Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 14:59 Toplam 253 oyuncu 47 sunucu 1439 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Oynasana.com tolbar

deltaekibi
Oyuncu
30 Mart 2007 21:01 %0
ya siz buna virüs yokmu diyosunuz reklam yazılımı çıkıyo içinden allahtan avast vardıda hemen buldu ya düzeltin şu toolbarı da 150 sn az bekliyek

Tora

31 Mart 2007 07:20 %6
Sürekli takip ediyorum ve her okuduğumda "yuh artık" diyorum bu tür konulara. Arkadaşlar siz daha uyarıları okumuyorsunuz bile. Bir de konu açıyorsunuz o hışımla. Avast, Kasperksy şu bu o... hepsi not-a-virus, riskware, adware ikazı veriyor ama siz okumayı sevmiyorsunuz. "AHA! uyarı verdi kesin virus" diye kafanızda bir önyargı var. Önce bir bakın okuyun. Virüs olmaıdğını adware ikazı verdiğini görün. Toolbarda virüs değil internet kullanımı hakkında istatiksel bilgi tutan Amazon.com ürünü bir uygulama var. Kesinlikle zararlı birşey içermiyor. Çamur atmadan önce bi araştırın neymiş bu diye. Çamur atmak kolaydır. O çamurdan kurtulmak zordur.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
31 Mart 2007 08:28 %0
Ad-aware ile taratınca yanına not düşüyor zaten alexa olarak.Hem amazon un programından virüs çıkarsa dava açar parar kırarsınız

olgunyazici
Üsteğmen
Üsteğmen
31 Mart 2007 08:32 %0
Online destek'e de yazdım bi cevap alamadım. Benim sıkıntım hamle yapma desem bile avast bu programi karantinaya alıyor ve bir türlü kurmama izin vermiyor. Bunu aşmanın yolu nedir?

Tora

31 Mart 2007 09:02 %0
Avast'ı gelişmiş ayarlar ile kullanmıyor olmalısınız. Programı kullanmadığım için nasıl izin verildiğini bilmiyorum fakat karantina bölümüne girerek bu uyarıyı ya da dosyayı bulup izin vermek için özelliklerine bakmanız gerekir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^1Marilyn_Manson
Üsteğmen
Üsteğmen
31 Mart 2007 13:05 (31/03/2007, 13:07) %0
bende war dedim yazdım fotograflarini cektim uygun olmadigi icin silmis osn yetkillileri kaspersky kullaniyorum win32 bilmemne worm war galiba system32 dosyamin icine 3 adet dosya birakmisti kurtardik Allahtan
kurmamizada izin wermiyor diger toolbari kurarken bi sorun yokta bu toolbar neden böyle sorun weriyor

Zureik
Oyuncu
01 Nisan 2007 01:20 %0
Toracım rahmetli Aziz Nesin boşuna dememiş bu adamların yüzde bilmemkaçı aptaldır diye. Anlama güçlüğü çeken bazı arkadaşlar ingilizce bilmedikleri için ne okuduklarını anlıyorlar, ne de yazılanları okuyorlar. Bu adamları direk banlamak lazım.

alıntı:
Gönderen: Tora
Sürekli takip ediyorum ve her okuduğumda "yuh artık" diyorum bu tür konulara. Arkadaşlar siz daha uyarıları okumuyorsunuz bile. Bir de konu açıyorsunuz o hışımla. Avast, Kasperksy şu bu o... hepsi not-a-virus, riskware, adware ikazı veriyor ama siz okumayı sevmiyorsunuz. "AHA! uyarı verdi kesin virus" diye kafanızda bir önyargı var. Önce bir bakın okuyun. Virüs olmaıdğını adware ikazı verdiğini görün. Toolbarda virüs değil internet kullanımı hakkında istatiksel bilgi tutan Amazon.com ürünü bir uygulama var. Kesinlikle zararlı birşey içermiyor. Çamur atmadan önce bi araştırın neymiş bu diye. Çamur atmak kolaydır. O çamurdan kurtulmak zordur.

Whirlweird.
Oyuncu
01 Nisan 2007 16:09 %2
alıntı:
Gönderen: Zureik
Toracım rahmetli Aziz Nesin boşuna dememiş Türk milletinin yüzde bilmemkaçı aptaldır diye. Anlama güçlüğü çeken bazı arkadaşlar ingilizce bilmedikleri için ne okuduklarını anlıyorlar, ne de yazılanları okuyorlar. Bu adamları direk banlamak lazım.

Kusura bakma ona buna yaranacaksin diye millete boyle hakaret etmene gerek yok buna hakkın da yok.Millet İng.Bilmiyosa o milletin sucu deil.Ayrıca Türklerin %bilmem kacida aptal falan degil.İstedigimizde neler yapabilecegimizi herkes biliyor.Sadece biraz isin kolayına kaciyoruz..Ayrica eger aptal sozune katılıyorsan kusura bakma o zaman sende onlardansın...İnsan gibi anlatmayi bil.

Keyboard not found
Press any key to continue...

BaFeoN.
Oyuncu
01 Nisan 2007 18:15 %0
alıntı:
Gönderen: Tora

Yav adamı sinirlendirmişsiniz bea.

^1gangboy
Teğmen
Teğmen
04 Nisan 2007 12:12 %0
evet bende avast kullanıyorum ve adware uyarısı veriyor. adware in anlamını nasıl birşey olduğunu bilen bilir. onu indirip bilgilerimin bilmediğim birilerine gitmesi yerine 150 sn daha fazla beklerim. bence siz de öyle yapın.

Editör

04 Nisan 2007 12:56 %7
Oynasana.com Toolbar, Amazon firmasına ait Alexa'nın bir ürünüdür. Adware, Virus, Trojan, Spyware kesinlikle içermez. Bunun yanında size kurarken okuttuğu ve kurmak için kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmesinde belirttiği bilgiler dışında hiç bir özel bilginizi kullanmaz, sorgulamaz ya da bir yere göndermez.

Toolbar'ın çalışma mantığı ve gelir modeli aşağıdaki gibidir: Toolbar'ı kullanarak yaptığınız aramalar sonucunda örneğin Amazon.com'dan bir kitap, cd ya da başka bir ürün almanız halinde, ödediğiniz ücretin ufak bir kısmı Oynasana.com 'a gelir paylaşımı şeklinde ödenir. Böylelikle özel üye olmasanızda Oynasana.com 'a katkıda bulunmuş olabilirsiniz, bu sayede size ekstra avantajlar tanınmaktadır (Şimdilik 150 sn daha az bekleme gibi).

Bunun dışında toolbar bir websitesine girdiğiniz anda o web sitesiyle ilgili çeşitli bilgileri (Alexa Info) gösterir. Bu gönderim sadece o siteyle ilgili bilgileri almak içindir ve size ait hiç bir bilgiyi içermez.

Google Toolbar'da aynı mantıkla çalışmaktadır.

Bazı virus, adware, spyware programları False Posivite (Hatalı Pozitif) denen uyarıyı toolbar kurulurken verebilir. Ama uyarıları okursanız NOT A VIRUS (İngilizce: Virüs değildir) yazmaktadır.

Ayrıca Adware programlarda olduğu gibi Oynasana.com toolbar kesinlikle bir popup açmaz, başka bir yerde reklam göstermez, ya da herhangi bir bilginizi bir yere göndermez. Aksine Oynasana.com tek tıklama ile kolay ulaşmanız için Oynasana.com logosu ve linkini içerir. Ayrıca popup blocker (popup engelleyici) ve başka faydalı özelliklere sahiptir.

Bu mesajımızı okumayarak konuyla ilgili yanlış, hatalı bilgiler veya yorum ve ithamlar içeren mesajlar göndermeniz sadece forumlarımızdan değil, sunucularımızdan da süresiz olarak uzaklaştırmanızla sonuçlanacaktır.

Bilgilerinize, Saygılarımızla.

Tüm görüş, öneri ve istek taleplerinizi lütfen online destek üzerinden iletiniz: http://www.oynasana.com/destek

Mehmet
Oyuncu
05 Nisan 2007 13:53 %0
Kurdum hiç bir sorun yok. Norton'dan da izin verdim, canavar gibi oynuyorum 150 saniye daha az beklemek güzel birşey Teşekkürler OSN!

^4SHARK
Korgeneral

Korgeneral
05 Nisan 2007 23:30 %0
Lütfen yukarda yetkili kişi tarafından yazılanlara dikkat edelim.

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

^1[G&T]^3Reality
Oyuncu
06 Nisan 2007 18:01 %0
bende indirdim virüs uyarısı gibi bi uyarı geldi bana ben yinede yükledim hiçbi virüs yok canavar gibi kullanıyorum

jeykil
Oyuncu
19 Nisan 2007 18:55 %2
Hiç bir sorun yok, 2 buçuk dakika daha az beklemek güzel birşey. Durmayın kurun..

SpyTurk
Binbaşı
Binbaşı
05 Eylül 2007 17:26 %0
nod 32 avast norton virüs diyor ve yükletmiyor ( not a virüs gibi bişeylerde çıkmıyor ) yükliyemiyoruz..

sami_89
Binbaşı
Binbaşı
06 Şubat 18:24 %0
nod32 yükletmiyor,indirmiyor
nod32 yi etkisiz yaptım yinede olmadı

[GX]Bortu

Moderatör
24 Ağustos 08:17 %0
Tamam virüslü yükleme sen. Ne inatsınız ya değil dedikçe virüs diyor hala.

GameX forever

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: