Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 19:50 Toplam 176 oyuncu 50 sunucu 758 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eskiler eskiler eskiler 1995-2006

elr0S
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Şubat 2007 19:37 %0
yaw o benm eski teammate heralde.cpm oynuo artk. q1 diip duruodu eleman o olabilir.
(:
alıntı:
Gönderen: Mv.Froggy
q1 de jackass vardı oda iyiydi bakın ne oldu bilinmez. sene cok eski yine carmack arkadaşın dediği gibi eve polaris ni olmustu falan filan.

SLasH[KARDES]
Oyuncu
28 Şubat 2007 23:50 %0
topaclar walla kırarım kafanızı ha cogunuz dan eskiyim gormeyeli ne s*******leşmişsiniz =)

fransa da lyon da uni kasıyorum su anda delicesine kasıyorum hem de aşırı zor biyerdeyim.
bde.insa-lyon.fr/lan
universitedeki tipler 2 yemekhaneyi kapatıp martın sonunda turnuva organize etmişler quake 3 te var gidip bi dağıtım gelesim var o turnuvayı ama laptoptayım olsun yine bigun gelir oynarım diye yanımda logitech g5 laser ve mx500 ve tum configlerim var gunu geldi galiba laptopda olsa bi sekilde kasıp guney dogu fransa sampiyonu olcam.

nisan ayının basında falan bulusalım mı lan söle ilginc olur vendettasından kardesine GG sinden nW sine böle herkes gelsin toplu saçmalayalım.

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

SLasH[KARDES]
Oyuncu
28 Şubat 2007 23:53 %0
itiraf ediyorum granada abimin ve theguardianın elinde buyudum ben ama child of lightta benim elimde buyudu eheh

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

Destroy3r
Oyuncu
01 Mart 2007 17:44 %0
alıntı:
Gönderen: SLasH[KARDES]
itiraf ediyorum granada abimin ve theguardianın elinde buyudum ben ama child of lightta benim elimde buyudu eheh
@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

sen bastan kaybetmissin olm dopic murat buyutmusse seni ahsasfg bu arada sen cs kasarken child of light q3 u birakmis coluk cocuga karismisti shxf

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

SLasH[KARDES]
Oyuncu
01 Mart 2007 21:37 %0
seni Kardeslikten reddediyorum lanet olası tek hucreli

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

^0VeNoM
Oyuncu
02 Mart 2007 15:44 %0
bune ya ben hakketten çömezmişim abiler belki yıllar sora benide bole forumlarda anarlar inş... wtc sende baya bi eskiymişin hee bu kadarda oldugunu bilmiodum valla şaştım birden

Mv.Froggy
Oyuncu
05 Mart 2007 23:39 %0
evet cashar dı senin nick neydi onuda örensek ? bu sırada Maniac vardı mani derdik.. Fd klanı vardı o sıralar.. bide Ers klanı vardı iyiydi onlar dimi...

alıntı:
Gönderen: carmack
mv froggy jaskass ın diğer niki cashar olmasın? benim bildiğim.

Cardinal[KARDES]
Oyuncu
09 Mart 2007 12:39 %0
kıh kıh ne oynardık dial dial sabahlara kadar. işe gidince uyuklardım

Inferno
Oyuncu
10 Mart 2007 12:30 %0
Hey gidii...

carmack gerçekten inanılmaz arşiv çıkarmışsın :) Ek olarak..

Hammett diye bi çocuk vardı çok severdim..

KaraBela'yı hatırlıyorum, siyah siyah yazardı nick'i..

KeK vardı, 2. bayan quaker'ımız.. Sarı-kırmızı-sarı..

Bizim SS'te SupermaN vardı, Reaper'ın abisi..

RazorJimmy (Jimmy'i sikmış olabilirim), ve klanı FoG (Fighters of Galaxy?).. O klanda da bi-iki elaman vardı. Beni de çağırmışlardı Trip Cafe'ye gidip X-Com'la maç yapmıştık. Aramis'i ilk orda görmüştüm, bizim odaya gelip "beyler bakın şöyle şöyle yapıcaz bıdı bıdı" konuşmuştu gene :P Kaptan ya..

Skoru hiç sormayın :D

FoG'un çok güzel sitesi vardı bu arada, hatta bayağı popülerdi bi ara millet muhabbet ederdi girip. Razor iyi yapmıştı. Çocuk bayağı varlıklı bi şeydi bu arada, sistemi falan zamanında çok acayipti :)

Birofilo'yu çok severdim, tartışmış çok haksız bir şekilde kızmıştım kendisine, eğer okuyosa, özür diliyorum.

soTeci diye bi eleman vardı, klanın adı dilimin ucunda.. Yalova civarında oturan arkadaşların klanı.. Neydi ya..

TDc? Total Damage?

Hatta klanın kaptanı nick değiştirme rekoru kırmıştı, haftada bir nick değiştirirdi. Birini hatırlıyorum, "Paralyzer" mı neydi..

Peki ben size şey desem,

YORUMKORUM

Ne anımsatır size? :D

No Pain No Gain

htrd in my veins
Oyuncu
11 Mart 2007 00:11 %0
alıntı:
Gönderen: Inferno

hey gidi infero fenerbahçeli keel leri enemy yapan adam
ölmemişsin hala sevindim

Inferno
Oyuncu
11 Mart 2007 00:33 %0
Kenan?

Rule the Rocket.

SanCHaR[.]
Oyuncu
11 Mart 2007 01:37 %0
he lan nabıyon inferno kenan olm bekliyom orjinal q4 ümü akıcam ortamlara

Inferno
Oyuncu
11 Mart 2007 01:59 %0
Vay! Naber ya? :)

O Keel değil TankJR'dı bi kere :P Motive ediyodu eheh.

Napalım Sanchi ders alıyoruz ders veriyoruz arada da gazlıyoruz. (97 model 150 hp Tigra isteyen varsa p.m. atsın bu arada :D)

Öptüm en güzel yerlerinizden.

Rule the Rocket.

htrd in my veins
Oyuncu
11 Mart 2007 10:23 %0
akın buyrun misafirim olun

fatal23
Oyuncu
13 Mart 2007 20:53 %0
vefasızlar sizi koca FataL ı unuttunuz ya ayıp..
dest sen de hemen kızları hatırla zaten eheh hulen aynı klandaydım yengecle, onu hatırlıosun beni biriniz yazmadınız yuh yani..
alındım valla..

TheNK
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Mart 2007 23:06 %0
quake 3 ü neden bıraktınız servarlar hep boş

Torq
Oyuncu
14 Mart 2007 02:32 %0
q3 ü mecburen bıraktılar artık reflexlerinin yettiği oyunlarda zaman geçiriyorlar (sudoku, giana sisters vb..) adamlar 60 yaşında sorumu seninkide

Justify My Hate Within

HiV+
Oyuncu
15 Mart 2007 02:22 %0
Lan jackass nedir yalan dolan

punkyass vardı o da benim faketi tu alla karetmesin sizi

bende o zamanlar a.d.i.d.a.s. idim

bide kalkıp izbe cashara yakıştırmışınız

Bu arada jackal vardı onla karışmış olmasın

alıntı:
Gönderen: Mv.Froggy
q1 de jackass vardı oda iyiydi bakın ne oldu bilinmez. sene cok eski yine carmack arkadaşın dediği gibi eve polaris ni olmustu falan filan.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

elr0S
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Mart 2007 14:36 %0
eet jackal la karısmıs.

TDc-HunTer
Oyuncu
17 Mart 2007 01:40 %0
alıntı:
Gönderen: n1kr3
güzelmiş ya, listenin çoğuyla günler saatler geçirdim oyunda.
oldukça da detaylı hazırlanmış tebrikler.

sizi ozledim ya siteden bakıorum serverdaki oyunculara tanıdıklar var gorusamiorum hiçbiri ile, okadar coq oynamak istiyorum ki. hatırlanmak guzel sey nicklerin hiç birini unutmamısım gorunce anılarım tazelenior bi değişik oldum hani yani hea simdi oynamaya kalksam stref bile yapamam coq oldu bea saygılarımla hunter

Mv.Froggy
Oyuncu
18 Mart 2007 00:27 %0
tamam işte jackal jackass yapıodu niki bazen :d sen beni hatırlıondur ben seni hatırlıom q1 den

alıntı:
Gönderen: HiV+
Lan jackass nedir yalan dolan
punkyass vardı o da benim faketi tu alla karetmesin sizi
bende o zamanlar a.d.i.d.a.s. idim
bide kalkıp izbe cashara yakıştırmışınız
Bu arada jackal vardı onla karışmış olmasın

Cardinal[KARDES]
Oyuncu
20 Mart 2007 10:30 %0
alıntı:
Gönderen: Torq
q3 ü mecburen bıraktılar artık reflexlerinin yettiği oyunlarda zaman geçiriyorlar (sudoku, giana sisters vb..) adamlar 60 yaşında sorumu seninkide
Justify My Hate Within

heh heh bizim klan oynadığımız zamanlarda bile fosil tarlasıydı, sonradan grany bir iki çıtır almıştı yaş ortalaması düşmüştü biraz şu anki yaş ortalaması 35 gibidir kardeşlerin sanıyorum

isimler hep tanıdık bildik, çok güzel ve keyifli vakit geçirmiştim serverlarda

take care

Gwaihir
Oyuncu
22 Mart 2007 23:29 %0
Haha inanmiyorum ya, cok iyi , isimleri okudukca saatlerce oyun oynadigim insanlar aklima geldi, kendiminde (nickim ozamanlar aragorn'du, neymis o lotr sevdasi sap gibide gwaihir kalmis) hatirlanmis olmasina sevindim valla.

Herkese selamlar, o zamanlar guzeldi harbidende, 99-2002'lilere tekrardan selamlar.

QuakeR
Oyuncu
22 Mart 2007 23:55 (23/03/2007, 00:02) %0
Unutulmak koydu biraz..
Bende buradaydım..

Quake2 internette oynanmaya başlandığı ilk günden beri aranızdayım..
Rax'ta dm'lerde depiştik, megabyte'ta cat'le ufo'yla obiwan'la gecenin bi saatine kadar hopladık zıpladık, koltukta oturup tv izledik.. Yeni yere geçtiler orada daha malzeme yokken oturup yemekler yedik.. Anet'te aylarımızı geçirdik, sanane'de kaldık.. Simnet vardı sanırım orada yüksek pinglerle eğlendik.. Tahminen Daha onlarca serverda oynadık durduk..
QiLL, MaDs, r, RTH, atc.. Clanler vs vs..
Hey gidi derim şimdi.. Şu genç yaşta yaşlı hissettiren anılar..

Ha birde ezkimo.kanbu değil, kambu..

htrd in my veins
Oyuncu
23 Mart 2007 00:15 %0
alıntı:
Gönderen: QuakeR

"camı kesip mousepad yapan insan"

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: