Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 19:53 Toplam 173 oyuncu 50 sunucu 758 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sunucuya baglanıom oyuna girince atıo?

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Mart 2007 23:34 %0
yardım ederseniz sevinirim sunucuya baglanıoo biraz oynuo sora dc yemiş gibi atıo ????

ESSES...
Oyuncu
05 Mart 2007 16:27 %0
hangi sunucu olduğu belirmeni istesem yanlış olurmuyum acaba?

DESPERADO...

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
05 Mart 2007 20:53 %0
valla herhangi sunucuya baglandıgım da da oluo bi arkadaş var tanırsın zaten (GBC|TheIMMortal ) o sunucu açtı ona girdim biraz oynadık bişe olmadı sonra bir kaç kişi gelin ce attı :S

|LarGe|
Yüzbaşı
Yüzbaşı
06 Mart 2007 19:23 %0
o zaman diger makinalar seninkini dışlıyo bilader

ESSES...
Oyuncu
09 Mart 2007 16:02 %0
alıntı:
Gönderen: _MuSt4F4_
valla herhangi sunucuya baglandıgım da da oluo bi arkadaş var tanırsın zaten (GBC|TheIMMortal ) o sunucu açtı ona girdim biraz oynadık bişe olmadı sonra bir kaç kişi gelin ce attı :S

baba demek istediğin lan damı oluyo bu olay, yoksa nette mi?
alıntı "(GBC|TheIMMortal ) o sunucu açtı " derken tam olarak nerdesiniz siz cafedemi evdemi ?

DESPERADO...

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
11 Mart 2007 11:33 %0
ben yurttayım ayrı bi internet baglantımız var o da evde internetten oynuoz

ESSES...
Oyuncu
12 Mart 2007 09:59 %0
alıntı:
Gönderen: _MuSt4F4_
ben yurttayım ayrı bi internet baglantımız var o da evde internetten oynuoz

slm;
demek ki birbirlerinizin ip lerini biliyorsunuz;
birbirinizin ip lerine ping çektiğinizde süreler ne kadar, yurtta internet warsa yoğun şekilde kullanılıyor olmalı o bakımdan süreleri bekliyorum..
see yaa..

DESPERADO...

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
12 Mart 2007 11:56 (12/03/2007, 11:56) %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...

slm;
demek ki birbirlerinizin ip lerini biliyorsunuz;
birbirinizin ip lerine ping çektiğinizde süreler ne kadar, yurtta internet warsa yoğun şekilde kullanılıyor olmalı o bakımdan süreleri bekliyorum..
see yaa..
DESPERADO...

ya normalde ben açtığımda 32~36 ping alıyorlar buralardan. 40 geçmio. ama dediğin gibi Mustafa 70+ çekebildi . ben yurtta ilan değilim bu arada.

ESSES...
Oyuncu
12 Mart 2007 17:06 (12/03/2007, 17:08) %0
slm;

kanımca; ping ler normal göründüğünden aklıma yatan tek sebebin kurulan UT2004 lerden biri veya 2 sinde cd key sorunu olduğudur.

Normalde Nette bağlandığımız sunucularda sıradan ut2004 değil bildiğim kadarıyla ut2004 ün server versiyonu çalışıyor. Eğer serverde bağlanan PC lerde cd key aramıyorsa cd key problemi olan pc lerde oynaya bilir.
Not: Lan(Network) ile İnternet olayı başka biliyorsunuz.

Ancak sizler direkt olarak evden eve yani normal ut2004 lerle bu işlemi yapıyorsunuz. Sorunun bu nedenden dolayı kaynaklana bileceğini düşünüşünüyorum. Bu yazdıklarımı ancak cd key problemi olmayan arkadaşlar test edebilir, deneyip durmu bildirirlerse sevinirim,

see yaa...

DESPERADO...

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
13 Mart 2007 15:54 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
slm;
kanımca; ping ler normal göründüğünden aklıma yatan tek sebebin kurulan UT2004 lerden biri veya 2 sinde cd key sorunu olduğudur.
Normalde Nette bağlandığımız sunucularda sıradan ut2004 değil bildiğim kadarıyla ut2004 ün server versiyonu çalışıyor. Eğer serverde bağlanan PC lerde cd key aramıyorsa cd key problemi olan pc lerde oynaya bilir.
Not: Lan(Network) ile İnternet olayı başka biliyorsunuz.
Ancak sizler direkt olarak evden eve yani normal ut2004 lerle bu işlemi yapıyorsunuz. Sorunun bu nedenden dolayı kaynaklana bileceğini düşünüşünüyorum. Bu yazdıklarımı ancak cd key problemi olmayan arkadaşlar test edebilir, deneyip durmu bildirirlerse sevinirim,
see yaa...
DESPERADO...

benim çalıştırdığım Dedicated sunucu , ve ayrı bi makinede. kendi makinemde değil. va başkaları rahatlıkla bağlanabiliyor. o yüzden sorun olduğunu sanmıyorum.
mustafa oyunu başka bir bilgisayara kurup deniyecekti, ama cevap çıkmadı.
ayrıca oyunu atarken herhangi bir hata vermiyor , ve single da gayet iyi çalışıyor. sadece windows a düşüyor.
problem ancak loglara bakılarak çözülebilir, ama o konuda da bi ses çıkmadı . mustafa, nerdesin bah?

ESSES...
Oyuncu
13 Mart 2007 17:34 (13/03/2007, 17:35) %0
Slm;

durum sanırsan ut2004 ile alakalı görünmüyor gibi,
Hata vermeden windows a atıyor diyorsun.
ben 2005 te Spenks arkadışızın pc yle ut2004 yaparken (Yaz ayı-hava sıcak) ut2kc hata vererek windowsa düşüyor yada DUMP veriyordu. ve sanırsan sorun devam ediyor, Bende eve bulunan koca vantilatörü kasaya doğru çevirirdim (yan kapak tammai ile açık) ozaman oyun hata vermiyordu ancak, kol gibi elektrik faturası geliyordu ehehehehe ; ama sorunu bulamadık, her parça söküldü temizlendi bakımı yapıldı ama sorun devam etti.
PC AMD işlemci ATI akran kartı vardı.
Belki donanımsal olabir.

see yaa...

DESPERADO...

oakz

Moderatör
13 Mart 2007 19:46 %0
Konsolda;
debug crash

yazin düzelir:p
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Vink0m
Oyuncu
14 Mart 2007 12:55 %0
ben yazıom oyun atıo düzeleceği yerde...
bilmiorum belki oyuda hata olmadığından atıodur
belkide bilgisayar desteklemio

alıntı:
Gönderen: `oakz.
Konsolda;
debug crash
yazin düzelir

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: