| Yazar | Konu: Eskiler eskiler eskiler 1995-2006 |
| Oyuncu |  | 23 Mart 2007 21:31 (23/03/2007, 21:32) %0 | |
|
Aman allah bunu hatırlayan biri var..
Nasıl ya? Kimsin sen
-
Hemen araştırma sonrası gelen edit: Xaero'ya gel ya.. Vay be..
En son üniversite muhabbetinden sonra megabyte'ta kapanınca hiç görmedim duymadım.. Rastlamak güzel oldu.. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 24 Mart 2007 12:15 %0 | |
|
vay bea.. :')
sizin aracılığınızla hocam wanted'a ve yıllardır haber alamadığım(ız) 2pac'a selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum..
ps: sanchi, elm, ben yine gaza geldim..ama yine bi süreliğine olabilir :P
F[.]REVA
_The LoNeLy QuaKeR_ |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 2007 11:19 %0 | |
|
süper bu topic ne desem az
7 nisan cumartesi adeks-2 quake 3 gece lan party ye geliyormuyuz beyler ???
@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER ! |
| |
| Albay |  | 03 Nisan 2007 15:10 %0 | |
|
mesh lan. bi de execrable vardi.. süper insannar  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2007 02:48 %0 | |
|
haha vay ve kimler varmis burda demek herkes hayatta
xcom kimse unutulmasin aklima gelenler
Pazzo, UmitO, Sergio kurulusunda, Renegade, Sansai, devil666, gamer, cobra , vs vardi
su an saat 2 unuttugum varsa eklerim bi ara
herkesi öptüm |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2007 08:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: x8.Aramis
sen sus konuşma |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2007 18:40 %0 | |
|
selam millet
şansa buldum bu başlığı ben de.
bir anda eski günlere döndüm.
makinamı test edecem diye aldığım q3 hastalığa dönüşmüştü.
sonra tabi mega red mouse günleri
megada yapılan q3 ligi.
mega taşındı ben o aralar askere gittim filan koptuk oyun dünyasından.
aklıma komik bir hatıra geldi. ikinci maçımız mı ne xcomlaydı. tabi acemilik var pek iyi durumda değildik o aralar. neyse skor 190lara geldi karşı takım son dakikada haydi 200 diye gaza gelince bizim kaptan simisherden gelen takım mesajı "SAKLANIN LAN"
bizim klanın adı da epey değişmiş hatırladıklarım
KOK: kodumu oturtan klan
K4i: kill for immortaility
w: virtual violance
q|p: quad punishment ki aynı zamanda q3 logosuna benzemesinden dolayı ayrı severim. |
| |
| Binbaşı |  | 20 Nisan 2007 23:39 %0 | |
|
vay vay kimleri çekmişiz buralara.selamlar aramis ve swaatrs kardeşler swtaatartras optiqe ne oldu bu arada. bu arada xcom calan kurulusunda altar yokmuydu saydıgın elemanlar 80 li yıllardanmı saygılar |
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2007 12:34 %0 | |
|
Selamlar sevgili dostlar,
Bugun internette bir dolacagim dedim ve yolum buralara dustu. İsmimizin gecmesi ve unutulmamak cok güzel ama o gunler cok daha güzeldi. Herhafta sonu toplanıp 2 gun clan turnuvası yapardık devamlı mesela. Cok iyi dostluklar kurulmustu ve bence en onemlisi en son hatırladıgım istanbul clan ligi tertiplemistik. Bazı clanların sansı eksilince bizi yarı yolda bıraksalarda ligi tamamlıyamasak da cok ama cok keyifli gunlerdi. O güne ait hemen hemen butun demolar arsivimde mevcuttur, ozaman bile fena oynamıyormusuz bu oyunu.
Yani kısaca soyle ozetliyim dostlar bizm clanımız GNC idi ve toplam 12 tane aktif oyuncumuz oldu pol, codon ve grind katıldıktan sonra 3 takım cıkarta biliyorduk ve her hafta sonu bir LAN organizasyon vardı. Kimi zaman 1v1 kimi zaman 4v4 ama cumadan baslıyan pazara kadar süren cok tatlı vakitlerle doluydu. Hafta sonunun iple cekerdik.
Tüm yeni oyunculara basarılar diler ve herseyin eski gunlerde ki gibi olmasını tum kalbimle sizler icin dilerim.
Sevgilerimle
[GNC] Nicewolf
İsteyen arkadaslara o gunlere ait tum demoları yollaya bilirim tabi artık calısırlamı calısmazlarmı bilmem. |
| |
| Albay |  | 21 Nisan 2007 14:10 %0 | |
|
| NICE abi hosgeldin sen hala ugruyormusun buralari roki nasil selamlarimizi ilet. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 01:20 %0 | |
|
Buranın olayı nedir  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 19:51 %0 | |
|
Oo herkee buradaymış
Tekrar tekrar selamlar sevgiler ve saygılar.
Quake oynamayıda özlemişim çoktandır (askerden geleli ki bu 4. senem olacak) hiç oynamadım ama saolsun.
SwTaArRs yolladı bu forum'u okudum çok mutlu oldum. En kısa sürede yükleyip tekrar arenalara dönücem.
Death is certain life isn't!!!
Sevgi ve saygılarımla
q|p-O-P-T-Q-[3] (Optik) |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 20:00 (22/04/2007, 20:12) %0 | |
|
herkesler buradaymış yahu
geçen sene bir caz triosu kurduk arkadaşlarla... ben de bas gitar çalıyorum. bi baktım, davulcu eski quakeçilerden çıktı
[ezkimo]MephiX imiş kendileri... şaşırdım valla hala q2'de bir 1v1 yapamadık kendisiyle. ama olsun, şimdi müzik yarışmasına gidioz Romanya'ya... faydalı işler yapmak güzel tabi...
olsun, "quake forever" yine de.
tüm tanıdıklara, tanımadıklara selamlar sevgiler
bu arada bikaç link vereyim izleyin eski quaker kardeşinizi.
Sevgiler...
http://www.evotrio.com
http://www.youtube.com/watch?v=LvDiBEpAgfk
ek not: q|p rules |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 23:14 %0 | |
|
oha lan kimler gelmiş  |
| |
| Binbaşı |  | 22 Nisan 2007 23:42 %0 | |
|
| kimler kimler gelmiş yıllanmış şarap gibisiniz valla optiq forumlarda kopartırdın bizi birazdaha sus pus olmuuşsun ee nede olsa 6-7 sene kadar oldu sizleri buralarda görmek gerçekden güzel (eskilerden MaX q-p de cruel şu anda lost aynı kişi) devam ediyor sizden bi sanırım. buarada nice abi de gelmiş buralara antinde tanışmıştık luke bece amanjocku k sozar doc birmec (sevo(bana q3 ü öğretti demiştin) nice abi hatrılarsın neydi o günler kabloya falan yeni geçmiştin hatta 10-11 yaşlarında bi yeğenin vardı oda gelirdi işte hatırla ne kadar eski tekrar saygılar |
| |
| Oyuncu |  | 23 Nisan 2007 10:04 (23/04/2007, 15:46) %0 | |
|
Selamlar herkeze, toplanmışız yine?
q2'yi aldığım gün bu kadar abartıcağımı valla bilmiyodum ama hayatımızın bi parçası oldu oyuna bak.  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Nisan 2007 22:53 %0 | |
|
eskidendi o kopartmalar be abi o zamanlar internet cafede çalışıyordum gün boyu netteydik tabi ama şimdi kendi mesleğime döndüm abi (Erkek Kuaförüyüm) hani içinizde potansiyel müşteriler filan varsa beklerim en kral Q3 logosunu yaparım kafaya ve yapmışlığımda vardır 
Sevgi ve saygılarımla
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2007 00:34 %0 | |
|
ben aldığım bu gazla q3ü patchleri modları haritaları kurdum. lakin eski zamanki yeteneğin install dosyasını bulamadım. paslanmışız haliyle, aim filan hak getire dağlara taşlara atıyoz. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2007 21:57 %0 | |
|
ilahi swtaarz hangimizde kaldı ki aim benim bir zamanlar RL tutan ellerim şimdi makas tarak tutuyor 
Sevgi ve saygılarımla
| |
| Binbaşı |  | 24 Nisan 2007 23:22 %0 | |
|
bak optik eski formunu yakalamaya başladın bile çok hızlısın banada q3 logosu yap derdim ama saç yok  |
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2007 23:30 %0 | |
|
bab sorun değil önce ekeriz sonra keseriz sen takma kafana Q3 için saç yetmezse Q2 yaparıs oda olmadı Q1 olur 
Sevgi ve saygılarımla
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 2007 00:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: q|p-O-P-T-Q-[3]
ilahi swtaarz hangimizde kaldı ki aim benim bir zamanlar RL tutan ellerim şimdi makas tarak tutuyor
Sevgi ve saygılarımla q|p-O-P-T-Q-[3] (Optik)
abicim en azından senin elidne bir nevi gauntlet var.
şu ekme konusunu konuşalım. yoksa kafalar dm17 gibi boşluk olacak. bu arada en nefret ettiğim haritadır kendileri. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 2007 00:25 %0 | |
|
abi ekme konusu biraz pahalı her bir tel 2$ ayrıca dm17'ye laf yok kuş avlamak için ondan iyi yer tanımam zamanında çok avlamışlığım vardır hey gidi günler hey
Sevgi ve saygılarımla
| |
| Oyuncu |  | 26 Nisan 2007 00:53 %0 | |
|
lllan..
aglarım simdi.. bu ne olum
lan optik
starwars
chosen
ktulu
manowar noluyoruz ulen..
simis nerde?  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Nisan 2007 11:03 %0 | |
|
len kuru nerelerdesin olm sesin soluğun çıkmıyor sen yoksun diye bizde atıp tutuyoruz neyse sende geldiğine göre takım tamamlanıyo demek 
Sevgi ve saygılarımla
| |
| |