Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 08:25 Toplam 24 oyuncu 56 sunucu 515 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor

mantıfırız
Oyuncu
27 Mart 2007 14:44 %0
valla abim sana katılıyom ben 18- yim ve yaşıtlarımdan lütfen laf kalabalığı yapmayalım diorum

Metalicx
Yarbay
Yarbay
28 Mart 2007 17:22 %0
arkadaşlar bu işlemin sonuçları ne zaman açıklandı ben kaçırdım sanırım...

BArssss
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Nisan 2007 14:22 %0
ya ben üye oldumda consol a ne zaman belli olur

^1|SPORT|^9sport
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Nisan 2007 23:39 %0
arkadaşlar ben özel üye degilim ama oyunda yönetici olabilmeninde bazi şartları olmalı tabiki. eger böyle bir şart konmazsa birincisi herkes olmak ister.ikincisi ise oynasana.com a üye olan kisi gerçekten bu oyun işine merak salmis birisi demektir. ve adminliğide oldugunca dürüst yapacagına eminim. zeten kişileri şahsen gidip görmek mümkün degil 7 yaşında bile oyuncu var yani...

zegerusta
Yarbay
Yarbay
10 Nisan 2007 15:20 %2
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Bizimle birlikte çalışacak olan insanların bizlerle aynı vizyonu paylaşması gerektiğine inanıyoruz. Oynasana.com olarak bizlerin kaliteli hizmet verme yönündeki çabamıza, özel üye olarak katıkıda bulunan kullanıcılar ile çalışma isteğimiz anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.

Bir kisinin sizinle aynı vizyonda oldugunu sadece o kisinin özel üyelik almıs olması ile aynı dogrultuda oldugunu dusunmek kadar sacma bisey olamaz. Bence sadece para tuzağı olarak görürüm. Böyle bir vizyon kabul edilemez. Sonucta bu maddiyat ile alakalı bir konu. Ayrıca özel üyelik alan bir insanın bu isi yababilecek kapasitede oldugunu nerden biliceksiniz, her sitede bunun örnekleri görülmüstür. Bu konuma getirebilecek kisinin alınmasını bu kadar basite indirgemek cok ciddiyetsiz bir ismis gibi gözüküyor...

hammer8
Oyuncu
13 Nisan 2007 16:34 %2
Bizlerin oyun ve oyunculuk hakındaki vizyonunu paylaşıyor ve Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunmak istiyorsanız kullanıcı bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olması, ayrıca en az bir kez özel üyelik almış olmanız gerekmektedir.
ben 2 mesajı birleştirince bu çıktı. illa para bayılmak gerekiyor sanırım admin olmak için, yani oyuna katkıda bulunmak ve vizyona yardımcı olmak hikaye.

^1mAdPiTbUl
Yarbay
Yarbay
15 Nisan 2007 02:16 %0
zureik arkadaşıma katılıyorum gayet mantıklı.....

tilki_andre
Oyuncu
02 Mayıs 2007 18:39 %0
valla arkadaslar bende özel üye olacam.30 yaşındaım çoluk çocuk sahibiyim içkim kumarım yok bi oyunum var kimse kusura bakmasın parası olmayan s b la oynasın siteninde giderleri var.

<Zerkavi>
Tuğgeneral
Tuğgeneral
03 Mayıs 2007 00:32 (03/05/2007, 00:33) %0
gerekli kisiler secildi bildigim kadarıyla..ama hala acıklanmısyor secilmiştir basvurular bitmiştir diye..insan kötu dusunuyor valla!

^^70FranT!c
Oyuncu
10 Mayıs 2007 18:51 %0
Özel üye şartı çok saçma!
Bu yazı eklendiğinden beri ne kadar zaman geçmiş ama sunucular gittikçe berbatlaşıo OSN ye güvenim azaldı adamlar düzgüncene banlanmıyo yada suçsuz yere banlanıo...!

^^11umut414
Teğmen
Teğmen
27 Mayıs 2007 11:27 %0
Ben YÖNETİCİ oLurum Bütün Serverleri Tek Tek Tehtiş Ederim Forumu Denetlerim Daha öNce YÖNETİCİLİK Yaptım Yani oYnasana.com benden sorulur CVP Bekliyorum Saygılarımla

ilk25
Oyuncu
30 Mayıs 2007 20:53 %0
nasıl oynanıyır bu konuda nasıl bir ol uyğulayabiliriz

^^0mR|batuenat0r
Albay
Albay
20 Haziran 2007 11:12 %0
Bencede özel üye şartı çok alakasız bişey.
Parası olmayanlar demiş bi kaç kişi milletin parası var ama kredi kartı yok. Bunu içinde milletin pc si yok neti dandik vs die laf etmeyin. Bankadan fln yatirmaya kalksa bilmem kaç ytl para ödüyosun havale parasi diye. ayrıca "-18" ler dediğiniz kısımda "0-6" yaş grubu değil. "-18" olupta "+18" den daha iyi olan "-18" arkadaşlar var.

Peki bu reklamlardan kazandığımız 1 haftalık özel üyelikler bunun için yeter limi?Eğer degilse şunu söyleyebilirim "TAMAMEN PARA TUZAĞI"

iyi oyunlar

^4SHARK
Orgeneral

Orgeneral
23 Haziran 2007 01:05 %0
Para tuzağı.Gülüyorum sadece.!

Sizlerden istenenler basit vede açık anlatılmış,Okuma sorunu olanları görüyorum burda.Konu özel üyelik konusu değil, başvuru yapabilmek için en az bir kere önceden özel üye olmuş olmanız gerek.Eğer değilseniz 3 günlük özel üyelik bile başvuru için yeterlidir.Fiyatı ise 2$'dır tl ile sanırım 3.5 ytl bile etmiyor,ama sizlerin sölediği para tuzağı kelimesi tamamen saçmalık.
Eğer bu parayı verecek yaşta değilsen bir defaya mahsus, -18 isen zaten başvuru yapamazsın.Birde sanki parası olana istediği veriliyor gibi bir izlenim oluşmuş, kimin ne kadar para verdiği önemli değil başvuru yapan herkez prosedürlere uygunsa seçilir.
Bunlara dikkat etmenizi istedim umarın ilgiliniz çeker.

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

Touch&Go

16 Temmuz 2007 20:48 %0
Yönetici başvuruları devam etmektedir.

Bilginize.

Mohikans

WAFFEN-SS

18 Temmuz 2007 00:30 (18/07/2007, 12:37) %4
alıntı:
Gönderen: Touch&Go
Yönetici başvuruları devam etmektedir.
Bilginize.

selamlar,
Yasım 40 aksamları 19:15 den gece 02/03'e kadar da sunuculardayım hafta sonlarıda tum gun gayet ciddi cirkin davranısları arkadasım dahi olsalar on yargısız,tarafsız degerlendırebilecek yapıya sahip bir kisiligim vardır,sunucu yoneticisi olmak icin adaylık basvurusu yapıcam ozel uyelik icinde basvuru yapıcam gelin gorunki kredi kartı kullanmamaya tovbe ettim 2 yıl once hepsini iptal ettirdim(bir arabaya mal oldu cunku bana)bu sebeple ozel uye olamıyorum.banka havalesi ile imkan saglanabilirse ozel uye olmak isterim vede faydam olacaksa sunucu yoneticiside olmak isterim kredi kartı engeline takılmasak bu zamana kadar coktan ozel uye olmustum genelde bu oyunu osn de oynuyorum.gerekirse butun server larda dolasırım o zamanda oyun oynayamıycaksın derseniz olsun zaten oyuna giren terbiyesizler bir disiplin altına alınıncaya kadar oyunamasak birsey kacırmıs olmayacagım kufurler havada ucusurken hemde o kadar adice bayagı kufurler ki dun gece adama diyorum bak benim annem vefat etti kufur etme ayıptır adam senin olmüs. diyo bu kadar assagilik insanlar olamaz.ss aldım gond.cevabı da geldi zaten ama oyunda ve anında mudahale etmek gerekiyor.

^1Haco
Albay
Albay
22 Temmuz 2007 13:32 (22/07/2007, 13:40) %2
Özel üye olma şartına karşı çıkanlara helal olsun diyorum...Herşeyden önce insan kendiliğinden "ben bu siteye nasıl destek olabilirim" diyerek bişeyler yapma çabasında olmalı..N'olur yani 7 YTL,17 YTL,27 YTL...verebilen verecek,veremeyen sesini kesecek.
Duyuruyu tekrar okuyun.."En az 1 kere özel üye olmuş olmak gereklidir" gibi birşey yazıyor..yani 1 yıl öncede özel üye olmuş olunabilir.Eski özel üyeliğin varsa doldur formunu uygunsan yönetici ol."Yönetici alacağız hade bundan faydalanalım para toplayalım" derdinde değil kimse
"Denge Olmadan Kimse Bayrak Almasın"demeye benzemez yöneticilik.Hakkı,haklıyı ayırabilmek..Adilliği,Adaleti sağlayabilmek zor iştir.(Bu cümleden birşey anlamayan sakın bunu neden yazdın demesin cevabım rencide eder.)
Bende Özel Üye olmadım hiç...bu bir eksiklikmi evet bence eksiklik..Nedenmi ? İşte şu anda forumdasınız bu bir hizmet,120 saniye bekleyerek çok sevdiğiniz oyundasınız bu bir hizmet,Oyunda sevmediğiniz bir şeyler oluyor Destek mesajı atıyorsunuz ve cevap alıyorsunuz bu da bir hizmet...Eee sende destek mesajı yerine birazda destek parası atıcan değilmi?

^4N^1arayan
Tümgeneral
Tümgeneral
23 Temmuz 2007 18:02 %1
severek yaptıgın zevk alarak oynadıgın kısacası zevkin için 3.5 ytl bile harcamaya kıyamadan şunu düzeltin bunu düzeltin demek herkeze kolay geliyor hizmet isteniyorsa hizmetinde bir maliyeti var sıonucta bu serverlar da bir şekilde ayakta durmak için bir gelire ihtiyarç duyuyor biraz da oynasana ya hak verin ilk once kendiniz yardımcı olmaya calısın birşeylere gordugunuz kufurleri hileleri rahatsız edici durumları ss alın demo cekin bildirin illa özel üye olup basvuru yapamıyorsanız kendi kendinizin admini yöneticisi olun eksikleri yetkililere bildirin yakınmak yerine caba sarfedin arkadaşlar....
Sözüm meclisten dışarı

Avenua
Oyuncu
26 Temmuz 2007 11:38 %0
özel üyelik için paypal haricinde mesela banka hes no su olsa bence katılım daha fazla olur çünki internetten kredi kartı ile yapılan işlemlerden çoğu insan çekiniyor buna bir kolylık sağlansın

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

07 Ağustos 2007 02:56 %0
alıntı:
Gönderen: B/Turk-Mohikans

selamlar,
Yasım 40 aksamları 19:15 den gece 02/03'e kadar da sunuculardayım hafta sonlarıda tum gun gayet ciddi cirkin davranısları arkadasım dahi olsalar on yargısız,tarafsız degerlendırebilecek yapıya sahip bir kisiligim vardır,sunucu yoneticisi olmak icin adaylık basvurusu yapıcam ozel uyelik icinde basvuru yapıcam gelin gorunki kredi kartı kullanmamaya tovbe ettim 2 yıl once hepsini iptal ettirdim(bir arabaya mal oldu cunku bana)bu sebeple ozel uye olamıyorum.banka havalesi ile imkan saglanabilirse ozel uye olmak isterim vede faydam olacaksa sunucu yoneticiside olmak isterim kredi kartı engeline takılmasak bu zamana kadar coktan ozel uye olmustum genelde bu oyunu osn de oynuyorum.gerekirse butun server larda dolasırım o zamanda oyun oynayamıycaksın derseniz olsun zaten oyuna giren terbiyesizler bir disiplin altına alınıncaya kadar oyunamasak birsey kacırmıs olmayacagım kufurler havada ucusurken hemde o kadar adice bayagı kufurler ki dun gece adama diyorum bak benim annem vefat etti kufur etme ayıptır adam senin olmüs. diyo bu kadar assagilik insanlar olamaz.ss aldım gond.cevabı da geldi zaten ama oyunda ve anında mudahale etmek gerekiyor.

ben mohikan abimi destekliyorum inşallah rütbesi yükselir de serverlerde bi düzelme olur.ben bu abimin yapacağına inanıyorum.

Mohikans

WAFFEN-SS

08 Ağustos 2007 12:52 %0
alıntı:
Gönderen: ^1K^2a^1c^2a^1K

ben mohikan abimi destekliyorum inşallah rütbesi yükselir de serverlerde bi düzelme olur.ben bu abimin yapacağına inanıyorum.

tesekkur ederim kardesim artık ozel uye oldum,basvuru formunuda doldurdum bakalım kısmet.

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
08 Ağustos 2007 15:29 %0
isallah ii yöneticler alınırda(mohikans abimiz gibi) serverlar rahatlar bide lütfen alınıcak kisiler geceleride girsin belli bi satte snra cok cirkinlesi sözler

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Mohikans

WAFFEN-SS

08 Ağustos 2007 17:21 %0
alıntı:
Gönderen: ^^11[CSR]^7Poyri
isallah ii yöneticler alınırda(mohikans abimiz gibi) serverlar rahatlar bide lütfen alınıcak kisiler geceleride girsin belli bi satte snra cok cirkinlesi sözler
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

merak etme poyri her gece 02/03 garanti benim ben olursam gecede bos kalmaz.

huma_!
Albay
Albay
09 Ağustos 2007 22:51 %0
abi olacaksa bi admin sen ol bende mohikans abimi destekliyorum

alıntı:
Gönderen: B/Turk-Mohikans

selamlar,

^4N^1arayan
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Ağustos 2007 20:04 %0
Mohikan baya bi destek görüyor forumlarda umarım oynasanada bunları görür ve kriterler uygunsa bünyesine katar

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: