Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 06:14 Toplam 18 oyuncu 47 sunucu 214 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Pala hakkinda gorusler...

d_g_tall
Oyuncu
27 Mart 2007 08:54 %0
walla su an daggerspine da 53 holy pala bi char im war. Pek memnun degilim cunku priest gibi oldum biraz. Ustumdeki malzemeler i iyi topladim ve 250 str ve 180 int im war.(digerlerini soliip uzatmaya gerek yok).

Holy olmaktan sikildim bu aralar ama fazla healer alinio dungeon lara girerken holy olmam da avantaj saglio tabi buralarda. ama 2.20 lik silahla her seferde en fazla 250 vurabiliom (holy damage dahil.)

Bu da bana biraz sikinti yapio sonucta heallamaktan biktim artik birazda savasmak istiom

onerileriniz nelerdir pala icin bi iki arkadasim outlands de holy kal 70 retri epic leri alip retri ye donersin dio. En azindan bi fikir olsun diye kafamda size dusuncelerini sormak istedim. Cevap verenlere tesekkurler .

ablak
Oyuncu
27 Mart 2007 09:57 %0
Bende talent build önerisi rica edicektim düşük leveller için mesela 30 a kadar felan.

adren*
Oyuncu
27 Mart 2007 10:11 %0
Paladinsen healersındır ne yazıkki bu böyle ve değişmez,çümkü ne yaparsan yap dps classlar kadar dps yapamazsın ama heal konusunda bi pri kadar iyisindir.Hiç kimse bir paladine dps yada tank gözü ile bakmaz onlar insanların gözünde herzaman healerdır

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Mart 2007 10:18 %0
Ben palaya tank gözüyle bakıyorum.Shiled kullandığı zaman ve armor buffladığı zaman bence bayağ sağlam oluyor.Bence tanklayabilir.

alıntı:
Gönderen: adren*
Paladinsen healersındır ne yazıkki bu böyle ve değişmez,çümkü ne yaparsan yap dps classlar kadar dps yapamazsın ama heal konusunda bi pri kadar iyisindir.Hiç kimse bir paladine dps yada tank gözü ile bakmaz onlar insanların gözünde herzaman healerdır

adren*
Oyuncu
27 Mart 2007 11:22 %0
Tanklayamaz demedim elbetteki tanklar ama hiç kimse bir paladini tank olarak tercih etmez.Bazı fikirleri değiştirmek zordur.Tank dediğinde ilk aklına warrior sonrada druid gelir,herkez için bu böyledir...

RazoRBlades
Oyuncu
27 Mart 2007 13:48 %0
paladin dediğin her türlü güçlü oluyor, çok deli abilityleri oldugundan bi anda dengeleri alt üst edebiliyor. kısacası her türlüsü sakat. ben retribution gidiyorum lvl 25 şuan elimde de polearm var q'dan aldığım gayette iyi iş yapıyor. nette wowwiki diye arat orda baya bi açıklama bulursun buildler için. ingilizcen yoksa türk wow guildlerinin forumlarında gezebilirsin

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Mart 2007 14:06 %0
Geçen 3-4 lvl 70 southshorea geldiler.70 lik 1 palayı yatıramadılar.Adam kendini healledi falan.Yatıramadılar.2 dps yapan 60 lık adam olsa o grup temizdi ama yoktu işte.O sırada ulan dedim palaya bak.Divine süper.

Kojiroh
Oyuncu
27 Mart 2007 14:18 %0
Paladini öldürmek bazen imkansız olabiliyor gerçekten. Level 37'lik paladin, 36-37'lik iki elite'i aynı anda alabiliyor.
Ayrıca, 35. leveldan sonra iyice azıtıp, kendinden 1-2 level üst 4-5 mobu aynı anda indirebiliyor. Retribution aura açık, shield spike takılı ve Blessing of Sanctuary atılmış bir şekilde, SoL->JoL->SotC yolu izleyerek çok rahat bir şekilde yaratık öldürebiliyor. Hele elinde hızı 1.5 olan tek elli bir kılıç varsa, tadından yenmiyor.
Battlegrounds'da 5-6 adamın arasında kalmıştım geçenlerde. Canı yarıda olan bir mage ve benden 4 level düşük bir warrior'u kesmiş, anca ondan sonra ölmüştüm.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

syntax
Oyuncu
27 Mart 2007 16:16 %0
lvl 70'e kadar holy talent gitme, bırak almasınlar party'e, sen oyunu kendin için oynuyorsun ba$kası için değil.Hem merak etme, paladinlerin ölüsü party bulur.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

V.I.P.
Oyuncu
27 Mart 2007 20:13 %0
alıntı:
Gönderen: QaT^^33SpongeBoB
Ben palaya tank gözüyle bakıyorum.Shiled kullandığı zaman ve armor buffladığı zaman bence bayağ sağlam oluyor.Bence tanklayabilir.

bir paladin asla tanklik yapamaz.. en once aggroyu tutamaz... high end en basit instance olan karzhan daki e basit mob larin dmg ina bile dayanamaz.. sadece zf uldaman gibi dusuk lvl instance larda yerlerde yapabilir..

d_g_tall
Oyuncu
27 Mart 2007 21:06 %0
bariz ezmisiniz zaten beni tamam yaa kizmayin holy gidicem

saka bi yana biraz daha iyi anladim palanin neler yapabilecegini 52 pala ile sirf heal a kastim alterac valley de takim birincisini dmg i kadar healim war. Adamlar healdan bezince bana saldiriolar divine sheild i acinca deliriolar . Pala 2h mace + holy

Hepinize cok tessekkurler walla hic degilse kafamda bazi seyler yerlerine oturdu. Retribituon pala sadece gang yaparken ise yarayacak ama holy pala herkesin korkulu ruyasiymis

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Mart 2007 21:12 %0
alıntı:
Gönderen: d_g_tall
bariz ezmisiniz zaten beni tamam yaa kizmayin holy gidicem
saka bi yana biraz daha iyi anladim palanin neler yapabilecegini 52 pala ile sirf heal a kastim alterac valley de takim birincisini dmg i kadar healim war. Adamlar healdan bezince bana saldiriolar divine sheild i acinca deliriolar . Pala 2h mace + holy
Hepinize cok tessekkurler walla hic degilse kafamda bazi seyler yerlerine oturdu. Retribituon pala sadece gang yaparken ise yarayacak ama holy pala herkesin korkulu ruyasiymis

zaten bi warrior gibi bi mage gibi vursan oyunda başka class kalmaz herkes pala olur.Kaldıki ben bu haliyle bile çok güçlü bi sınıf olduğunu düşünüyorum.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 2007 09:17 %0
Warriorlar iyi vuramıyor bence.Mage neysede.Ben pala yı healer olarak sevmiyorum.Dps yapan pala yokmu?

alıntı:
Gönderen: Anakin86

zaten bi warrior gibi bi mage gibi vursan oyunda başka class kalmaz herkes pala olur.Kaldıki ben bu haliyle bile çok güçlü bi sınıf olduğunu düşünüyorum.

OnsekizMart

Biyonikamele
Oyuncu
28 Mart 2007 09:32 %0
adam gibi bi loncada oynuyor olsanız
lonca liderleri ne isterse onu yapmak zorundasınız diyeceğim ama
biz maalesef önce kendi egolarımızı tatmin etmek üzerine konuşuyoruz
onun için sizi hangi şekilde oynamak tatmin sedecekse onu oynayın holy verenler dps e verin talentleri
dps e verenlerde holy versin
oldu bitti

adren*
Oyuncu
28 Mart 2007 10:04 %0
alıntı:
Gönderen: QaT^^33SpongeBoB
Warriorlar iyi vuramıyor bence.Mage neysede.Ben pala yı healer olarak sevmiyorum.Dps yapan pala yokmu?
OnsekizMart

Paladin hiç bir zaman DPS class değildir.dps ye yönelen paladinlerde hiç bir zaman dps classlar kadar dps yapamazlar,bir paladinin dps ye yönelmesi bence yanlıştırrr (amma cok dps yazdım)

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 2007 12:05 %0
Paladinin priestten farkı ne ozaman.Çok gereksiz bir ırk olmuş şuan.Eğer sırf heal için pala alıcaksam priestta tercih edebilirim.
Paladini güçlü kılan nedir?Aura ları tamam iyide dps yapamadıktan sonra bence çok gereksiz.

alıntı:
Gönderen: adren*

Paladin hiç bir zaman DPS class değildir.dps ye yönelen paladinlerde hiç bir zaman dps classlar kadar dps yapamazlar,bir paladinin dps ye yönelmesi bence yanlıştırrr (amma cok dps yazdım)

OnsekizMart

Biyonikamele
Oyuncu
28 Mart 2007 12:56 %0
Hiç bir class priest gibi heal atamaz

horde de shaman var diye allianceye paladin vermişler
allianceda paladin var diye hordeye shaman vermişler

anlamsız oyuncu kitlelerinin yakarışlarını dikkate alan blizz. bu defada tbc de her 2 ırka tüm class ları verdi

70 lvl paladin ile setkek e girdim (tarren mill horde )
group

70 pala
68 warr
68 rogue
67 mage

instance nin çeyrek diliminde 67 lvl priest a geçtim
uninvt. yaptık anında

balnazzar serverda alliance da paladinler ağlar mesela instance yapamıyoruz diye

en gereksiz class
dps desen yok aggro kacırıyor
heal desen verebileceği heal crit 3000 bin
ancak kişi eğlğnmek adına oda alliance da tabe açacak 1 paladin girecek
ab-av-wsg ud kesip duracak başkada cacık olmaz

ablak
Oyuncu
28 Mart 2007 13:53 %0
alıntı:
Gönderen: Biyonikamele
Hiç bir class priest gibi heal atamaz
horde de shaman var diye allianceye paladin vermişler
allianceda paladin var diye hordeye shaman vermişler
anlamsız oyuncu kitlelerinin yakarışlarını dikkate alan blizz. bu defada tbc de her 2 ırka tüm class ları verdi
70 lvl paladin ile setkek e girdim (tarren mill horde )
group
70 pala
68 warr
68 rogue
67 mage
instance nin çeyrek diliminde 67 lvl priest a geçtim
uninvt. yaptık anında
balnazzar serverda alliance da paladinler ağlar mesela instance yapamıyoruz diye
en gereksiz class
dps desen yok aggro kacırıyor
heal desen verebileceği heal crit 3000 bin
ancak kişi eğlğnmek adına oda alliance da tabe açacak 1 paladin girecek
ab-av-wsg ud kesip duracak başkada cacık olmaz

Kanımca hafif haksızlık etmişsin ki Artas'ın da paladin olduğunu unutmamak lazım.Oyun hakkında müthiş bilgilerim olmamasına karşın, herşeyi biraz yapabilen bir karakter olması pvp de çok zor kesilmesi ve auralarıyla lider olması da bence artılarıdır.Orta dercede dps veren orta derecede healer olan orta derecede tanklık yapan iyi bir klastırki zaten wow forumlarında oyunun easy mod'u olduğu söylenilerek loladin lakabı takılmıştır.Palagay felanda diyorlar.

otafuku
Oyuncu
28 Mart 2007 15:37 %0
Paladin oyunun druid ile birlikte en gereksiz classıdır. Herhangi bir hunter peti daha iyi tanklık yapar paladinlerden. Ha bu arada biri priest kadar iyi heal eder demiş komik olmayın shadow specced priestler bile paladinden daha iyi healerlardır. Cleanse olmasa hiç bi gruba alınmazlar.

dEsIgnstudIE
Oyuncu
04 Nisan 2007 02:30 %0
paladin oyundaki en iyi heal/mana oranina sahip karakterdir bu nedenle dusuk rankli heallarda (instancelarda dogal olarak kullanilan) overheal yapmaz oyunu bilmedigini bu kadar belli etme istersen...

alıntı:
Gönderen: otafuku
Paladin oyunun druid ile birlikte en gereksiz classıdır. Herhangi bir hunter peti daha iyi tanklık yapar paladinlerden. Ha bu arada biri priest kadar iyi heal eder demiş komik olmayın shadow specced priestler bile paladinden daha iyi healerlardır. Cleanse olmasa hiç bi gruba alınmazlar.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Nisan 2007 10:31 %0
Druid gereksiz diyene güler geçerim.
Hangi klas başarılı bir şekilde tank,heal,ve dps yapıyor?
3 ünü aynı anda yapan bir klas varmı?
Bear formda falan sağladığı %5 crit müthiş bir olay zaten.
Buffları müthiş.daha ne olsun.

syntax
Oyuncu
04 Nisan 2007 11:35 %0
alıntı:
Gönderen: ^^33SpongeBoB
Druid gereksiz diyene güler geçerim.
Hangi klas başarılı bir şekilde tank,heal,ve dps yapıyor?
3 ünü aynı anda yapan bir klas varmı?
Bear formda falan sağladığı %5 crit müthiş bir olay zaten.
Buffları müthiş.daha ne olsun.

yazıyorsun ama biraz dü$ünürek yazsan?..hangi druid dediğin 3 $eyide tam hakkıyla yapabiliyor?..bunun için takdir edersinki tank/dmg gidecekse feral, büyücü olacaksa Balance, Healer olmak istiyorsa Resto talent gitmek zorunda..Ancak bunlardan biri olduğu takdirde bile yine hakkını gerçek bir healer/büyücü/tank/rog gibi veremez..bana high end bir instance'a tank olarak alınan druid(istisnai durumlar hariç, warrior yoksa mesela), mage/lock yerine önce tercih edilen bir balance druid, ve yine MT healer'ı olarak Priest yerine seçilen Resto druid gösterin..Druid'in yararları tartı$ılmaz, lakin kendisi tamamen destek classıdır, primary healer/tank olması mümkün değildir.Buna sadece küçük bir örnek vermek gerekirse, TBC'den önce 6/8 T2 (transcendence) sete sahip olan priestimle, naxx'da 9 boss'u farma almı$ bir guilde girip, 5 t3'ü olan druid'den mt healerlığı aldım...

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Nisan 2007 13:25 %0
primary yazdığımı görmedim ama sen bi yerlerinden çıkartmışsın primary olayını.
favori partim budur.
warrior
druid
paladin
mage
random dps(hunter ağırlıklı)
druid gereksiz olarak görülüyorsa paladin hiç olmasaymış.

OnsekizMart

otafuku
Oyuncu
04 Nisan 2007 21:26 (04/04/2007, 21:28) %0
alıntı:
Gönderen: ^^33SpongeBoB
primary yazdığımı görmedim ama sen bi yerlerinden çıkartmışsın primary olayını.
favori partim budur.
warrior
druid
paladin
mage
random dps(hunter ağırlıklı)
druid gereksiz olarak görülüyorsa paladin hiç olmasaymış.
OnsekizMart

evet her yeri yaparsın bu partiyle ama bir mc macerasından sonra bu partiden bir class gitmesi gerektiğini anlarsın neyse

otafuku
Oyuncu
04 Nisan 2007 21:31 %0
alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
paladin oyundaki en iyi heal/mana oranina sahip karakterdir bu nedenle dusuk rankli heallarda (instancelarda dogal olarak kullanilan) overheal yapmaz oyunu bilmedigini bu kadar belli etme istersen...
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Tbc gelene kadar kısmında yaşamadığım bir instance macerası kalmadığı için oyunu "bilmediğimi" düşünmüyorum gereksiz biraz sert bir tanım olmuş demek istediğim yine warrior varken warrior priest varken priest idi neyse...

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: