Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 04:57 Toplam 35 oyuncu 47 sunucu 348 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Çok eskiler...

-DarkmagiC-
Oyuncu
28 Şubat 2007 13:46 %2
benide hatırlıyonuzmu lem olm çok uzun zaman oldu yahu. evlendik felem felem derken koptuk bea. valla özledim o günleri. daha doğru dürüst clan maçı bile yapamamıştık. Clanı kurup maç yapamayan clan ut99 da çok az oynayabilmiştim ama ut2003 ortamımız baya iyiydi. aslında 2004e başlamak istiyom ama pcyi cok kasıyo. yenilemek lazım. bide oyunu bulamıyom ya. varsa bi yer söyleyin bizde ilgilenmeye calısalım. slm all...

ESSES...
Oyuncu
02 Mart 2007 16:24 %0
slm eskiler sizlere bi gerçeği söyleyeceğim,

eskiden www.sanane.com dan ut sunucularına girer nette depişirdik.(o günleri mumla aryoz o da ayrı) sanane sunucularına bağlanırken hangi internet hattlardan geçtiğini biliyormuydunuz ?

şöyle ifade edeyim oynasana sunusununa bağlanırken, tracer (hatı izleme) yaptığımızda max 8 tane ve yurt içinde bitiyordu.

sananedeki sunucu için max 16 ve izleme ABD de bitiyor bilmem anlata biliyormuyum. Hemide XDLS ve cablo o zamanlar yok denecek kadar az veya yok idi. Nerde varsa yoksa DIAL UP.

yanı oyun oynayacaz diye Lagdan Lost dan PL den sinir küpü oluyorduk, nedeni sunucuya ABD üzerinden türkiyeye bağlandığımızdan dolayı imiş. yeni arkadaşlar çok şanslı lar, ama arkadaş sayısı az o başka.

ilginiz için tenks. see yaa...

DESPERADO...

Spenks
Oyuncu
18 Mart 2007 15:40 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
slm eskiler sizlere bi gerçeği söyleyeceğim,
eskiden www.sanane.com dan ut sunucularına girer nette depişirdik.(o günleri mumla aryoz o da ayrı) sanane sunucularına bağlanırken hangi internet hattlardan geçtiğini biliyormuydunuz ?
şöyle ifade edeyim oynasana sunusununa bağlanırken, tracer (hatı izleme) yaptığımızda max 8 tane ve yurt içinde bitiyordu.
sananedeki sunucu için max 16 ve izleme ABD de bitiyor bilmem anlata biliyormuyum. Hemide XDLS ve cablo o zamanlar yok denecek kadar az veya yok idi. Nerde varsa yoksa DIAL UP.
yanı oyun oynayacaz diye Lagdan Lost dan PL den sinir küpü oluyorduk, nedeni sunucuya ABD üzerinden türkiyeye bağlandığımızdan dolayı imiş. yeni arkadaşlar çok şanslı lar, ama arkadaş sayısı az o başka.
ilginiz için tenks. see yaa...
DESPERADO...

sabahlara kadar bankada LAN dan oynadığımız günler yeter... Biliyorsun her koşulda her ortamda (pentium III 500 notebook+ 8 mb vga ile cep telefonundan nete ordan da SNN'ye... ping bilmem kaçtı.. fantazi işte..) oynarız halen UT yi... he he bi de Ankara - İstanbul arası LAN da zevkliydi hani, o acemi yazılımcıları yenmek Neyse seninle oynarız yakında yine... see all...

ESSES...
Oyuncu
20 Mart 2007 13:12 (20/03/2007, 13:12) %0
Meydey Meydey,
Hey gidi günler hey,
valla özledim o günleri,
ilk girdiğimde DANGER baba ile kötü bir anım oldu, eheheh;
Ama sonradan durumu toparladım sanırım, 1 yıl kadar oldu artık sanırım o da elini ayağını çekti galiba ut den, neyse spenks sabırsızlıkla seni bekliyom, Lem savaşta iş yok çabuk gelll,
(Askerde kendiside.... ) ehehe;

DESPERADO...

see yaa..

Hunter_one
Oyuncu
17 Nisan 2007 16:29 %0
Çoğu kişi ya gitmiş yada nick değiştirmiş, internete ut 99 ile girdim ben zaten ilk online oyunum ut99 sonrasında swat mod ve tactical ops ile devam etti

TO KILL OR NOT TO KILL

Metalicx
Yarbay
Yarbay
25 Nisan 2007 15:49 %0
geçen şöle bi uriim dedim servera hatta arkadaşlara da soledim fazla zorlamayın falan hmmm vallaha şaka maka yerimizden kılıldayamıyoss o derece yani gerçi 99 olsadı bu kadar olmazdı evde kurdum 99 u godlike instagib oynayabiliyorum hala hemide bootlar strafing sonda iken tepkileri insandan farksız oluyor bilmem anlatabildimmi ama ceranı hala yenemiyorum

theblackdeath
Oyuncu
26 Nisan 2007 00:24 %0
alıntı:
Gönderen: Hunter_one
Çoğu kişi ya gitmiş yada nick değiştirmiş, internete ut 99 ile girdim ben zaten ilk online oyunum ut99 sonrasında swat mod ve tactical ops ile devam etti
TO KILL OR NOT TO KILL

Biz hala burdayız kardeşim sen gerçi unutmuşsundur beni ama 99-2000 Ut cilerindendim

Ultra prima, STS Angel , NET BABA bir de sen aklıma gelenler Şimdi yurtdışındayız o günleri nasıl özlüyorum bir de bana sorun.

Carlsberg.
Oyuncu
26 Nisan 2007 23:03 %0
ohoo amma eski adamlar yazmış lan.hunter hala cs mi takılıon amk ? yaşıon mu sen napıon lan.ben çoğunuzun öldüğünü sanıyordum hatta çiceğimi aldım mezarınızı ziyarete gelmeyi planlıodum aq.

bide nico dan bahsetmişsiniz.asıl cheater oydu be.

FinisHim
Oyuncu
28 Nisan 2007 16:37 %0
alıntı:
Gönderen: -DarkmagiC-
benide hatırlıyonuzmu lem olm çok uzun zaman oldu yahu. evlendik felem felem derken koptuk bea. valla özledim o günleri. daha doğru dürüst clan maçı bile yapamamıştık. Clanı kurup maç yapamayan clan ut99 da çok az oynayabilmiştim ama ut2003 ortamımız baya iyiydi. aslında 2004e başlamak istiyom ama pcyi cok kasıyo. yenilemek lazım. bide oyunu bulamıyom ya. varsa bi yer söyleyin bizde ilgilenmeye calısalım. slm all...

Ben bu amcayi hatirliyorum Dark amca.Sen baslarsan bak bende baslarim tekrardan ona göre.Yakında bende evlenicem o zamana kadar takılırız ehehe

iyi bakın kendinize.

Eski Unreal cılar unutulmaz...mr ScreaM...
|-NeroN-| out Finishim in nick degisiklii

genk
Oyuncu
23 Temmuz 2007 19:13 (23/07/2007, 19:52) %0
Sanırım bir kaç kişi daha eklemek gerekecek: Kymophobia, Luniz, TheRockUla, Ultra_Prima (hebele pipilüz), Xxxx, RVG, kingsword, crazy, SolidSnake, Raif, MightyArchAngel, Hunter_one (mucuk), Stranger, bomber, THiM, biloumba, dedekorkut, Deepblue., BlackIce, hacamat, SNN ajanı sandığımız lust & sadungotu ikilisi, SioN, RealKick, cobalt, cyborg003, Metalhead, Ceranimo, StrikeR, ReNoN, NET, Trapper, kunteper70, madmar bandi, blowup, eurasian, ve ben.
(Sıralama rastgele)

Çoğu halen arkadaş listemde ekli, bir kısmını da diğer forumlardan topladım ekledim.
Herkes okul, iş, hayat koşturmacası arasında uzaklaştı yavaş yavaş. Şimdiki gibi ADSL bağlantılarımız, P4 makinalarımız olmadığı için kolay oynayamıyorduk oyunu. Bir de üstüne büyüyen CS 1amerlığını da bastıramadık zamanla. Sanal ortamda dostluk kurulabilen yıllardı 1999-2000 gibi yıllar. Şimdi bu pek mümkün değil, artık ipini koparan giriyor nete. Neyse...

Talep olursa ek de yapılabilir. Bu tayfadan halen sağ olan varsa bir özel mesaj atarsa sevinirim.

Spenks
Oyuncu
28 Temmuz 2007 13:32 (28/07/2007, 13:37) %0
alıntı:
Gönderen: genk
Sanırım bir kaç kişi daha eklemek gerekecek: Kymophobia, Luniz, TheRockUla, Ultra_Prima (hebele pipilüz), Xxxx, RVG, kingsword, crazy, SolidSnake, Raif, MightyArchAngel, Hunter_one (mucuk), Stranger, bomber, THiM, biloumba, dedekorkut, Deepblue., BlackIce, hacamat, SNN ajanı sandığımız lust & sadungotu ikilisi, SioN, RealKick, cobalt, cyborg003, Metalhead, Ceranimo, StrikeR, ReNoN, NET, Trapper, kunteper70, madmar bandi, blowup, eurasian, ve ben.
(Sıralama rastgele)
Çoğu halen arkadaş listemde ekli, bir kısmını da diğer forumlardan topladım ekledim.
Herkes okul, iş, hayat koşturmacası arasında uzaklaştı yavaş yavaş. Şimdiki gibi ADSL bağlantılarımız, P4 makinalarımız olmadığı için kolay oynayamıyorduk oyunu. Bir de üstüne büyüyen CS 1amerlığını da bastıramadık zamanla. Sanal ortamda dostluk kurulabilen yıllardı 1999-2000 gibi yıllar. Şimdi bu pek mümkün değil, artık ipini koparan giriyor nete. Neyse...
Talep olursa ek de yapılabilir. Bu tayfadan halen sağ olan varsa bir özel mesaj atarsa sevinirim.

+ denderman, viracocha (yanlış yazıo olabilirim,, bayaa oldu ya abi kardeş bi ikili daha var Carlsberg, Danger...

Vink0m
Oyuncu
28 Temmuz 2007 18:19 %0
Ben en yeni ut oyuncularındanım...
Ut2004 oynuyorum...
2001-2003 yılları arasında unreal gold oynardık..
Şuan 16 yaşındayım..
Bu arada denderman abi serverlara gelmeyi 2-3 ay öceden kesti..
Onunla ut2004 oynardık hep =)

genk
Oyuncu
30 Temmuz 2007 16:05 (30/07/2007, 16:06) %0
alıntı:
Gönderen: Spenks

+ denderman, viracocha (yanlış yazıo olabilirim,, bayaa oldu ya abi kardeş bi ikili daha var Carlsberg, Danger...

Kastettiğim kadro yedi yıl önce oynayan kadroydu. denderman tanıdık geliyor biraz ama hatırlayamadım gene de. Diğer kişiyi ise hiç hatırlamıyorum. Carlsberg ve DANGER bile yeni kalıyor bu tayfaya göre. Yanlışlık olmasın.

Spenks
Oyuncu
02 Ağustos 2007 11:31 %0
alıntı:

Kastettiğim kadro yedi yıl önce oynayan kadroydu. denderman tanıdık geliyor biraz ama hatırlayamadım gene de. Diğer kişiyi ise hiç hatırlamıyorum. Carlsberg ve DANGER bile yeni kalıyor bu tayfaya göre. Yanlışlık olmasın.

valla ben de 3-4 sene öncesini yazmadım benim SNN ye damladığım zamanlar orda olanlardı (aşağı yukarı).... vira'nın ismi İlker... neyse sonuçta şuanki duruma bakmak lazım... forumlardan anlaşıldığı üzere ortada pek kimse kalmamış... bilmiyorum belki sunucularda takılanlar vardır. baya bi zaman oldu tabii sunuculara (hehe nedense server yerine sunucu diyesim geldi ) girmeyeli.... 15 ay kadar şuanda Mardin de son saatlerimi geçiriyorum... askerlik bitti... akşam Ankara'dayım..

bakalım tekrar katılım olacak mı sunuculara.... milleti biraz toparlamak lazım...
see all.

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
03 Ağustos 2007 22:56 %0
alıntı:
Gönderen: Spenks

valla ben de 3-4 sene öncesini yazmadım benim SNN ye damladığım zamanlar orda olanlardı (aşağı yukarı).... vira'nın ismi İlker... neyse sonuçta şuanki duruma bakmak lazım... forumlardan anlaşıldığı üzere ortada pek kimse kalmamış... bilmiyorum belki sunucularda takılanlar vardır. baya bi zaman oldu tabii sunuculara (hehe nedense server yerine sunucu diyesim geldi ) girmeyeli.... 15 ay kadar şuanda Mardin de son saatlerimi geçiriyorum... askerlik bitti... akşam Ankara'dayım..
bakalım tekrar katılım olacak mı sunuculara.... milleti biraz toparlamak lazım...
see all.

bekleris

ESSES...
Oyuncu
17 Ekim 2007 13:42 %0
Slm all;

ara ara oynasana ut2004 servere giriyom yarım saat botlarla takiliyom, ne gelen var ne giden.
Bana kalırsa da gelmeyin ben Botlarla mutluyum, eheheheh ne de olsa Fragları hep ben alıyom ehehehe :E

Rico kardeş bizde orgin ut2k4 olmadığı için gelemiyom umarım anlarsın. bizede müsade edebilirseniz geliris...
see yaa....

DESPERADO...

Carlsberg.
Oyuncu
24 Ekim 2007 16:13 %0
alıntı:

o dönemlerde Carlsberg die bi nick yoktu

shell V power vardı ilk nickim buydu.saydığın isimlerin hepsini de ben tanıyorum boğaz içi üniversitesinden T1 le bağlanan sadungötünü de bilirim Last a söylenicek söz yok zaten

ESSES...
Oyuncu
25 Ekim 2007 09:21 %0
Oo CARLS bebe nerelerdesin yawww...
Neden uzak kaldın, Okulmu yoksa master falanmı yapiyon. Nerdesin yaw kurban.

Ara sırı biseyler yazda senden haberimiz olsun.
UTIII ten haberin vardır sanırım. Bakıyormusun yoksa hepiden bittimi, jubile yani eheheh...

DESPERADO...

Spenks
Oyuncu
25 Ekim 2007 15:03 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
Oo CARLS bebe nerelerdesin yawww...
Neden uzak kaldın, Okulmu yoksa master falanmı yapiyon. Nerdesin yaw kurban.
Ara sırı biseyler yazda senden haberimiz olsun.
UTIII ten haberin vardır sanırım. Bakıyormusun yoksa hepiden bittimi, jubile yani eheheh...
DESPERADO...

hakketen Carls olm ut3 diye bişi çıktı haberin var dimi? unreal ın son versiyonu sanırım min sistem de şöyle: 486dx işlemci, 8 mb ram, 30 mb hdd ve de Trident 512 kb vga yetiyormuş... işetim sistemi de en az Win3.1 fln diyorlar... haporlere para harcama pc deki biiip sesi yeter diyolar... Bu arada ben komple sistemi değiştirdim (monitor hariç) ... acaip rahatladım.... yine AMD oldu.... Bu arada Burak a selamlar... uzun zamandır görüşemedik,,,, mutlaka slm söle.... arada ut99 da bari gel... see.

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
21 Şubat 20:03 %0
eskidik, burası bir milat benim için

revenge of the time

irvine
Yüzbaşı
Yüzbaşı
24 Nisan 21:17 (24/04, 21:17) %0
Ultra Prima yasio musun hala? (tick)

Spenks
Oyuncu
03 Haziran 21:03 %0
olm nerdesiniz leen,, hepten ölmüş millet.... yoksa web sitesinin (oynasana) adını da unuttunuz da giremiyonuz .... yaşayan parmark kaldırsın... biz desperado ile arada ut99 a (unrealturk) takılıoz yine...

ESSES...
Oyuncu
03 Haziran 23:42 %0
slm all.

Uzun zamandır (diskoya girmek için abi bi arkadaşa bakıp çıkıcam ) der gibi forumlara bakıyorum ne yazı var ne mesaj var.

Bence bu işi moku çıktı herhal. Artık kimse oynamıyo, neyse Oynasanada biraz ihmal etti ama neyse.

Girecek olanlar 1 veya günler öncesinden mesaj yazsın bakan olursa da saatinde serverde takılırız.

Spenks le ara ara UT1999a tıkılıyoz. Ama Fractal morbias gibisi yok be baba.
see yaa...

DESPERADO...

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
16 Haziran 15:41 %0
bu akşam neden olmasın

revenge of the time

Kep

Oyuncu
17 Haziran 05:14 %0
bu konu gercekten 'gercek eskiler'den olusmus .. ne zaman forumda 'eskiler' bashlikli bi konu gorsem (cs forumunda falam tabe..) atlardim .. shoole bi kayit tarihlerine baktim paso 2000 arada 2001 falam war .. cok ut (q3ra3 =)) oynamasamda eskilere selam cakiim dedim burdan .. saydiginiz bazi kisileri taniorum forumlardan we azda olsa oyunlardan ..

saygilar sewgiler hepinise efenim ..

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: