Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 04:22 Toplam 21 oyuncu 56 sunucu 150 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Oynasana ve sıberlıg durgunluga son verın !!!

Hyssopuss
Oyuncu
03 Mart 2007 23:54 %0
Merhaba ölmek üzere olan esports - gaming sektörü cafe turnuvalarıyla ayakta tutunmaya çalışıyor.Oysa siberlig & oynasana biraz çaba gösterirse eski günlerdeki gibi cafe turnuvalarının dışında ciddi resmi organizasyonlar olamaz mı.Senede 1 kere WCG fınallerı oluyor onada katılım bellı duzeyde.Sizden isteğim ve birçok oyuncununda ıstegı eskı gunler dekı gıbı resmı organızasyonlar yapmanız.Mekan sorun ' ise ADEKS 2 ınternet cafe var konusulup anlaşılabılınır.Medya sorun ıse sıze yardımcı olucak bır suru cs portalı var. Sızınde yapacagınız saglam sponsorlar la bu ısı ılerı duzeye tasımak degılmıdır ?. Haydı sıberlıg durgunluga son verıp resmı organızasyon yap.Gamıng sektorune daha fazla hızmet et ve daha fazla oyuncu kazandır.Zaten kurulus amacın da bu degıl mı ? Ilgılı kesıme ulaştıysa ne mutlu yorumlarınızı beklıyorum .

iyi çalışmalar ...

Hyssopuss
Oyuncu
03 Mart 2007 23:56 %0
Siberlig Nedir?

Siberlig, amacı bilgisayar oyunculuğunu profesyonel bir spor haline getirmek olan, bu amacı gerçekleştirmek amacıyla çeşitli turnuvalar yapan, uluslararası turnuvaların Türkiye elemelerini organize ederek oyuncularımızın yurt dışındaki rakiplerine karşı mücadele etmesine imkan veren bir organizasyondur. Siberlig çatısı altında birleşen ve bulundukları ilin en seçkin noktaları olan Siberlig Birliği üyesi internet kafeler ile bölgesel elemeleri veya bölgesel turnuvaları düzenler.

Siberlig, 2002 yılında World Cyber Games promosyonu amacı ile düzenlediği Road2WCG turnuvası ve peşinden Intel Unreal Tournament Şampiyonası ile adını duyurduktan sonra, CPL Summer Event elemeleri düzenleyen dünyadaki 6 noktadan birisi olmuştur. Rusya ve Almanya'dan gelen oyuncuların da katılımı ile gerçekleşen CPL Summer'ı World Cyber Games 2003 organizasyonu takip etmiştir. vs vs vs

Leon-tr
Oyuncu
04 Mart 2007 09:39 %0
Dikkat et dostum siberlig eleştri pek sevmez .

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
07 Mart 2007 21:36 %0
sorun bence cs nin artik duraklama doneminden cikip iyice hizli bir sekilde dususe gecmesi. bir zamanlar cs ile birlikte gelen turnuva firtinasi nedense diger oyunlara yansimadi tam olarak turkiye de.

Turkish Psycho
Oyuncu
08 Mart 2007 12:00 %2
aslında herkesin ilgisini çekecek şekilde reklamlar olsa çok iyiolur mesela tv reklamı ama şu da var samsung un biraz kesenin ağzını açması lazım.ben bile insanlara bahsederek oyuncu yetiştirmeye başladım

Hayat Ölümüne Kumar Oynama Sanatıdır...

NECRO^^
Oyuncu
18 Mart 2007 03:18 %0
Siberlig ve oynasana.com sitelerini reklamlarla donatmış maşallah ama WCG dışında bir turnuva düzenlemiyorlar. WGT finalleri olucaktı Ocak ayında DP Türkiye elemelerini kazandı falan birşeyler oldu bir fırtına ama fıss. Eswc nin bile yapılamaması Türkiye'de bir utanç kaynağıdır bence. Allahtan Adeks varda İstanbulda oyuncular turnuva görüyorlar. Eswc ile Wcg yi bir organizasyon alsada Adekste düzenlese keşke.

nvda

18 Mart 2007 21:38 %0
WGT'nin büyük finali herhangi bir ülkede olmuyor. Kendi ülkende yapıyorsun bitiyor. "WGT finalleri olucaktı" derken ne demek istediğinizi şahsen anlamadım.

alıntı:
Gönderen: n-e-c-r-o
Siberlig ve oynasana.com sitelerini reklamlarla donatmış maşallah ama WCG dışında bir turnuva düzenlemiyorlar. WGT finalleri olucaktı Ocak ayında DP Türkiye elemelerini kazandı falan birşeyler oldu bir fırtına ama fıss. Eswc nin bile yapılamaması Türkiye'de bir utanç kaynağıdır bence. Allahtan Adeks varda İstanbulda oyuncular turnuva görüyorlar. Eswc ile Wcg yi bir organizasyon alsada Adekste düzenlese keşke.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

NECRO^^
Oyuncu
26 Mart 2007 02:39 %0
Türkiye elemesi yapıldı da DP 1. olmadı mı o dönem atılıp tutuluyodu büyük finale dünyanın sayılı takımları gelicek falan diye adeksteki afişlerde vb. yerlerde. Yani yerel bir turnuva değildi wgt diye hatırlıyorum

Venza
Oyuncu
26 Mart 2007 07:55 %0
WGT nin buyuk finaline karar verecek firma ASUS ama ayarlayamamislar buyuk finali. Olmayan bi buyuk finale gidilememesi normal. 2007 de olabilir belki.

zq
Oyuncu
13 Nisan 2007 18:13 %0
şu WCG elemleri tarihleri hakkında netleşen bişey yokmu hale arkadaşlar

Turkish Psycho
Oyuncu
13 Nisan 2007 20:44 %0
onu bunu geçin bende şikayet yapmak istesem çok konu war mesela siz sayın cs veya cod oyuncuları sizlere adeks 2 gibi cafelerde turnuvalar oluyor ama hiçbir cafede kalkıp nfs veya fifa gibi oyunların turnuvasıı yaptığını görmedim.

Nick is a name,sex is a game,forget the name ,just play the game

Barkan_Tr
Oyuncu
14 Nisan 2007 12:38 %0
ne nfs si ya skill gerektirmeyen 7/24 kasmak gerektirmeyen oyunlar olmasa süper olur wcgde ~_~

Turkish Psycho
Oyuncu
14 Nisan 2007 22:02 %0
Sen nfs yi kolay bişi mi zannediyorsun :S

Nick is a name,sex is a game,forget the name ,just play the game

NECRO^^
Oyuncu
17 Nisan 2007 17:34 %0
ESWC yok eleme Türkiye'de arkadaşlar yada olucaksa son anda bişeyler düzeltildi falan organizasyona dahil edildik , ha geçen sene sadece tek bir oyunda eleme oldu Türkiyede ama counter , fifa , WC gibi oyunlarda eleme olmadı.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: