| Yazar | Konu: Wolfenstein enemy territory ile ilgilenenler |
| Oyuncu |  | 12 Mart 2007 22:17 %2 | |
|
adım fatih bu siteye üye olduğum gün harici hiç online olmadım
son 2 gun hariç ama son iki günde online olmamın sebebi buradaki enemy oyuncuları oldu biz toplam 10 arkadaş kendimize uygun fiyattan bi server ariyoz ve bu oyunun gerçek hastalarıyız eger enemy tutkunları varsa aranızda ben varım diyenler hep bir olalım derim ve avrupalılara türklerin oyun anlayışını ve kabiliyetini gösterelim derim bize katılmak isteyenler mesaj atarlarsa sevinirim unutmadan söleyim biz bu olayı biraz daha geniş kapsamlı takılmayı ümit edenlerdeniz yani bizim olayımız bizim aramızda kalsın değil amacımız. bizim olayımız tamamen turnuvalara katılmak adımızı herkese duyurmak tabi eğlenmekte var bunun icinde )
eğer bu forumda biz varız diyenler varsa hoşgeldi sefa geldi aramıza |
| |
|
|
Red Army Fraction

|  | 12 Mart 2007 23:59 %0 | |
|
Selam arkadaşlar.Bodyguard arkadaşımız, eft// takımının oyuncusudur.Carpathia,S1ck gibi arkadaşlarımız bilir.Büyük projelerimiz var,yani türkiyede ET'yi tekrar canlandırıp,belkide Türkiye Milli Takımını kurup clanbase de eurocuplara sokmayı hedefliyoruz.Bu fikrimiz kesinlikle arada kaynamıcak,elimizden gelenin en iyisini yapıp tekrar toparlanmak istiyoruz.Tek beklediğimiz en çok maddi konuda destek.Server arayışındayım şu an.S1ck arkadaşımızda server arayışında.Ben buldum 1-2 tane ama Fatih'tende bekliyorum haber.En kısa zamanda bulucaz işallah.Sadece arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz.
Ozan
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
Red Army Fraction

|  | 13 Mart 2007 00:02 %0 | |
|
Ayrıca Server Admin'liğinide ben yapıcam.Dediğim gibi sadece güzel bi organize olup ödeme konusunuda el ele halledersek iyi olacak.Organize düşünceler kurdum.2 modu bi arada kullanıp maçları serverda oynatabilirizde clanlarımız arasında falan filan.Baya şeyler war.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 13 Mart 2007 02:38 %0 | |
|
arkadaslar ben yaparım diyorsanız ben türk takımında olurum diyorsanız sizlerle kendimi ıspatlarım diyorsanız biz yola çıktık
sen daha ne bekliyon derim ben
gelecek varsa köşedeyiz dönmeden yetiş  |
| |
Red Army Fraction

|  | 14 Mart 2007 19:23 %0 | |
|
Hiç kimseden ilgi yok...Ne yazık...Sanırım ya hala inanılmıyor yapıcaklarımıza yada gerçekten kimse kalmamış...
|
| |
| Oyuncu |  | 15 Mart 2007 00:44 %0 | |
|
| sitede enemyle ilgilenen kimse kalmamış anlaşılan neyse biz söledik bu işe biz 10 kişi girdik gerekirse 10 kişide yaparız cevap veren vermeyen herkese tşkler saygılar |
| |
| Binbaşı |  | 17 Mart 2007 21:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: LoNeLyBoDyGuArD
arkadaslar ben yaparım diyorsanız ben türk takımında olurum diyorsanız sizlerle kendimi ıspatlarım diyorsanız biz yola çıktık
sen daha ne bekliyon derim ben
gelecek varsa köşedeyiz dönmeden yetiş
Abi bn oynamasamda oturup senı ıslesem olmasmı    |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mart 2007 07:20 (18/03/2007, 07:21) %0 | |
|
arkanızdayım
(teh ottoman)
one shot - one kill |
| |
Binbaşı
MF

|  | 18 Mart 2007 10:56 %0 | |
|
Beyler su anda askerdeyim yaklasik bir senem var Eski hayatima donunce tahmin edeceginiz gibi bende sizinleyim. Herkese selamlar... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mart 2007 12:22 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Secret Missile
Beyler su anda askerdeyim yaklasik bir senem var Eski hayatima donunce tahmin edeceginiz gibi bende sizinleyim. Herkese selamlar...
özerim hsadhsahdshadha katkım olursa bende varıms |
| |
. |
Red Army Fraction

|  | 19 Mart 2007 02:00 %0 | |
|
OSN ile görüşemedik hala,özel üye arıyoruz,form için.Eğer olmassa burası kendimiz açarsak maddi destek bekliyoruz.
|
| |
Red Army Fraction

|  | 19 Mart 2007 02:01 %0 | |
|
Way Özer'im nası gidio askerlik?Özledik be kardeşim!1 sene kolay geçer diyemicem,yan basmışın sen moruk 
|
| |
| Binbaşı |  | 20 Mart 2007 14:42 %0 | |
|
ÖZer reis duy bu sesi superman ol supur bısı  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 2007 18:17 %0 | |
|
Ne dediniz Ben bir ET Hastasıyım (Denisiyim) ama pek türk yok
Bu oynnu çok sevenlere bi önerim var (modifiye server)!!!
69.65.32.57:27960 [South Bunker NoQuarter]
Süper server öneririm
hemde zombi modu (çok korkunç deil)
extra sesler
silahlar daha hızlı atıyo
LÜTFEN ET HASTALARI CAVAP VERSİN!!! |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 2007 18:19 %0 | |
|
| Bu siteye yeni üye oldum bu sitenin ET sunucusu varmı??? |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 2007 18:26 %0 | |
|
| Peki No Quarter modunu bilenler gelsin |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 2007 18:30 %0 | |
|
| Tekrar ediyom: Boşta Wolfenstein:enemy Teretory (no Quarter modunu seven) adam!!! |
| |
Binbaşı
MF

|  | 01 Nisan 2007 12:21 %0 | |
|
Valla burda hayat fena degil surunuyoz iste biraz Ama sorun degil geldigimde acisini sizden cikaracam ben gelene kadar halledin su server islerini hazira konayim  |
| |
Red Army Fraction

|  | 03 Nisan 2007 07:23 %0 | |
|
Özer'im hazırız Baya büyüdük.Hele ben şimdi pc alıyorum,gelince şapkanı eline vericem kardeşim çok özledik seni 
|
| |
| Oyuncu |  | 04 Nisan 2007 15:35 %0 | |
|
| Türkiye'de Et denen seyın kaldıgına ınanmıyorum.. |
| |
| Binbaşı |  | 08 Nisan 2007 01:35 %0 | |
|
ama halen war  |
| |
| Binbaşı |  | 08 Nisan 2007 11:44 %0 | |
|
| daha dorusu turkıye ıcınde yok ewet haklısın cunku pahalı bı ıs server almak...ıkıncı bı neden turkıyedekı hayat sartları zor ınsanlar ısten gucten vakıt bulamıo..awrupa gıbı degılıs..ama halen avrupada yasayan turkler oynuyo cok sayıda..hatta bır cogu bulundukları klanda turk takımları bıle kurmus... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mayıs 2007 03:05 %0 | |
|
Arkadaşlar, ben kendimi bildim bileli FPS oyunlarını oynamışımdır, biraz da rpg oynardım, nadiren , bu wow çıkınca 1,5 sene boyunca nerdeyse hiç başka oyun oynamadım, haliyle Wolfenstein:ET yi de acayip özledim, beraber oynadığınız bir yer varsa lütfen buraya yazın , eğer yoksa bi server bulmaya çalışalım. e-mail'im , kerimmimar@yahoo.com buraya mail atabilirsiniz server ı. iyi oyunlar .
ET mizi geri istiyoruz! |
| |
Red Army Fraction

|  | 21 Mayıs 2007 12:32 %0 | |
|
Ben vazgeçtim arkadaş...OSN yetkilileri doru düzgün dinlemedi bile.Hani boş bi adam olsak tamam.Kaç senedir kendi serverım var ve dünyada populasyon ve skill olarak en iyi durumda olan serverlardan biri..OSN kendini ne sandıki bizi sallamıyo?Al işte sora Türkiye'de profesyonel nie oynanmıo.Al bu yüzden oynanmıo.Hepsi bi havalarda.OSN onların ya.
|
| |
| Oyuncu |  | 24 Mayıs 2007 23:45 %0 | |
|
websitesi için domain alırım , websitesini tek başıma halledebilirim , server için ödeme yapabilirim elimden geldiğince.
msn adresim bu carpath1a@msn.com
eti türkiyede kalkındırmalıyız bu iş quake warsla marsla olacak iş değil , özel portallar türkiyede eti bir yere götürecektir.
osn tekelinle olmaz bu iş ...
saygılar |
| |
| |