Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 18:24 Toplam 235 oyuncu 50 sunucu 1200 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türkiyenin acı ama cok acı gerceklerı yazıklar olsun==tıkla!!

va$ak
Oyuncu
22 Mart 2007 22:50 %0
cantuğ emek verdi,eskiler geldi eskiliklerini kullanmaya çalıştı vs vs.,sktrn edn cantuğ movie falan için ne kadar emek verdiğini billiyorum sakın yılma bence..

bu alemde daha ne kadar ''eski'' adam var ama hiç biri ağzını açmıyor nedense : (

I'm gonna strangle you and I'll slit your throat too
I love to see your blood run, that's the thing that makes me cum

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:51 %0
alıntı:
Gönderen: DarkcleveR

Ha dipnot: LoL-sticker, LoL-jim, KyoKusanagi ve bütün yandaşları banlanacaktır.Buyrun kendi serverınızı açın birbirinizi bulamadığınızda inler ve cinlerle oynayabilirsiniz.
Saygılar
Death
AGMerkezi Yönetim Kurulu

ne yanı sen sımdı acık acık tehdıt mı edıyosun ?

LoL-ven
Oyuncu
alıntı:
Öncelikle selamlar.Ben AG sunucularının yöneticisi Death,
Şimdi sticker nickli arkadaşımızı sanane zamanından beri tanıyorum.Kendisi gayet otoritesel sorunları olan birisi olduğu için doğal olarak kendi elde edemediği başarıları kıskanan bir arkadaş zaten bunu da MSN'den millete, bizim oyuncularımıza kendilerine destek olsunlar diye yalvarmalarından bahsediyorum.
Gerçekten çok traji-komik bir durum.Tabi bu da bir stratejidir neyin stratejisi ? Kendi açacağınız olan sunucuya adam çekebileceğinizi zannettiniz fakat YANILIYORSUNUZ.NEDEN Mİ?
İşte size nedenler:
1) Bu güne kadar buradaki oyunculara abi-kardeş şeklinde yaklaştık. Hiçbir zaman birisinin hakkını diğerine yedirtmedik!
2) Türkiye'de hayata geçmemiş bir movie organizasyonunu hayata geçirmek için çalışıyoruz ve sizin gibi bölücüler yine olaya müdahale etmek istiyorlar.AMA BAŞARAMAYACAKSINIZ.HER ZAMAN AYAKTA DURACAĞIZ!
3) Türkiye'de steam AG oyuncularını toplayarak Half-Life Nations Cup'a soktuk.Bu Türkiye AG için büyük bir başarıdır!
Evet gelelim hakkımda yazılan hile suçlamalarına:
Sanırsam ekipmanımdan biraz bahsetmem gerekicek ki sizin hayatınızda bu ekipmanı gördüğünüzden şüpheliyim(Rüyanızda bile)
Intel Core 2 Duo E6600
ASUS P5B
2 GB DDR2 800
HIS ATI Radeon X1650XT Turbo Edition
Creative X-Fi Elite Pro
Logitech G5
19" LG FLATRON ez
Philips 7+1 Home Theater speaker system - 1000w
Pro-Mark (Profesyönel Müzisyen Stüdyo Kayıt Kulaklığı)
-
Sanırsam hayatınızda "sensitivity increase" ve "G5" terimlerinden bayağı bir uzaksınız ki buda cahiliyetinizin göstergesidir .Suçlamadan önce biraz düşünseniz iyi olur.
Sizler ezilmekten inanılmaz hırs duyan , ezildiğinde deliren insanlarsınız ve bunun bir oyun olduğunun hala farkına varamamışsınız.Bunu kabul edin ki Cantuğ(DW*Expert !) bu oyundaki EN İYİ oyuncudur.Bunu herkes kabul ederken sizin kabul etmemeyişinizi tamamen KOMPLEKSLERİNİZE bağlıyorum.Ha bu arada server açacağınızı duydum.Açabilirsiniz hodri meydan Herkes biliyor ki siz 2 server açarsanız ben 22 tane açarım paranın sorun olmadığını herkes biliyor benim açımdan
Ha dipnot: LoL-sticker, LoL-jim, KyoKusanagi ve bütün yandaşları banlanacaktır.Buyrun kendi serverınızı açın birbirinizi bulamadığınızda inler ve cinlerle oynayabilirsiniz.
Saygılar
Death
AGMerkezi Yönetim Kurulu

Yazık çok yazık olayı nerelere götürmüşsün yapılan emege saygımız sonsuz!

Oyunculuk konusuna gelince biz aksını iddaa etmıyoruz kım iyi ise ona ıyısın helal olsun dıyoruz kımseyı kıskanmayız bunu daha oncede belırttım!

D-NiC3
Üsteğmen
Üsteğmen
abı saygısızlık dıyorsunda bır admın hıc bır kımseye bır neden yokken banlamaz.LoL-Sticker kesınlıkle bır sey yapmıstırkı banlanmıstır.abı bırazda kendınızı sorgulayın bee.adam senın clanındaysa savunma abı.LoL-Sticker a sordunmu banlanmadan once kufur veya baska bır sey yapmısmı dıyee abı olaya tek yonlu bakmayın.

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:54 %0
alıntı:
Gönderen: D-NiC3
abı saygısızlık dıyorsunda bır admın hıc bır kımseye bır neden yokken banlamaz.LoL-Sticker kesınlıkle bır sey yapmıstırkı banlanmıstır.abı bırazda kendınızı sorgulayın bee.adam senın clanındaysa savunma abı.LoL-Sticker a sordunmu banlanmadan once kufur veya baska bır sey yapmısmı dıyee abı olaya tek yonlu bakmayın.

abıcım esas sorunda bu ya adamın kısısel sorunları yzunden benı bız venge ıle mac yaparken geldı ılk once kufur ettı sonra banned ok?

DarkcleveR
Oyuncu
22 Mart 2007 22:55 %0
Stick - Mesajımda tehtid içerikli birşey göremiyorum.
Ven- Kimseye durduk yerde sövmez ve banlamayız.

Bunu sunucularda oynayanlara sorabilirsiniz ki size de birşey kanıtlama gereğinde değiliz.Neyse ya sizle vakit kaybedemeyeceğim çünkü size yazdığım süreç içerisinde vaktimin ne kadar değerli olduğunu anlıyorum.Bölücülüğe tam gaz devam!

D-NiC3
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 22:55 %0
sımdıı sennın o adama kufur etmedıgın ne malum.abı ben yorum yapmıyorum artık hak etmisindirde o yuzden banlanmısındır dıyorum.

zen1Th-
Oyuncu
22 Mart 2007 22:56 %0
bence olay böyle gelişmeli ''sticker has joined the game'' ''sticker banned from this server '' hep böle sar başa böyle bir şey bulun arada çıksın görmek için kurarım tekrar oyunu peh peh (: şimdi taşlamalar olacak hazır içimde kalmasın '' kyo topsun ! '' devam gençler hadi devam tartışmaya

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:58 %0
alıntı:
Gönderen: zen1Th-
bence olay böyle gelişmeli ''sticker has joined the game'' ''sticker banned from this server '' hep böle sar başa böyle bir şey bulun arada çıksın görmek için kurarım tekrar oyunu peh peh (: şimdi taşlamalar olacak hazır içimde kalmasın '' kyo topsun ! '' devam gençler hadi devam tartışmaya

özgur azına

^6eK-^7ForeigN
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 23:00 %0
Aslında LoL clanından baska kimse bu konuya cevap vermıyıcekdı ,haklıda olsak haksızda olsak tum ag ciler susacakdık susmalıydıkda, zaten bu oyunu hırsyapmış adamlar eski oyuncular krallar, hic bir şey yapmadıkları halde ban yeme yetenegıne sahipler , bırakıcakdık onlar burada kendi egolarını tatmin ediceklerdi, Bu konuya cevap vermıyıcekdık derken bile cevap verıyorum hehe nese iyi gejeler , . kıçın davası olmaz diyorum ve noktayı koyuyorum , agmerkezi olmasa rüyanda gorurdun sen ag yi, onun icin sus ve hergun şükret : )

zen1Th-
Oyuncu
22 Mart 2007 23:01 (22/03/2007, 23:02) %0
alıntı:
Gönderen: LoL-Sticker

özgur azına

yazmışken tam yaz ''özgür azına verdi''

full force gençler hadi tempo

LoL-ven
Oyuncu
22 Mart 2007 23:02 (22/03/2007, 23:08) %0
alıntı:
Stick - Mesajımda tehtid içerikli birşey göremiyorum.
Ven- Kimseye durduk yerde sövmez ve banlamayız.
Bunu sunucularda oynayanlara sorabilirsiniz ki size de birşey kanıtlama gereğinde değiliz.Neyse ya sizle vakit kaybedemeyeceğim çünkü size yazdığım süreç içerisinde vaktimin ne kadar değerli olduğunu anlıyorum.Bölücülüğe tam gaz devam!

Ben takım arkdasımı korumuyorum eger kufur ve ya herhangı bır kotu davranısta bulunsaydı suan arkasında olmazdım ben soylerdım banlayın dıye..

ama olaya şahit oldum expert nıcklı arkadas geldı sticker kufur ettı ban koydu ve gıttı olay bundan ıbaret ve o an böyle bır seyle karsı karsıya kalmaktan ben kendım utandım yapılan buyuk saygısızlıktır !!!

Artık anlamanızı rıca edıroum ortada saygısızslık ve ıkı yuzluluk var hala eger takım arkdasıının bu yaptıgını savunuyorsan sana dıyecek bır sozum yok..

vaktımı sızın gıbılerle harcayamam..

İki yüzlü değilim expert evet konusuyorduk senınle ben kabul edıyorum ben yaptıgın hareketın yanlıs oldugunu saygısızlık yaptgını anlatmaya calsıyorum eger ben senın yaptıgın yanlısı gormezlıkten gelseydım ozaman ıkı yuzluluk yapmıs olurdum ben ne ise onu soyluyorum yaptıgın ıgrenc bı harekkettı saygısızlık baska acıklaması yok, Lütfen kabul et bunu ...

saygılar

^6eK-^7ForeigN
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 23:07 %0
Bu tür şeyler AG'Yİ KARALIYAMAZ Şuan turkiyede tek olan bir şey icin bu kadar atıp tutmayın diyorum ve son noktayı koyuyorum... Rica ediyorum dıger ag oyuncuları ve destekcileride bu konuya herhangı bır cevap daha yazmasın bız onumuze bakalım başkaları burada egolarını tatmin etsinler...

D-NiC3
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 23:09 %0
ven abı saygısızlık oldu dıyordun ok o zaman lol clanı olarak bır server acacaksınız yapılmamıs halde yapılmıs dedıgınız saygısızlıgı sız yapmayacaksınız.

HEKEZE İİ GECELER

nvda

22 Mart 2007 23:10 %0
KARALIYAMAZ MI? BİTİRDİ BU TÜR OLAY AG'Yİ BİTİRDİ.Hala neyin karalayamazı. Toplamda fakeleri saymazsak 100 kişiyi bulmaz şu oyunu oynayan, düştüğü hale bak.

alıntı:
Gönderen: eK-ForeigN
Bu tür şeyler AG'Yİ KARALIYAMAZ Şuan turkiyede tek olan bir şey icin bu kadar atıp tutmayın diyorum ve son noktayı koyuyorum...

Ayrıca bu işler saçma sapan siteler açıp, harçlıklardan arttırıp sunucu açarak, üstüne alakasız bitmeyen (her zamanki gibi) turnuvalar yapmayla olmaz.

Gelişim kafada başlar...

Burayada gelip "şu admin beni banladı" tarzında mesajlar atmanın anlamı yok bana kalırsa. Sunucu adamların, parayı onlar vermiş istediklerini yapar. Bunu ben demesemde, çoğu şimdiye kadar AG sunucusu açmış kişilerin fikirleri böyleydi. En son glad ve meL'in yaptığının dışında elle tutulur hiç bir adım atılmadı AG için. Atılırmı ? İmkansız. Bu oyunu sevenler arasında profesyonel anlamda birşeyler yapabilecek, kordineli biçimde çalışabiliecek, kavgasız, arkadan kuyusunu kazmadan iş yapacak insan yok denecek kadar az.

Anca php portal at, yil + ag turkiye + zamazingolar turnuvası diye sonu gelmez turnuvalar yapın.

Burda kimseyi direk hedef almıyorum kimse yanlıs anlasılmasın. Özellikle mevcut şu an hangi site varsa. Takip etmediğim için bilmiyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

bambaki
Oyuncu
22 Mart 2007 23:12 %0
Benim tarzımı yansıttığım insanlarda alan memnundu satan memnundu.

alıntı:
Gönderen: cantuq
bambakiye bakalım ? join 62.68.... - s.a p*cler -naber o* ler yazar girer girmez servera küfür konusunda defalarca uyarılmasına rağmen tarzını hiç değiştirmedi

-[ProbLeM]-
Oyuncu
22 Mart 2007 23:15 %0
düşünmeden konuşuyosunuz hala...
ag yi bitirdi diyosunuz..
hldm de bitti o zaman.
hldm yi de mi exp bitirdi
akıl var mantık var. laf ebeliği yapıyosunuz

Evet ag turkiye ekibi bi karalama kampayası sınavınıda başarıyla geçmiştir.. eskilerrrr anlayın artık rafa kaldırdık işe yaramayan eskimiş çoraplarınızı atın atınn..
dinamik ag ye gönülvermiş ag türkiye camiasıyla tam gaz mutlu günlere

LoL-singlegun
Oyuncu
22 Mart 2007 23:18 %0
selam,

Buraya bu saatde aklıma gelen ve bu oyun ve ortamda son mesajımı yazıyorum,saten biraz öncede oyunla alakalı tüm herkezi msn'den silip ignore ettim sanırım en iyiside bu, bu oyunu 99 ortalarında oppesing ile basladım sonrasında snn, 2001 yılından beri hatta $imdiye kadar açılmış bir kaç sunucu haric hepsinde yönetici kadrosunda bulundum ama ne gariptirki ben $imdiye kadar hiçkimse ile bu derecede bi problem ya$amadım çünkü hakketten bu i$i bilen insanlarla çalışıyordum ,mesajların hepsini okuyamadım ama ortada bi$iler döndüğü kesin ben adminlere laf sokmak istemiyorum mutlaka iyi niyetli insanlar var arasında, hatta o sunucuda bende admin'dim ki admin olmama rağmen 9 ki$i arena oynandığı için "lts" yi oyladığım için ( genelde 9 ki$i arena oynanmaz,lts oynanır" 4 kez oyladığım için (oylama no oylarından değilde vote edilemediği için kabul görmüyordu) admin arkadaş beni normalde kickliyiceğini söyledi ve forumlardan kuralları okumamı istedi evet yetkilisi olduğum bi serverdan kicklenebilirdim, i$de o an artık bu oyunun benim için bittiğini ve kendimi çok aptal hissettim ben neden oynuyordum bu oyunu? hiçbir zaman serverdaki playerın hatası ne olursa olsun direk banlamak veya kicklemek bunu asla çözmez heleki ag nin saten minimum olan kitlesi ise.Ben adminlere yinede kızmıyorum bu tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor belki bende 5 sene önce aynısını yapardım.Gerçekden bu klanı kurduğumda 14 ya$larındaydım, 16 ya$ında ise snn server ve forumlarında admindim, bu klan için herhalde en çok uğraşan ve bir çocuğu gibi seven de benimdir, lol'de birçok dönemler geçti hrhalde her döneminde yine ben vardım, asker ocağındayken bile birilerine telefon açıp "lan lol noldu kimi aldınız" diyen bi adamdım, evet askerden geldim ve bu oyun artık beni hiç tatmin edmiyordu çünkü anladımki bu oyunu ben zT-ally-mtx gibi klanlarla oynarken zevk alıyormu$um, $imdiye kadar kimin kalbini kırdıysam özür dilerim ben inanıyorumki 6 yıl boyunca anlımızın akıyla bu oyunu oynadık ve artık bitmesi gerekiyormu$ ve bittide,ag'ye ve bu oyuna son mesajım.
"ag'yi heyecan için oynayın,menfaat için değil"
LoL-singlegun (C)
LoL-singlegun has left game.

League Of Levity

^6eK-^7ForeigN
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 23:19 %0
alıntı:
Gönderen: bambaki
Benim tarzımı yansıttığım insanlarda alan memnundu satan memnundu.

fıyy hehe sen paranla daha iyisini yaparsın şimdi susarmısın 5. bir msj daha yazmıyıcam buraya ,Lol clanının ıstedıgıde buydu konunun ses getırmesını sağlamak amabu bir fısıltıdan öte degildi kulakdan kulaga die bir oyun varya heah işte buda o : ) hea bu arada ag yi karaladıgını dusunuyorsan LoL clanı ve senden baska aynı dusuncelerı paylaşan yok bakınız üst msj lar : ) çav, adios

ReaLKraL
Oyuncu
22 Mart 2007 23:22 %0
gülünç. yaşını başını almış insanların yaptığına bakın ! yazık...

DW*ReaLKraL ! has joined to AGMERKEZi Server gg bb

LoL-ven
Oyuncu
22 Mart 2007 23:22 %0
Herkes farklı bir şeylerden bahsediyor beyler anlamıyorsunuz galıba konumuz yapılan saygısılıkz ıgrenclık ya sadece demek ıstedıgım bu bu kadar anlaması zormu bu konu hakkında yorum yapın lütfen...

Kişisel sorunlarınızı burda halletmeyin sızce hangısı dogruysa onu yazın ben görduklerıımı anllattım gerısı sızın takdırınız...

zen1Th-
Oyuncu
22 Mart 2007 23:25 %0
alıntı:
Gönderen: nvda
KARALIYAMAZ MI? BİTİRDİ BU TÜR OLAY AG'Yİ BİTİRDİ.Hala neyin karalayamazı. Toplamda fakeleri saymazsak 100 kişiyi bulmaz şu oyunu oynayan, düştüğü hale bak.

aslında bir şey yazmayacaktım böyle tiye alacaktımr ama nv çok sevdiğim bir arkadaşımdır işin acıkcası buna benzer binlerce olay yaşadı bu oyun stckr yapmadı ben yaptım ben yapmadım başka biri aynı şeyler için haklı yada haksız söylemlerde bulundu ben bu oyuna ilk başladıgımda zevk alarak oynuyordum son dönemlerde işin açıkcası nefret ettim bu oyundan o kadar üç kağıtçı iki yüzlü ukala... insanlar var bu oyunun içinde.Bu oyun bitti çünkü bu topluluk birbirine dayanması gerekirken hep bir tartışmaya kurban gitti eminim bunu anaokulundaki çocuklar yapmıyordur.Hayatım AG olmadan daha mutlu şu an oynayan herkesede tavsiye ederim bırakın bu oyunu olmayan bir dünyada gerçekte yüzünü bile bilmediğiniz insanlar için o beyninizi yormayın.Buradaki her kim olursa olsun bir derdin var mı diye sorsanız hemen size elinde ss'ler belgeler msn kayıtları kopyalamaya başlar benim anlamadığım sanırım server dw'lerin hadi onuda geçtim yani dikta bir rejimi varsa ki var adamlar istediğine istediğini yapmakta özgür... kyo gelmiş gene wallhack demiş elli bin kere açıklamasını yaptım, ama kyonun o fındık kadar beyni almadı her neyse haklı kyo ben wallhack yaptım babalar gibi oynamayı bilmeyen ve oyunda geçmişi olmayan biri olarak yazıyorum zaten bunları arkadaşlar değer ve emek verdiğiniz şeylerin kirlenmesini istemiyorsanız önce kendinizden başlayın bence egonuzu yenin ''vay işte adam nası böyle vurdu kesin hile'' demeyin bırakın adam kendisi utansın beceremiyorsa destek olun şurada 20 kişisiniz en fazla 25 sanane ilk açıldığında 2000 kişi oynardı bu oyunu nerde ve ne durumda olduğunuzu birazcık olsun görmeye çalışın sataşmalardan eleştirilerden cok kendi hatalarınızda söyleyin bir kez olsa bile '' evet aptallık bende ama sevmiyorum kardeşim bu adamı '' diyin kimse size bunları saklayın demiyor '' evet 100 kere fake girdim gene girerim yakalayana aşk olsun'' diyin kabul edin kendinizi neler yapabildiyseniz ne kadar büyük eblehlikler yaptığınızda gösterin belki olurda hani belki bunları yapabilirseniz ağzınızdan şunlar dökülmeye başlayacaktır

''özür dilerim , boş ver unutalım bunları , zaten bizbizeyiz , kusura bakma kardeş...''

imkansiz gibi degil mi?

iyi oyunlar saygılar...

bambaki
Oyuncu
22 Mart 2007 23:26 %0
eK-ForeigN seni gerçekten tanımıyorum, tanıyorsamda dediğimi anlamadın ettiğim adamlar çok eski arkadaşlarım onlarada gırgırına ediyorum aynı şahıs varken kendi bünyesinde oynadıkları için onlarda rahatlıkla edebiliyorlardı neyse ben artık herşeyi tüm kini birbirimize kustuğumuzu zannediyorum

alıntı:
Gönderen: eK-ForeigN

fıyy hehe sen paranla daha iyisini yaparsın şimdi susarmısın 5. bir msj daha yazmıyıcam buraya ,Lol clanının ıstedıgıde buydu konunun ses getırmesını sağlamak amabu bir fısıltıdan öte degildi kulakdan kulaga die bir oyun varya heah işte buda o : ) hea bu arada ag yi karaladıgını dusunuyorsan LoL clanı ve senden baska aynı dusuncelerı paylaşan yok bakınız üst msj lar : ) çav, adios

LoL-jim
Oyuncu
22 Mart 2007 23:39 %0
Yeterince okudum.Daha'da gerek yok bişi dicem bu cantug'a destek verenler maaşlı elemanlar mı ? Hanı az once dedıya arkadasımız 2.5 mılyarı gozden cıkarttı onun ıcın para hıcbısı demek felan gıbılerınden geldı bende merak ettım maaşlı elemanlarmı diye.
Neyse darklore demıs ki stıck sende bısı yapmışsın banlanmıştırsın demiş.
Peki darklore ben ne yaptımda banlandım.Burda herkese birşey söylersin ama bana hiçbişi diyemessin.Bir stick bizim düzenimizi bozdu lol clanında dogru pesıne dw kurdunuz bende geldım ama bı cantuga söz gecıremedın.AGTR kapandı arkamdan herkes laf ettı o hılecıymıs felan demısler benım hakkımda alla alla dedim.Bi bana dememişlerdi dedim kendı kendıme kım olduklarını ogrendım başta realkral demıs neyse bozmadım cocugu agtr'den berı severım ıyıydı ama arkamdan atıp tutmus napalım her ınsan hata yapar cocukluguna verdım cunku buyuklerın yapması gereken seyı yaptım.
darklore hatırlıyorsun dımı zt lol macını exp ıcın dedıgın lafları hatırlıyorsun dımı logı slake exp ( exp ama fake ) zt nın yenı oyuncusu bılıyoruz.
Neyse sana artık hiçbişi demiyorum daha dogrusu dicek bişi bulamıyorum.Hatayı başta yapmışım seni oyna tekrar geri çağırmakla slith'le devam etmek varken neyse.Bana LoL'ü sattın sen cenkay diyemessin ben LoL'den cıkarken kadrosu buydu ; Darklore slıth slake zen bı kac kısı daha ayrılırken bıle ıstanbuldaydım serhan yanımdaydı onunlada konustum madem ag ıcın onca sey yaptık dusuk bı clana gecım dedım darklore slıth slake zen ben bu kadro cok saglam olur dedık kımse karsı cıkamaz dedık sonucta turkıyenın en ıyı oyuncularından olusmus bı kadro bunuda herkes bılıyor sımdı erkeklık yapıpda bızım takım yener demeyın.Benım amacım LoL'ü ıyı bı yere getırıp sana bırakmaktı darklore sen ne yaptın slake cagırdın pesıne zen geldı o gunde bılıyorsun ben ıstemıyorum dedım sende yok slake boyle yok zen boyle dedın ne oldu sonra zt tekrar kuruldu zen slake logı zt oldu ben sana guvenmıyorum dedım senın guvendıgın daglarada kar yagdı yalan desene ? Senı yanlız bırakmadım eskı pc'nin ekran kartını soktum paradox'u cafesınde bı makıneye taktım sırf eglenelım hos vakıtler gecırelım diye ama napalım sorun degıl landan atıyoruz bız hafta sonları paradox'la acıbademine neyse darkloreyı böyle kapatıyorum.

Gelelim : exp destekleyen kişilere sizlere hiç kızamıyorum cunku sızın sucunuz yok bu tıpkı bı annenın cocugunu camı havlusuna bırakması gıbı bısı.

death'e gelınce : senın hıle yapıp yapmadıgını bılmıyorum zaten de hıc bı zaman hılesın de demedım ekıpmanlar guzel hoş gule gule kullan valla ama cahılsınız gıbılerınden konusmussun herkes cahıl kı ? bana bı ısım soyle herseyı bılen ? demıssın sız 2 tane server acın bn 500 tane acarım onemlı olan 500 tane server acmak degıl AGTR'de 2 tane actıkta ne oldu glad ve mel'ınde hıc bı cıkarları yoktu sıtesınden tutta logo vs vs 4 4luk bı organızasyondu.Ne oldu YALAN OLDU sen o paranla flashlı bı sıtede actırtsan 500 degıl ıstersen 1000 tane server acsan yıne böyle olucak yıne böyle bı laf var bılırsın huylu huyundan vazgecmez.Neyse dıcek bısı bulamıorum.

Cantug sana gelınce : daha dun'e kadar cenkay abi ideolümsün cenkay abi sen iste admınlıkte en baş listeye alim bullemandan sonra 2 cı yanı cenkay abı soyle cenkay abı boyle agtr'de tmm cenkay abi sozunden cıkmıcam bundan sonra kımseyle konusmıcam sen böyle bı cocuktun.

Sımdı ıse büyümüş artık danonemi yedin ne yedin bilmiyorum sımdı ıstıyorkı cantug herkes bana abı desın bız server actık ben uyumadım kalkmadım sızınle ılgılendım tapın bana bır gun oyun bıttıgı zaman tr'de herkesın agzından exp exp exp nıck'i gezsın ulan oynun bı hatırlancak yanı varmı ? Varsa clan macları su soyle yaptı zamanında bu boyle yaptı degıl neyse

Bişi daha beni kendınızle aynı kefeye sokmayın.Umrumda değilsiniz.Ben gülüyorum.baktım kı 3 sayfa olmus hala kavgalar ıste o ona bok atıyor bu buna bok atıyor mod'lar kapatmadıkca bu 3 sayfa olur 300 sayfa Önemlı olan bok atmak degıl madem cokmu ıstıyorsunuz bu oynu turkıyıede kalkındırmayı o zaman cocukluk yapmıcaksınız.Yaa inanın yemin ederim ki paradox beni iyi tnır benım umrumda degılsınız hıcbırınız yemin ederim ki.Sanıyorsunuz kı " abi jim hala yazıyor baksana delı oluyor serverada gıremıyor felan fılan " la almayın benı server'a anammm ne kadar buyuttunuz neymıs bu AG adrenaline gamer oynu ne kadar cok dötünüz kalkmış.Valla bu işin sonunda para kupa karı kız verıyorlarsa acım bende server gelsın karılar gıtsın karılar maksat artıslık degıl mı ? admın olan kendın bı anda jet li sanıyor kımse bana bısı dıyemez kımse benı dovemez neyse cok uzadı.

GG HERKESE !

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 23:42 %0
bir oyun için bu kdr dalavereye değmez en azından benim için anlatıcağım bir şey yok sadece dikkat edein arada evlenmeyi unutmayın kib dostlarım eerki üzerinizde bi hakkım varsa sonuna kadar helal olsun size ne kadar tartışsakta bizler nerlerde olsada kardeşiz aynı vatandanız aynı candanız bunlar son sözlerim ag ye girmiodum girmem heralde bundan sonrada millet daha mühim işler beklio beni.. Elveda millet.. Selametle kalın

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: