Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 03:02 Toplam 42 oyuncu 50 sunucu 279 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kim, hangi serverda oynuyor?

syntax
Oyuncu
21 Mart 2007 10:55 %0
alıntı:
Gönderen: ablak
Burning Legion'da 17 level undead rouge'um var.Kendisi gerçekten kıçı kırık bir karakterdir.Oyuna başladığımda ilk bulunduğum köy (Bill'di galiba) içinde 4-5 level dolanırken 70 level bir elemanın usulca yanaşıp, 3 altın verip have fun diyip red kit gibi uzaklaşmasıyla neşelere gark olduğum bir serverdır.Daha ne kadar tek başıma takılabilirim onuda bilemiyorum.Öğrenmesi tek başına vakit alan süper,mega bir oyunmuş bu yahu.

ehehe $u ana kadar hep whisper vasıtasıyla para istenen olduğum ve bu durumdan nefret ettiğim için, böyle bi $eyin kar$ıdakini nasıl mutlu edebileceğini unutmu$um.ilk i$im server açılınca Mulgore'a gidip lvl 4 bir tauren'e 5 gold vermek olucak lol özendim .

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

[GX]Bortu

Moderatör
21 Mart 2007 17:08 %0
Şu an tek karakterle oynuyorum

Wilwarin lvl 70 UD warlock. Dunemaul

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

dEsIgnstudIE
Oyuncu
22 Mart 2007 00:09 %0
lvl 45 Gnome Warlock Dwimmerlaik
lvl 21 NE Druid Vismaior

Burning Steppes

Simdilik bunlar, server yeni oldugu icin daha AQ bile acik degil.
Yavas yavas oynuyorum 70e geldigimde server populasyonu da artmis olur.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

otafuku
Oyuncu
27 Mart 2007 03:03 %0
Priestler primary healerdırlar. Warriorlar primary tanktırlar. Bu classlar varken druidler istisnasız hep 2. seçimdir.

"Jack of all trades master of nothing"

dEsIgnstudIE
Oyuncu
29 Mart 2007 08:12 %0
yanlis, yukarda acikladim tekrar acikliyorum,
defense + armoru warriordan daha iyi olabilen druid gordum, gerci simdi nerflediler o ayri, mana poolu ve mana regeni priestten daha iyi olan druid gordum, her zaman main tank healer oldum, hep benim yanima priest verdiler, priestin yanina beni vermediler. raid de bos slot varsa istisnasiz druid alir yeri cunku her zaman druid en aranan classdir, 'jack of all trades' isi yuzunden, ama druid'i master yapmak oyuncuya kalmistir, cunku 3 formu da adam gibi oynanarak master olabilir, oynamasi zor oldugu icin (3 farkli forma alismak, oynamayi ogrenmek, formlardan bi tanesinde 2 farkli 'class' oynamak) her zaman arada kalmis bir karakter gibi gozukur. talentlar, spell ler olarak olabilir, feral konusunda dogal olarak warrior a ve rogue a oranla ikinci secenek olabilir ancak priest e ikinci secenek olacagini hicbir zaman kabul etmem. blizzardin sitesinde bile hybrid olmasina ragmen druid icin primary healer denir. her zaman healing spelleri neticesinde paladinden sonra en dusuk overheali druid yapar (dogru oynanildigi takdirde).

alıntı:
Gönderen: otafuku
Priestler primary healerdırlar. Warriorlar primary tanktırlar. Bu classlar varken druidler istisnasız hep 2. seçimdir.
"Jack of all trades master of nothing"

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Biyonikamele
Oyuncu
29 Mart 2007 09:09 %0
Nerf yemeyen tek class suan için priest
1 2 forumda belirttim burada yeniden belitiğim
tarren mill serverda horde undead 68 lvl holypriest sahibiyim
tbc den önce Bol miktarda UBRS ve ZG yapardım farm için

UBRS de defalarca raid heal attığımı bilirim
şaman ve druid olmasına rağmen
ZG da insanların anlata anlata bitiremediği druid ve resto şamanların MB MB MB diye haykırışlarına defalarca şahit oldum

Priest'ın Fade i var bk bunuda sona sakladım

Shadow Priest olayına hiç girmiyorum bile

Azeroth un tartışmasız en mükemmel katilleridir sp ler
shadow form halinde dolanan priestları görüp kaçmayan varmı?

syntax
Oyuncu
29 Mart 2007 11:26 %0
Priestler elbette primary Healerlardır, Druid her zaman priestten sonra gelir, hiç bir healer priest gibi AE yapan casterları uzun süre ayakta tutamaz(tankları olduğu gibi).Shield, prayer of mending ve flash heal kombosuyla 8k crit vuran boss'tan onlarca kez tank kurtardım.Ayrıca sahip olduğumuz Discipline gibi mükemmel bir talent tree ile 13k manaya sahip olabiliyoruz, bunun yanı sıra hatrı sayılabilecek bir regen'e de..$u anda karazhanda druidi sadece + % 25 bonus healingi var diye kullanıyoruz diyebilirim, bana kalsa druid almam, ekstradan aura/buff'larıyla çok daha yararlı olabilecek paladin, yada ilaç gibi gelen mana tide'ı için bir shaman dü$ünürüm.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

[GX]Bortu

Moderatör
29 Mart 2007 13:07 %0
alıntı:
Gönderen: Biyonikamele

Rogue - Warlock - Frost Mage

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Biyonikamele
Oyuncu
29 Mart 2007 15:12 %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu

GameX forever

frostmage demek yerine sanırım firemage diyecektin
balnazzar human 52 lvl fire mage sahibiyim
lvl kasmak pvp yapmak isteyen mage fire gider
pve için frost
ama nerften sonra rok ve meyçler ağlar vaziyette
varlok evet şuan imba class ancak oldukça yakın gelecekte oda nerflenir

özellikle ab de BS basede duran bir eleman vardır sanırım frostmane serverda horde de, bu adamın adı offical forumlarda bile geçer niki elvispriestly BS de durur ve orası yıkılmaz bir capture base olmuştur artık horde için ve bu adamın özellikle rokları kavaladığına rank kasarken yüzlerce defa şahit oldum

tavsiyem lvl ınıza uygun bi sp bulup duel yapmanız (tabi burada oyuncuda çok önemli class ı yutmuş bi adamla kapışın )

adren*
Oyuncu
29 Mart 2007 17:25 %0
alıntı:

GameX forever

+ BM Hunter

dEsIgnstudIE
Oyuncu
29 Mart 2007 17:29 %0
bende INNERVATEEE diye bagiran priestler yuzunden yan odadan arkadasimin apar topar kosup bana bisi oldugunu sandigi raidleri bilirim :)

alıntı:
Nerf yemeyen tek class suan için priest
1 2 forumda belirttim burada yeniden belitiğim
tarren mill serverda horde undead 68 lvl holypriest sahibiyim
tbc den önce Bol miktarda UBRS ve ZG yapardım farm için
UBRS de defalarca raid heal attığımı bilirim
şaman ve druid olmasına rağmen
ZG da insanların anlata anlata bitiremediği druid ve resto şamanların MB MB MB diye haykırışlarına defalarca şahit oldum
Priest'ın Fade i var bk bunuda sona sakladım
Shadow Priest olayına hiç girmiyorum bile

otafuku
Oyuncu
31 Mart 2007 02:41 %0
alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
yanlis, yukarda acikladim tekrar acikliyorum,
defense + armoru warriordan daha iyi olabilen druid gordum, gerci simdi nerflediler o ayri, mana poolu ve mana regeni priestten daha iyi olan druid gordum, her zaman main tank healer oldum, hep benim yanima priest verdiler, priestin yanina beni vermediler. raid de bos slot varsa istisnasiz druid alir yeri cunku her zaman druid en aranan classdir, 'jack of all trades' isi yuzunden, ama druid'i master yapmak oyuncuya kalmistir, cunku 3 formu da adam gibi oynanarak master olabilir, oynamasi zor oldugu icin (3 farkli forma alismak, oynamayi ogrenmek, formlardan bi tanesinde 2 farkli 'class' oynamak) her zaman arada kalmis bir karakter gibi gozukur. talentlar, spell ler olarak olabilir, feral konusunda dogal olarak warrior a ve rogue a oranla ikinci secenek olabilir ancak priest e ikinci secenek olacagini hicbir zaman kabul etmem. blizzardin sitesinde bile hybrid olmasina ragmen druid icin primary healer denir. her zaman healing spelleri neticesinde paladinden sonra en dusuk overheali druid yapar (dogru oynanildigi takdirde).

Bence senin yanına priest verilmesi o priest in ayıbıdır, adam gibi gear lı ve olması gerektiği gibi speclenmiş bir holy priest tartışmaya mahal vermeyecek şekilde aynı ayardaki druidden üstün bir healerdır bunu uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum resmi/gayriresmi hiç bir sitede druidin priestten iyi bir healer olduğunu yazmazlar (en basitinden örnek http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/partyroles.html;jsessionid=A42B7B865239358D19757EBFD80DEC71.app01 ). Tank olarak da aggro tutmak konusundaki eksikliği druidi warrior varken 2. plana iter. Bireysel tecrübelerim bu oyunda bireysel tecrübelerin istatistiksel çok bi manası olmadığını öğretti bana

VictoriouS
Oyuncu
31 Mart 2007 19:01 %0
60 undead rogue Muzaffer - burning legion

2 tane titanı toplam 3k golda sattım diye ninja oldum o yüzden Grim batola Aerial olarak geçtim )

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
03 Nisan 2007 10:35 %0
Mount aldım ve kimsedn para istemedim.Guildimdekiler her ne kadar para vermek isteselerde sağolsunlar ben almadım.
lvl 47.5 Hunter Beast Master.Pet:Bangalash(ben bangi derim.)
60 g para.1010 crit max.imbayım kabul ediyorum.46 iken 48 mageler geçemedi dpsde.Maximim 156 dps.
Korkun benden .
Kabul ediyorum noobum.

OnsekizMart

[GX]Bortu

Moderatör
04 Nisan 2007 03:10 %0
alıntı:

frostmage demek yerine sanırım firemage diyecektin
balnazzar human 52 lvl fire mage sahibiyim
lvl kasmak pvp yapmak isteyen mage fire gider
pve için frost
ama nerften sonra rok ve meyçler ağlar vaziyette
varlok evet şuan imba class ancak oldukça yakın gelecekte oda nerflenir
özellikle ab de BS basede duran bir eleman vardır sanırım frostmane serverda horde de, bu adamın adı offical forumlarda bile geçer niki elvispriestly BS de durur ve orası yıkılmaz bir capture base olmuştur artık horde için ve bu adamın özellikle rokları kavaladığına rank kasarken yüzlerce defa şahit oldum
tavsiyem lvl ınıza uygun bi sp bulup duel yapmanız (tabi burada oyuncuda çok önemli class ı yutmuş bi adamla kapışın )

hmm arkadaşım sen lvl kasmaktan end-game pvp nin yeni halini pek görmedin sanırım . Fire mage değil frost mage. Nedenini adam seni cs-nova sokup instant 2 ice lance la 5k dmgı 3 saniyede verince anlarsın. Warlockun nerflenmesine gerek kalmadı çünkü tbc ile bütün playerların hpleri yüksek seviyelere ulaştı ama lockun dotları hala aynı düzeyde. Birde artık castera kesilen rogue oyunu bıraksın bi zahmet. Cloak açıp stuna bile sokmadan kesiyolar.

GameX forever

Nameless13
Oyuncu
05 Nisan 2007 15:47 %0
Pitaa 70 gnome warrior <A l A> - frostwhisper

Biyonikamele
Oyuncu
09 Nisan 2007 17:47 %0
alıntı:

hmm arkadaşım sen lvl kasmaktan end-game pvp nin yeni halini pek görmedin sanırım . Fire mage değil frost mage. Nedenini adam seni cs-nova sokup instant 2 ice lance la 5k dmgı 3 saniyede verince anlarsın. Warlockun nerflenmesine gerek kalmadı çünkü tbc ile bütün playerların hpleri yüksek seviyelere ulaştı ama lockun dotları hala aynı düzeyde. Birde artık castera kesilen rogue oyunu bıraksın bi zahmet. Cloak açıp stuna bile sokmadan kesiyolar.
GameX forever

yazılanları g..le değilde gözunle okursanız daha ıyı ıletısım kurulacak
pvp yapacak adam fıre gıder
pve yapacak adam frost gıder dıye bır cumle var.

wtf kk pls

Kseo
Oyuncu
09 Nisan 2007 22:45 (09/04/2007, 22:55) %0
Topic druid veya benzer karakterleri karsılastırma topiği değil aslında.
Karga - Dunemaul (Lev 70 Resto Shaman)

Ama herkes birşey söylemiş, Resto Shaman olarak 1-2 şey söyleyeyim...
Adil olmadığını özellikle not düserek, Holy Priest' ların heal konusunda Resto Shamanların gerisine düştüğünü görüyorum. Ki Heal dendiği zaman mantıken hiçbir classın Priestin yerini tutmaması gerekir. Bir raide girdiğimde 3 holy Priest, 1 full resto Druid toplam healde beni geçemiyor. Tamam onların dikkatsizliği, overheal yapması da bunda etkilidir. Ama 3 holy' yi geçmek yine de bu kadar kolay olmamalı!
1600 Bonus Heal ile - Healing Stream Totem' im 1 tick ile partide herkesi 120-130 Healliyor. Bunun yanısıra tanka atılmış bir Earth Shield dikkatleri o anda diğer üyeleri heallemeye yöneltmeme izin veriyor. Ya da bir Mage' e attığım Earth shield çekinmeden AoE yapabilmesini sağlıyor. BloodLust sayesinde bosslarda (genelde son %10-20 HEalth de ya enrage olurlar, ya başka tehlikeli durumlara girerler) bütün partinin hayat kurtarıcısı olabiliyorum. Bunun yanısıra Reenkarnasyon olası bir wipe' da insanları koşmaktan kurtarıyor, ya da ilk ölen ben isem Manası neredeyse yarı yarıya dolmus bir Healer olarak combata tekrar giriyorum.

Bence PRiest' lara ekstra bir yeniliğin zamanı gelmiştir.

Druidin Tanklığına gelince... HEpimiz biliyoruz, aksini söylemek abes olur. Son nerften önce instance' lara Warrior değil Feral Druid aranıyordu! Hunterlar, Casterlar herkes Druide nerf diye avazı cıktığı kadar bağırıyordu. Bunlar boşuna değildi elbette,
bizden 4-5 level düşük bir Druid çok rahat kafa tutabiliyordu. Halen çok iyi bir Warrior yok ise instance' a Druid ile girmeyi yeğliyorum. Buff, innervate, combat ress...

Feral formda Mind control yememesi Agronun alakasız kişilere kaçmasını ve olası bir wipe ı da önlüyor...

[GX]Bortu

Moderatör
09 Nisan 2007 23:44 %0
alıntı:

yazılanları g..le değilde gözunle okursanız daha ıyı ıletısım kurulacak
pvp yapacak adam fıre gıder
pve yapacak adam frost gıder dıye bır cumle var.
wtf kk pls

aferim seviyesiz insan. ben sana bu cümlenin yanlış oldugunu vurguluyorum.

GameX forever

Biyonikamele
Oyuncu
10 Nisan 2007 09:40 %0
alıntı:

aferim seviyesiz insan. ben sana bu cümlenin yanlış oldugunu vurguluyorum.
GameX forever

yukarıda bır tartısmada
pvp de kım ne yapar gıbı bır tartısma vardır
senın orneklerının arasında frostmage var
senın frost mage ın pvp de pek bır işe yaramaz nıtelıgınde bende forst yerıne fire demek ıstedın sanırım dıye bır cumle kullanıp akabınındede pvp oynayacak fire gıder pve oynıyacak frost gıder dıyede bır cumle kullanmısım
ayrıca senın son postunda da benım cumlemın senın tarafından yanlıs oldugunu işaret eder herhangı bır ıbarede bulunmamakta
senınlede boyle gereksız class mevzularına da gırmeye işin acıkcasıda pek bı nıyetım yok
kime ne yi nasıl oynamak isterse oynasın

yıllardır ileri gelen talentler bellı itemler belli

gerıye kalan sadece oyunu oynıyan kişinin kabiliyetıne ve oynadıgı class ı sındırmesıne kalıyor

her class ın kendıne özgu üstün yonlerı bır okadarda zayıf yonlerı var

ablak
Oyuncu
10 Nisan 2007 13:34 %0
Burning Legion da bulunan undeath rouge'u bırakıp yerine blood elf bir paladin açtım.Şu an 28. seviyedeyim.Ama özellikle bir druid açıp oynamak istiyorum çok eğlenceli bir sınıfa benziyor.Bu maymun iştahım yüzünden 70. seviye bir karaktere sahip olamayacağım sanırım.

switttr
Oyuncu
10 Nisan 2007 14:55 %0
Shadowmoon : Lytaes NE druid ,Chass Human priest .
Neptulon : Sow Orc Warrior .

Strider|TwP
Oyuncu
18 Nisan 2007 15:54 %0
Sunucu : Grim Batol
Karakter : Kujata ( Tauren / Druid )

[BAAL]VeNoM
Oyuncu
20 Nisan 2007 13:47 %0
70 NE Hunter @ Ahn'Qiraj

Rewendor
Oyuncu