Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 09:56 Toplam 46 oyuncu 56 sunucu 406 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2007

dignitas\SoMB
Oyuncu
17 Mart 2007 12:09 %0
alıntı:
Gönderen: un 4 crms

noldu genç cs takımı gitmesin, bireysel oyuncular gitsin. cs takımı götürmek boş işlerdir wcg ye die diye ağlıyordunuz wcg2006 dan önce. italyada DP 3-5 akıncamı hizaya geldin sen ? gördük birseyselleri baba muhteşemdiler sürekli yenildiler sağolsunlar.
7 değil 100 fifayı götürsen yine fayda etmez boş uğraşlar.
_
Benim güzel ülkemin insanlarından olduğun nasılda belli. sürekli başka ülkelerden medet unmak. herkes nabıyorsa bizde onu yapalım. adamlardaki bireysel oyuncuları görmüyormusun? hepinizi hizaya getiriyor biz götürüyoruzda noluyor..
önce TÜRK sonra İslam

yazık sana

trq`SLeviN
Oyuncu
17 Mart 2007 15:39 (17/03/2007, 15:42) %0
alıntı:

noldu genç cs takımı gitmesin, bireysel oyuncular gitsin. cs takımı götürmek boş işlerdir wcg ye die diye ağlıyordunuz wcg2006 dan önce. italyada DP 3-5 akıncamı hizaya geldin sen ? gördük birseyselleri baba muhteşemdiler sürekli yenildiler sağolsunlar.
7 değil 100 fifayı götürsen yine fayda etmez boş uğraşlar.
_
Benim güzel ülkemin insanlarından olduğun nasılda belli. sürekli başka ülkelerden medet unmak. herkes nabıyorsa bizde onu yapalım. adamlardaki bireysel oyuncuları görmüyormusun? hepinizi hizaya getiriyor biz götürüyoruzda noluyor..
önce TÜRK sonra İslam

SoMB'un dediği gibi harbiden yazık sana, kendi ülkenin oyuncularına sahip çıkacağına destek olacağına abuk subuk laflar etmişsin.Madem köstek laflar edicen o zaman herkes kendi oyununa baksın.Biz fifa oynuyoruz ama her oyun kategorisinde orada bulunarak temsil edelim isteriz sayı önemli değil önemli olan burdan gidecek milli takım birlik beraberlik içinde gitsin oraya,başarı için herkes birbirine destek çıksın, senin zihniyetindeki oyuncularla olmaz tabi bu iş o ayrı...

Insomniac <changed>>> JoeL
***TeamTurkey.FIFA Player***
***ESL.tr Fifa Baş Admin***

VeNoM.
Oyuncu
17 Mart 2007 20:30 %0
alıntı:

hakaret etmek seni kurtarmıyor arkadaşım sadece seni küçük düşürüyor kişiliğini sıfatsız kılıyor yakışmıyor anlıcağın. yazık
şöyle diyim ozman keşke olsa bireysel oyunlar gibi boş uğraşlar ile zaman kaybediceğimize cs de başarılarımızı yükselterek devam edebilsek.
önce TÜRK sonra İslam

hakaret ettiğim yok gerçekleri söylüyorum bişey bilmiosun ve mütemadiyen saçmalıyosun
cs de gruptan cıkılamadıgı seneler bireysel oyunlarda gruptan çıkılmıştı. ilk defa 2006 da cs de gruptan cıkıldı bireysellerde cıkılmadı diye yok bireysellerden gönderilmesin bilmemne bi ton saçmalıyosun

www.teamexcello.com
Team Excello - Defining Excellence

Turkish Psycho
Oyuncu
17 Mart 2007 23:16 %0
Venom gibi Türkiyenin Profesyonel Warcraft Oyuncularının Maçlarını izledim ve sen bunu istesende yapamazsın.Bizlerin oynadığı oyun cs kadar kolay değil...

Hayat Ölümüne Kumar Oynama Sanatıdır...

n-e-c-r-o
Oyuncu
18 Mart 2007 03:12 %2
Türkiye'de üzerinde yoğunlaşılan ve en fazla ilgiyi çeken oyun CS:1.6 dır. Neredeyse Türkiye'nin 4 bir yanında turnuvalar düzenlenmesi ile rekabet ortamı artırılmıştır. Bunlara net üzerinden yapılan turnuvaları katmıyorum sadece LAN turnuvaları bunlar. Bireysel oyunlarda ise bu rekabet ortamı olmadığından iş tamamen oyunculara kalıyor. 2 CS takımı yollayamayacağımıza göre bireysel oyunlarda oynayacaklarında birşeyler yapması lazım.Bu konuda oynasana.com un da teşvik edici olması gerekiyor.İstanbul da Adeks İnternet Cafe Counter-Strike dışında COD2 , Warcraft gibi oyunlardada turnuvalar düzenlemeye başladı örneğin.

RaideN*Master
Oyuncu
18 Mart 2007 16:44 %0
Arkadaşlar benim sormak istediğim bişey var:

WCG gibi turnuvalara nasıl katılınıyor?Sitesinde üye olup,evimizde elemelerden mi geçiyoruz?Eğer böyleyse elemelerden geçince istanbul vb. yerlerdeki elemelere mi gidiyoruz?Orayıda geçenler son finale mi gidiyor?(şimdi bu 1 tane soru mu xD )

(G.O.W)Porki
Oyuncu
20 Mart 2007 16:57 (20/03/2007, 16:58) %0
Arkadaşlar.Kendinizi boşu boşuna yormayın ve morallerinizi bozmayın.Bazı insanların kafasına dank etmez böyle şeyler.Kimin ne olduğunu nasıl oyuncu olduklarını herkes biliyor.Ne demişler:Meyveli ağaç taşlanır.Her kesimden bu tür insanlar vardır.Ve son olarak hertür oyundan turnuvaya katılacak olan arkadaşlara başarılar dilerim...

Turkish Psycho
Oyuncu
20 Mart 2007 19:34 (20/03/2007, 19:34) %0
alıntı:
Gönderen: (G.O.W)Porki
Arkadaşlar.Kendinizi boşu boşuna yormayın ve morallerinizi bozmayın.Bazı insanların kafasına dank etmez böyle şeyler.Kimin ne olduğunu nasıl oyuncu olduklarını herkes biliyor.Ne demişler:Meyveli ağaç taşlanır.Her kesimden bu tür insanlar vardır.Ve son olarak hertür oyundan turnuvaya katılacak olan arkadaşlara başarılar dilerim...

Güzel Demişsin.Iyi dileklerin için saol.Şimdi burdan cs taraftarlarına sesleniyorum.Bakın siz çok iyi dinlersininz yok ne bilyeim keleş ile duvaradan mermi geçirirsiniz.Yok uzaktan Flashla kör olan adamı indirirsiniz ama Lotus gibi bir arbayı hemen 5 dk da öğrenemezsiniz veya Warcraft 3 te hangi heroya ne kasılır bunu da öğrenemzsiniz.Mesela Dot-a Oynayan bilir ulti ne işte yarar?veya stun biliyormusun hayır bu ülkede cs nin popüler olmasının sebebi aslında birazda geri kalmışlıktan kaynaklanıyor.Küçükken silah oyuncaklar alınır çocuk sert olsun diye ama 15+ üstüne geldikten sonra bi çok kişide araba ilgisi başlar bende 7 yaşında başladı ki o zaman dos oyunlarında da araba yarışı vardı.Işin özü çok uzatmıyayım cs de takıma güvenirsin eli kurtarabilir diye ama nfs de hangi viraja hangi viteste hangi devirde ve nasıl dinamikleri ayarlıyacağını kolay öğrenemezsin.Bireysel oyunlarda Oyuncu öne çıkar neden sk-ladies gibi cs takımları çok tutmuyorda Jonathan fatal1ty çok ilgi görüyor?Çünkü adam o işi tek başına yapıyor ve bunun için çok çalışıyor.Bende alışveriş merkezi elemelerinde çıkamadım.Adeks şansım vardı.Bu yüzden oraya çok hazırlandım istatislikler kurdum.Hangi araba en iyi derece ve hızı yapabiliyor diye.Ancak adeks e kayıt yaptıran benden başka olmadı ve o çalışma ile finallere gidip son güne kadar sürekli çalışıp buraya geldim.Ben senin gibi takımının arkadsına sığınıp cs ye önem verin deme daha.Cs ye zaten yeteri kadar ilgi var.Ayrıcadan adam öldürmek basittir ama bi f1 pilotunun yaptıklarını yapmak daha zordur bunu bir düşün .

http://www.oynasana.com/kullanici/SoMB

bu SoMB un sayfası WCG 2005 te 1 ci olmuş ama Yazmadıklarıda Var çok çalışıp WGT 2006 Lan Partyde 1.lik,WCG 2006 da 2. ci oldu yani senin kadar takımınla yaptığın işler gibi değil.Tek başına çok fazla çalışarak bu halde gelmiş.Sizin razer fareleriniz varsa biz Tek kişi oyunculardada Pad ve direksiyon var merak etmeyin.Bizim işimiz daha zor

burada RaideN*Master soruna şöyle cevap vereyim

alıntı:
Gönderen: RaideN*Master
Arkadaşlar benim sormak istediğim bişey var:
WCG gibi turnuvalara nasıl katılınıyor?Sitesinde üye olup,evimizde elemelerden mi geçiyoruz?Eğer böyleyse elemelerden geçince istanbul vb. yerlerdeki elemelere mi gidiyoruz?Orayıda geçenler son finale mi gidiyor?(şimdi bu 1 tane soru mu xD )

Siberligden kayıt yaptırıyorsun takım ile katılıyorsan.Eğer bireysel isen cafe elemelerinde kayıt ama alışveriş merkezleri elemelerinde sadece gitmek yetiyor.Final istanbulda oluyor.(geçen senelere bakarsak).Son finalden kastın Grand final uluslararası ise sadece 1 ci olan gidiyor.

Size bir şey daha nfs de ülkelerin gönderdiği oyuncu mikarına bir bakın:WCG 2006
http://www.worldcybergames.com/drawing/2006/drawing_player.asp?itemno=265

Ve bir daha düşünün hala daha Cs den mi fazla takım gitsin ?

RaideN*Master
Oyuncu
20 Mart 2007 21:24 (20/03/2007, 21:30) %0
Bireysel katılıyorsak internet cafeye gidip mi üye oluyoruz yani?

Bide hangi cafede olduğundan nasıl haberdar olabiliriz?

Turkish Psycho
Oyuncu
21 Mart 2007 18:38 %0
İlla ki cafe şart değil Alışveriş merkezlerinde hemen olabiliyorsun.

Ama cafe için kayıt buradan: http://www.siberlig.com/eventreg.php

ve CAfelerin yereleride buradan bakabiliyorsun.Ancak WCG zamanında Eleme zamanına kayıt yapabilirsin.O zaman sayfa yenileniyor. http://www.siberlig.com/gamecenters.php

alıntı:
Gönderen: RaideN*Master
Bireysel katılıyorsak internet cafeye gidip mi üye oluyoruz yani?
Bide hangi cafede olduğundan nasıl haberdar olabiliriz?

zq
Oyuncu
22 Mart 2007 10:43 %0
Hatıceye değiL artık Neticeye bakıcaz güzeL bi organizasyon dileğiyle herkeze başarılar...

KennyOii
Oyuncu
28 Mart 2007 21:40 %0
wcg 2007' de bu sefer varım..

ağustos 15 teskere

Batman il Jandarma Havancı CvŞ
&
team.Turkey FIFAPlayer & Captain

Turkish Psycho
Oyuncu
29 Mart 2007 12:12 %0
biçok konuda haklısında kimi cs severlerdecs 1.5 oynuyor aradaki fark nedir bilmiyorumda bizi teşvik eden şeyler nette rakip okuyan arkadaşlar.Hamachiturkte yarışalım demiştim adam yasak modifiyeyapıp düz yolda geçti beni sen bişi deilsin dedi ama WCG mapi açınca gördüm keratayı.abartısız 2500 mt fark ilk turdan sonra adam çıktı zaten.

alıntı:
Gönderen: n-e-c-r-o
Türkiye'de üzerinde yoğunlaşılan ve en fazla ilgiyi çeken oyun CS:1.6 dır. Neredeyse Türkiye'nin 4 bir yanında turnuvalar düzenlenmesi ile rekabet ortamı artırılmıştır. Bunlara net üzerinden yapılan turnuvaları katmıyorum sadece LAN turnuvaları bunlar. Bireysel oyunlarda ise bu rekabet ortamı olmadığından iş tamamen oyunculara kalıyor. 2 CS takımı yollayamayacağımıza göre bireysel oyunlarda oynayacaklarında birşeyler yapması lazım.Bu konuda oynasana.com un da teşvik edici olması gerekiyor.İstanbul da Adeks İnternet Cafe Counter-Strike dışında COD2 , Warcraft gibi oyunlardada turnuvalar düzenlemeye başladı örneğin.

Sin(CF)
Oyuncu
29 Mart 2007 21:54 %0
E ozaman başlıyalım Carbon Antremanlarına. Bu arada arkadaşlar Direksiyon seti götürebiliyormuyuz ?

DP|NichoLaS
Oyuncu
01 Nisan 2007 21:41 %0
alıntı:
Gönderen: KennyOui
wcg 2007' de bu sefer varım..
ağustos 15 teskere
Batman il Jandarma Havancı CvŞ
&
team.Turkey FIFAPlayer & Captain

başkanda geldiğine göre bizi kim tutabilir ?

DP|NichoLaS
Oyuncu
01 Nisan 2007 21:42 %0
alıntı:
Gönderen: Sin(CF)
E ozaman başlıyalım Carbon Antremanlarına. Bu arada arkadaşlar Direksiyon seti götürebiliyormuyuz ?

evet

Turkish Psycho
Oyuncu
02 Nisan 2007 18:57 %0
Nicholas iddalı mısın bu sene?

KeNjouRi
Oyuncu
15 Nisan 2007 16:47 %0
bu yıl daha ii olucagına inanıyorum turnuvanın bir sürü arkadas birbiriyle didismekten demek istenilenin önemi ucmus gitmis
counter ın bireysel oyunlardan bir üstünlügü yoktur
counter da yırtınsalarda derecenin yakınından gecmeden dönüyorlar her yıl zaten gidenlerde iste cıktım yurt dısındayım modlarında gezdiği icin oyuna bile doğru dürüst konsantre olamayan tiplerdenler .bazıları mülayim haklarını verelim
neyse bakalım fifa finallerinde rakiplerimiz kimler olucak istanbulda..

cutevery
Oyuncu
17 Nisan 2007 02:27 %0
Turkiye' de kimse oyuna yeteri kadar ne vakit ayirabilir nede buyuk bir calisma icerisine girebilir neden mi ? Ne ciddi bir getirisi var nede destek olan herkes kendi caresine baksin gibilerinden bir gaming toplulugu bizim gaming toplulugumuzun yeteneksiz oldugunu dusunmuyorum ama ne var destek yok olmadigi surece de basari beklenemez he bana sorarsaniz yanlisda konusmak istemem ama organizatorlerin de cok da umrundaydi. Sanki ulkemizden basari cikinca daha mi cok odenek alacaklar bence hayir. He nedir belki sponsor sayisi artar ama sonuc itibariyle once olmasi gereken basaridan sonra bekleniyor buda gercekten cok zor yani imkansiz demem imkansiz tabiki degil ama imkansiza 1 2 durak ama umarim bir gun bu basari elde edilir. Sevinirim. Simdiden katilacak tum arkadaslara basarilar diliyorum. Bana gore basari elde edilmesi icin gereken yukari da yazdigim sartlarin disinda :

1. Hangi oyun olursa olsun gunde en az 6 saat Practice...
2. High Skill oyuncu ve takimlarla bir sekilde mac yapabilmek.
3. Cok iyi analiz ve plan yaparak oyunlarda surekli kendini gelstirmek. Ki ciddi ciddi masa basinda dusunmek kafa yormak gereken noktalari da degerlendirmek.
4. Disiplin.

Herkese iyi eglenceler diliyorum. Eglenmek icin oyun oynayin

Saygilarimla...

Turkish Psycho
Oyuncu
18 Nisan 2007 19:29 %2
Cutevery ii oyuncudur kendisiyle oynadım ve Pratik konusu kesinlikle doğrudur.Onunla ilk oynadığımda öyle sine şaka maksadıyla oynamıştım.Ama benim düşündüklerimi yapar gibiydi inanılmaz eğlenceli ve hırslı geçti bi kaç yarışımız.Ki WCG 2006 dan bir gün önce map ler rüyama girdi ( siz hesaplayın günde oynama süremi ) ama iş pratikte bitiyor unutulabiliyor insan
herkese iyi forumlar iyi oyunlar.

Nick is a name,sex is a game,forget the name ,just play the game

Turkish Psycho
Oyuncu
23 Nisan 2007 14:33 %0
yeni bir haber var nfs de nos kalkmış...nos açamıyacaksınız hahahahhaha

Turkish Psycho
Oyuncu
27 Nisan 2007 18:20 %0
Evet geçen sene kapalıydı ama bu sene açık olduğunu gördüğümde şok olmuştum.Ama olsun geri kapamışlar.

xlenzer
Oyuncu
30 Nisan 2007 14:48 %0
alıntı:
Gönderen: Turkish Psycho
evet sevgili arkadaşlar WCG oyunları belli oldu.
işte oyunlar:
WarCraft 3:Frozen Throne (PC)
StarCraft:Blood War (PC)
Half Life:Counter Strike (PC)
Fifa Soccer 2007 (PC)
Command & Conquer 3 :Tiberium Wars (PC)
Age Of Empires:The War Chiefs (PC)
Gears Of War (XBox 360)
Dead or Alive (XBox 360)
Project Gotham Racing 3(XBox 360)
Ve işte en garip bomba

Need For Speed : Carbon (PC)
yorumları bekliyorum
Benden bi yorum carbonu nasıl yapıcaz ??
detaylı bilgi için:
http://www.worldcybergames.com/6th/2007/Games/officialgames.asp

Xbox'a Tony hawk project 8 oyunu eklendi.

ieL
fakirdik

03 Mayıs 2007 05:09 %0
alıntı:
Gönderen: xlenzer

Xbox'a Tony hawk project 8 oyunu eklendi.

pc ye carom3d eklenmis. sonumuz ne olacak bilmiyorum.semih saygıner i mi yollasak belki ilk defa sampiyon oluruz.

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Mayıs 2007 16:52 %0
:d iyi fikir kesin kupayı alırız ama gerçek cihaz lazım hani direksiyon gibi bilardo masası falan

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: