arkadaşlar linage hakkında sizden bilgi alabilirmiyim oyun nsl oynanıo bedawamı ? account nerden alınıo we bnezeri her turlu bilgiye ihtiyacım war şimdiden teşşekkur ederim
benim serverimda line age otomatik account yani serverıyükledikten sonra oyuna herhangi bir ıd ve passwordla girince seni kaydedio ve artık bi accountun oluyo.ücrete gelince internetin varsa ücretsiz.yoksa zaten oynanmaz.oyunda bana pm atarsan sana yardımcı olabilirim pm atmak için esc nin altına bas bi tırnak çıkıo sonra benim adımı yaz(fi3rce) bosluk bırak nerde olduunu söle.ben sana yardımcı oluırum.sölemesi ayıp 80 lwlim
msn im erenyuksek_94@hotmail.com bi sorun olursa söle.server bulmazsan ben sana serveri gnderirim.12 yaşındayım die küçümseme sakın.seni clana da alırım.
cok saolun arkadaşlar bnde oyunu oynamayı duşunuorum fakat dosya 3 gb dio indirmesi biraz zor olcak adsl war ama uzun surcek gibi gelio werdiginiz bilgiler icin tekrar saolun oyuna girdigimde yardım icin bulurum sizi ...
ya arkadaşlar oyunu istesinden indirmek icin baya ugraştım fakat beceremedim nsl indirilio bi puf noktası weya bulabilcegim biyer warsa bi link bişi cok yardımcı olursunuz ...