Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/10/08 19:29 Toplam 237 oyuncu 56 sunucu 1139 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Kaliteli mmorpg arıyorum

Eshquiya
Oyuncu
24 Şubat 2007 21:25 %0
selam millet ben kaliteli, browser oyunu olmayan güzel bir free mmorpg arıyorum.(Knight Online ve Silkroad Online hariç).uzun süre wow oynadıktan sonra oyundan çok sıkıldığım için ve blizzard da işi saf para kazanmaya yönelttiği için oyunu bıraktım.bildiğiniz free mmorpg oyunlar varsa buraya yorumlarınızla birlikte yazın lütfen.teşekkürler ve iyi oyunlar

efe_12
Oyuncu
25 Şubat 2007 23:01 %0
http://www.oynasana.com/forum/m251579 bu raya bak

HuorMiriel
Oyuncu
21 Mart 2007 03:52 %0
rappelz dene. benım gıbı mmorpg sevmeyen bı adamı final donemınde bılgısayar basına baglamıstı. ha noldu 4.00 uzerınden 0.53 gpa ıle bıtırdım donemı. bi daha dusundum de bosver deneme sen rappelz fln =)

Biyonikamele
Oyuncu
28 Mart 2007 09:38 %0
alıntı:
Gönderen: EsHqUiYa
selam millet ben kaliteli, browser oyunu olmayan güzel bir free mmorpg arıyorum.(Knight Online ve Silkroad Online hariç).uzun süre wow oynadıktan sonra oyundan çok sıkıldığım için ve blizzard da işi saf para kazanmaya yönelttiği için oyunu bıraktım.bildiğiniz free mmorpg oyunlar varsa buraya yorumlarınızla birlikte yazın lütfen.teşekkürler ve iyi oyunlar

para vermeden oynayacağın oyunlardan ne kalite bekliyorsun?

örnk:counter-strike
oyunun matnığını çözebilmiş değilim
ama beleş diye oynuyorlar

kasirga1903
Oyuncu
27 Şubat 22:34 %0
bencee metin2 oyna harika bi oyun ingiliz serverinde baya takıldm=www.metin-2.com sonra amerika serveri=www.metin2.us türk serveride çıktı

oyuncuyusuf23
Oyuncu
12 Mart 22:06 %0
arkadaşım metin 2yi bi denemeni öneririm bende oynuyorum oyun süper googleye metin 2 yaz ilk çıkana tıkla 300mb indir

[align=center][img]http://cache.kotaku.com/assets/resources/2007/08/call-of-duty-4logo.jpg[/img][/align]

ugurli
Oyuncu
20 Nisan 12:35 %0
İstanbul Kıyamet Vakti oynayabilirsin ilk Türk yapımı rpg oyunudur.
www.istanbuloyun.com

^^00DarkRifle
Teğmen
Teğmen
12 Haziran 13:52 %0
bi arkadaşımız yazmıştı "Ücretsiz oyunlardan nasıl bir kalite bekliyorsun?" diye. Bence doğru söylüyor burda özellikle ÜCRETSİZ demeseydin sana World Of Warcraft ve özelliklede Age Of Conan önerirdim

Killadelphia
Oyuncu
17 Haziran 21:18 %0
arkadaşlar konuyu açan zaten wow oynuyormuş iyi okuyun lütfen.. :/ wow oynayan insan bırakıp metin oynarmı? ben age of conan aldım 1028 ati ekran kartı ile 20 fps civarında performans alıyorum eğer conana başlıyacaksan güçlü bir bilgisayarın olması gerekir

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: