiler---

silent-
Oyuncu
24 Mayıs 2007 22:22 (24/05/2007, 22:25) %0
offff olurmu böyle sezon finali ya

-spoiler-

kardeşim şimdi benjamin müthiş ikna kabiliyetini kullanarak yalan mı söyledi naominin kötü kişilerden olduğunu söyleyerek, penny de tanımıyo naomiyi ama tanımayabilir normal, pennyle irtibatta olan kişiler şu 2 tane portekizce konusan adamlardı ama penny nin botu değil yazdı eline charlie ölmeden önce.charlieyi sevmezdim ama ölürken sevdim niyeyse.mikhail de 9 canlıymış bunu öğrendik hangi arada oranın dışına çıktın da eline bomba aldın da amaan.en çok kafamı karıştıran mevzu da jack in elindeki kağıt, öte yandan bu kişinin ismi kesin olarak j ile başlıyor ancak sawyer değil bence. çünkü son sahnede kate, jack'ten ayrılırken "nerde olduğumu merak edecektir" diye üçüncü bir kişiden bahsediyor.. jack'in de bu kişinin kim olduğunu bildiği baya bi belli sawyerden bahsedior kate sanırım. bu yüzden gazete küpüründe adı geçen kişi sawyer değil gibi.peki ama kim bu onu da anlamadım hiç bi yakını yok deniyor
http://www.22dakika.org/imaj/azizk/newspaperclipping2-2.jpg
şurdaki resimden anladığımız kadarıyla da ismi "j" ile başlıyor.ama 3. sezon bitti benim cevabını alamadığım bi nokta var.roussou nun ekibi hastalandı ve roussou onları öldürdüm dedi.bu hastalığın ne olduğu nası açığa çıktığı ve roussouya nası bulaşmadığını bilmiyorum.ayrıca benjamin le tanışmaları falan da nası oldu orası da gösterilmedi.ya ne çok cevapsız soru var kafam allak bullak oldu

-spoiler-

Off şimdi nası beklenicek 4. sezon ya allahım kafayı yicem

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 13 14 »
YanıtlaAlana Geri Dön