Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 09:20 Toplam 43 oyuncu 56 sunucu 343 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türkiyenin acı ama cok acı gerceklerı yazıklar olsun==tıkla!!

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 20:04 (22/03/2007, 21:03) %0
Arkadaslar öncelıkle herkese selam.Kısa olarak kendımı tanıtıcam sonra gozlerınıze bıle ınanamayacagınız goruntu ve dosyalarla devam edıcez..OYunda kullanmıs oldugum nıck stick,Yer aldıgım su ankı clan LoL,Yer almıs oldugum clanlar TRK,mtx,vs.vs.. ,7-8 yıldır HLDM ,HLAG oyuncusuyum.SNN,nıtrogamer,sandwaves,AGTR,AGmerkezı Kusaklarının neredeyse hepsınde yer aldım ama aması var ben ömrü hayatımda böle sacma bı sıstem,admın ,ınsan topluluk gormedım..

Tarih 21.03.2007 ,saat 15:00 -16:00 araları ben ve venge nıcklı arkadasım 1on1 mac yapıyoruz server katzınsky,cruel,nıcklı arklarımız spec halde bızı ızlıyorlar bı admın gırıyor admının nıckı DW*Expert ,adı cankut ayy prdn cantug Bu, admının serverınde bulunan bır oyuncuya yapmıs oldugu hıtap seklı ,admınlıgı lutfen sızlerde gorun ..

http://rapidshare.com/files/22279334/Snapshot0001.JPG

evet zannedersem gordunuz pekı bu adamlar sızce neye hıtap edıyor her allahın gunu 10 - 15 kısıyı kufur yuzunden banlamıyolar mı ark lar her allahın gunu bu serverde kufurculerın ısı yok dıyen bızmıydık onlar mı pekı bu ne buna kım ne cvp verecek sımdı,pekı bu admını kım banlıcak sımdı,Turkenın acı ama malesef gerceklerı bunlar yapıyolar ama yaptırmıyolar gıbı bırsey bu ...Adam BAksan Su ana kadar 200 kısıyı banlamıstır serverden ama kendısının admın oldugunu unutup,gorev ve yukumluluklerını unutup yapmıs oldugu Hareketlerın HESABINI PEKI SIMDI KIM VERECEK TABIKIDE SIZLER VE BIZLER VERICEZ ARKADASLAR BUNUN EN GUZEL CEVABI BIZLER OLUCAZ ARTIK SU SAATTEN SONRA.

Neyse 2. konuma gelıcem tarıh 20.03.2007 , Bız LoL clan olarak bunlara tepkı olarak topıc actık ve butun LoL team olarak olarak tepkı msj ları yazdık ama yazdıklarımızın bır tanesınde ne kufur yada baska bısı sadece gercekler vardı ama ne oldu ne olduguna gelınce Expert nıcklı admınımız Butun msjlarımızı sıldı ve bunun uzerıne Butun LoL takımını Serverden,sıteden ve forumlardan BANLADI ..BIZ NE yaotık ,kufur mu ettık,bız ne yaptıkhıle mı yaptık bız hıcbırsey yamadık bız SIZLERIN ISINIZE GELMEYEN TARAFLARI YAZDIGIMIZ ICIN SU www.agmerkezi.com/forum lardan banlandık..AMA zaman herseyın ılacıdır bız kımlerı gorduk kımlerı bu yoldan kımler geldı kımler gectı elbet sonunuz gelecek..ARKADASLAR BENIM BU ANLATTIKLARIMIN HEPSI DW CLAN COMMANDERI Expert ve Death nıcklı Admınler ıcındır dıgerlerı lutfen alınmasın ....EVET ARKADSLAR SIMDI SIZE BU TEPKININ SADECE AMA SADECE 1 kısmını Copy/paste yazpıcam kımlerın yazdıgını bellı etmek ıcınde oraya nıcklerını yazdım oyuncuların okuyun ve gerceklerı gorun...

"LoL-Jİm Tarafından yazıldı

Öncelikle herkese selam;

Yılladır bu oynu oynuyoruz,oynayan kişileride biliyoruz hep aynı kişiler eski toprak da diyeniliriz.LoL Clanını herkes kulaktan dolmada olsa bilir lol clanı 6 yaşını doldurmuştur.Böyle köklü bi clanın oyuncuları asla boş yere banlanmaz ve asla boş yere kicklenmez LoL Clanına bu zamana kadar büyük titizlikle transferler yapmıştır.Zaten gidin bakın www.oynasana.com 'a LoL clan geçmişine hep sağlam kişiler seviyeli kişiler vardır.Son olay birazcık üzdü forumları takıp edıyordum movie yapılıcakmıs stick de serverdaydı sanırsam toplulugun ıcıne rpg atmıs pesıne ban yemiş SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN Hemen ADMİNİM DİYE BAN ATİM demeyin.Adminliği kendı cıkarları amaclarına kullanmayın herkes işini doğru yapsın.LoL Clanın oyuncuları ne bu zaman'a kadar hile yapmıştır nede FAKE OYUNCU OYNATMIŞTIR ( anlayan anladı zT - LoL Maçı ) Helal olsun size LoL Clanını kapattırdınız.Ben zaten soğumuştum stick'de öyle ban yeyince yani olaylar iyice alevlendi.Gördük ki LoL Clanına saygı duyulmuyor eskisi gibi önceden böyle değildi.Neyse fazla uzatmicam bu konuyuda sakın sılmeyın zaten sılsenızde yıne acılıcaktır yazdıklarımı kaydedicem zaten de sanmıyorum sılecegınızı cunku bu buyuk bı saygısızlıktır.Aranızda böyle bi clan hala online'sa bu sizide mutlu etmelidir.Çünkü herkes LoL olamaz.Belki 1 ciliği felan yok ama oyundan önce arkadaşlık gelir.

Herkese iyi eğlenceler...

LoL-Stick tarafından yazıldı.

ULan ben Ömru hayatımda bole sacma sapan bır ban Yemedım ya adamlar demo hazırlıyodu bı bazuka Attık BAn yedık..ne zannedıyosunuz kı kendınızı ne .Ben sızın gıbılerı cok curuttum bu alemde ..Ben Ne ortamlarda Bulundum DESDINOVA YAMAC SHADOWLA BASLAYAN DECHI,PROD;NONBOY ,VE su ankı Nesıl ben Kac nesıl tukettım BU alemde kı Sen BU saygısızlıgı BAna yapabılme curetınde Bulunuyorsun Admınım dıye kendınızı ILAH mı zannettınız ,NEYSınız Sız mılletı oyundan sogutmak ıcın caba mı gosterıyorsunuz , OLM BEN BU OYUNU 7-8 sene herneyse oynadım ama ben omrumde Bu kadar ızbe bu kadar ezık adamlar , Admınler gormedım Ya Neye hıtap ettıgınızı ve ne yapmak ıstedıgınız anlamadım ..

AMA SUNU BILMENIZI ISTIYORUM GUN OLUR DEVRAN DONER EGER carklar LoL Yada benım ıcımdekı ark larıma Donerse bılın kı sıze Bu alem ortam ıcınde kesın soyluyorum sıze yer olmucak BIr ıkıncısıde SIZ SIZ OLUn benım oldugum mekan yer mahal ıl ulke sınırları ıcınde olmayan buyuk yemın ettım anam avradım olsun kesıcem 1 nızı o kadar soyluyorum ...

ADAM EXPERT MSN DE BANA GELMIS BUNA SLAKE DE SAHIT AHA KAAN GELSIN SORALIM BANA 16 YAsındakı bı cocuk gelıyor ANA BACı KAYIYOR SONRA BU ADAM SERVERDE GELMIS MILLETE KUFUR ETMEYIN BAN YERSINIZ DIYOR ULAN BE IZBE TOPLuluk Sız sız olun ılk once KENDI ICINIZDEKI SROUNLARI BITIRIN KI MILLETE SORA KUFUR Etme yada sunu bunu yapma dıyın ..

JIM Yanı cenkay kardesım Olayı yukarıdakı topıcte OZetledı zaten LoL Clan Suresız olarak KAPANMISTIR BIZIM KENDI ICIMIZDEDE TARTISMALAR OLACAK AMA SONUC NET VE KESINDIR ..

LOL CLAN SURESIZ OLARAK KAPANMISTIR .

LoL-jim tarafından yazıldı

Exp soylecegın bırsey varsa buraya yaz yüzleş konuyu sılerek hıc bır yere varamassın kı sılsende her yazılanları kopyaladım sıl ben yıne acıcam haberın olsun !

Bişi daha exp olayını cozdum ben bu cocuk kufur edıyor herseyı yapıyor klawyedede hızlı kımseye bısıde dettırmıyor hep kendı konusuyor glad gıbı bı arkadasımız bıle sıkıldı yanı exp den o bıle başedemıyordu
Anlıcanız exp haksızken kendını haklı duruma cıkartmasını ıyı bılıyor ve bu ısıde profosyonelce halledıyor ey gıdı cantug eyyyy kımlerı kandırıyon sen ulan daha yasın 16 17 hadı 18 olsun mılletın beynını yıkayabılırsınde benımkını ASLA be koçum inan umrumda degıl ag sen

Benı banlama sebebını yazım dur

Gecen servera gırdım bılıyorum cantugla muhattap olmak ıstemıyorum neyse geldı yazdı 1on1 Jim bende yok dedım kulaklık yok dedım oda vedat abı sana bulur dedım o sırada vedat tuvalete gıttı sıcmaya gıttı dedım sonra dedım kı nıye ss mı alıcaksın dedım demesın mı gerek yok herkes senı nasıl ezdıgımı bılıyor bende hıc kufur etmedım sadece cocuk yazdım banlandım sonra dedıkı yok bebek demısım kufur etmısım neler de neler demısım ıyı beyın yıkıyon cantug ulan madem ezıyon nıye oynuyon ılla o ss'i mı koyim buraya hı ? Zamanında abilik yaptık sana sen anlamadın LoL zT macında fake gırdın o gun sana cok kızdık haınlık yaptık yıne affettık kardesım sıfatına soktum o gunden berı yalanların arttı ve sımdı patlak vermeye başladı sımdı bı ss yollıcam buraya sence boyle bundan daha fazla ezılmıs olabılırmıyım sana karsı yanı 0 cekmıs olabılırmıyım acaba ?

Al bakalım varmı böyle bı ss'in ha bısı daha var degıpde 2 gun sonra arkadasına benım nıck'ı yazdırımda 0 cekıpde ss alma oldumu yemem yanı ben bu zamana kadar kımseye 0 cekmedım

[img]http://img145.imageshack.us/img145/2562/ssel3.jpg[/img]

Ulan benı gec hadı stick herhalde hıc duymadın bu nıck'i team turkey karmasında bıle bulunan kısı yanı bıraz ınsanlara saygın olsun bırazdan Leo yazıcakmıs galıba leo'da yazarsa sen bu topıgı kapatırsan vede hala sacma sapan seyler soylersen sana yazıklar olsun dedıgım gıbı her yazılan seylerı kaydedıyorum kapattıgın anda hıc degısmemıs gıbı acılıcaktır.
LoL-Bambaki tarafından yazıldı

SSelamin Aleyküm;

( Benim ve Bizim sevdiğimiz Adminler kendilerini bilirler alınmasınlar.. )

Jim'in dediği gibi 6 7 senedir bu clan var ayrıca bizlerde o clan kadar eskiyiz herkes birbirini tanıyor aramızda şakalaşmalar olması doğal ama adminlikleri bazı şahışlar kendi isteği üzerine kullanıyor bizim sizin serverı ayakta tutan bağımlı playerlar olduğumuz unutulup map,mod hiç sorulmadan değiştiriliyor.Ayrıca yeni türeyen arkadaşlar Adminlik kapıp daha yeni geldileri yerden bize ve arkadaşlarıma posta koyuyor bu o kadar kolay değil, oyun bu kimse kendini bir şey zannetmesin. Biz hiçbir zaman kendimizi ezdirmedik ezdirmeyizde hiçbirşey bu kadar kolay değildir.Iyi aim,iyi donanım güzel oyun oynayan elemanlar herkesi banlıyor unutmayınki bu elamanlar zamanında bizden bunny öğret diye rica ediyorlardı şimdi çakal olmuşlar ( s.a ban bambaki ) olay budur yani herşey bundan ibarettir. Serverda bir kaç tane sevdiğim çok eski arkadaşım var onlar sakın kendileri alınmasın ama iyi oynuyor diye insanların .ötü kalkmasın birgün indirirler sonuçta bizde insanız sevdiğimiz değer verdiğimiz varlıklara hiçbir zaman küfrettirmeyiz ve bunu yapanı yakaladığımızda da samimi söylüyorum affetmem affetmeyiz toplumumuz bunu bilir bu yaptırımı uygular. Herkes adam gibi oyununa baksın gerçekten banlanma sebebi olduğu zaman gereğin yapılması gerekiyor etten püften nedenlerle banlayıp kimsenin .ötü kalkmasın.
LoL clanı kapatılmıştır. Umarım herkes mutludur bu şekilde.
Allah'a emanet olun.

-
Aklıma gelmişken, yeni ag'e başlayanların sevdikleri harita ve mod itina ile *lık uğruna açılır ( Expert ). Sebep bu adam Ag'e başladı forumlara girsin bana herkesin içinde Exp abi abi bana oyunu öğrettin Allah razı olsun senin gibi bende banlamak istiyorum adamları adamın ban sebebine gel serverda gördüm yeni gelen elamanla oyunda gırgır geçio zıplıo kaçıo . gırgır geçme adamla düzgün oyna ban ....
olay budur.. Kimse sevmiyor Uzman'ı ozaman 9 yaşındamıydı uzman kaçtı

LoL-Jim tarafından yazıldı..

Cantug yazman gerek tek şey kocaman bı özur dılemek eger hala kendını haklı cıkartmaya calısıcaksan üf dicem sadece
ulan senın yuzunden darkloreylede aram bozuldu ne bıcım huyun varmıs ne bıcım bı mantıkla ılerlıyorsun anlamadım.Çok zeki sanıyorsun kendını yok okulda su 1 cısıydım ben yok su 1 cısıydım hersey OKUMAK DEGIL okumakla adam olunmuyor bunuda bılıyorsundur umarım.Daha da bişi demiyom sıkıldım cunki. bu yazılar sana elıne verılmıs olan bı kagıt parcasında olsun her zaman bı yere gıttınde cebınden cıkart oku her okuyuşunda ben ne yaptım de ok.

LoL-Stick

ABicim 1 yıl olmadı zannedersem bı gun venge ıle dedık kı (bız kuzen derız venge ıle bırbırımıze) ,Kuzen dedım abı cok uzun zaman oldu ag ye gırmeyelı zannedersem 3 yıl ara verdım oyuna işte ,kuzen dedım oyuna gerı donelım benım kuzen de dunden razıymıs donelım neyse bız bı cafe bulduk venge ıle ıkımızde servere gırdık LoL tag ları altında ,bırde ne gorelım LoL tagı altında expert nıcklı bır arkadas bana ve vengeye aynen sunu dıyor : SIZ KIMSINIZ BU CLANDA SIZLER YOKSUNUZ BU TAGI HEMEN SILIN SILMEDGINIZ TAKDIRDE BANLANACAKSINIZ bu olay zannedersem 1 yıl kafar oldu ıste bız bu cocuga laf anlatcaz dıye olduk olduk dırıldık..dedık sen daha yenısın galıba vengeyı ve benı tanımıyosun zannedersem o yuzden bence bıraz uslu dur en azından su yazdıgın LoL tagından olma adam anlamadı sız bu clanda hıcbırseysınız bu clanın Commanderı herseyı benım felan tabı herkes Benım LoL de hangı mevkıde hangı yetkıye sahıp oldugumu bılır ben baktım bu adam laftan anlamıcak SINGLEGUN ILE KONUSTUM SONRA BUNU LOL DEN ATTIK adam o gun bu gundur ben ne desem ban atıyor sızce bu esıtlık ılkesıne uyuyo mu sızce bır admının yapması gerekenler bunlar mı yoksa huzuru saglayıp dırlık beraberlık ıcınde oynamak mı

ARK LAR OKUYUN KARAR VERIN BU ALEMIN EN ESKI oyuncularındanım desem zannedersem HERKES BUNA KATILIR ,BENIM Verıcegım orneklerı cogunuz bılmez,YAMac ,shadow desem cogunuz hönk kalır O yuzden lutfen bıraz saygı ve esıtlık dıyorum daha fazla yazmıcam son sozlerım BU COCUK OLDUGU SURECE BU ORTAM DADA BIZ OLMUCAZ ..."
İşte bızım LoL clan olarak tepkımızı kabul etmeyıp sıldıler agmerkezi forumlarından ..

GELELIm sımdı en son bombaya Sıze bı demo gonderıcem ama bu demo zannedersem Tr den bırcok oyuncunun elınde var ama olmayanlar ıcın atıcam bu demoyu buraya alın ve ızleyın ızleyın kı bU Adamların artık gercek yuzlerını gorun ..ızleyın kı Artık kandırılmayın.Size daha dune kadar Hıle yaptıgınızdan oturu sızı banlayan admınler kendılerı hıle yapıyormusda sızın haberınız yokmus Acık olarak adam butun ıı oyuncular zaten ızledıgınde anlıcaktır DUPEDUZ HILE YAPIYOR VE BU ADAM AGMERKEZİ SERVERLERININ ADMINI DW* Death nıcklı arkadasımız

http://rapidshare.com/files/22276527/death.rar

ARKADASlar son olarak Artık BAzı seylerı sızlerınde ogrendıgını bılıyorum bunca yalan,dolana ragmen hala bu adamlarla aynı ortamda YEMEK yemek ıstıyormusunuz ,HILE yapan ,kufur eden ,esıtlık ılkesıne Uymayan bı serverde Yada admınlerle aynı ortamda YER almak ıstıyormusunuz eger ıstıyorsanız Buyrun AMA bız LoL clan olarak 6 yıllık tarıhımıze yakısmayacagı ıcın ISTemıyoruz .

bambaki
Oyuncu
22 Mart 2007 20:51 %0
Selamin Aleyküm;

Arkadaşlar Stick kardeşim herşeyi harkulade anlatmış bu iş için daha fazla yorum,daha fazla kafa yormaya gerek olacağını zannetmiyorum.Bu sanal alemde herkes birbirini tanır.Insanlar şu saatten sonra kimin ne olduğunu biliyor.Server açarak insanlara küfür ederek hiç kimse istediği yere gelemez Can sözüm sana değil kardeşim.

Admin seçerken bu bize para yolluyor admin yapalım diyerek değilde.Nasıl forumlara 13 yaşından küçükler kayıt olamıyorsa, 18 yaşından küçüklerde admin olmasın eğer gerçekten admin olmak istiyorsa gerçekten oyununu iyi bilen saygılı birileri adminliğin başına getirilsin.Oyuncuları aşağılayarak sizin serverlara para vermeniz manasız o zaman kimse kalmaz serverda sizde boşuna açmış olursunuz.

Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz, hepimiz birer DİN kardeşiyiz.Bu üzücü olaylar gerçekten insanları bir zaman sonra çok sıkıntı ve kin duygusunu aklına sokuyor.

Nvidia ( Tayfun ) arkadaşımız çok güzel demişti...
"Amaç kalite olduğu zaman, tarihin önemi yoktur.Biz burada pizza yapmıyoruz."
Bu lafı Yöneticiler iyi okusun ve bellesin...

oynasana.com size gerçekten çok teşekkür ediyorum LoL clanı olarak gerçekten mükemmel mütevazi ve anlayışlı yöneticileriniz ve modlarınız var bu güzelliğinizi hiç bir zaman yitirmeyiniz.

LoL-Bambaki

Herkese tekrardan teşekkürler. Iyi akşamlar
Saygılar...

LoL-ven
Oyuncu
22 Mart 2007 20:55 %0
öncelikle Sticker arkadasıma çok teşekkür ediyorum bu acı gerçekleri ortaya çıkardığı için...

Hayatımda ilk defa böyle kötü bir şeyle karsı karsıya kaldım serverda stıcker arkadasımla mac yapıyorduk ve hersey kurallara uygundu ne bı hıle nede bı kufur yoktu , saygısızca bir davranıs ıcınde bulunmuyorduk ama ne olduysa bıanda stıcker ban yedı hıc bır sucu yokken ve bu olay karsısında sok oldum böyle bır sey olamazdı sırf hırs ugruna kısısel bısorun nedenıyle stıcker arkadasım böyle adı çırkınce hayvanca bir davranısla karsı karsıya kaldı... ora da sadece stıcker arkdasımımza saygısızlık yapılmadı bana ve tum ag oyuncularına herkese saygısızlık yapıldı bu olay Türk AG tarihinde kara bi leke olarak kalacaktır!!!

Aslında çok söyluyecegım var ama kısa kesmek ıstıyorum sadece sunu soylemek ıstıyorum YAZIKLAR olsun! herşey oyun demek değildir önce İNSAN olmasını öğrenmek lazım !

Saygılarımla Ven...

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 21:10 %0
bırak abi ya bu derece adminler olduktan sonra senin benim gibiler gitti zaten oyunda zevk kalmadı ş*******im a.q gudubet bi adam geldi adam kendini sırf oyuna döktü başka bi ***** admaın hayatı oyun ne muhabbet ne bişi. bu çocuun psikolojisi salak bişi dışarıki hayatta bol ezilen bi şahış kendini internet ortamında sayılan kişi yapmaya çalışan salaan teki şu oyunda expert var diegirmeyen kaç kişi var hiç ölçtünüz mü ?

-Hitokiri-
aLLy

22 Mart 2007 21:17 %0
Benim hakkımda atıp tuttuğunuz zamanları hatırlarmısınız acaba ?

Hangi mesajınızı sildim hangi oyuncunuzu yaptığı bir hareketten dolayı banladım ya da hangi clanı , oyuncuyu şikayet etti diye kickledim , banladım.Peki sonuç ne oldu hepiniz size eşit davrandım diye beni istemediniz size torpil geçmedim diye benim hakkımda atıp tuttunuz gittiğiniz 15 yaşındaki çocuğu kendinize muhattap kabul edip onunla birlik oldunuz.Bunun sonucundada olanların kimin hatası olduğu ortadadır.

Buraya kadar bir özeleştiri yapın diyorum.Gelelim ban olayına

Bana göre Expert zaten **** kişiliğe sahip biri ve bunu bütün HL AG oyuncuları biliyor.1on1 oynamayı oyun oynamak zanneden bir insanı başınıza admin(yönetici) diye dikerseniz yapacaklarınıda kabul edersiniz.

Size AGTR ve daha öncesinde söylediğim yeni oyuncuları clanları küçümsemeyin onların sizden farkı yok dememi hiç bir zaman kabullenmediniz şimdi kendiniz aynı duruma düştünüz ve aynı muameleyi görünce hoşunuza gitmedi.(LoL takımı için demiyorum eskiden beri oynayan bütün oyuncularadır sözüm).Sizin eşitlik anlayışınız bana torpil geçilsin çünkü ben ESKİ oyuncuyumdur.Siz bu anlayışı bırakamadığınız sürece bu böyle devam edecektir.

AGTR de hitokiri banlıyor bizim takımı sevmiyor diye bir sürü asılsız haber atıldı , peki kaç kişi banladım saysanız bir elin parmağını geçmez.Ally server açıldı banlananlar nedense daha çok eski oyunculardı.Örnekler ; Selective , Zenith , (Ban sebebi : Wall Hack )Exper (Bakın admin arkadaş banlamış Sebebi : Küfür , Hakaret , İnsanları küçük düşürücü hareketlerde bulunma).

Demek istediğim siz kendinize ne kadar saygı gösteriyorsanız size gösterilen saygıda o denli olacaktır.

LoL clanın kapanmasına gerçekten üzüldüm.Çünkü bugüne kadar Türkiye'de zaten varolmaya çalışan bir AG kitlesinin en önemli 3 takımından biri benim tarafımdan kapatılmıştı.(Biraz araştırın bakın beler çıkacak altından.)Diğeri zaten inaktif durumda ve son olarak da LoL de kapandığına göre artık insanlar huzurlu bir şekilde AG oynayıp biz kralız diye gezebilirler.

Merak edenler için 3 Takım : Ally , LoL , ZT

challenge your destiny

[eFeS]Chem
Oyuncu
22 Mart 2007 21:30 %0
stk kardeşim çok hakllısın ama serverde adam gibi kimse durmuyor takma kafana kardeşim boşver zaten eskisi gibi kimse girmiyor ve hiç tatdıda yok artık üyüzünden ne sıkma canını kardeşim mesela benimde honestle sorunum var adam gidiyor sen fake yapiyon diyor bende diyorum ki gel ozaman bizim cafeye lan game den 1on1 yapak adam geliyor işine laf ediyor habire küfür ediyor bende edince ban atırıyor kamil işte ne yapalım bende pek girmiyorum serverre artık hiç tat vermiyor neise ne yapalım artık ama o dokumada gezmesin onu yakalarsam ******n ögle yani neise sen takma kafanı kardeşim boşver kandine iyi bak

MuRaT Klan [eFeS] Klanı Eskiden de [eFeS]TİK Şimdi de [eFeS]SiZ
efeschemist1@hotmail.com
[eFeS]Chem

bambaki
Oyuncu
22 Mart 2007 21:36 %0
Kyo çok haklısın kendi adıma senden hiç bir zaman şikayetci olmadım biliyorsundur. Senin aLLy clanında da bulundum sen gerçekten iyiydin itiraz edemez kimse, ama biz kimseye biz eskiyiz bize imtiyazlı davran demedik. Lütfen deme bunları eski oyuncularız herkes birbirini tanır dememdeki kasıt o değildi herkesi tanıyoruz manasındaydı yanlış şeyler bulmaz çok güzel yazıydı teşekkürler.
O çocuğu biz admin olarak seçmedik zaten, onun bulunduğu serverada girmek istemem ama tek server olduğu için el mahkum...

alıntı:
Gönderen: -KyoKusanagi-
Benim hakkımda atıp tuttuğunuz zamanları hatırlarmısınız acaba ?
Hangi mesajınızı sildim hangi oyuncunuzu yaptığı bir hareketten dolayı banladım ya da hangi clanı , oyuncuyu şikayet etti diye kickledim , banladım.Peki sonuç ne oldu hepiniz size eşit davrandım diye beni istemediniz size torpil geçmedim diye benim hakkımda atıp tuttunuz gittiğiniz 15 yaşındaki çocuğu kendinize muhattap kabul edip onunla birlik oldunuz.Bunun sonucundada olanların kimin hatası olduğu ortadadır.
Buraya kadar bir özeleştiri yapın diyorum.Gelelim ban olayına
Bana göre Expert zaten **** kişiliğe sahip biri ve bunu bütün HL AG oyuncuları biliyor.1on1 oynamayı oyun oynamak zanneden bir insanı başınıza admin(yönetici) diye dikerseniz yapacaklarınıda kabul edersiniz.
Size AGTR ve daha öncesinde söylediğim yeni oyuncuları clanları küçümsemeyin onların sizden farkı yok dememi hiç bir zaman kabullenmediniz şimdi kendiniz aynı duruma düştünüz ve aynı muameleyi görünce hoşunuza gitmedi.(LoL takımı için demiyorum eskiden beri oynayan bütün oyuncularadır sözüm).Sizin eşitlik anlayışınız bana torpil geçilsin çünkü ben ESKİ oyuncuyumdur.Siz bu anlayışı bırakamadığınız sürece bu böyle devam edecektir.
AGTR de hitokiri banlıyor bizim takımı sevmiyor diye bir sürü asılsız haber atıldı , peki kaç kişi banladım saysanız bir elin parmağını geçmez.Ally server açıldı banlananlar nedense daha çok eski oyunculardı.Örnekler ; Selective , Zenith , (Ban sebebi : Wall Hack )Exper (Bakın admin arkadaş banlamış Sebebi : Küfür , Hakaret , İnsanları küçük düşürücü hareketlerde bulunma).
Demek istediğim siz kendinize ne kadar saygı gösteriyorsanız size gösterilen saygıda o denli olacaktır.
LoL clanın kapanmasına gerçekten üzüldüm.Çünkü bugüne kadar Türkiye'de zaten varolmaya çalışan bir AG kitlesinin en önemli 3 takımından biri benim tarafımdan kapatılmıştı.(Biraz araştırın bakın beler çıkacak altından.)Diğeri zaten inaktif durumda ve son olarak da LoL de kapandığına göre artık insanlar huzurlu bir şekilde AG oynayıp biz kralız diye gezebilirler.
Merak edenler için 3 Takım : Ally , LoL , ZT
challenge your destiny

va$ak
Oyuncu
22 Mart 2007 21:40 (22/03/2007, 22:41) %0
alıntı:
Gönderen: Pro-DisiLwiA
bırak abi ya bu derece adminler olduktan sonra senin benim gibiler gitti zaten oyunda zevk kalmadı ş*im a.q gudubet bi adam geldi adam kendini sırf oyuna döktü başka bi * admaın hayatı oyun ne muhabbet ne bişi. bu çocuun psikolojisi salak bişi dışarıki hayatta bol ezilen bi şahış kendini internet ortamında sayılan kişi yapmaya çalışan salaan teki şu oyunda expert var diegirmeyen kaç kişi var hiç ölçtünüz mü ?

bu oyun için en çok çalışanlardan biride o ama abi..

I'm gonna strangle you and I'll slit your throat too
I love to see your blood run, that's the thing that makes me cum

Melancholyz3l
Oyuncu
22 Mart 2007 21:41 %0
Ya bırakın karde$im sırf exp'i düşman goruorsunuız o adam şimdi seni eziyor jim eskiler eskide kalır geleceğe bakmalısın o adam o kadar sene çalıştı buralara geldi siz onla dalga geçerken ,o adam Allah bilir sabahlara kadar bu oyunun başından ayrılmadı.Sizden geçmişin acısını çıkarıor.Siz ne biçim insansınız ki bunları soyluorsunuz cantuq sizi şuan tek ba$ına yenebilecek oyuna sahip geleceğe bakın geleceğe geçmişe değil !

-Hitokiri-
aLLy

22 Mart 2007 21:42 %0
alıntı:
Gönderen: bambaki
Kyo çok haklısın kendi adıma senden hiç bir zaman şikayetci olmadım biliyorsundur. Senin aLLy clanında da bulundum sen gerçekten iyiydin itiraz edemez kimse, ama biz kimseye biz eskiyiz bize imtiyazlı davran demedik. Lütfen deme bunları eski oyuncularız herkes birbirini tanır dememdeki kasıt o değildi herkesi tanıyoruz manasındaydı yanlış şeyler bulmaz çok güzel yazıydı teşekkürler.
O çocuğu biz admin olarak seçmedik zaten, onun bulunduğu serverada girmek istemem ama tek server olduğu için el mahkum...

Ben LoL takımı söyledi diye değil bunları söyleyenler olduğu için yazdım.Size söylenmiş bir söz değil di anlayacağın.

Ben size söyledim eğer adam gibi oynamak istiyorsanız size server açayım ama imtiyaz beklemeyin diye ama gel gör ki hiç kimse yediremedi herkes ben admin olacağım kavgasına girdi.Hal böyle olunca düzen bir türlü kurulmadı.AGTR dede böyle idi.

challenge your destiny

Necq-
Oyuncu
22 Mart 2007 21:44 %0
simdi ben bisiler yazıcam ama sen yenisin karısma cart curt diceksiniz ne derseniz diyin yinede yazıcam
haklı oldugunuz yerlerde var ama kyo nun da dedigi gibi siz eski oldugunuz icin tölerans gösterilmesini istediniz bunu bulamayınca tepkide bulundunuz tepkinizin karsılıgı biraz sert oldu ama gerekliydi ( bu kadarda sert degil ) siz hep baskalarını alttan alta kücümesediniz ilk lol aktif dediniz piyasadaki clanlar kalitesizler asla lol gibi olamazlar gibi konusmalarla ortama giris yaptınız ne verdinizki ne istiyorsunuz ? size tek ben karsı cıktım cünkü insanlar eskisiniz die sizden sebepsiz yere korkuyor tabi ben karsı cıktım diye hakaretlerde gördüm tabiki eski oldugunuz icin saygı görmek hakkınızdır ama bu saygıyı göstermek sadece karsıdaki kisiye baglı degildir saygı istenilmez umulmaz kazanılır stick in ban olayını bilmiyorum ama jim yani cenkay ne derse desin haketti serverda kurallara uymadı bunun kanıtlarıda zaten var hile olayına gelince asla ama asla death ve expert hile acmamıstır ! bu kadarda eminim .. siz ne kadar eskiyseniz onlarda bu kadar eski bu alemde ben size kimlerin hile actıgını söylesem olay cıkar gündem degisir. ama bu kisilerin acmadıgını biliorum yok yere iftira atmayın
Amacım kimseyi savunmak degildir sadece tarafsız olarak kendi fikrimi belirttim..

bambaki
Oyuncu
22 Mart 2007 21:45 %0
Abicim hala anlamadınızmı olay oyun değil edilen hakaretlerdi neyse daha fazla yorum yapmaya gerek yok zaten...

alıntı:
Gönderen: Melancholyz3l
Ya bırakın karde$im sırf exp'i düşman goruorsunuız o adam şimdi seni eziyor jim eskiler eskide kalır geleceğe bakmalısın o adam o kadar sene çalıştı buralara geldi siz onla dalga geçerken ,o adam Allah bilir sabahlara kadar bu oyunun başından ayrılmadı.Sizden geçmişin acısını çıkarıor.Siz ne biçim insansınız ki bunları soyluorsunuz cantuq sizi şuan tek ba$ına yenebilecek oyuna sahip geleceğe bakın geleceğe geçmişe değil !

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 21:47 %0
alıntı:

İşte anlamadığın yön bu biz burda muhabbetinede olsa varız sadece oyun deil bizim amaıcmız anladınmı ? adam ortalığı hırsa boğdu , belki arkadaşı arkadaşa kıydırdı bilemiorum oyun önemlimi ? Yada şöle yapalım sen Sadece kişinin oyununa bak tamam muhabbetini ****** et yazık a.q yazık yurdum insanı demeye utanıorum

LoL-Sticker
Oyuncu
alıntı:
Gönderen: Necq-
simdi ben bisiler yazıcam ama sen yenisin karısma cart curt diceksiniz ne derseniz diyin yinede yazıcam
haklı oldugunuz yerlerde var ama kyo nun da dedigi gibi siz eski oldugunuz icin tölerans gösterilmesini istediniz bunu bulamayınca tepkide bulundunuz tepkinizin karsılıgı biraz sert oldu ama gerekliydi ( bu kadarda sert degil ) siz hep baskalarını alttan alta kücümesediniz ilk lol aktif dediniz piyasadaki clanlar kalitesizler asla lol gibi olamazlar gibi konusmalarla ortama giris yaptınız ne verdinizki ne istiyorsunuz ? size tek ben karsı cıktım cünkü insanlar eskisiniz die sizden sebepsiz yere korkuyor tabi ben karsı cıktım diye hakaretlerde gördüm tabiki eski oldugunuz icin saygı görmek hakkınızdır ama bu saygıyı göstermek sadece karsıdaki kisiye baglı degildir saygı istenilmez umulmaz kazanılır stick in ban olayını bilmiyorum ama jim yani cenkay ne derse desin haketti serverda kurallara uymadı bunun kanıtlarıda zaten var hile olayına gelince asla ama asla death ve expert hile acmamıstır ! bu kadarda eminim .. siz ne kadar eskiyseniz onlarda bu kadar eski bu alemde ben size kimlerin hile actıgını söylesem olay cıkar gündem degisir. ama bu kisilerin acmadıgını biliorum yok yere iftira atmayın
Amacım kimseyi savunmak degildir sadece tarafsız olarak kendi fikrimi belirttim..

kardes oraya demo koydum bı ızle yalan mı atcaz ben mı oynadım yanı death ın yerıne sacmalama ıstersen de ızle bı demo yu

-[ProbLeM]-
Oyuncu
Katılmıyorum söylediklerinize stick..
bi kere siz kafanızı yenileyin.. tutturmuşsunuz bi "eski" kelimesi. oyunda eski olmak neyi değiştir? eskiden oyuna girmişsiniz diye size saygı göstermemi beklediniz hep. ezmeye çalıştınız yenileri.. iki üç dost buldunuz onlar yetiyodu size. yenileri hiç istemediniz aranızda. sanki yeniler yıllardır oynuyo karaktersizmişlerde oynu öğrenemeyen gerizekalılar gibi davrandınız. kendinizi tanrı sandınız. hatırlıyorumda jim bi ara server a sadece tanıdıkları alalım demişti agtr de.. ne kadar yanlıs ne kadar bencilce bi düşünce. önemli olan oyuna bişeyler katabilmek. bak sayıyosunuz des diye.. ona eywallah. siz ki oyuna giren "yeni" adamın selamını Allahın selamını almayan kendini nimet sanan adamlarsınız. ben de bu oyunda yeniyim. ama çoğunuzdan eskiyim multiplayerda.. 8 sene oldu.. ag de yeniyim diye çocuk sandınız.ama şuan sitem ediyosunuz. aslında kendinizle yüzleşiyosunuz. ulan o kadar zaman ayırdım harbiden bu oyunda elde edilen başarılar geçiymiş diyosunuz. bu size cok koyuyo yediremiyosunuz. bende şuanki expert yönetimindeki serverda yöneticiyim. sanmayın ****** falan değilim. para vermiyorum. cantuğ sizin gibi düşünmedi. oyunu geliştirecek ne varsa onu yapmaya çalıştı. bilmezsiniz. türkiyeyi ag de temsil etmeye çalıştıgını. bilmezsiniz hldm serverlardan seviyeli kabiliyetli oyuncuları ag ye çekmeye çalıştığını. bilmessiniz eski yeni demeden herkesle bilgisini KARŞILIKSIZ paylaştığını. yediremedin dimi jim bozuntusu.. bu adam seni eziyo diye? o kadar planlar yaptın tutmadı dimi. Unutmayın eskiden HL populerdi. bu yuzden ag de cok oyuncu vardı. şuan hl 9 yıllık oyun. biz 9 yıllık oyunu yaşatmaya calısıyoruz. sizden cok daha zor işimiz. ama siz hazıra alışmışsınız. eskiyiz diye saygı bekleyen zihniyetsiniz.

Neyse naparsanız yapın. bu bi oyun. ben ag yi bırakınca vay be lol vardı demicem. umrumda deil. önemli olan şuan serverdaki oyunlara mükemmel bi hizmet vermek için çalışmak. ag yi yaşatmaya calısmak. bu alanda meşgul olduğumuz için size zaman ayıramıycaz. söylediklerimden bişey anlayabildiyseniz ne mutlu bana.

-Silhouette-

ReaLKraL
Oyuncu
22 Mart 2007 21:54 %0
o her ne kadar bana küfür etsede salak saçma nedenlerden dolayı kızsada. bu oyunun buralara gelmesindeki 1 kaç kişiden 1 i dir. ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme. exp ne kadar hata yapsada şu anda death ve exp nickli oyuncular yüzünden şu anda server ve başka bir forum var. zaman zaman yanlışları olsada herşeye rağmen agyi geliştirmek için çaba gösterdiğini bizzat ben kendim biliyorum.ama karar sizin kararınızdır onada saygı duyarım.

realkral

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 21:55 (22/03/2007, 21:56) %0
alıntı:
Gönderen: -[ProbLeM]-
Katılmıyorum söylediklerinize stick..
bi kere siz kafanızı yenileyin.. tutturmuşsunuz bi "eski" kelimesi. oyunda eski olmak neyi değiştir? eskiden oyuna girmişsiniz diye size saygı göstermemi beklediniz hep. ezmeye çalıştınız yenileri.. iki üç dost buldunuz onlar yetiyodu size. yenileri hiç istemediniz aranızda. sanki yeniler yıllardır oynuyo karaktersizmişlerde oynu öğrenemeyen gerizekalılar gibi davrandınız. kendinizi tanrı sandınız. hatırlıyorumda jim bi ara server a sadece tanıdıkları alalım demişti agtr de.. ne kadar yanlıs ne kadar bencilce bi düşünce. önemli olan oyuna bişeyler katabilmek. bak sayıyosunuz des diye.. ona eywallah. siz ki oyuna giren "yeni" adamın selamını Allahın selamını almayan kendini nimet sanan adamlarsınız. ben de bu oyunda yeniyim. ama çoğunuzdan eskiyim multiplayerda.. 8 sene oldu.. ag de yeniyim diye çocuk sandınız.ama şuan sitem ediyosunuz. aslında kendinizle yüzleşiyosunuz. ulan o kadar zaman ayırdım harbiden bu oyunda elde edilen başarılar geçiymiş diyosunuz. bu size cok koyuyo yediremiyosunuz. bende şuanki expert yönetimindeki serverda yöneticiyim. sanmayın * falan değilim. para vermiyorum. cantuğ sizin gibi düşünmedi. oyunu geliştirecek ne varsa onu yapmaya çalıştı. bilmezsiniz. türkiyeyi ag de temsil etmeye çalıştıgını. bilmezsiniz hldm serverlardan seviyeli kabiliyetli oyuncuları ag ye çekmeye çalıştığını. bilmessiniz eski yeni demeden herkesle bilgisini KARŞILIKSIZ paylaştığını. yediremedin dimi jim bozuntusu.. bu adam seni eziyo diye? o kadar planlar yaptın tutmadı dimi. Unutmayın eskiden HL populerdi. bu yuzden ag de cok oyuncu vardı. şuan hl 9 yıllık oyun. biz 9 yıllık oyunu yaşatmaya calısıyoruz. sizden cok daha zor işimiz. ama siz hazıra alışmışsınız. eskiyiz diye saygı bekleyen zihniyetsiniz.
Neyse naparsanız yapın. bu bi oyun. ben ag yi bırakınca vay be lol vardı demicem. umrumda deil. önemli olan şuan serverdaki oyunlara mükemmel bi hizmet vermek için çalışmak. ag yi yaşatmaya calısmak. bu alanda meşgul olduğumuz için size zaman ayıramıycaz. söylediklerimden bişey anlayabildiyseniz ne mutlu bana.
-Silhouette-

ya arkadasım hangı akla hızmet ettıgını anlamadım bırının sana o. cocugu demesı ne kadar hosuna gıder ve bu ınsan 18 yasından kucuk bır cocuksa ,ve hıle yapmayın dıye avaz avaz bagırıyolar pekı kendılerı neden yapıyo bunları kım banlıcak sımdı nolucak sımdı..ben ne zaman kendımle ovunmusum sadece gecmısımde bole bısı gormedım dedım sadece ben bugune kadar boyle asagılık olaylar gormedım dedım benımle ne alakası var kendıen yakın olanı degıl her zaman gercegı savun sılh ok?

Melancholyz3l
Oyuncu
22 Mart 2007 21:59 %0
Ya o zman ne demosundan bahsediosunuz koyarım eskinize arkadaşlık kawramına gelirsen sizin arkadaşlarınız Allah bilir nasıldır teki otcudur teki tinerci.0 adamın arkadaşı olmadığını nerden biliorsunuz yanındamısınız ?Bo$ muhabbetler yapmayın teqi çıkıor dior sadece sanal hayatta kendini kanıtlayabilen biri sizin zekAnız,sewiyeniz belli oluyor yazdığınız msjlerdan.Sadece banlanma yuzunden konu buralara ta$ındı hala arkada$lık dıosunuz adamlar yedıremıolar ban yemelerini Türkiyenin acI gerçekleriymiş YAZIKLAR 0LSUN size onlar ne kadar emek harcadı bu arkadaşlıkları sizin gibi sewiyesiz değil kimseyi kırmak istemiyorum.Kimse bnm mesajım ile ilgili daha bişey yazmasın !

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:00 %0
sızın bana ovdugunuz cankut ısımlı cocuk daha cesaret edıp Atmıs oldugum mesajları forumda kalmasına bıle ızın vermıyor cunku neden oda bılıyor basına geleceklerı herkesın gerceklerı ogrenecegını ,Bugun 10 larca attım hepsnı yıne sıldı neden korkuyor neyden GERCEKLERDEN Bırakın bana bu maval okuma işlerini.. eski meski bunlarda hıkaye sız asıl konuya gelın bu adamın turkıyeyı ag de ne kadar kotu bı yere goturdugunu ...

ReaLKraL
Oyuncu
22 Mart 2007 22:01 %0
alıntı:
Gönderen: LoL-Sticker
sızın bana ovdugunuz cankut ısımlı cocuk daha cesaret edıp Atmıs oldugum mesajları forumda kalmasına bıle ızın vermıyor cunku neden oda bılıyor basına geleceklerı herkesın gerceklerı ogrenecegını ,Bugun 10 larca attım hepsnı yıne sıldı neden korkuyor neyden GERCEKLERDEN Bırakın bana bu maval okuma işlerini.. eski meski bunlarda hıkaye sız asıl konuya gelın bu adamın turkıyeyı ag de ne kadar kotu bı yere goturdugunu ...

o olmasa ag oynayacağımız bir yer olacakmı sence sticker ?

-[ProbLeM]-
Oyuncu
22 Mart 2007 22:01 %0
seni tanımıyorum kusura bakma YENİ oldugum için. ama seni savunan coğu kişi anlıcak yazdıklarımda haklı oldugumu merak etme. her zaman haklıyı savundum. ben bilmiyo muyum sanıyosun bu server ında geçici oldunugu her server gibi? yanlış yaptınız. emeğe saygı göstermeliydiniz. ayrıca server a girseydiniz anlardınız suan hileci kalmadıgını.. size deatin oynadığı demoları yollayayim. daha 3 gun onceki turnuva macı demosu var elimde. siz karar verin. şuan server temiz. bu serverın yetkililerinin çalışmaları sayesinde oldu. keşke böyle bi sitem yerine bizimle fikirlerinizi paylaşsaydınız. ortak bişeyler yapsaydık. ag yi bölmeye calısmasaydınız. biliyorum bu sitemin ardından server acıcaksınız. belki onun için bu sitem... ama unutmayın bizi bizden baskası kurtaramaz. hep beraber zevk almaya calısmazsak adam kayırırsak bu ag yaşamaz. gelin vaz geçin bu adam kötülemekten. ag yi yaşatalım.

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:02 %0
alıntı:
Ya o zman ne demosundan bahsediosunuz koyarım eskinize arkadaşlık kawramına gelirsen sizin arkadaşlarınız Allah bilir nasıldır teki otcudur teki tinerci.0 adamın arkadaşı olmadığını nerden biliorsunuz yanındamısınız ?Bo$ muhabbetler yapmayın teqi çıkıor dior sadece sanal hayatta kendini kanıtlayabilen biri sizin zekAnız,sewiyeniz belli oluyor yazdığınız msjlerdan.Sadece banlanma yuzunden konu buralara ta$ındı hala arkada$lık dıosunuz adamlar yedıremıolar ban yemelerini Türkiyenin acI gerçekleriymiş YAZIKLAR 0LSUN size onlar ne kadar emek harcadı bu arkadaşlıkları sizin gibi sewiyesiz değil kimseyi kırmak istemiyorum.Kimse bnm mesajım ile ilgili daha bişey yazmasın !

ne demeye calıstıgını anlatamadın yada su an cok sınırlısın arkadasım herhalde ne dıyorsun? konu ıle soyledıklerının hıc bır alakası yok

BU SON MESAJIMDIR HERSEY YAZILANLARDA MEVCUT ve GAYET ACIKTIR

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:02 %0
alıntı:
Gönderen: ReaLKraL

o olmasa ag oynayacağımız bir yer olacakmı sence sticker ?

bekle ve gor ok?

Melancholyz3l
Oyuncu
22 Mart 2007 22:04 %0
Ya karde$im herkese linki yolluyorsun beni destekle diorsun.Bırak ya !Bana bile dedin senin gibi birisi msnmde ne arıor anlamadım beni ekliorsun ve bana bu lnki verip beni destekleyici mesaj yaz diorsun.Ne karaktersiz insansın sen !

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:07 %0
alıntı:
Ya karde$im herkese linki yolluyorsun beni destekle diorsun.Bırak ya !Bana bile dedin senin gibi birisi msnmde ne arıor anlamadım beni ekliorsun ve bana bu lnki verip beni destekleyici mesaj yaz diorsun.Ne karaktersiz insansın sen !

yazmıcaktım ama gercekten tutamadım kendımı ve guluyorum sen kımsın yemın edıyorum tanımıyorum ve lınkı sadece tanıdıklarıma gonderdım onlar gonderdıyse bılemem ama sen kımsın gercekten bılmıyorum hehe

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: